Negatieve ervaringen met SPAM email met voedingssupplementen

Hooded computer hacker stealing information with laptop
Hooded computer hacker stealing information with laptop

Wij ontvangen dagelijks veel SPAM berichten. Wij hebben ons nooit ingeschreven om dit soort berichten te ontvangen en overigens nooit een vink gezet bij de Opt-in. Op internet houden mensen zich bezig met verzamelen van emailadressen.

Via deze emailadressen wordt getracht producten te verkopen. Deze mail is altijd ongevraagd. Het versturen van SPAM berichten is echter zeer goedkoop en voor een paar euro kun je miljoenen berichten versturen. En er hoeven maar een paar mensen het product te kopen en dan heeft de verzender al winst.

Wat is een SPAM bericht

Spam is een verzamelnaam voor ongewenste berichten en is ook bekend als Unsolicited Commercial E-mail en Unsolicited Bulk E-mail. Spam onderscheidt zich van andere vormen van commerciële communicatie, omdat een bericht wordt gestuurd aan een groep die veel groter is dan de potentiële doelgroep.

Kenmerken van spamberichten

  1. Berichten worden in grote hoeveelheden verstuurd, naar duizenden mensen tegelijkertijd.
  2. De berichten worden verstuurd zonder toestemming aan de ontvanger.
  3. De producten werken niet en je betaald altijd de hoofdprijs.
  4. Ze kunnen de werking niet bewijzen en hun verkoopverhaal berust op Pseudowetenschap en totaal niet onderbouwde opmerkingen zoals “Artsen Geschokt: Nieuwe Manier Van Afvallen Doet Zelfs Artsen Verteld Staan!
  5. Het is vaak bedoelt om een producten te promoten, die via reguliere kanalen onverkoopbaar zijn.
  6. Producten zijn vaak schadelijk voor de gezondheid, omdat ze stoffen bevatten, die gevaarlijk zijn voor je organen, zoals je lever.
  7. Worden vaak verzonden vanuit een buitenlands IP adres, zodat ze geen sancties kunnen krijgen van de Autoriteit Consument en Markt (ACM).
  8. Uitschrijven helpt niet, omdat dit soort bedrijven, geen werkende OP- out hebben.(Uitschrijven uit de emaillijst.)

Onze SPAM Disclaimer

Voor alle duidelijkheid, wij stellen SPAM berichten niet op prijs! Als een bedrijf of persoon ongevraagd bericht(en) naar ons verstuurd, kunnen wij de inhoud van dit bericht gebruiken om een review te plaatsen. De verzonden berichten hebben vaak als doel, om producten te verkopen. Deze producten zijn meestal dubieus en soms zeer gevaarlijk voor je gezondheid.

Wij hebben ons nooit ingeschreven op maillijsten!

Degene die ons toch een ongevraagd bericht(en) naar ons verzend, heeft kennis genomen van onze disclaimer. Door het verzenden van ongevraagde email, stemt de verzender er mee in, dat wij de inhoud van deze mails kunnen gebruiken en tevens de informatie van de daaraan gekoppelde verkooppagina’s.

De verzender van SPAM berichten is er zich van bewust, dat er hierdoor mogelijk hierdoor een negatieve aandacht op zijn of heer product wordt gevestigd.

3 REACTIES

  1. Ik krijg ook SPAM toegestuurd, afmelden helpt niet, het wordt hierdoor erger. SPAM is een goedkoopmiddel om je product te doen verkopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in