BeezMax-crème werkt niet! Ervaringen en Review

BeezMax-crème wordt online verkocht. Volgens de verkoper zou dit wondermiddel gewrichten en weefsels genezen. En nog mooier het verwijdert pijn en zwellingen. Is dit te mooi om waar te kunnen zijn of is dit het wondermiddel waar artrose en reuma patiënten op zitten te wachten?

De reputatie van de verkoper van BeezMax op internet

De verkoper is Hakimian Global LLC gevestigd in de Verenigde Staten. In Europa worden de belangen behartigd door Likasso LTD gevestigd in Duitsland.

Er zijn enorm veel klachten over Likasso LTD de rode draad is dat artikelen niet worden geleverd en dat de verkoper niet reageert.

Op de consumentensite van de BNNVARA zijn klachten dat de zalf helemaal niets doet.

Trosradar geeft aan dat BeezMax-crème in haar reclame namen van reumatologen misbruikt en deze hebben een klacht ingediend van de reclamecode commissie. De Commissie acht de reclame-uiting in strijd met het bepaalde in artikel 7 NRC. Zij beveelt adverteerder aan om niet meer op een dergelijke wijze reclame te maken en zal deze beslissing als Alert laten verspreiden.

Ingrediënten BeezMax-crème

Propolisextract of Bijenextract

Er is geen uitsluitend wetenschappelijke bewijs dat de werkzaamheid van propolis ter behandeling van medische kwalen ondersteunt. Alle indicaties van een effectieve toepassing zijn onbewezen aanwijzingen.

Bronnen

 1. Propolis – Wikipedia
 2. Propolis: MedlinePlus Supplements

Bijenwas

Mensen gebruiken was voor vele doeleinden, onder andere om kaarsen van te maken en in boenwas of als poetsmiddel voor onbewerkte houten voorwerpen en vloeren. Voor onder meer drop wordt bijenwas als glansmiddel gebruikt. Ook in crèmes en andere cosmetica wordt veel gebruikgemaakt van bijenwas en derivaten van bijenwas.

Bronnen:

 1. Bijenwas – Wikipedia
 2. Beeswax – Wikipedia

Kastanjeextract

Het zaadextract gestandaardiseerd op ongeveer 20 procent aescin (escin) wordt gebruikt voor zijn atonische effect, vasculaire bescherming, ontstekingsremmende en vrije radicalen opruimen eigenschappen.

Primaire aanwijzing is chronische veneuze insufficiëntie. Een Cochrane Review suggereerde dat kastanje extract een effectieve en veilige kortdurende behandeling voor chronische veneuze insufficiëntie kan zijn, maar definitieve gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken waren niet uitgevoerd om de werkzaamheid te bevestigen.

Bronnen:

 1. Aesculus hippocastanum – Wikipedia
 2. Horse chestnut seed extract for chronic venous insufficiency – PubMed (nih.gov)

Cedersap

Wij hebben geen geldig bewijs kunnen vinden over de beoogde werking.

Olijfolie

In een evaluatie door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) in 2011 werden gezondheidsclaims op olijfolie goedgekeurd voor bescherming door zijn polyfenolen tegen oxidatie van bloedlipiden, en voor het behoud van normale LDL-cholesterolgehaltes in het bloed door verzadigde vetten in het dieet te vervangen door oliezuur.  (Zie ook: Verordening (EU) nr. 432/2012 van de Commissie van 16 mei 2012).

Ondanks haar goedkeuring heeft de EFSA opgemerkt dat er onvoldoende een definitief oorzakelijk verband is vastgesteld voor de consumptie van olijfolie en het handhaven van normale (nuchtere) bloedconcentraties van triglyceriden, normale HDL-cholesterolconcentraties in het bloed en normale bloedglucoseconcentraties.


Echter dit slik je in en smeer je niet op je huid. En het doet niets met gewrichten en weefsel of pijnverlichting.

Wasmottenextract

Wasnoten zijn de noten van de zeepnotenboom. De schillen ervan worden in India al eeuwenlang gebruikt bij het doen van de was. Wij hebben geen geldig bewijs kunnen vinden over de werking.

Bron:

Wasnoot – Wikipedia

Claim BeezMax-crème

 • De formule van BeezMax is gebaseerd op de ervaring en traditie in de behandeling van gewrichten. Deze crème bevat zowel krachtige actieve bestanddelen als krachtige natuurlijke ingrediënten, die u helpen de gewrichtsproblemen te bestrijden.
 • Voorkomt afzetting van zouten
 • Geneest gewrichten en weefsels
 • Verwijdert pijn en zwellingen

Gezien de ingrediënten werkt BeezMax-crème niet. Het kost je veel geld als je dit product koopt.

Stof tot nadenken

 1. Geen enkele specialist gaat je het gebruik van BeezMax-crème aanraden.
 2. Als dit zou werken dan zou zouden artsen dit toch voorschrijven als geneesmiddel!
 3. Het is een voedingssupplement en geen geneesmiddel! Er mogen geen medische claims worden gedaan.
 4. Het is toch niet goed als je mensen probeert te misleiden in reclame.
 5. Waarom worden deze artikelen niet via Bol.com of het Kruidvat verkocht?

Conclusie BeezMax-crème

BeezMax-crème werkt echt niet! Wij gaan ervan uit dat dit kwakzalverij is. Advies is niet kopen!

Wij stellen je mening of ervaring op prijs. Deze kun je achter laten in de reacties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in