Probreast plus dit is een valse claim Ervaringen & Review Niet kopen !

Probreast plus dit is een valse claim Ervaringen & Review Niet kopen !
Probreast plus dit is een valse claim Ervaringen & Review Niet kopen !

Probreast plus, krijg je hiervan grotere borsten? Ik zal gelijk maar met de deur in huis vallen het antwoord is nee!!! Dubieuze websites proberen dit soort pillen te verkopen aan dames, die grotere borsten willen hebben. Dit soort pillen is volgens ons kwakzalverij. Er is geen enkel bewijs dat het werkt!

Wij adviseren je de websites van FOODLOG en TROSRADAR te bezoeken. De fabrikant ( Key Player Limited) bevind zich in de Verenigde Arabische Emiraten en vermijd de EU-wetgeving. Voor zo’n €118 zou je minimaal 3 cupmaten kunnen winnen! Lees ook de uitkomst van de gestelde Kamervragen!

FOODLOG

Foodlog heeft een goed artikel geschreven over pillen die grotere borsten beloven. Er is geen controle of toezicht op dit soort producten. Het ging om een vergelijkbaar product BreastGro.

Trosradar

Trosradar heeft in een uitzending in 2019 een onderwerp gewijd aan dit soort producten. Conclusie was negatief, het werkt niet en kan gevaarlijk zijn.

Na de uitzending van Radar zijn er kamervragen gesteld, hierdoor wordt er strakker toezicht gehouden op de markt van voedingssupplementen.

Uit de kamervragen

Hoe vindt u het dat deze dure producten worden verkocht zonder dat de claims,
een vergroting van de borstomvang is bewezen?

Veel van de ingrediënten in deze producten zijn zogenaamde ´botanicals´
(voornamelijk kruiden). Voor deze categorie heeft de Europese Commissie nog
geen besluit genomen over de ingediende claims. Tot die tijd mogen deze claims
nog gebruikt worden. Uitzondering hierop zijn medische claims, die altijd verboden
zijn. Daar is bij de claim ´vergroting van de borstomvang´ geen sprake van.

Ingrediënten Probreast plus

Volgens de fabrikant bevatten de pillen de creme de onderstaande ingrediënten.

Ingrediënten creme: Aqua, Glyceryl Stearate, Glycine Soja Oil, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil,Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Cetyl Alcohol, Allantoin, Calendula Officinalis Flower Extract, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Humulus Lupulus Cone Extract, Parfum, Propylene Glycol, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Ingrediënten Capsules: Fenugreek Extract (Trigonellafoenum-graecum) [50% Saponins][powdered seeds]
; Fennel (Foeniculum vulgare) [seeds]; Capsule Shell (hydroxypropyl methylcellulose, Colour– Titanium Dioxide);
Common Hop Extract (Humulus lupulus) [5:1]; Cumin (Cuminum cyminum) [powdered seeds];
Soy Isoflavones Extract [40% isoflavones]; L-Tyrosine; Vitamin E (DL-alfa-tocopherol acetate);
Vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride); Anti-Caking Agent – Magnesium Salt of Fatty Acids.

Ongeveer dezelfde integredienten als BreastGro. Dit kan ons nooit werken! Er is helemaal niets te vinden in de literatuur dat dit werkt! Waar is het bewijs !!

Er is geen enkel wetenschappelijk onderzoek geweest naar de werking van dit product!

De claim van de fabrikant

ProBreast Plus-capsules vergroten uw cupmaat door het oestrogeenpeil te verhogen en de borstklieren te stimuleren. Uw borsten worden meteen strakker en ook de huidweerstand verhoogt. Twee capsules per dag volstaan om uw borsten één, twee of zelfs drie cupmaten groter te maken.

Er is geen wetenschappelijk bewijs dat de ProBreast Plus-crème borstgroei stimuleert door de aanmaak van fito-oestrogenen. Fyto-oestrogenen zijn natuurlijke stoffen die qua structuur lijken op oestrogenen, maar in veel mindere mate oestrogeenactiviteit hebben dan menselijke oestrogenen. Er is geen bewijs dat het aanbrengen van fyto-oestrogenen op de huid of het consumeren ervan borstgroei kan veroorzaken.

Bovendien is er ook geen bewijs dat de ProBreast Plus-crème de productie van elastine en collageen kan verhogen en optimale strakheid, elasticiteit en spanning van de huid kan garanderen. Hoewel vitaminen en mineralen belangrijk zijn voor de gezondheid van de huid, is er geen bewijs dat de samenstelling van de ProBreast Plus-crème deze effecten kan bereiken.

Stof om over na te denken

 1. Als dit zou werken zijn plastisch chirurgen werkeloos
 2. Dan wordt dit aanbevolen door de wetenschap
 3. Als dit zou werken, dan zou dit toch worden besproken in allerlei consumentenprogramma’s

Conclusie

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van ProBreast Plus of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

Informatie op Forums over borstvergrotingspillen

 1. Wie heeft ervaring met Breastgro – Kassa (bnnvara.nl)
 2. gebruiksters van Breast Gro gezocht – Radar (avrotros.nl)
 3. Borstvergroting met Breast Gro: is dit gevaarlijk? – Radar (avrotros.nl)
 4. Iemand ervaring met Breastgro? • Bokt.nl
 5. BreastGro – Kassa (bnnvara.nl)

4 REACTIES

 1. Als moeder zijnde was ik altijd bezorgd over mijn dochter, Maya, en haar vriendinnen. Ze bevinden zich in de moeilijke tienerleeftijd waarin uiterlijk en schoonheid een belangrijke rol speelden in hun leven. Op een dag merkte ik dat ze geobsedeerd waren door een advertentie voor Probreast Plus, een product dat beweerde de borsten te vergroten en te verstevigen.

  Ik wist dat deze producten niet altijd veilig waren en dat ze vaak niet deden wat ze beloofden. Ik besloot om op zoek te gaan naar een onafhankelijke en betrouwbare beoordeling van het product en vond al snel een artikel op jullie website.

  Ik besloot om het artikel aan Maya te laten lezen en uit te leggen waarom ik me zorgen maakte over het gebruik van dit soort producten. In eerste instantie was ze boos en vond ze het niet leuk dat ik haar advies gaf. Maar naarmate ze verder las, begon ze te begrijpen waarom ik zo bezorgd was.

  Uiteindelijk was Maya me dankbaar dat ik haar had gewaarschuwd en haar had laten zien dat ze niet alles moest geloven wat ze op het internet zag. Maya en haar vriendinnen besloten om dit soort advertenties te negeren en hun energie en geld te steken in gezonde activiteiten zoals sporten en gezond eten. Ik was opgelucht dat ik mijn dochter en haar vriendinnen had kunnen helpen.

 2. Ze richten zich op vrouwen die graag een grotere boezem willen. Dit is het ideaal beeld en ze spelen hier op in, met een het is te mooi om waar te kunnen zijn. En dit klopt idd niet. Het is een soort van oplichting!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in