Herboxa Vice Breaker Ervaringen en Review: Werkt het?

Herboxa Vice Breaker Ervaringen en Review: Werkt het?
Herboxa Vice Breaker Ervaringen en Review: Werkt het?

Herboxa Vice Breaker wordt verkocht via Facebookreclame, het is een voedingssupplement dat mensen helpen te stoppen met roken en je longen helpt te genezen. De verkoper is Likasso LTD. De kosten voor deze pillen zijn €23,90 exclusief de verzendkosten.

Ham vraag is: Als je deze pillen koopt, kun je zonder problemen stoppen met roken ?

Misleidende reclame

De reclameboodschap kan als misleidend worden beschouwd. Hoewel het beweert dat Vice Breaker werkt als een barrière om nicotinereceptoren te blokkeren en angst, spanning en nervositeit te verminderen, geeft het geen specifieke informatie over de wetenschappelijke studies of klinische proeven die deze beweringen ondersteunen. Het is daarom moeilijk om de werking en effectiviteit van het product te beoordelen op basis van de informatie die in de advertentie wordt gegeven.

Bovendien stelt de reclameboodschap dat Vice Breaker geen bekende bijwerkingen heeft en geen ontwenningsverschijnselen veroorzaakt. Hoewel het mogelijk is dat dit product bij sommige mensen geen bijwerkingen heeft, is het onwaarschijnlijk dat dit voor alle gebruikers geldt. Bovendien kunnen sommige mensen ontwenningsverschijnselen ervaren bij het stoppen met roken, zelfs als ze hulpmiddelen gebruiken. Het is belangrijk om de potentiële bijwerkingen en risico’s van het product te kennen voordat u het gebruikt.

Daarom is het belangrijk om altijd kritisch te zijn bij het beoordelen van de effectiviteit en veiligheid van gezondheidsproducten en om professioneel advies te zoeken voordat u een nieuw product gebruikt.

Stoppen met Roken

Roken is een verslaving en het stoppen is een zware opgave. Als je wilt stoppen met roken kan de huisarts je helpen en de zorgverzekering dekt de kosten. De verslaving ontstaat door de nicotine in de sigaret. Als de nicotine in je lichaam is uitgewerkt ontstaan ontwenningsverschijnselen. Naast nicotine adem je de rook in van de sigaret, welke schadelijke stoffen bevat en ziektes kan veroorzaken zoals longkanker, COPD en hart en vaatzieken.

Meer informatie over stoppen met roken:

Stoppen met roken | Thuisarts.nl

Ingrediënten Herboxa Vice Breaker

De ingrediënten van Herboxa Vice Breaker zijn onder andere:

Ashwagandha-extract is een kruidenextract dat helpt bij het verlichten van angst en stress, terwijl L-Theanine bekend staat om zijn ontspannende eigenschappen. Magnesium helpt bij het ondersteunen van de hersenfunctie en Rhodiola Rosea-extract kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van de mentale en fysieke prestaties. Ginkgo Biloba-extract kan helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van angst en stress.

Wetenschappelijk onderzoek:

Er is enig wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effectiviteit van de ingrediënten van Herboxa Vice Breaker bij het stoppen met roken. Een studie uit 2018 onderzocht het gebruik van ashwagandha-extract bij rokers en vond dat het supplement hielp bij het verminderen van de ontwenningsverschijnselen en het verlangen naar nicotine. Een andere studie uit 2019 toonde aan dat L-Theanine kan helpen bij het verminderen van de stress die vaak gepaard gaat met stoppen met roken. Er is echter meer onderzoek nodig om de effectiviteit van de andere ingrediënten in Herboxa Vice Breaker te bevestigen.

Mogelijke bijwerkingen:

De ingrediënten van Herboxa Vice Breaker zijn over het algemeen veilig in de aanbevolen doseringen. Sommige mensen kunnen echter allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten en kunnen bijwerkingen ervaren, zoals misselijkheid, duizeligheid en diarree.

Werkt het?

Hoewel sommige studies hebben aangetoond dat de afzonderlijke ingrediënten van Herboxa Vice Breaker kunnen helpen bij het stoppen met roken, is er geen wetenschappelijk bewijs dat het supplement als geheel effectief is. Het kan nuttig zijn als aanvulling op andere methoden voor het stoppen met roken, zoals nicotinevervangers of begeleiding. Het is belangrijk om te onthouden dat het stoppen met roken een uitdagend proces kan zijn en dat er geen enkel supplement of behandeling is dat voor iedereen werkt.

Ervaringen op Internet

Er zijn beperkte online reviews van consumenten over het gebruik van Herboxa Vice Breaker om te stoppen met roken. Sommige gebruikers melden dat het supplement hen heeft geholpen om de ontwenningsverschijnselen en het verlangen naar nicotine te verminderen, terwijl anderen geen verschil hebben opgemerkt.

Op klacht.nl zijn er veel klachten over Likasso Ltd, de rode draad is, geen levering en geen reactie van klantenservice. Op Amazon is een grote ontevredenheid over de werkzaamheid van dit product.

Conclusie

Herboxa Vice Breaker bevat ingrediënten die individueel kunnen helpen bij het stoppen met roken, maar er is geen wetenschappelijk bewijs dat het supplement als geheel effectief is. Het kan nuttig zijn als aanvulling op andere methoden voor het stoppen met roken, zoals nicotinevervangers of begeleiding.

Het is belangrijk om te onthouden dat het stoppen met roken een uitdagend proces kan zijn en dat er geen enkel supplement of behandeling is dat voor iedereen werkt. Het is daarom essentieel om samen te werken met een arts of een stoppen-met-roken-specialist om de best mogelijke strategie te ontwikkelen voor uw specifieke situatie.

Als u overweegt om te stoppen met roken, kan uw huisarts u ook helpen bij het ontwikkelen van een plan om u te helpen slagen. Er zijn verschillende hulpmiddelen beschikbaar, waaronder medicatie en gedragstherapie, die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

5 REACTIES

 1. Ook ik heb de vice breaker gekocht (heel verstandig 1 potje)
  Natuurlijk werkt het niet de reviews op hun site worden door hunzelf geschreven,
  Maar ik dacht nou ik ga het gewoon testen.
  Er misselijk van worden?
  Nee dat zeker niet er ontstaan helemaal geen symptomen
  Ik rook wel (nog) meer dan ik al deed.
  De wonderpil ..haha zou moeten inslaan tijdens dat je rookt dus een afkeer tegen nicotine krijgt.
  Nee hoor niets van dat alles.
  Maar ik zie het zo
  Het is een voedingsupplement dus een maand lang goede vitamines binnen gekregen!!!!
  Er bestaat in NL ook rookblok daar is niet 1 review van te lezen
  Ik heb daarover eens info gevraagt bij de online drogist ik kreeg als antwoord
  Weet ik niet
  Ik heb daar geen info over
  Ook dat is geld klopperij.
  De enige manier om van deze rot (rook) verslaving af te komen is dus…
  Er vol ingaan en alles op je af laten komen

 2. Ik heb 1 potje leeg van vice breaker.
  Zit nog steeds geregeld vol met slijm en hoest nog steeds. Heb jeuk en pukkeltjes heel vervelend.
  Zou graag mijn andere 2 potjes terug willen sturen
  Waar kan ik ze naar routaneren
  Mvg.

  Hoop spoedig iets te horen

  • In hun voorwaarden staat:

   Claims voor retourzendingen en annulerringen worden verzonden via email: support@herboxa. In de claim vermeld de klant de reden voor de claim. We behouden het recht om de claim van de klant niet te accepteren, als de gronden van zijn/haar claim onredelijk bevonden worden.
   Het geretourneerde product moet in dezelfde toestand verkeren als waarin u het ontvangen hebt (als nieuw), zonder dat het zegel verbroken is of het pakket beschadigd is, net zoals voor de verkoop, in de volledige originele verpakking.

 3. Ik had nooit gedacht dat ik ooit zo wanhopig zou zijn om te stoppen met roken, dat ik me zou laten verleiden door een wonderbaarlijk product dat ik op Facebook tegenkwam. Herboxa Vice Breaker, een pil die beloofde om de hunkering naar nicotine te stoppen en het proces van stoppen met roken een fluitje van een cent te maken. Het leek te mooi om waar te zijn, maar de verhalen van mensen die ermee waren gestopt, haalden me over om het te proberen.

  Vol vertrouwen bestelde ik het product en wachtte vol spanning op het pakketje dat mijn leven zou veranderen. Toen het eindelijk aankwam, haastte ik me om de instructies te lezen en begon met het innemen van de pillen. Ik had alle hoop gevestigd op Herboxa Vice Breaker om me te helpen mijn nicotineverslaving te overwinnen.

  Maar al snel kwam ik tot een bittere ontdekking. In plaats van de beloofde verlichting, werd ik misselijk na het innemen van de pillen. De behoefte om te roken verdween niet, in feite, voelde ik me alleen maar slechter. De misselijkheid was bijna ondraaglijk en ik voelde me belazerd door de valse beloftes die het product had gemaakt.

  De teleurstelling en woede overvielen me. Ik had zoveel hoop gevestigd op dit wondermiddel, en nu was het niets meer dan een bittere pil om te slikken. De verhalen op Facebook leken plotseling leeg en betekenisloos, en ik kon niet geloven dat ik erin was getrapt. Hoe kon ik zo naïef zijn geweest om te denken dat een simpel pilletje me van mijn jarenlange verslaving zou kunnen bevrijden!!!!

 4. Misschien handig om te vertellen, het refund of restitutiebeleid van 14 dagen is onzin. Als het niet werkt, dan mag je binnen 14 dagen terugsturen mits:

  Het geretourneerde product moet in dezelfde toestand verkeren als waarin u het ontvangen hebt (als nieuw), zonder dat het zegel verbroken is of het pakket beschadigd is, net zoals voor de verkoop, in de volledige originele verpakking.

  Dit betekend als je het gebruikt en niets merkt je het niet na 14 dagen kan terugsturen. De 14 dagen geld-terug-garantie is echt onzin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in