Alternatieve geneeswijze de genezende kiezelsteen

Alternatieve geneeswijze de genezende kiezelsteen
Alternatieve geneeswijze de genezende kiezelsteen

Wij geloven niet in alternatieve geneeswijze, omdat voor de werking geen wetenschappelijk bewijs moet worden geleverd. Iedereen kan een alternatieve geneeswijze starten, je hoeft enkel maar een verhaal te verzinnen, bijvoorbeeld, de energiestralen van kiezelstenen. Vervolgens is het clienten werven en incasseren maar.

De genezende kiezelsteen helpt mensen snel van hun medische klachten af. Behandeling is mogelijk met tabletten of speciale apparatuur.

De genezende kiezelsteen

De kiezelstenen, stralen energiestralen uit, die een genezende werking hebben op het menselijk lichaam en mentale toestand. Je hoeft deze kiezelstenen maar in je hand te houden en de genezende werking start direct. Je kunt deze ook in de vorm van een ketting om je nek dragen.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat kiezelstenen een heilzame werking hebben en dit is meerdere malen aangetoond.

Kiezel Lichaams Bestraler (KLB)
Kiezel Lichaam Bestraler (KLB) in werking. Specialisten bedienen deze apparatuur

De kiezelsteen kan als kristal worden gebruikt in de oscillator van Kiezel Lichaam Bestraler (KLB). De KLB gebruikt de kiezel als oscillator voor het opwekken van de krachtig geneeskundige straling. Het circuit waarin de straling van de kiezel zwaar wordt versterkt helpt mensen genezen.

De KLB waarvan de wetenschappelijke werking al 10 tallen jaren is bewezen helpt mensen snel en efficiënt van hun geld klachten af.  Om voor altijd klachten vrij te zijn heb je minimaal 20 behandelingen nodig.

Kiezel tabletten

Kiezelstenen worden ook fijn gemalen om te dienen als tabletten. Aan deze tabletten wordt ook 20 gram vitamine C en D toegevoegd. Waardoor dit supplement een krachtige werking heeft. Als je deze tabletten inneemt, dan start de werking van binnen uit. De krachtige werking voel je gelijk als deze pillen inneemt. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat dit al jaren werkt. De kiezel tabletten verlaten na hun werking te hebben gedaan op natuurlijke wijze het lichaam.

Kiezel tabletten zijn beschikbaar in potje met 30 tabletten. Als je er 6 potjes koopt krijg je een prijsvoordeel van 50%. Wij raden aan om een voorraad aan te leggen omdat de beschikbaarheid beperkt is.

Ervaringen met de genezende kiezelsteen

Jan, ik gebruikt inmiddels een paar weken deze tabletten en mijn leven is compleet veranderd. Ik kan weer op vakantie en weer winkelen zonder pijn.

Wilma, zodra ik onder de machine lag, voelde ik mij weer beter. Ik raad iedereen het aan om dit doen, als de artsen je hebben opgegeven. Ik loop weer de vierdaagse zonder blaren en ik raad iedereen de behandeling aan met de KLB. Preventief slik ik, de kiezel tabletten.

Tot slot

Dit is natuurlijk een onzin verhaal, om de aandacht van mensen te trekken. Doel is om mensen te wijzen op de onzin die rond gaat op internet.

Wij noemen talloze keren wetenschappelijk onderzoek, maar wij geven niet aan waaruit dit blijkt. Er zijn geen links naar erkende wetenschappelijke documenten. Als je naar je huisarts gaat en vraagt om zijn of haar advies, dan zal hij aangeven dat hier een onzin verhaal staat.

En de dokter heeft gelijk, want dit is onzin. Echter internet staat het vol met dit soort verhalen.

3 REACTIES

  1. Ik vind wel goed, onzin hoef je niet wetenschappelijk te onderbouwen, je hoeft het enkel maar te noemen. En het slachteroffer leest er gewoon overheen.

  2. leuk verhaal, maar als jullie het wat serieuzer hadden verteld en niet hadden gewaarschuwd, dan hadden mensen dit gekocht of naar een behandeling gevraagd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in