Fat Burn Active: Ervaringen en Review: Je valt niet af!

Perfect Burn: Review en Ervaring - Je valt er minimaal van af
Perfect Burn: Review en Ervaring - Je valt er minimaal van af

Fat Burn Active is een voedingssupplement dat wordt verkocht via affiliate marketing. Het product bestaat uit een flesje met 60 pillen en kost €49. Het bevat verschillende ingrediënten die bedoeld zijn om vetverbranding en gewichtsbeheersing te ondersteunen.

Claim fabrikant

De claim van de fabrikant van Fat Burn Active is dat de formule van het product is ontwikkeld om maximale resultaten te behalen in de kortst mogelijke tijd. Het supplement zou processen in het lichaam stimuleren die vetverbranding ondersteunen en de uitvoering van trainingsprogramma’s vergemakkelijken. Fat Burn Active is bedoeld voor zowel atleten als mensen die trainen voor persoonlijke doeleinden.

De ingrediënten van Fat Burn Active

 1. Indiase brandnetel wortel extract [10% forskolin]: Een extract afkomstig van de wortel van de Indiase brandnetelplant, waarvan wordt beweerd dat het gewichtsverlies kan bevorderen en de vetverbranding kan ondersteunen.
 2. Groene thee bladeren extract [40% EGCG]: Een extract van groene theebladeren, rijk aan EGCG (epigallocatechinegallaat), een antioxidant waarvan wordt gezegd dat het de stofwisseling verhoogt en vetverbranding bevordert.
 3. Guaranazaden extract [22% cafeïne]: Een extract afkomstig van de zaden van de guaranaplant, een natuurlijke bron van cafeïne, die bekend staat om zijn stimulerende effect op het metabolisme en het verhogen van energieniveaus.
 4. aXivite® – Micro-ingekapseld fenylcapsaïcine [1% fenylcapsaïcine]: Een gepatenteerde vorm van fenylcapsaïcine, een stof die van nature voorkomt in chilipepers en die een thermogeen effect kan hebben, wat bijdraagt aan het verhogen van de stofwisseling en het verbranden van calorieën.
 5. Extract van bittere sinaasappel [6% synephrine]: Een extract afkomstig van de bittere sinaasappelvrucht, waarvan wordt beweerd dat het de vetstofwisseling stimuleert en helpt bij het verminderen van vetreserves.
 6. Paradijskorrel extract [12,5% 6-paradol]: Een extract van de paradijskorrel, een kruid dat 6-paradol bevat, een stof die wordt geassocieerd met gewichtsverlies en verhoogde vetoxidatie.
 7. Natuurlijke watervrije cafeïne: Een vorm van cafeïne zonder water, die als stimulerend middel werkt en kan helpen bij het verhogen van de stofwisseling en het verbeteren van de alertheid en concentratie.
 8. Zwarte peper extract [95% piperine] – BioPerine®: Een gepatenteerd extract van zwarte peper, rijk aan piperine, dat de opname en biologische beschikbaarheid van andere voedingsstoffen in het supplement kan verbeteren.
 9. Vitamine B6: Een essentiële vitamine die betrokken is bij verschillende lichaamsprocessen, waaronder de productie van energie en de regulatie van de stofwisseling.
 10. Pantotheenzuur: Ook bekend als vitamine B5, draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en uitputting en ondersteunt het energiemetabolisme.
 11. Zink: Een essentieel mineraal dat helpt bij het handhaven van het juiste metabolisme van koolhydraten en vetzuren, en betrokken is bij verschillende lichaamsfuncties, waaronder het immuunsysteem en celgroei.

Zijn er bijwerkingen bekend?

Hoewel er geen specifieke bijwerkingen zijn vermeld voor Fat Burn Active, kunnen sommige van de ingrediënten in het supplement bijwerkingen veroorzaken, vooral bij gevoelige personen of bij inname in grote hoeveelheden. Enkele mogelijke bijwerkingen gerelateerd aan de ingrediënten zijn:

 1. Cafeïne (aanwezig in guaranazaden extract en natuurlijke watervrije cafeïne): Overmatige cafeïne-inname kan leiden tot bijwerkingen zoals slapeloosheid, nervositeit, rusteloosheid, maagklachten, misselijkheid, verhoogde hartslag en beven.
 2. Bittere sinaasappel extract (synephrine): Synephrine kan bijwerkingen veroorzaken zoals hoge bloeddruk, verhoogde hartslag, duizeligheid, hoofdpijn en angst. Het kan ook interageren met bepaalde medicijnen.
 3. Indiase brandnetel wortel extract (forskolin): Forskolin kan bij sommige mensen een verlaagde bloeddruk en een verhoogde hartslag veroorzaken. Het kan ook interacties hebben met bepaalde medicijnen, zoals bloedverdunners en bloeddrukverlagende medicijnen.
 4. Fenylcapsaïcine: Inname van fenylcapsaïcine kan leiden tot maagklachten, brandend maagzuur, diarree en een opgeblazen gevoel. Het kan ook een branderig gevoel in de mond of keel veroorzaken.
 5. Groene thee extract: Hoewel over het algemeen veilig, kan overmatige inname van groene thee-extract bij sommige mensen maagklachten, constipatie en misselijkheid veroorzaken.

Het is belangrijk om op te merken dat individuele reacties op supplementen kunnen variëren en het is altijd aan te raden om met een arts of zorgverlener te overleggen voordat u een nieuw supplement inneemt, vooral als u medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft.

Er is enig wetenschappelijk bewijs voor de effectiviteit van sommige ingrediënten in Fat Burn Active, hoewel de resultaten mogelijk niet zo sterk zijn als de claims van de fabrikant suggereren. Hier is een kort overzicht van de onderzoeken met betrekking tot enkele van de belangrijkste ingrediënten:

 1. Indiase brandnetel wortel extract (forskolin): Er zijn enkele studies die suggereren dat forskolin kan bijdragen aan gewichtsverlies en vetverbranding, maar de resultaten zijn gemengd en meer onderzoek is nodig om definitieve conclusies te trekken (Bron: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16129715/).
 2. Groene thee bladeren extract (EGCG): Er zijn aanwijzingen dat groene thee-extract en zijn belangrijkste catechine, EGCG, kunnen helpen bij gewichtsverlies en vetverbranding, vooral in combinatie met cafeïne (Bron: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19597519/). Echter, niet alle studies zijn het hierover eens en meer onderzoek is nodig.
 3. Guaranazaden extract (cafeïne): Cafeïne wordt vaak gebruikt in gewichtsverlies supplementen vanwege zijn vermogen om het metabolisme te stimuleren en energie te verhogen. Studies tonen aan dat cafeïne kan helpen bij gewichtsverlies en gewichtsbehoud (Bron: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28446037/), maar de effecten kunnen bescheiden zijn.
 4. Bittere sinaasappel extract (synephrine): Synephrine wordt vaak gepromoot als een alternatief voor efedrine, een verboden stimulerend middel voor gewichtsverlies. Hoewel er enige evidentie is dat synephrine kan bijdragen aan vetverbranding, zijn de resultaten meestal bescheiden en zijn er zorgen over de veiligheid en bijwerkingen (Bron: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21480414/).
 5. Paradijskorrel extract (6-paradol): Er zijn enkele dierstudies die suggereren dat 6-paradol, een actief ingrediënt in paradijskorrel extract, gewichtsverlies en vetverbranding kan bevorderen (Bron: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23308394/). Echter, er zijn nog onvoldoende studies bij mensen om definitieve conclusies te trekken.

Van de ingrediënten cafeïne en groene thee is bekend dat gebruik, een niet-significant gewichtsverlies kan geven, bij volwassenen met overgewicht of obesitas.

Het is belangrijk op te merken dat de effectiviteit van Fat Burn Active als geheel afhangt van de combinatie en dosering van deze ingrediënten, evenals van individuele factoren zoals dieet, lichaamsbeweging en genetica. Hoewel sommige ingrediënten enig potentieel hebben om gewichtsverlies en vetverbranding te bevorderen, is het onduidelijk hoe effectief het supplement als geheel is en of het aanzienlijke resultaten zal opleveren.

Werkt het ook?

De effectiviteit van Fat Burn Active hangt af van verschillende factoren, zoals de combinatie en dosering van de ingrediënten, de individuele reactie van de gebruiker en de rol van dieet en lichaamsbeweging.

Sommige ingrediënten in Fat Burn Active, zoals groene thee-extract, cafeïne en forskolin, hebben enig wetenschappelijk bewijs dat suggereert dat ze kunnen bijdragen aan gewichtsverlies en vetverbranding. Echter, de resultaten kunnen variëren en zijn meestal bescheiden. Het is belangrijk te benadrukken dat geen enkel supplement een wondermiddel is voor gewichtsverlies. Een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging spelen een cruciale rol bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht.

Ook is het belangrijk op te merken dat individuele reacties op supplementen kunnen variëren. Wat voor sommige mensen werkt, werkt mogelijk niet voor anderen. De effectiviteit van Fat Burn Active kan variëren, afhankelijk van factoren zoals genetica, metabolisme en levensstijl.

Over het algemeen kunnen sommige ingrediënten in Fat Burn Active bijdragen aan gewichtsverlies en vetverbranding, maar het is onwaarschijnlijk dat het supplement aanzienlijke resultaten zal opleveren zonder een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Raadpleeg altijd een arts of zorgverlener voordat u een nieuw supplement inneemt, vooral als u medische aandoeningen heeft of medicijnen gebruikt.

Heb je dit supplement nodig om af te vallen of vet te verliezen?

Nee, je hebt Fat Burn Active of andere supplementen niet per se nodig om af te vallen of vet te verliezen. Gewichtsverlies en vetverlies kunnen worden bereikt door een combinatie van een gezond, caloriebeperkt dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Het is belangrijk om je te concentreren op het consumeren van voedzame, vezelrijke voedingsmiddelen en het verminderen van de inname van calorieën uit suikers en verzadigde vetten. Daarnaast kan het verhogen van je lichamelijke activiteit, vooral door middel van krachttraining en cardio-oefeningen, helpen bij het verbranden van overtollig vet en het opbouwen van spiermassa.

Hoewel sommige supplementen, zoals Fat Burn Active, ingrediënten kunnen bevatten die gewichtsverlies en vetverbranding kunnen ondersteunen, zijn ze geen vervanging voor een gezonde levensstijl en moeten ze worden beschouwd als een aanvulling op een gebalanceerd dieet en lichaamsbeweging, in plaats van een wondermiddel voor gewichtsverlies.

Conclusie

Fat Burn Active is een voedingssupplement dat beweert gewichtsverlies en vetverbranding te ondersteunen. Het bevat verschillende ingrediënten, zoals groene thee-extract, cafeïne, forskolin en synephrine, waarvan sommige enig wetenschappelijk bewijs hebben dat ze kunnen bijdragen aan gewichtsverlies en vetverbranding. Echter, de resultaten kunnen variëren en zijn meestal bescheiden.

Het is belangrijk te benadrukken dat geen enkel supplement een wondermiddel is voor gewichtsverlies. Een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging spelen een cruciale rol bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht. Fat Burn Active of andere supplementen zijn niet strikt noodzakelijk om af te vallen of vet te verliezen, en ze moeten worden beschouwd als een aanvulling op een gebalanceerd dieet en lichaamsbeweging, in plaats van een wondermiddel voor gewichtsverlies.

Raadpleeg altijd een arts of zorgverlener voordat je een nieuw supplement inneemt, vooral als je medische aandoeningen hebt of medicijnen gebruikt. Het is ook belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en te begrijpen dat gewichtsverlies en vetverlies tijd en toewijding vergen.

 

28 REACTIES

 1. Hoi,
  Ik heb Fat Burner Active 3 maanden gebruikt en in deze periode geen gram afgevallen. Kortom; bullshit en gooi je geld liever in het water, dan zie je er nog kringetjes van…..

 2. In mijn streven naar een gezondere levensstijl en gewichtsverlies besloot ik Fat Burn Active te proberen, een voedingssupplement dat beweert gewichtsverlies en vetverbranding te ondersteunen. Ik hoopte dat het supplement mij zou helpen die laatste paar hardnekkige kilo’s kwijt te raken en mijn inspanningen in de sportschool zou aanvullen. In dit essay zal ik mijn persoonlijke ervaring met het gebruik van Fat Burn Active over een periode van acht weken delen.

  Aan het begin van mijn Fat Burn Active reis was ik optimistisch. Ik had gelezen over de ingrediënten in het supplement en hun mogelijke voordelen voor gewichtsverlies en vetverbranding. Ik was vastbesloten om het product een eerlijke kans te geven en nam het elke ochtend volgens de aanbevolen dosering. Ik combineerde het supplement met een gezond dieet en een regelmatig trainingsprogramma, in de hoop de beste resultaten te bereiken.

  Na een paar dagen merkte ik dat mijn energieniveau toenam, wat me hielp om me gemotiveerd te voelen tijdens mijn trainingen. Echter, toen ik het supplement ’s avonds innam, had ik moeite om in slaap te vallen. Ik vermoed dat dit te maken heeft met de cafeïne en andere stimulerende ingrediënten in Fat Burn Active. Om dit probleem te verhelpen, besloot ik het supplement alleen ’s ochtends in te nemen.

  Gedurende de acht weken dat ik Fat Burn Active gebruikte, verloor ik uiteindelijk 2 kilo. Hoewel dit een positieve verandering was, kon ik niet met zekerheid zeggen dat het supplement de enige factor was die tot dit gewichtsverlies leidde. Ik was immers ook regelmatig aan het sporten en volgde een gezond dieet. Het is dus mogelijk dat mijn inspanningen op het gebied van voeding en lichaamsbeweging de belangrijkste drijfveren waren achter mijn gewichtsverlies.

  Na het voltooien van de acht weken besloot ik dat ik Fat Burn Active niet opnieuw zou kopen. Hoewel ik enig gewichtsverlies ervoer, was ik niet overtuigd van de effectiviteit van het supplement en vond ik het niet de moeite waard om door te gaan met het gebruik ervan. Bovendien waren de slaapproblemen die ik ondervond bij het innemen van het supplement ’s avonds zorgwekkend, en ik wilde mijn slaap niet opofferen voor onzekere resultaten.

 3. Toch geprobeerd wegens tegenstrijdige informatie op verschillende sites. Helaas stel ook ik vast dat het 0,0 werkt, gelukkig geen nevenwerkingen gekregen. En gelukkig geen voordeelpakket gekocht waarmee men het product goedkoper per eenheid aanbied. Trap er niet in aub!

 4. Het kost heel veel geld en zijn nep website, met nep reviews die je overhalen dit kopen! Ik het het gekocht en geen gram afgevallen. Dus trap er niet in, het is verspillen van je geld !!

 5. Ik merk niet dat ik afval van Fat Burn Active pillen. Ik gebruik ze nu 6 weken. Wat ik wel merk dat ik onrustig ben en hartkloppingen ’s avonds krijg. Dit is geen pretje en ik ben er mee gestopt. Ik denk dat er iets anders inzit, dan zeggen, misschien zit er te veel cafaine in.

  • Ik heb de zelfde ervaring, ik viel wel iets af, maar het duurde uren voordat ik in slaap kom. Je krijgt teveel caffeine naar binnen en daardoor slaap je niet.

 6. Het is een beetje tegenstrijdig op de verpakking staat dat het geproduceerd is in de EU, maar er staat niet waar. Als je het terug wilt sturen moet je het sturen naar Dubai, United Arab Emirates. Als het in de EU is geproduceerd, dan moet ergens een adres zijn waar je deze pillen na toe kan sturen.

  • Het is zeer tegenstrijdig met elkaar, dit is een reden dat ik nooit dit geen Fat Burn Active gebruik. Als je natuurlijk fatburner wil gebruiken, drink dan een paar koppen koffie. Als je echt vet wil gaan verbranden, ga dan kickboxen, is goedkoper en je verbrand echt vet.

 7. “Het is beter om meer te bewegen en je voeding aan te passen.”

  Wat een geniaal advies. Ik denk dat elke dikkerd te dom is om die wijze woorden zelf te bedenken.

  Ik kende de pil niet, de afzonderlijke ingrediënten wel. Door Google kwam ik op deze morgen pagina vol tegeltjes wijsheden. Een pagina die bovendien commentaar geeft op reviews met advertenties, terwijl deze pagina zelf vol staat met advertenties over afvallen.

  Ik geloof niet in wondermiddelen en ook niet in ‘ieder pondje gaat door het mondje’ wijsheden. Op deze pagina wordt zelfs beweerd dat je ontlasting niets met afvallen te maken heeft.

  Laat die afslankpil en dit soort ‘adviezen’ liggen en kijk naar de wetenschap. Obesitas blijkt heel wat complexer dan onze kwakzalverij jaren beweert. Er zijn inmiddels studies, behandelingen en goedgekeurde medicijnen genoeg. En ach, als je naast een levensstijl verandering deze pil probeert.. succes. Boeit het. Andere dingen werkten ook niet, dus waarom zou je dit anders beoordelen.

  Ga naar een verslavingskliniek en ontdek dat effectief afvallen niet altijd gezond hoeft te zijn. BMI is niet alles en dat is wel wetenschappelijk bewezen.

  Iedereen heeft een advies. De meeste adviezen smaken naar azijn en helpen niet. Dit artikel draagt ook werkelijk niets bij aan de wetenschap.

  • Als ik naar het toilet ga, na een sterk bak XL koffie, dan val ik zeker af. Na de lunch weeg ik weer net zo zwaar. Je valt af om gezond te worden en je valt af om slank te blijven. En wat helpt en wat wetenschappelijk is bewezen is minder calorieën eten en drinken en gaan bewegen.

 8. ik had ze besteld maar kon nergens op de site vinden waar contact met klantenservice
  beetje vaag gevoel gaf het mij
  dus ik bestelde het op rembours en ik las na onderzoek veel negatieve dingen over niet leveringen en te weinig leveringen
  dus ik heb meteen toen vanuit mijn onderbuik gevoel gehandeld en op de no reply mail van nuvia labs gereageerd kreeg ik toch een antwoord op??
  toen kon ik wel ineens via een contact formulier reageren
  ik heb toen wat vragen gestuurd
  waarop ik een soort van geïrriteerde mail terug kreeg met antwoord als je wil annuleren gewoon pakketje weigeren
  ok volgende dag zou om 2 uur geleverd worden
  niet dus ups en hun klantenservice lopen niet synchroon want pakketje stond nog in Luxemburg
  ok vandaag om 14:00 zou het geleverd worden
  kreeg ik om 10:00 een mailtje dat ik niet thuis was??????
  meteen maar ups gebeld en geannuleerd wat dus kon
  dus nu ik al de ervaringen hierboven lees ben ik blij dat ik nog steeds mijn 159 euries op zak heb
  dan maar 20kg op een andere manier zien te verdelgen

 9. Na een paar dagen had ik last van misselijkheid, hoofdpijn diarree en een opgejaagd gevoel. Hoezo geen bijwerkingen, ik ben gelijk gestopt.

 10. Je valt enkel maar af door minder calorieën te eten en meer te bewegen. Dus netto minder calorieën dan dat je eet. Heel simpel, eet gezond, de schijf van vijf en de kilo’s vliegen er af. Van Cafeïne gaat je stofwisseling omhoog, dus voor het sporten een kop koffie volstaat. De Nr 1. Fatburner van Europa ben jezelf.

 11. 2 weken aan het gebruiken. te kort om te weten of ik al wat ben afgevallen langs het gezonder eten en meer bewegen.. reden dat ik al gestopt ben: iedere dag diarree en buikkrampen van die pillen. ze hebben dus wel degelijk bijwerkingen! voelde me steeds belabberder waardoor iedere dag extra bewegen ook niet van de grond kwam.147 euro weg gegooid!
  conclusie: niet kopen!!

 12. Ik heb het geprobeerd, maar ik werk geen verschil. De stoelgang was wel iets sneller, maar van poepen val je niet af.

 13. Het effect is te danken aan de eigenschappen van de ingrediënten in het product. Bittere sinaasappel ondersteunt de vetstofwisseling en stimuleert de vermindering van zijn reserves. Indiase brandnetel, bittere sinaasappel, groene thee en zwarte peper dragen bij aan gewichtsbeheersing. Zink helpt bij het handhaven van het juiste metabolisme van koolhydraten en vetzuren. Pantotheenzuur draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en uitputting.

  Volgens mij klopt hun stelling niet.

 14. Van de website: Key Player Limited valt onder de wetgeving van de Verenigde Arabische Emiraten. Daardoor zijn wij in staat om u de beste dienstverlening en de beste producten wereldwijd aan te bieden. EU-wetgeving is niet van toepassing.

 15. Lezen: Key Player Limited valt onder de wetgeving van de Verenigde Arabische Emiraten. Daardoor zijn wij in staat om u de beste dienstverlening en de beste producten wereldwijd aan te bieden. EU-wetgeving is niet van toepassing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in