De Dieetpillen verkoop behoren toe de ergste oplichtingspraktijken

De Dieetpillen verkoop behoren toe de ergste oplichtingspraktijken
De Dieetpillen verkoop behoren toe de ergste oplichtingspraktijken

De Dieetpillen verkoop behoren toe de ergste oplichtingspraktijken in de hedendaagse wereld. Het overgrote aanbod van dieetpillen heeft absoluut geen enkel effect. Sommigen van deze dieetpillen zijn zelfs gevaarlijk of verslavend.

Easy Money is de belangrijkste reden voor het aanbod

Omdat een groot deel van de bevolking overgewicht heeft, zijn ze doel van bedrijven om hun product te verkopen. Als je in mailbox kijkt zie je van SPAM mail met aanbiedingen van pillen om snel af te vallen. Veelal zijn dit dubieuze bedrijven uit het buitenland die zich richten op de doelgroep. Ze werken uit het buitenland om de regelgeving te omzeilen.

Goed nadenken voor dat je pillen koopt of gebruikt

Voordat je een dieetpil neemt, is het van belangrijk dat u de tijd neemt om mogelijke bijwerkingen grondig te onderzoeken, Je moet ook begrijpen dat het soms vele jaren kan duren voordat de bijwerkingen van ingrediënten bekend worden. De zogenaamde “kruiden” dieetpillen kunnen nadelige bijwerkingen hebben.

Er zijn twee hoofdcategorieën dieetpillen:

Eetlustremmers
Metabolisme boosters

Eetlustremmers

Sommige eetlustremmers kunnen werken, maar veel van hen kunnen verslavend worden. Amfetaminen zoals Adderall kunnen onderdrukking van de eetlust veroorzaken, maar ze kunnen ook slapeloosheid en andere bijwerkingen veroorzaken en kunnen bij sommige mensen zeer verslavend zijn. Andere soorten eetlustremmers kunnen ook schadelijke bijwerkingen hebben en kunnen ook verslavend zijn.

Metabolisme boosters

Metabolisme boosters beweren dat ze ervoor kunnen zorgen dat het lichaam meer vet
en calorieën verbrandt. Dit zou geweldig zijn als dit waar zou zijn. Helaas zijn deze
producten meestal oplichting. Er is geen spatje wetenschappelijk bewijs dat zo’n pil het metabolisme kan stimuleren, dus het is het beste om elke pil te vermijden die dergelijke claims maakt.

Verleidelijk om te geloven

Het is verleidelijk om te geloven dat gewichtsverlies kan komen in de vorm van een kleine pil. Helaas jagen de bedrijven achter de dieetpillen, op mensen die wanhopig zijn.

Hun producten bevatten meestal absoluut geen effectieve ingrediënten, en dit weten het. Ze hebben de neiging om veel kruideningrediënten samen te stellen die exotisch klinken en buiten het bereik van de  Europese wetgeving vallen.

Het dieetplan doet het, de pillen niet!

Vaak bevatten ze een dieetplan dat samen met de pillen moet worden gevolgd. Dit dieetplan is meestal een crash dieet.

Het dieetplan is de echte oorzaak van elk gewichtsverlies dat kan worden ervaren, maar hiervoor hoef je geen dure pillen voor te kopen

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in