KETO Druppels Ervaringen & Review is dit kwakzalverij

KETO Druppels Ervaringen & Review is dit kwakzalverij of oplichting?KETO Druppels Ervaringen & Review is dit kwakzalverij of oplichting?
KETO Druppels Ervaringen & Review is dit kwakzalverij of oplichting?

Keto Druppels is een voedingssupplement, dat wordt verkocht als afslankmiddel. Via advertenties kom je terecht op de verkooppagina. Voor  €54,95 ben je de eigenaar van een flesje, waarmee jezelf een paar druppels onder de tong kan toebrengen en in no time ben je in ketose en het grote afvallen kan beginnen.

De vraag is natuurlijk is dit echt zo of is dit weer zo’n verkoopverhaal wat te mooi is om waar te kunnen zijn?

De Marketing en verkoop van KETO Druppels

Dit bedrijf verkoopt online producten. Het bedrijf heeft een affiliate marketing programma om zijn producten te verkopen. Deelnemers aan dit soort programma’s krijgen een hoge provisie, als zij er inslagen om deze wonder druppels te verkopen. Daarom zie je op tal van website, facebook en in nieuwsbrieven dit soort aanbiedingen. Als jij dit product koopt, krijgt de verkoper 40% en de fabrikant 60% van de verkoopprijs. De kostprijs van deze druppels (inclusief flesje) is ongeveer 3 euro.

Wat zijn de ingrediënten KETO Druppels volgens de fabrikant

 • Hempseed Oil
 • Amino Acid Extract
 • Olive Oil Extract

Er is volgens geen bewijs te vinden dat je van deze ingrediënten kunt afvallen. In een eerder review hebben wij een product met exacte dezelfde ingrediënten (Minoslim) beschreven. Je gaat hier dus enkel financieel van afvallen.

Hoe moet je KETO Druppels gebruiken?

ONDER DE TONG DRUPPELEN (5 tot 10 druppels ). De werkstof wordt door het slijmvlies opgenomen en daartoe dient u de druppels ca 30 – 60 seconden onder de tong houden.

 Wat is de claim van de producent KETO Druppels

 1. GEEN CONSTANT HONGERGEVOEL MEER. Door de hoge concentratie van de stof KETO®[2] blijft die voortdurende trek in eten onder controle gehouden.
 2. GROTERE VETVERBRANDING. Door de werking van KETO® komt het lichaam in een soort vetverbrandingsmodus. Het energieverbruik wordt op gang gebracht en vetopslag wordt verbrandt.
 3. U GAAT ZICH WEER GOED VOELEN. Door de werking op het KETO-oid systeem in het lichaam wordt uw welbevinden aanzienlijk verbeterd.
 4. Een speciaal dieet is niet nodig. U kunt ook zonder dieet met KETO® een goed resultaat krijgen. Maar door erbij gezonder te eten zult u sneller resultaat zie
 5. Stimuleert de stofwisseling en verbrandt vetkussentjes
 6. Houdt honger onder controle en vermindert eetbuien
 7. Een concentraat dat makkelijk in te nemen is
 8. Ketose is de toestand van het lichaam, wanneer er inderdaad vet verbrand wordt voor de aanmaak van energie, in plaats van koolhydraten. Om het lichaam tot deze ketose toestand  te krijgen, is moeilijk, gaat niet zomaar en kan zelfs maanden duren. KETO® helpt uw lichaam sneller hierbij, zodat er inderdaad vet verbrand gaat worden ipv koolhydraten.
  1. Wanneer uw lichaam in de ketose toestand is geraakt, gaat u het opgeslagen vet verbranden voor uw energie en niet de koolhydraten. KETO® is een voedingssupplement voor dagelijks gebruik, dat uw lichaam gaat helpen om in de ketose toestand vet te gaan verbranden.
  2. Vet is de ideale energiebron voor het lichaam en als u zich dan ook daadwerkelijk in deze ketose staat bevindt, voelt u zich energiek en mentaal helder, als nooit tevoren en u verliest hierbij ook nog vet.

De fabrikant geeft geen enkel bewijs dat je hier maar ook daadwerkelijk van gaat afvallen. De claims zijn niet onderbouwd en zijn meer een verkooppraatje. Wij classificeren dit als kwakzalverij!

Uit de Disclaimer KETO® Druppels

Deze verklaringen zijn niet gecontroleerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet goedgekeurd voor gebruik door of voor verkoop aan iemand onder de 18 jaar. Praat met uw arts voordat u dit product inneemt als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een ziekte heeft. Verklaringen over de effectiviteit en veiligheid van hennep zijn nog niet geëvalueerd door de voedsel- en farmaceutische autoriteiten. De Food and Drug Administration evalueert alleen voedsel en medicijnen, geen supplementen zoals deze producten.

Deze producten zijn niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, voorkomen, behandelen of genezen. KLIK HIER (Geen link !!!, dus geen bewijs ) om bewijs te vinden van een test, analyse, onderzoek of studie van de voordelen, prestaties of effectiviteit van hennep op basis van de expertise van relevante experts.

Wat zij de Voordelen

Geen

Wat zijn de Nadelen

Je valt er niet van af

Stof tot nadenken

Als je zonder dieet hiervan gaat afvallen, dan zou dit toch het middel zijn tegen obesitas. Dan zou de overheid dit toch massaal inkopen en verstrekken……..

Conclusie en advies 

Je valt niet af van KETO Druppels. Als twijfelt aan onze conclusie, vraag dan een second opinion aan je huisarts, specialist, diëtist en voedingsconsulent. De claims zijn te mooi om waar te kunnen zijn. Ons advies is deze druppels niet te kopen, maar gezonder te gaan leven en maar te gaan bewegen als je wilt afvallen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in