Eenvoudige en gezonde tips om gewichtsverlies te behalen

Eenvoudige en gezonde tips om gewichtsverlies te behalen
Eenvoudige en gezonde tips om gewichtsverlies te behalen

De huidige gezondheids trend is gebaseerd op gewichtsverlies, sommige om gezondheidsredenen en anderen voor cosmetische. De meest fundamentele manier van gewichtsverlies is om meer calorieën te verbranden dan je naar binnen krijgt. Het is niet zo moeilijk om dit toe te passen in je leven.

 1. Wandelen. Als je 30 minuten per dag wandelt , zult je merken dat dit benen en je hart verstrekt, terwijl calorieën verbrand.
 2. Limiteer alcoholgebruik – elke portie bevat 100 tot 150 calorieën.
 3. Pas je voeding aan, door te minderen met suikerrijk voedsel.
 4. Stop met Snacken tijdens het televisiekijken
 5. Ontbijt dagelijks. Dit onderdrukt de eetlust voor het grootste deel van de dag en biedt brandstof voor de hersenen, terwijl op het werk of het verzorgen van de kinderen! Je zult zich beter voelen en hebben meer energie de hele dag als je eet een vetarme granen in de ochtend.
 6. Start om drie keer per week te trainen om je conditie verbeteren. Het opbouwen van spieren verhoogt je stofwisseling en dwingt je lichaam om vet voorraden aan te spreken.
 7. Weeg jezelf niet meer dan twee keer per week. En doe het in de ochtend na het gaan naar de toilet – dit is de meest nauwkeurige lezing.
 8. Schakel over van volle melk naar vetvrije of magere melk. Gebruik suiker vervanger (Zoetje)  in plaats van suiker in uw ochtend koffie of thee.
 9. Eet meer gezonde snacks zoals gedroogd fruit en noten, vers fruit, gesneden groenten of yoghurt.
 10. Je hoeft niet te gaan op een streng dieet om gewicht te verliezen. Verander je gewoonten en begin met het meer te gaan bewegen. Wordt lid van een sportschool. Je wordt beloond met een goede gezondheid en een fit lichaam.
  Met deze tips verlies je geen 10 kilo gewicht per week! Door het veranderen van een aantal dagelijkse gewoonten, zal je sneller gewicht verliezen dan degenen die vertrouwen op een crash dieet en/of pillen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in