Gedichten over afvallen: Mijn eeuwige strijd tegen de kilo’s

Gedichten over afvallen: Mijn eeuwige strijd tegen de kilo's
Gedichten over afvallen: Mijn eeuwige strijd tegen de kilo's

Als lerares Nederlands op een middelbare school ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn leerlingen te inspireren en te betrekken bij de taal en literatuur. Ik deel graag mijn eigen ervaringen en passie voor poëzie, en laat hen zien hoe taal en woorden krachtig en betekenisvol kunnen zijn.

Ik ben ook een dichter en schrijf graag gedichten. Ik heb een voortdurende strijd met de weegschaal en heb ontdekt dat het schrijven van gedichten een uitlaatklep kan zijn voor mijn emoties en gevoelens over dit onderwerp. Door mijn gedichten te schrijven, kan ik mijn emoties verwerken en hoop uiten voor de toekomst.

Disclaimer: Deze gedichten zijn eigendom van Tamara en zijn alleen bedoeld voor niet-commercieel gebruik. Het is niet toegestaan om deze gedichten op enigerlei wijze te gebruiken voor commerciële doeleinden, inclusief het verkopen, verhuren, verdelen of op enigerlei wijze te verdienen aan deze gedichten. Je mag deze gedichten delen, lezen, gebruiken in een werkstuk, als je mij maar de credits geeft.

Tamara


  1. Afvallen, een reis vol uitdagingen 
  2. Vrede met de Weegschaal 
  3. Strijd tegen het Gewicht 
  4. De Strijd tegen Pijnvolle Knieën
  5. Gedicht over Ongelukkige Onderkin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in