Body Shaping pleisters (Kiyeski BodyCare) is dit oplichting? Ervaringen

Body Shaping pleisters (Kiyeski BodyCare) is dit oplichting? Ervaringen
Body Shaping pleisters (Kiyeski BodyCare) is dit oplichting? Ervaringen

Kiyeski BodyCare, kun je plakken op je buiken en volgens de verkoper, zou je heel snel gaan afvallen. Ik kreeg een (spam)email toegestuurd met het aanbod om een testpakket, Body Shaping pleisters te kopen. Dit is een zgn afslankpleister.

Wat zou het moeten doen?

 1. Verwijdering van plaveisel- en dieetpleisters met elektrostatisch magnetisch effect
 2. beperkt de eetlust
 3. zorgt ervoor dat vetcellen sneller worden verwijderd
 4. bovendien ontgiftend effect
 5. makkelijk te gebruiken
 6. 100% natuurlijke ingrediënten
 7. 8 uur slijtage – 24 uur effectiviteitingrediënten:
  L-carnitine, Daemonorops margaritae Fruit, Fucus, Guarana, Zinkpyruvaat Lijnolie, Semencassiae Torae, Poria-cocos, Maagdoorn, Onrijpe bittere sinaasappel, Scutellaria baicalensis, Actieve ingrediënten uit plantenextract

bron https://www.bol.com/nl/p/kiyeski-bodycare-and-body-shaping-pleister-3×10-pleisters/9200000084564240/

Er wordt geen bewijs geleverd dat het werkt

Om heel eerlijk te zijn, ik geloof dit niet. Er wordt geen bewijs geleverd dat dit werkt.

Op radar is onderwerp over magnetische afslankteenringen en hier werd aangetoond dat dit niet werkt. Een aantal jaren eerder was er een onderwerp over afslankpleisters.

Als je op internet gaat zoeken, kom je diverse aanbieders tegen. Maar je komt nergens ervaringen tegen, want google zit verstopt met aanbod van deze onzin. Waarschijnlijk komen de kritische reacties niet boven drijven.

Naar Kiyeski BodyCare and Body-Shaping is geen wetenschappelijk onderzoek gedaan en er is ook geen ander bewijs dat het werkt. Sterker nog, andere onderzoeken hebben al aangetoond dat dit soort producten niet werken.

Als ik iets koop wil ik garantie dat het werkt. Met dit product heb je geen enkele zekerheid dat het werkt.

Als je echt wilt gaan afvallen, start dan met te gaan bewegen. Ga naar de sportschool en begin te letten met wat je eet. Begin met een koolhydratenarm dieet! Of ga desnoods wandelen.

Heel simpel, je valt af doordat je minder eet en/of meer gaat bewegen. En deze uitspraak gaat nog steeds op: Elk pondje gaat door het mondje, gaat nog steeds op!

Waarom kopen wij het dan eigenlijk?

Het wordt gekocht, omdat mensen graag slank willen zijn. Dit soort producten wordt altijd na de kerst of vlak voor de zomer aangeboden. Waarom, omdat dan bij mensen de behoefte aan dit soort middelen groter. In de kerst, flink aangekomen en in de zomer, wil je in bikini of zwembroek naar het strand. De reclame makers weten dit en spelen in op ons gevoel.

Conclusie

Kiyeski Bodycare en Body-Shaping Pleister werken niet. Er kan bewijs worden geleverd dat het werkt. Het is te mooi om waar te kunnen zijn.

5 REACTIES

 1. Er wordt hiervoor veel geadverteerd op social media en hrt enige magnetisch asn dit verhaal is dat mensen lokt die willen afvallen. Er wordt misbruik gemaakt van mensen door een stelletje ongure verkopers.

  • Het is magnetisch voor je Geld uit je portemonnee te trekken. Ik heb deze ook gekocht, maar ik ben niets afgevallen, behalve een geïrriteerde huid, waar deze pleister zat. Mijn ervaring is negatief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in