De genezende kiezelsteen: Helpt je snel van je geld af!

De genezende kiezelsteen: Helpt je snel van je geld af!
De genezende kiezelsteen: Helpt je snel van je geld af!

Wij geloven niet in alternatieve geneeswijze, omdat voor de werking geen wetenschappelijk bewijs moet worden geleverd. Iedereen kan een alternatieve geneeswijze starten, je hoeft enkel maar een verhaal te verzinnen, bijvoorbeeld, de energiestralen van kiezelstenen. Vervolgens is het clienten werven en incasseren maar.

De genezende kiezelsteen helpt mensen snel van hun medische klachten af. Behandeling is mogelijk met tabletten of speciale apparatuur.

De genezende kiezelsteen

De kiezelstenen, stralen energiestralen uit, die een genezende werking hebben op het menselijk lichaam en mentale toestand. Je hoeft deze kiezelstenen maar in je hand te houden en de genezende werking start direct. Je kunt deze ook in de vorm van een ketting om je nek dragen.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat kiezelstenen een heilzame werking hebben en dit is meerdere malen aangetoond.

Kiezel Lichaams Bestraler (KLB)
Kiezel Lichaam Bestraler (KLB) in werking. Specialisten bedienen deze apparatuur

De kiezelsteen kan als kristal worden gebruikt in de oscillator van Kiezel Lichaam Bestraler (KLB). De KLB gebruikt de kiezel als oscillator voor het opwekken van de krachtig geneeskundige straling. Het circuit waarin de straling van de kiezel zwaar wordt versterkt helpt mensen genezen.

De KLB waarvan de wetenschappelijke werking al 10 tallen jaren is bewezen helpt mensen snel en efficiënt van hun geld klachten af.  Om voor altijd klachten vrij te zijn heb je minimaal 20 behandelingen nodig.

Kiezel tabletten

Kiezelstenen worden ook fijn gemalen om te dienen als tabletten. Aan deze tabletten wordt ook 20 gram vitamine C en D toegevoegd. Waardoor dit supplement een krachtige werking heeft. Als je deze tabletten inneemt, dan start de werking van binnen uit. De krachtige werking voel je gelijk als deze pillen inneemt. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat dit al jaren werkt. De kiezel tabletten verlaten na hun werking te hebben gedaan op natuurlijke wijze het lichaam.

Kiezel tabletten zijn beschikbaar in potje met 30 tabletten. Als je er 6 potjes koopt krijg je een prijsvoordeel van 50%. Wij raden aan om een voorraad aan te leggen omdat de beschikbaarheid beperkt is.

Ervaringen met de genezende kiezelsteen

Jan, ik gebruikt inmiddels een paar weken deze tabletten en mijn leven is compleet veranderd. Ik kan weer op vakantie en weer winkelen zonder pijn.

Wilma, zodra ik onder de machine lag, voelde ik mij weer beter. Ik raad iedereen het aan om dit doen, als de artsen je hebben opgegeven. Ik loop weer de vierdaagse zonder blaren en ik raad iedereen de behandeling aan met de KLB. Preventief slik ik, de kiezel tabletten.

Tot slot

Dit is natuurlijk een onzin verhaal, om de aandacht van mensen te trekken. Doel is om mensen te wijzen op de onzin die rond gaat op internet.

Wij noemen talloze keren wetenschappelijk onderzoek, maar wij geven niet aan waaruit dit blijkt. Er zijn geen links naar erkende wetenschappelijke documenten. Als je naar je huisarts gaat en vraagt om zijn of haar advies, dan zal hij aangeven dat hier een onzin verhaal staat.

En de dokter heeft gelijk, want dit is onzin. Echter internet staat het vol met dit soort verhalen.

8 REACTIES

 1. Ik ben JP, een natuurgeneeskundige die al jarenlang praktiseert in een kleine stadje. Ik heb altijd een passie gehad voor het helpen van mensen op een manier en ik heb in de loop der jaren veel patiënten geholpen met hun gezondheidsproblemen. Ik geloof dat de natuurlijke benadering van genezing de beste manier is om ons lichaam te ondersteunen en te genezen.

  Maar op een dag begon er een gerucht de ronde te doen in de stad. Ik hoorde dat deze website mijn behandelingen had vergeleken met een kiezelsteen – nutteloos en zonder enige waarde. Ik was geschokt en overstuur toen ik hoorde wat er werd gezegd.

  Het duurde niet lang voordat mijn patiënten begonnen weg te blijven. Mensen die ik jarenlang had behandeld, kwamen niet meer naar mijn praktijk. Ik raakte in paniek. Hoe kon ik mijn hypotheek betalen en voor mijn schoolgaande kinderen zorgen als mijn inkomen volledig verdween?

  Het was een moeilijke tijd voor mij en ik moest diep graven om mijn vertrouwen en motivatie terug te vinden. Ik besloot me te concentreren op mijn trouwe patiënten en hen te blijven behandelen op de manier die ik altijd had gedaan – met passie, deskundigheid en toewijding.

  Uiteindelijk kwamen er weer nieuwe patiënten bij me langs en begon mijn praktijk weer te groeien. Maar de herinnering aan het gerucht bleef altijd bij me, en ik werd erdoor herinnerd aan de kracht van woorden en hoe ze onze reputatie kunnen maken of breken.

  Ik was ten einde raad en voelde me belachelijk gemaakt en genegeerd. Ik probeerde het gerucht te ontkrachten en mijn patiënten te laten zien dat mijn behandelingen wel degelijk effect hadden, maar het leek alsof niemand me meer wilde geloven.

 2. Beste Henk,

  Ik begrijp dat u emotioneel bent over de alternatieve geneeswijze en dat u gelooft in de effectiviteit ervan. Echter, als schrijver is het mijn verantwoordelijkheid om objectief te blijven en te rapporteren over feiten en wetenschappelijk bewijs.

  Ik moet u teleurstellen door te zeggen dat veel van de claims over alternatieve geneeswijzen niet ondersteund worden door feitelijk bewijs. Het is belangrijk om te onthouden dat deze methoden niet altijd even effectief zijn als reguliere geneeskunde en soms zelfs schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.

  In plaats van te blijven verzinnen en emoties te gebruiken om uw standpunt te verdedigen, raad ik u aan om naar de feiten en wetenschappelijk bewijs te kijken. Laten we ons richten op wat het beste is voor de gezondheid en welzijn van mensen, in plaats van onze persoonlijke overtuigingen.

  Met vriendelijke groet,
  Robert

 3. “Ik ben Henk, een orthomoleculair therapeut, en ik ben verbijsterd en boos over het feit dat de schrijver alternatieve geneeswijzen belachelijk maakt. Als de schrijver inderdaad een arts is, dan is het triest om te zien hoe deze persoon zich laat leiden door vooroordelen en contacten met tegenstanders van alternatieve geneeswijzen.

  Alternatieve genezers worden stelselmatig onderschat en bekritiseerd, terwijl ze dagelijks mensen helpen die door de reguliere medische wereld zijn opgegeven. Ongeacht het feit of ze een medische opleiding hebben of niet, hebben alternatieve genezers bewezen effectieve oplossingen te bieden voor gezondheidsproblemen die anders onbehandeld blijven.

  Het is onaanvaardbaar en onverantwoordelijk om alternatieve geneeswijzen te bespotten en te onderschatten, vooral als men zichzelf als arts presenteert. Ik verwacht van de schrijver dat hij zijn ongefundeerde uitspraken onderbouwt met wetenschappelijk bewijs, en anders biedt hij excuses aan aan alle mensen die door alternatieve geneeswijzen worden geholpen.”

 4. Een prachtig stuk geschreven, met woorden zo fijn als gesponnen goud. De pen is inderdaad machtiger dan het zwaard, zoals dit artikel bewijst. Bravo, auteur, uw woorden hebben mijn hart veroverd.”

 5. Ik vind wel goed, onzin hoef je niet wetenschappelijk te onderbouwen, je hoeft het enkel maar te noemen. En het slachteroffer leest er gewoon overheen.

 6. leuk verhaal, maar als jullie het wat serieuzer hadden verteld en niet hadden gewaarschuwd, dan hadden mensen dit gekocht of naar een behandeling gevraagd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in