Fat Burn Active: Ervaringen en Review: Je valt niet af!

Perfect Burn: Review en Ervaring - Je valt er minimaal van af
Perfect Burn: Review en Ervaring - Je valt er minimaal van af

Fat Burn Active wordt via affiliate marketing verkocht. Het bestaat uit een flesje met 60 pillen tegen de prijs van €49. Het is een voedingssupplement.  Als je dit koopt, gaat dan het grote afvallen beginnen of toch niet.

Lees hier onder onze ervaring en review

Ingrediënten Fat Burn Active

 • Indiase brandnetel wortel extract [10% forskolin]
 • Groene thee bladeren extract [40% EGCG]
 • Guaranazaden extract [22% cafeïne]
 • aXivite® – Micro-ingekapseld fenylcapsaïcine [1% fenylcapsaïcine]
 • Extract van bittere sinaasappel [6% synephrine]
 • Paradijskorrel extract [12,5% 6-paradol]
 • Natuurlijke watervrije cafeïne
 • Zwarte peper extract [95% piperine] – BioPerine®
 • Vitamine B6
 • Pantotheenzuur
 • Zink

Van de ingrediënten cafeïne en groene thee is bekend dat gebruik, een niet-significant gewichtsverlies kan geven, bij volwassenen met overgewicht of obesitas.

Bij elk artikel dat wij schrijven zoeken wij naar het wetenschappelijk bewijs. Wij vinden geen overtuigen bewijs dat je hiervan kilo’s afvalt. Je krijgt ook cafeïne naar binnen als koffie of thee drinkt. Dit is ongeveer 40 milligram per kopje. Als je teveel cafeïne gebruikt, kan je gezondheidsklachten krijgen. Bijvoorbeeld slaapproblemen of hartkloppingen.

Ingrediënten Fat Burn Active. Het geoogde resultaat wordt niet onderbouwd met wetenschappelijke onderzoeken
Ingrediënten Fat Burn Active. Het geoogde resultaat wordt niet onderbouwd met wetenschappelijke onderzoeken

Claim fabrikant Fat Burn Active

Fat Burn Active is een product waarvan de formule zo is ontwikkeld dat het maximale resultaten geeft in de kortst mogelijke tijd. Vanaf de eerste dagen van gebruik stimuleert het processen in het lichaam die de vetverbranding effectief ondersteunen en de uitvoering van trainings schema te vergemakkelijken. Het is een oplossing voor zowel atleten als degenen die voor hun eigen behoeften trainen.

*Het effect is te danken aan de eigenschappen van de ingrediënten in het product. Bittere sinaasappel ondersteunt de vetstofwisseling en stimuleert de vermindering van zijn reserves. Indiase brandnetel, bittere sinaasappel, groene thee en zwarte peper dragen bij aan gewichtsbeheersing. Zink helpt bij het handhaven van het juiste metabolisme van koolhydraten en vetzuren. Pantotheenzuur draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en uitputting.

De verbindingen in Fat Burn Active zorgen ervoor dat vet niet alleen wordt afgebroken, maar ook de synthese ervan in adipocyten wordt geremd. Bovendien ondersteunen de werkzame stoffen de stofwisseling en de afscheiding van spijsverteringssappen.

Fat Burn Active is ook een geweldige manier om de efficiëntie van de training te verhogen. Vitamine B5, zink en extracten verborgen in capsules stimuleren de processen die verantwoordelijk zijn voor lichamelijke activiteit en ondersteunen de ademhaling, de bloedsomloop en het hormonale evenwicht.


De verkoopwebsite staat vol met slanke mensen. De een heeft 9 kilo verloren in 2 maanden en de ander heeft meer kracht gekregen. Echter het wetenschappelijk bewijs van de werking is niet aanwezig.

De fabrikant (Key Player) bevind zich in het Verenigde Arabische Emiraten. Pillen worden via de post geleverd.

Fat Burn Active wordt geproduceerd buiten de EU

Volgens de opgave van de product wordt Fat Burn Active buiten de EU geproduceerd en hoeven daarom niet te voldoen aan de Europese wetgeving. De productveiligheid kan niet worden gegarandeerd, omdat de herkomst en ingredienten van deze pillen niet kan worden aangetoond. Als de productie plaats vind in Europa, vallen ze onder de EU-wetgeving.

Fat Burn Active wordt geproduceerd buiten de EU
Fat Burn Active wordt geproduceerd buiten de EU

Stof om over na te denken

 1. Als het zou werken dan wordt deze informatie toch gedeeld op bodybuilding en fitness forums.
 2. Waarom zijn er alleen maar positieve reviews te lezen?
 3. Waarom verliest iedereen in 2 maanden tijd zo’n 9 kilo.
 4. Waarom staat er bij een positieve review altijd een link naar de affiliate link. De schrijver verdient €20 per verkoop.
 5. Waar is het onafhankelijke bewijs dat je zoveel afvalt?
 6. De term wetenschappelijk onderzoek wordt te pas en te onpas gebruikt

Voordelen

Je valt een paar gram af

Nadelen

Je valt minimaal af en je bent €49 kwijt per maand

Conclusie Fat Burn Active

Je valt nauwelijks af van Fat Burn Active. Er is geen bewijs dat je hiervan veel gewicht verliest. Er zijn teveel mooie reviews, met dito foto’s, zonder enige wetenschappelijk bewijs. Het is beter om meer te bewegen en je voeding aan te passen. Advies is niet kopen!

Als je twijfelt aan onze review, vraag dan advies aan je arts.

26 REACTIES

 1. Toch geprobeerd wegens tegenstrijdige informatie op verschillende sites. Helaas stel ook ik vast dat het 0,0 werkt, gelukkig geen nevenwerkingen gekregen. En gelukkig geen voordeelpakket gekocht waarmee men het product goedkoper per eenheid aanbied. Trap er niet in aub!

 2. Het kost heel veel geld en zijn nep website, met nep reviews die je overhalen dit kopen! Ik het het gekocht en geen gram afgevallen. Dus trap er niet in, het is verspillen van je geld !!

 3. Ik merk niet dat ik afval van Fat Burn Active pillen. Ik gebruik ze nu 6 weken. Wat ik wel merk dat ik onrustig ben en hartkloppingen ’s avonds krijg. Dit is geen pretje en ik ben er mee gestopt. Ik denk dat er iets anders inzit, dan zeggen, misschien zit er te veel cafaine in.

  • Ik heb de zelfde ervaring, ik viel wel iets af, maar het duurde uren voordat ik in slaap kom. Je krijgt teveel caffeine naar binnen en daardoor slaap je niet.

 4. Het is een beetje tegenstrijdig op de verpakking staat dat het geproduceerd is in de EU, maar er staat niet waar. Als je het terug wilt sturen moet je het sturen naar Dubai, United Arab Emirates. Als het in de EU is geproduceerd, dan moet ergens een adres zijn waar je deze pillen na toe kan sturen.

  • Het is zeer tegenstrijdig met elkaar, dit is een reden dat ik nooit dit geen Fat Burn Active gebruik. Als je natuurlijk fatburner wil gebruiken, drink dan een paar koppen koffie. Als je echt vet wil gaan verbranden, ga dan kickboxen, is goedkoper en je verbrand echt vet.

 5. “Het is beter om meer te bewegen en je voeding aan te passen.”

  Wat een geniaal advies. Ik denk dat elke dikkerd te dom is om die wijze woorden zelf te bedenken.

  Ik kende de pil niet, de afzonderlijke ingrediënten wel. Door Google kwam ik op deze morgen pagina vol tegeltjes wijsheden. Een pagina die bovendien commentaar geeft op reviews met advertenties, terwijl deze pagina zelf vol staat met advertenties over afvallen.

  Ik geloof niet in wondermiddelen en ook niet in ‘ieder pondje gaat door het mondje’ wijsheden. Op deze pagina wordt zelfs beweerd dat je ontlasting niets met afvallen te maken heeft.

  Laat die afslankpil en dit soort ‘adviezen’ liggen en kijk naar de wetenschap. Obesitas blijkt heel wat complexer dan onze kwakzalverij jaren beweert. Er zijn inmiddels studies, behandelingen en goedgekeurde medicijnen genoeg. En ach, als je naast een levensstijl verandering deze pil probeert.. succes. Boeit het. Andere dingen werkten ook niet, dus waarom zou je dit anders beoordelen.

  Ga naar een verslavingskliniek en ontdek dat effectief afvallen niet altijd gezond hoeft te zijn. BMI is niet alles en dat is wel wetenschappelijk bewezen.

  Iedereen heeft een advies. De meeste adviezen smaken naar azijn en helpen niet. Dit artikel draagt ook werkelijk niets bij aan de wetenschap.

  • Als ik naar het toilet ga, na een sterk bak XL koffie, dan val ik zeker af. Na de lunch weeg ik weer net zo zwaar. Je valt af om gezond te worden en je valt af om slank te blijven. En wat helpt en wat wetenschappelijk is bewezen is minder calorieën eten en drinken en gaan bewegen.

 6. ik had ze besteld maar kon nergens op de site vinden waar contact met klantenservice
  beetje vaag gevoel gaf het mij
  dus ik bestelde het op rembours en ik las na onderzoek veel negatieve dingen over niet leveringen en te weinig leveringen
  dus ik heb meteen toen vanuit mijn onderbuik gevoel gehandeld en op de no reply mail van nuvia labs gereageerd kreeg ik toch een antwoord op??
  toen kon ik wel ineens via een contact formulier reageren
  ik heb toen wat vragen gestuurd
  waarop ik een soort van geïrriteerde mail terug kreeg met antwoord als je wil annuleren gewoon pakketje weigeren
  ok volgende dag zou om 2 uur geleverd worden
  niet dus ups en hun klantenservice lopen niet synchroon want pakketje stond nog in Luxemburg
  ok vandaag om 14:00 zou het geleverd worden
  kreeg ik om 10:00 een mailtje dat ik niet thuis was??????
  meteen maar ups gebeld en geannuleerd wat dus kon
  dus nu ik al de ervaringen hierboven lees ben ik blij dat ik nog steeds mijn 159 euries op zak heb
  dan maar 20kg op een andere manier zien te verdelgen

 7. Na een paar dagen had ik last van misselijkheid, hoofdpijn diarree en een opgejaagd gevoel. Hoezo geen bijwerkingen, ik ben gelijk gestopt.

 8. Je valt enkel maar af door minder calorieën te eten en meer te bewegen. Dus netto minder calorieën dan dat je eet. Heel simpel, eet gezond, de schijf van vijf en de kilo’s vliegen er af. Van Cafeïne gaat je stofwisseling omhoog, dus voor het sporten een kop koffie volstaat. De Nr 1. Fatburner van Europa ben jezelf.

 9. 2 weken aan het gebruiken. te kort om te weten of ik al wat ben afgevallen langs het gezonder eten en meer bewegen.. reden dat ik al gestopt ben: iedere dag diarree en buikkrampen van die pillen. ze hebben dus wel degelijk bijwerkingen! voelde me steeds belabberder waardoor iedere dag extra bewegen ook niet van de grond kwam.147 euro weg gegooid!
  conclusie: niet kopen!!

 10. Ik heb het geprobeerd, maar ik werk geen verschil. De stoelgang was wel iets sneller, maar van poepen val je niet af.

 11. Het effect is te danken aan de eigenschappen van de ingrediënten in het product. Bittere sinaasappel ondersteunt de vetstofwisseling en stimuleert de vermindering van zijn reserves. Indiase brandnetel, bittere sinaasappel, groene thee en zwarte peper dragen bij aan gewichtsbeheersing. Zink helpt bij het handhaven van het juiste metabolisme van koolhydraten en vetzuren. Pantotheenzuur draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en uitputting.

  Volgens mij klopt hun stelling niet.

 12. Van de website: Key Player Limited valt onder de wetgeving van de Verenigde Arabische Emiraten. Daardoor zijn wij in staat om u de beste dienstverlening en de beste producten wereldwijd aan te bieden. EU-wetgeving is niet van toepassing.

 13. Lezen: Key Player Limited valt onder de wetgeving van de Verenigde Arabische Emiraten. Daardoor zijn wij in staat om u de beste dienstverlening en de beste producten wereldwijd aan te bieden. EU-wetgeving is niet van toepassing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in