Auresoil Sensi & Secure helpt echt niet en is kwakzalverij 5/5 (1)

5
944
Elderly woman wearing a hearing aid
Auresoil Sensi & Secure helpt echt niet en is kwakzalverij

Weer ongevraagd SPAM email ontvangen en deze keer ging het over het middel Auresoil Sensi & Secure wat gehoorschade zou herstellen. Mensen zouden binnen 28 dagen weer kunnen luisteren zonder gehoorapparaat.

Uiteraard heeft het product al vele (fake) prijzen gewonnen en is genomineerd voor allerlei prestigieuze Awards. Uiteraard heeft is de onderzoeker, maandenlang bezig geweest in het laboratorium en heeft hij inmiddels zijn moeder het gehoor weer terug geven. Uiteraard is hij professor in de moleculaire biologie. Het staat vol met pseudowetenschappelijke teksten om maar geloofwaardig over te komen.

Deze pseudowetenschappelijke kennis wil hij graag delen, daarom heeft hij een speciale aanbieding voor €79 krijg jij in 28 dagen, je gehoor weer terug. In onze ogen is dit weer een gevalletje kwakzalverij.

Dit soort van internetreclame is schandelijk, het geeft mensen valse hoop en het helpt echt niet.

Advertisement

De claim:

Bovendien is het de moeite waard om op te letten dat het effect van het product erg breed is en het onderwerp van het horen van regeneratie vanaf de cellulaire kant benadert, ons lichaam rechtstreeks bereikt, voedt en het niveau van vitamines en micro-elementen verbetert. Dit vertaalt zich in totaal in een ongelooflijke effectiviteit en een soort natuurlijke verbetering van het gehoor.

De disclaimer:

Het product mag niet in de plaats komen van geneesmiddelen of behandelingen, mag niet worden gebruikt voor ziektepreventie, behandeling, verlichting van ziekten, letsel of handicaps, om fysiologische functies van het organisme te diagnosticeren, te herstellen, te corrigeren of te wijzigen door middel van farmacologische, immunologische of metabolische werking.

Uiteraard spreekt de disclaimer de claim tegen.

Op internet zijn er veel klachten te lezen over dit product wat inmiddels vele prijzen heeft gewonnen. Dus als je een soort gelijke aanbieding tegenkomt en je twijfelt, vraag dan je huisarts om advies. Tevens als het te mooi is om waar te zijn, dan kun je het beter niet kopen.

Refertes

  1. Misleidende internetreclame voor oordruppels Auresoil die slechthorendheid zouden genezen – Hoorzaken
  2. Nieuws – Auresoil Sensi & Secure oordruppels genezen slechthorendheid niet (stichtinghoormij.nl)
  3. (1) Auresoil Sensi & Secure Central Hearing Institute – Radar (avrotros.nl)
  4. Auresoil Sensi & Secure tegen gehoorverlies. Wat is hierover bekend? zie de site – Kassa (bnnvara.nl)
  5. Cholesteatoom; een agressieve middenoorontsteking – Dokter.nl

Conclusie

Het is te mooi om waar te zijn en wij adviseren dan ook dit wonder product (Auresoil Sensi & Secure) niet te kopen. Als je twijfelt, raadpleeg dan altijd een medisch specialist of de huisarts.

 

Please rate this

5 COMMENTS

  1. Er zijn best wel veel website’s die dit proberen te verkopen, deze lijken slecht vertaald uit het Engels

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here