De onzin van Body Shaping pleisters (Kiyeski BodyCare) 4.5/5 (2)

6
773
Gratis testoakket body shaping pleisters
Gratis testpakket body shaping pleisters

Ik kreeg een email toegestuurd met het aanbod om een testpakket, Body Shaping pleisters te kopen. Voor een paar euro was ik eigenaar van deze van stikkers. Als ik deze op mijn navel zou plakken, hoefde ik niet te sporten of te diëten. De zogenaamde Kiyeski BodyCare and Body-Shaping pleisters bieden deze mogelijkheid. Door dat deze stikkers gedurende 8 uur magnetische golven produceren, val af je op de plaats waar je deze plakt. Je valt af door een meridaan massage en het wegwerken van vet is een fluitje van een cent. Sportscholen, diëtisten, doctoren en de Sonja Bakkers moeten allemaal een andere baan gaan zoeken, door deze baan brekende techniek.

Klinkklare onzin

Om heel eerlijk te zijn, dit is echt klinkklare onzin. Dat dit zomaar verkocht mag worden, er worden wat dure woorden gebruikt, die je zomaar moet geloven. Door de mediane werking, die uiteraard zeer geheim is, in combinatie met een acupunctuur behandeling.

Als je op internet gaat zoeken, kom je diverse aanbieders tegen. Maar je komt nergens resecties tegen, want google zit verstopt met aanbod van deze onzin. Waarschijnlijk komen de kritische reacties niet boven drijven. In de volksmond wordt dit soort producten oplichting genoemd. Ze verkopen gebakken lucht, ze kunnen ook niet aantonen dat het werkt. Dus volgens mijn mening als je iets verkoopt wat niet werkt, dan belazer je bewust de boel. De verkoper is m.i. wel bij zijn volle verstand.

Waarom kopen wij het dan eigenlijk? Het wordt gekocht, omdat mensen graag slank willen zijn. Dit soort producten wordt altijd na de kerst of vlak voor de zomer aangeboden. Waarom, omdat dan bij mensen de behoefte aan dit soort middelen groters. In de kerst, flink aangekomen en in de zomer, wil je in bikini of zwembroek naar het strand.  De reclame makers weten dit en spelen in op ons gevoel.

Geen wetenschappelijk bewijs

Naar Kiyeski BodyCare and Body-Shaping is geen wetenschappelijk onderzoek gedaan en er is ook geen bewijs dat het werkt. Sterker nog, andere onderzoeken hebben al aangetoond dat dit soort producten niet werken. Heel simpel, je valt af doordat je minder eet en/of meer gaat bewegen. Door zo’n stikker verdwijnt ook geen ziekte of aandoening.

O ja, dit is gezien van TV en dit is allemaal zonder te diëten en te sporten, wel even €97,50 overmaken.

Als je echt wilt gaan afvallen, start dan met te gaan bewegen. Ga naar de sportschool en begin te letten met wat je eet. Begin met een koolhydratenarm dieet! Of ga desnoods wandelen.

En deze uitspraak gaat nog steeds op: Elk pondje gaat door het mondje, gaat nog steeds op!

Ervaringen

Indien iemand positieve ervaringen mocht heeft met deze Body Shaping pleisters, kunt u mij (info@koolhydratendieet-info.nl) bij deze mailen. Als blijkt dat het werkt zal ik mening moeten bijstellen!

 

Please rate this

6 COMMENTS

  1. Dit is nooit anders geweest. Mensen trappen altijd in dit soort oplichting. Iedereen weet dat het oplichting is, maar toch kopen ze het.

  2. Er wordt hiervoor veel geadverteerd op social media en hrt enige magnetisch asn dit verhaal is dat mensen lokt die willen afvallen. Er wordt misbruik gemaakt van mensen door een stelletje ongure verkopers.

    • Het is magnetisch voor je Geld uit je portemonnee te trekken. Ik heb deze ook gekocht, maar ik ben niets afgevallen, behalve een geïrriteerde huid, waar deze pleister zat. Mijn ervaring is negatief.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here