Herboxa Vice Breaker Ervaringen en Review: Het werkt niet !

Herboxa Vice Breaker wordt verkocht via Facebookreclame, het is een voedingssupplement dat mensen helpen te stoppen met roken en je longen helpt te genezen. De verkoper is Likasso LTD. De kosten voor deze pillen zijn €23,90 exclusief de verzendkosten.

Ham vraag is: Als je deze pillen koopt, kun je zonder problemen stoppen met roken ?

Stoppen met Roken

Roken is een verslaving en het stoppen is een zware opgave. Als je wilt stoppen met roken kan de huisarts je helpen en de zorgverzekering dekt de kosten. De verslaving ontstaat door de nicotine in de sigaret. Als de nicotine in je lichaam is uitgewerkt ontstaan ontwenningsverschijnselen. Naast nicotine adem je de rook in van de sigaret, welke schadelijke stoffen bevat en ziektes kan veroorzaken zoals longkanker, COPD en hart en vaatzieken.

Meer informatie over stoppen met roken:

Stoppen met roken | Thuisarts.nl

Ingrediënten Herboxa Vice Breaker

Volgens de opgave van de verkoper heeft is Herboxa Vice Breaker gemaakt uit de navolgende bestanddelen.

Loquat Blad

Wij hebben geen bewijs kunnen vinden dat Loquat Blad helpt met het stoppen van roken. Loquat bladeren worden ook gebruikt om diarree, depressie te behandelen en zelfs te helpen om alcoholische intoxicatie tegen te gaan.

Bronen:

 1. Loquat – Wikipedia
 2. Loquat (purdue.edu)

Sint Janskruid

Verschillende stoffen in sint-janskruid kunnen verantwoordelijk zijn voor de aan fytotherapeutische bereidingen van deze plant toegeschreven antidepressieve effecten. De hypericinen worden als de belangrijkste psychoactieve stoffen in de plant beschouwd, met name gaat het dan om hypericine, pseudohypericine en hyperforine.

De samenstelling van de verschillende sint-janskruidpreparaten varieert sterk. Sommige bevatten alleen hypericine, maar blijken toch werkzaam.

Een studie uitgevoerd bij mensen met een zware depressie liet geen effect zien van sint-janskruid. Bij lichte tot matige depressies is er wel bewijs voor de werkzaamheid.

Bronnen:

 1. Sint-janskruid – Wikipedia
 2. CBG-MEB – Hyperiplant als eerste geneesmiddel op basis van St.Janskruid geregistreerd (archive.ph)
 3. Effect of Hypericum perforatum (St John’s Wort) in Major Depressive Disorder: A Randomized Controlled Trial | Depressive Disorders | JAMA | JAMA Network

Bijwerkingen Sint Janskruid

Voedingssupplementen en thee met sint-janskruid kunnen schadelijke gevolgen hebben voor de gezondheid. Dat blijkt uit een onderzoek van het RIVM. Het RIVM adviseert consumenten daarom voorzichtig te zijn met het gebruik van dit soort kruidenpreparaten met sint-janskruid en deze niet te gebruiken in combinatie met geneesmiddelen.

Bronnen:

 1. RIVM adviseert voorzichtig te zijn met het gebruik van voedingssupplementen en thee met sint-janskruid | RIVM
 2. sint-janskruid | Apotheek.nl

Gemberwortel

Wetenschappelijk onderzoek wijst ook op analgetische eigenschappen van gember. Daarom wordt gember gebruikt als een ontstekingsremmend middel, werkend via remming van de prostaglandinesynthese. Echter er is geen bewijs dat het helpt met het stoppen van roken.

Bron:

Gember – Wikipedia

Sophora Flavescens Wortelextracten

Toxische effecten van het gebruik van de wortel kunnen misselijkheid, duizeligheid, braken, constipatie, spasmen, spraakstoornissen, onregelmatige ademhaling, respiratoire insufficiëntie en de dood omvatten.

Bron:

Sophora flavescens – Wikipedia

Claim Likasso LTD

 1. Vice Breaker werkt als een barrière om nicotinereceptoren in jouw hersenen te blokkeren, waardoor het gemakkelijker voor jou wordt om tabak te vermijden en uiteindelijk af te kicken. De natuurlijke, gepatenteerde ingrediënten van Vice Breaker werken samen om angst, spanning en nervositeit te helpen verminderen. Dit helpt op zijn beurt de zenuwen te kalmeren en het verlangen naar tabak te verminderen.
 2. Vice-Breaker is een gemakkelijk te slikken, 100% natuurlijke capsule, die is ontworpen om:
  1. – Het verlangen naar nicotine te verminderen.
  2. – Jouw longen te reinigen.
  3. – Stress en angst te verminderen.
 3. Vice Breaker – een traditioneel kruidengeneesmiddel dat helpt om de longen te reinigen, te stoppen met roken en de nicotineverslaving te verminderen.
 4. Vice Breaker heeft geen bekende bijwerkingen. Het bevat geen nicotine of andere schadelijke ingrediënten. Geen ontwenningsverschijnselen.
 5. Hoe lang duurt het om te stoppen met roken?: Maximaal één tot twee maanden (hoewel sommige mensen al na een week merken dat ze niet meer naar nicotine verlangen)

Bron:

Herboxa ViceBreaker | Supplement om te stoppen met roken


Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat Herboxa Vice Breaker helpt om mensen te stoppen met roken.

Ervaringen op Internet

Op de website van de verkoper, zijn alleen maar positive ervaringen, die niet zijn gecontroleerd op hun onafhankelijkheid. Op klacht.nl zijn er veel klachten over Likasso Ltd, de rode draad is, geen levering en geen reactie van klantenservice. Op Amazon is een grote ontevredenheid over de werkzaamheid van dit product.

Stof om over na te denken

 1. Als je via de huisarts hulp zoekt om te stoppen met roken, dan is dat gratis.
 2. Het RIVM geeft aan dat bepaalde ingrediënten schadelijke gevolgen hebben voor de gezondheid, terwijl de verkoper aangeeft dat het onschadelijk is.
 3. Als deze pillen zouden werken, dan zouden artsen dit toch voorschrijven, het is vele malen goedkoper dan de geneesmiddelen en/of begeleiding.
 4. Waarom is er geen bijsluiter van dit product. In een bijsluiter staan de mogelijke bijwerkingen en welke hulp actie.

Is Herboxa Vice Breaker veilig te gebruiken?

Likasso LTD geeft aan dat het geen bekende bijwerkingen heeft, terwijl het RIVM een waarschuwing geeft voor één van de bestandsdelen van Herboxa Vice Breaker. Het heeft invloed op de werking van geneesmiddelen, waardoor er gezondheidsschade kan ontstaan. Er zijn ook andere klachten mogelijk zoals, duizeligheid, diarree en angst.

Als chemotherapie krijgt tegen longkanker en gebruikt Herboxa Vice Breaker, dan verminderd de werking van de behandeling.

Conclusie

Er is geen enkel bewijs dat dit helpt om te stoppen met roken. Tevens betaal je hier fors voor, terwijl de hulp via de huisarts gratis is. Daarnaast kan het product bijwerkingen veroorzaken. Het is niet voor iedereen veilig te gebruiken.

Als je nog twijfelt, ga dan naar de huisarts of specialist.  Ons advies is niet kopen en als je wilt stoppen met roken ga dan langs de huisarts!

1 REACTIE

 1. Misschien handig om te vertellen, het refund of restitutiebeleid van 14 dagen is onzin. Als het niet werkt, dan mag je binnen 14 dagen terugsturen mits:

  Het geretourneerde product moet in dezelfde toestand verkeren als waarin u het ontvangen hebt (als nieuw), zonder dat het zegel verbroken is of het pakket beschadigd is, net zoals voor de verkoop, in de volledige originele verpakking.

  Dit betekend als je het gebruikt en niets merkt je het niet na 14 dagen kan terugsturen. De 14 dagen geld-terug-garantie is echt onzin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in