Detonic poeder tegen hypertensie, dit is kwakzalverij! Ervaringen en Review

Detonic poeder tegen hypertensie onze beoordeling: dit is kwakzalverij!
Detonic poeder tegen hypertensie onze beoordeling: dit is kwakzalverij!

Wederom ongevraagd SPAM email ontvangen, deze keer van Detonic, een wondermiddel tegen hoge bloeddruk. Uitschrijven van dit soort emaillijsten helpt niet, want je blijft ongevraagd dit soort rotzooi ontvangen. Wat wil deze SPAMMER ons deze keer verkopen? Hij of zij wil ons, een middel verkopen tegen hoge bloeddruk.

Claim Detonic poeder

Wat zou dit wondermiddel moeten doen:

  1. Normaliseert de bloeddruk in de eerste 6 uur vanwege de werking van een bioflavonoïde
  2. Herstelt de vasculaire tonus en flexibiliteit voor 1 cursus
  3. Het gebruik van het medicijn is op elke leeftijd veilig Het medicijn is effectief in de fasen 1, 2, 3 van hypertensie

Als wij dit zo lezen is dit weer een gevalletje kwakzalverij. Als de website naleest van de hartstichting blijkt dat dit soort producten niet bestaan. Ze gebruiken in hun verkoopverhaal allerlei moeilijke termen en schermen met zaken die niet bestaan. Daarnaast is er geen enkele wetenschappelijk bewijs dat er ook maar enige werking is.

Bangmakkerij:

De gevolgen van hypertensie zijn gevaarlijker dan de gevolgen van kanker en tuberculose samen. In 89% van de gevallen leidt hypertensie tot een hartaanval. Er ontstaat een blokkade in de vaten.. Er is een hoog risico op hersenbloeding en beroerte.

Ook storend is de navolgende loze bewering om mensen toch over te halen tot de aankoop van zo’n product:

Sensationeel onderzoek door wetenschappers

Nederlandse wetenschappers van het Centrum voor Phlebologisch Onderzoek hebben 8 jaar besteed aan de ontwikkeling van een profylactisch en therapeutisch middel. De opening van het jaar was genomineerd voor de Geirdner International Medical Award. Meertraps tests hebben de effectiviteit van de tool bewezen, onderzoekers hebben alle benodigde licenties, kwaliteitscertificaten en staatssteun ontvangen.

Bovenstaande bewering is echt onzin. Als je een hoge bloed druk hebt, is het toch raadzaam om de huisarts te contacten i.p.v. deze rotzooi te kopen.

Ingrediënten

De samenstelling van dit wondermiddel:

  1. Aloëbladerenextrac
  2. Meidoornvruchtextrac
  3. Moederkruidextract
  4. Pompoenzaadextract
  5. Chaga-extract

Echter als deze ingrediënten nakijkt op Google blijkt dat het er geen bewijs is voor de werking.

En dan heb je nog de mening van een expert, die overigens niet bestaat, de naam is gewoon van internet geplukt.  

Dit is een “Doctor in de hoogste categorie, kandidaat voor medische wetenschappen” Ik heb de formule van dit medicijn gezien en de conclusie van onafhankelijke professionele experts

Conclusie

Dit product is te mooi om waar te zijn en wij adviseren om dit niet te kopen! Als je twijfelt raadpleeg dan de huisarts.

De productnaam Detonic

Er worden meer producten aangeboden met de productnaam Detonic. Eén product is een afslankproduct. Er zijn een aantal “fake” websites die het product tegen hoge bloedruk aanbieden. Een ander product met naam Detonic werkt tegen dodelijke parasieten.

Onze conclusie dat er echt fake producten worden verkocht op internet. Het is raadzaam om eerst op Google te zoeken, te zoeken bij bijvoorbeeld het voedingscentrum of de consumentenbond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in