Glucofort, ondersteuning van de bloedsuikerwaarden. Ervaringen & Review

Glucofort wordt verkocht via SPAM mail, Youtube, fake websites en via Facebook. Het product zou de bloedsuikerwaarden waarden ondersteunen en een oplossing zijn voor Diabetes. Het is een voedingssupplement[1]. De fabrikant heeft dit wondermiddel uitgevonden door te experimenteren. Volgens wilde hij dit met heel de wereld delen. Deze pillen kosten €67,87 per stuk.

Lees dit artikel dan eerst, voordat je besluit om Glucofort pillen te gaan kopen!

Wat is de claim van de producent van Glucofort

 1. Ondersteuning van de bloedsuikerspiegel
 2. Verbeterde gezondheid van het bloed
 3. Meer Vitaliteit & Energie
 4. 100% natuurlijk, veilig en effectief
 5. De ongelooflijke formule van GlucoFort brengt meer natuurlijke detox ingrediënten samen dan alle andere.
 6. Glucofort heeft geweldige bloedsuikerspiegel ondersteuning geboden voor mannen en vrouwen in hun 30s, 40, 50s en zelfs 70s. Omdat het is ontworpen op basis van leringen van de moderne wetenschap, glucofort formule is zeer zachtaardig en tegelijkertijd zeer krachtig.
 7. GlucoFort is een natuurlijk supplement met krachtige antioxidanten die helpen bij het ontgiften van uw lichaam en het ondersteunen van de bloedsuikerspiegel.

Wat zijn de ingrediënten volgens de fabrikant Glucofort

Volgens de fabrikant bevat GlucoFort[2] een geconcentreerde formule van krachtige natuurlijke antioxidanten die wetenschappelijk zijn ontworpen om de bloedsuikerspiegel in het lichaam te ondersteunen.

Vitamine C        50 mg
Vitamine E        15 mg
Biotin               300 mcg
Magnesium       125 mg
Zinc                 7,5 mg
Manganese       1 mg
Chromium        76 mcg

Hoeveelheden die niet zijn aangegeven op de verpakking

Vanadium, Bitter Melon, Cayenne, White Mulberry, Yarrow, Juniper, Alpha Lipoic Acid, Banaba

 • Wij hebben in de literatuur geen informatie gevonden dat bovenstaande ingrediënten een positieve invloed hebben op je bloedsuikerspiegel en waardoor je diabetes kunt voorkomen.
 • Op de website van het diabetesfonds[3] kan ik geen informatie vinden over een dergelijk wondermiddel!
 • Het heeft meer weg van een multi vitamine.
 • Wij kunnen geen wetenschappelijk onderzoek vinden wat de claim van de fabrikant ondersteunt.

Uit de Disclaimer product GLUCOFORT

Verklaringen op deze website zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Producten zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft, raadpleeg dan uw arts voordat u onze producten gebruikt.

De informatie die wij verstrekken is niet bedoeld ter vervanging van overleg met een gekwalificeerde medische professional. We raden u aan om uw arts op de hoogte te stellen van wijzigingen die u aanbrengt in uw levensstijl en deze met hem of haar te bespreken. Voor vragen of opmerkingen over eventuele medische aandoeningen kunt u contact opnemen met uw arts.

De inhoud van de website en het te koop aangeboden product is gebaseerd op de mening van de auteur en wordt uitsluitend geleverd op basis van “AS IS” en “AS AVAILABLE”. U moet uw eigen onderzoek doen en de informatie bevestigen met andere bronnen bij het zoeken naar informatie over gezondheidsproblemen en de informatie altijd zorgvuldig doornemen met uw professionele zorgverlener voordat u een van de protocollen gebruikt die op deze website en / of in het hier verkochte product worden gepresenteerd.

Glucofort noch de auteur zijn betrokken bij het verlenen van medische of soortgelijke professionele diensten of advies via deze website of in het product, en de verstrekte informatie is niet bedoeld ter vervanging van medisch advies aangeboden door een arts of andere erkende zorgverlener.

U mag glucofort’s verkoop van dit product niet opvatten als een goedkeuring door Glucofort van de standpunten die hierin worden uitgedrukt, of enige garantie of garantie van enige strategie, aanbeveling, behandeling, actie of toepassing van advies door de auteur van het product.

Glucofort  te koop bij het Kruidvat of de Apotheek

Dit product zal nooit via het Kruidvat of Apotheek worden aangeboden in Nederland. Je kan het alleen kopen via de officiële website.

Is Glucofort  Werkzaam?

Nee, wij hebben geen bewijs kunnen vinden dat dit product werkt.

Wat zij de Voordelen

Er zijn geen voordelen!

Wat zijn de Nadelen

 1. Je raakt je geld kwijt!
 2. Het product zal niet doen wat je verwacht!
 3. De teleurstelling is groot, dat je deze pillen hebt gekocht!

Is Glucofort  betrouwbaar?

Nee!!!! Het is niet getest op wettenschappelijke basis en er is geen bewijs dat het werkt.

Stof tot nadenken

Als dit wondermiddel zou werken dan zou het diabetesfonds dit product toch via hun website verkopen. Als je de disclaimer leest, staat dit haaks op de beweringen in de verkoopvideo. Er staat dat jezelf onderzoek moet doen naar het product. Wij hebben dit onderzoek gedaan en wij adviseren dan ook niet kopen.

De bijwerkingen zijn overigens onbekend!

Conclusie

Glucofort is te mooi om waar te kunnen zijn en is volgens ons  kwakzalverij! Wij adviseren om dit niet te kopen. Bij twijfel raadpleeg je huisarts of het diabetesfonds.


Referenties
[1] https://koolhydratendieet-info.nl/wat-zijn-voedingssupplementen-en-welke-claims-mogen-worden-gebruikt/
[2]https://glucofort.com/
[3] https://www.diabetesfonds.nl/minder-suiker/veelgestelde-vragen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in