Golden Tree Ageless review en ervaringen: Werkt het ook?

Golden Tree Ageless, is een anti-verouderingscrème, waarmee je als dit regelmatig gebruikt er 25 jaar jonger er uit kan zien. Althans dat beweerd de verkoper. Deze zeer bijzondere crème kost je €74,90 en dan heb je wel iets bijzonders?

Marketing en verkoop Golden Tree Ageless

Golden Tree Ageless wordt alleen online verkocht. Via een advertentie op internet kom je terecht op een verkooppagina, waar je een verkoopvideo van bijna een uur te zien krijgt. Met de volgende beweringingen zoals:

 1. in 2003 begon de Franse wetenschappers een zeldzame genetische ziekte te bestuderen en wat ze ontdekt en schopten hen ronduit toevallig stuiten ze op een giftige eiwit dat zich ophoopt in onze huidcellen en er voor zorgt dat de huid snel verouderd en nu vele jaren later heeft deze wetenschappelijke doorbraak geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe huidverzorging oplossing die ervoor zorgt dat uw huid er uit ziet zoals toen ik jong was.
 2. Deze video bevat namelijk nuttige informatie die u nergens anders vindt niet bij uw dermatoloog op niet op internet blogs en al helemaal niet bij middelmatige cosmetische chirurgen die alleen in plastische chirurgie’ geloven, maar voordat ik u onthul uw voor de jeugdige uitstraling van de huid van hun gezicht hals en lichaam kunt zorgen doet u het volgende zet u de radio en tv uit sluit u de tabbladen van uw browser en volgt er zorgvuldig de informatie die de komende minuten met uw deel.
 3. hoe u de tekenen van veroudering zoals rimpels ouderdomsvlekken en een slappe huid kunt elimineren dus zoals ik al zei ik heet dokter Fabian u herkent me misschien als de mede-oprichter van een van de meest herkenbare klinieken voor cosmetische chirurgie van europa esthetica fabian.
 4. De reguliere prijs van deze formule momenteel slechts 150 euro per flesje deze prijs is te danken aan de hoogwaardige gepatenteerde en klinisch geteste ingrediënten die we gebeuren oké waar voorrecht er waarschijnlijk niet hoeft te benadrukken dat ze niet goedkoop zijn dit is niet te vergelijken met de 300 euro die u zou betalen voor dezelfde effecten als u de care bij klassieke wie veilig zou moeten kopen eerlijk gezegd er zijn momenteel veel zogenaamde anti-aging crèmes op de markt.
 5. De nieuwe huidverzorgings oplossing die ervoor zorgt dat uw huid er uit ziet zoals toen ik jong was energie te hoog tot 25 jaar jonger uit.

Het verkoopverhaal is behoorlijk slaapverwekkend, de stellingen worden niet onderbouwd. Er wordt een boodschap verstuurd, die volgens ons te mooi is om waar te kunnen zijn.

Er zijn enkele onjuistheden in de tekst:

 • Het is niet duidelijk welke zeldzame genetische ziekte de Franse wetenschappers bestudeerden, noch is het bekend of ze per ongeluk op een giftig eiwit zijn gestuit dat de huidveroudering veroorzaakt.
 • Het is niet bewezen dat de wetenschappelijke doorbraak heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe huidverzorgingsoplossing die de huid eruit laat zien als toen iemand jong was. Er wordt niet vermeld welke specifieke huidverzorgingsoplossing dit is en er is geen garantie dat het dezelfde effecten heeft als beschreven.
 • De bewering dat de informatie in de video niet elders te vinden is en dat dermatologen en cosmetische chirurgen middelmatig zijn, is misleidend en ongegrond. Het is belangrijk om altijd meerdere bronnen van informatie te raadplegen en professionele medische adviezen in te winnen.
 • De tekst bevat ook een verkooppraatje voor een huidverzorgingsproduct dat beweert de tekenen van veroudering te elimineren en er is geen bewijs dat dit product de effecten heeft die worden beschreven.

Ingrediënten Tree Ageless

 1. Vleugelkelp (Alaria esculenta) – Dit actieve ingrediënt in anti-aging vermindert het niveau van progerine in de huid met tot wel 79% bij volwassenen.
 2. Gehydrolyseerd biopolymeer van acaciahars – Dit ingrediënt helpt bij een losse huid door de collageenproductie in het lichaam te verhogen, waardoor 96% van de gebruikers meldde dat het een verstrakkend effect had en hielp bij het gladmaken van de huid, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar werden.
 3. Edelweiss-extract – Dit extract beschermt tegen oxidatieve stress en helpt het strakke uiterlijk van de huid te herstellen.

Vleugelkelp (Alaria esculenta) wordt verondersteld de hoeveelheid progerine in de huid te verminderen, wat een eiwit is dat geassocieerd wordt met voortijdige veroudering van de huid. Dit kan leiden tot een verbetering van de algemene verschijning van de huid.

Gehydrolyseerd biopolymeer van acaciahars helpt bij het stimuleren van de collageenproductie in het lichaam, wat kan helpen bij het verstrakken en gladmaken van de huid, en kan fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar maken.

Edelweiss-extract kan helpen bij het beschermen van de huid tegen oxidatieve stress, dat kan leiden tot voortijdige veroudering. Het kan ook helpen bij het herstellen van het strakke uiterlijk van de huid.

Claim Golden Tree Ageless

Golden Tree Ageless is een natuurlijke anti-verouderingscrème die, met zijn drievoudige werking, de huid een jeugdiger aanzien geeft.

 • Het vermindert de hoeveelheid “giftig” eiwit dat voortijdige veroudering veroorzaakt.
 • Het vermindert de verschijning van rimpels en verslapte huid.
 • Het zorgt voor een frisse en stralende huid.
 • Je ziet er 25 jaar jonger uit.
 • Zorgt voor een stevigere, strakkere en vollere huid.
 • Effectief of geld terug!
 • Bevat natuurlijke ingrediënten zonder bijwerkingen.
 • Deze formule geeft uitstekende resultaten omdat het drie klinisch bewezen effectieve ingrediënten bevat
 • Het werkt door de mitochondriale cyclus te herstellen.
 • Onderzoekers hebben ontdekt dat regelmatig gebruik:
  · een slappe huid in de nek tot 56% vermindert;
  · de rimpels langdurig kan gladstrijken;
  · het volume van de huid op de wangen tot 84 % verbetert

Trosradar geeft aan: Fabrikanten willen ons laten geloven dat antirimpelcrèmes ze laten verdwijnen, maar dat is helaas niet waar. Goede verzorgings­producten kunnen je huid wel beschermen en ervoor zorgen dat je huid er gezond en gevoed uitziet.

Dr. Jetske Ultee heeft ook een aardig artikel geschreven over antirimpelcrèmes.

De consumentenbond geeft aan dat tijdens een test (34 stuks) de goedkope antirimpelcrème scoort het best scort. De potjes van Lidl’s Cien die €3 kost, scoorde het beste.

Wat is het wetenschappelijk bewijs

Er is op dit moment geen onafhankelijk wetenschappelijk bewijs beschikbaar dat de werking van Golden Tree Ageless ondersteunt. De effectiviteit van de ingrediënten in deze crème is weliswaar onderzocht in diverse studies, maar deze studies zijn niet specifiek uitgevoerd op de formule van Golden Tree Ageless. Het is dus niet duidelijk of de ingrediënten in de specifieke combinatie van Golden Tree Ageless dezelfde effecten hebben als in de studies.

Bovendien is het belangrijk om te onthouden dat de cosmetische industrie minder streng gereguleerd is dan de farmaceutische industrie, en dat claims van producenten niet altijd wetenschappelijk onderbouwd zijn. Het is daarom altijd verstandig om kritisch te blijven en te kijken naar onafhankelijke, wetenschappelijke bronnen bij het beoordelen van de werking van cosmetische producten.

Werkt het ook?

Er is geen onafhankelijk wetenschappelijk bewijs dat Golden Tree Ageless effectief is bij het verminderen van tekenen van veroudering of het verbeteren van de huidconditie. De beschreven ingrediënten hebben weliswaar eigenschappen die mogelijk voordelen voor de huid kunnen hebben, maar het is niet duidelijk in welke mate deze voordelen optreden bij gebruik van dit specifieke product. Het is belangrijk om te onthouden dat de effectiviteit van cosmetische producten sterk afhankelijk is van de individuele reactie van de huid en dat resultaten kunnen variëren. Het is daarom altijd aan te raden om voor gebruik van cosmetische producten een dermatoloog te raadplegen.

Ervaringen op internet

Op trustpilot zijn de reacties zeer negatief, de rode draad is, dat het product niet werkt en te duur is. Op Amazon zijn de reacties ook negatief.

Stof tot nadenken

 1. Als dit zou werken, dan zouden schoonheidssalons dit alleen maar gebruiken?
 2. Andere middelen zijn duur en dit middel kost maar 75 euro.
 3. Waarom wordt er geen klinisch bewijs geleverd?
 4. Het levert snellere en betere resultaten op als botox en facelift.
 5. Lidl’s Cien kost 3 euro en doet hetzelfde.

Conclusie

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Golden Tree Ageless of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

20 REACTIES

 1. “Yo, ik ben het helemaal eens met jullie analyse. Dit Golden Tree Ageless spul lijkt gewoon een hoop geldklopperij zonder enig bewijs dat het echt werkt. Waarom zou je duizenden euro’s uitgeven als je bij Lidl een crème voor een fractie van de prijs kunt krijgen die net zo goed werkt? Laten we niet voor de gek worden gehouden door al die fabrikanten die ons willen doen geloven dat we jonger kunnen worden met een potje crème. Laten we ons gewoon verzorgen en onszelf accepteren zoals we zijn, met rimpels en al. Rock ’n roll!

 2. Helaas ben ik erin getrapt. De crème lijkt heel erg op wat je bij Lidl kunt kopen. Het zou mij niet verbazen, als het dezelfde is.

 3. Merci pour cette information. Ce sont des escrocs et ils veulent vous vendre de la merde. Vous voyez tellement de publicités sur Facebook et via le courrier indésirable, vous recevez également beaucoup de bêtises. Je l’ai traduit via Google. Je ne peux pas vous répondre en néerlandais. Mais tu m’as beaucoup aidé.

   • Je ziet het overal Instagram, Facebook, allemaal laaienlichters, genoeg bewijs. Het neemt zelfs alleen maar toe. Verdacht is al bij dit soort filmpies dat je je het apenlazarus zit te kijken voordat ze to the point komen. Veels te lang. Een goed product heeft geen lange films nodig, het is een vorm van mindfuck.

 4. ik gebruik altijd Nivea een dit helpt goed. Waarom bijna 100 euro uitgeven aan wat hooguit hetzelfde resultaat geeft!

  • Klopt!! Ik was het bijna vergeten, maar ik heb jaaaren terug 2x een persoon ontmoet welke er verrassend jonger uitzagen dan dat hun leeftijd was.
   Omdat het bekenden waren durfde ik te vragen wat ze gebruikten als creme. Beiden zeiden ze ” gewoon Nivea uit een blikje”.
   Ik zelf gebruikte nooit iets omdat ik dat zo`n gedoe vond en nog erg jong was.
   Nu heb je me op dit idee gebracht om het eens te proberen! Misschien voor de nacht dan,omdat ik niet van de geur en het smeersel houdt. Mirjam bedankt voor je hint.

 5. Ik krijg een beetje raar gevoel van dit soort klinieken in het buitenland. Wie is die dokter Fabian ? Bestaat hij echt ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in