Golden Tree Ageless review en ervaringen: Het is kwakzalverij!

Golden Tree Ageless, is een anti-verouderingscrème, waarmee je als dit regelmatig gebruikt er 25 jaar jonger er uit kan zien. Althans dat beweerd de verkoper. Deze zeer bijzondere crème kost je €74,90 en dan heb je wel iets bijzonders?

Of toch niet….

Marketing en verkoop Golden Tree Ageless

Golden Tree Ageless wordt alleen online verkocht. Via een advertentie op internet kom je terecht op een verkooppagina, waar je een verkoopvideo van bijna een uur te zien krijgt. Met de volgende beweringingen zoals:

 1. in 2003 begon de Franse wetenschappers een zeldzame genetische ziekte te bestuderen en wat ze ontdekt en schopten hen ronduit toevallig stuiten ze op een giftige eiwit dat zich ophoopt in onze huidcellen en er voor zorgt dat de huid snel verouderd en nu vele jaren later heeft deze wetenschappelijke doorbraak geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe huidverzorging oplossing die ervoor zorgt dat uw huid er uit ziet zoals toen ik jong was.
 2. Deze video bevat namelijk nuttige informatie die u nergens anders vindt niet bij uw dermatoloog op niet op internet blogs en al helemaal niet bij middelmatige cosmetische chirurgen die alleen in plastische chirurgie’ geloven, maar voordat ik u onthul uw voor de jeugdige uitstraling van de huid van hun gezicht hals en lichaam kunt zorgen doet u het volgende zet u de radio en tv uit sluit u de tabbladen van uw browser en volgt er zorgvuldig de informatie die de komende minuten met uw deel.
 3. hoe u de tekenen van veroudering zoals rimpels ouderdomsvlekken en een slappe huid kunt elimineren dus zoals ik al zei ik heet dokter Fabian u herkent me misschien als de mede-oprichter van een van de meest herkenbare klinieken voor cosmetische chirurgie van europa esthetica fabian.
 4. De reguliere prijs van deze formule momenteel slechts 150 euro per flesje deze prijs is te danken aan de hoogwaardige gepatenteerde en klinisch geteste ingrediënten die we gebeuren oké waar voorrecht er waarschijnlijk niet hoeft te benadrukken dat ze niet goedkoop zijn dit is niet te vergelijken met de 300 euro die u zou betalen voor dezelfde effecten als u de care bij klassieke wie veilig zou moeten kopen eerlijk gezegd er zijn momenteel veel zogenaamde anti-aging crèmes op de markt.
 5. De nieuwe huidverzorgings oplossing die ervoor zorgt dat uw huid er uit ziet zoals toen ik jong was energie te hoog tot 25 jaar jonger uit.

Het verkoopverhaal is behoorlijk slaapverwekkend, de stellingen worden niet onderbouwd. Er wordt een boodschap verstuurd, die volgens ons te mooi is om waar te kunnen zijn.

Integredienten en claim Golden Tree Ageless

1. Vleugelkelp (Alaria esculenta) – een actief ingrediënt in anti-aging, dat het niveau van progerine in de huid bij volwassen mensen met maar liefst 79 % vermindert.

Alaria esculenta is een eetbaar zeewier, ook bekend als dabberlocks of badderlocks, of gevleugelde kelp. Het is een traditioneel gerecht langs de kusten van het uiterste noorden van de Atlantische Oceaan. Het kan vers of gekookt worden gegeten in Groenland, IJsland, Schotland en Ierland. Het is de enige van de twaalf soorten Alaria die zowel in Ierland als in Groot-Brittannië voorkomt.‎

Bron:

 1. Alaria esculenta – Wikipedia
 2. A Check-list and Atlas of the Seaweeds of Britain and Irelan (archive.org)
 3. Ocean acidification modulates the response of two Arctic kelps to ultraviolet radiation – PubMed (nih.gov)

2. Gehydrolyseerd biopolymeer van acaciahars – helpt tegen een losse huid. Met een toename van de collageenproductie in het lichaam, meldde maar liefst 96 % van de gebruikers een verstrakkend effect dat ook hielp om de huid glad te maken – waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar werden.

Collageen‎‎ is de primaire structuur van gewervelde dieren en is het meest voorkomende eiwit in zoogdieren. Hierdoor is collageen een van de gemakkelijkst bereikbare biopolymeren en wordt het voor veel onderzoeksdoeleinden gebruikt. Door zijn mechanische structuur heeft collageen een hoge treksterkte en is het een niet-toxisch, gemakkelijk opneembaar, biologisch afbreekbaar en biocompatibel materiaal. Daarom is het gebruikt voor vele medische toepassingen, zoals bij de behandeling van weefselinfectie, medicijnafgiftesystemen en gentherapie. ‎

Bron:

 1. Biopolymer – Wikipedia
 2. Applications of Discrete Synthetic Macromolecules in Life and Materials Science: Recent and Future Trends – PMC (nih.gov)
 3. Biopolymers in Medical Implants: A Brief Review – ScienceDirect

3. Edelweiss-extract – beschermt tegen oxidatieve stress en herstelt het strakke uiterlijk van de huid.

De Alpine edelweiss wordt van oudsher gebruikt als geneeskrachtig kruid en gekookt met melk en honing voor buikpijn.

Bron:

 1. Alpen-Edelweiss – Wikipedia
 2. Welke “buikkwaal” is de geneeskrachtige plant van het jaar 2019 | kurier.at

Wij hebben de literatuur geraadpleegd en geen enkel geldend bewijs kunnen vinden wat de claim van Golden Tree Ageless ondersteund of kan onderbouwen.

Claim Golden Tree Ageless

Golden Tree Ageless is een natuurlijke anti-verouderingscrème die, met zijn drievoudige werking, de huid een jeugdiger aanzien geeft.

 • Het vermindert de hoeveelheid “giftig” eiwit dat voortijdige veroudering veroorzaakt.
 • Het vermindert de verschijning van rimpels en verslapte huid.
 • Het zorgt voor een frisse en stralende huid.
 • Je ziet er 25 jaar jonger uit.
 • Zorgt voor een stevigere, strakkere en vollere huid.
 • Effectief of geld terug!
 • Bevat natuurlijke ingrediënten zonder bijwerkingen.
 • Deze formule geeft uitstekende resultaten omdat het drie klinisch bewezen effectieve ingrediënten bevat
 • Het werkt door de mitochondriale cyclus te herstellen.
 • Onderzoekers hebben ontdekt dat regelmatig gebruik:
  · een slappe huid in de nek tot 56% vermindert;
  · de rimpels langdurig kan gladstrijken;
  · het volume van de huid op de wangen tot 84 % verbetert

Trosradar geeft aan: Fabrikanten willen ons laten geloven dat antirimpelcrèmes ze laten verdwijnen, maar dat is helaas niet waar. Goede verzorgings­producten kunnen je huid wel beschermen en ervoor zorgen dat je huid er gezond en gevoed uitziet.

Dr. Jetske Ultee heeft ook een aardig artikel geschreven over antirimpelcrèmes.

De consumentenbond geeft aan dat tijdens een test (34 stuks) de goedkope antirimpelcrème scoort het best scort. De potjes van Lidl’s Cien die €3 kost, scoorde het beste.

Ervaringen op internet

Op trustpilot zijn de reacties zeer negatief, de rode draad is, dat het product niet werkt en te duur is. Op Amazon zijn de reacties ook negatief.

Stof tot nadenken

 1. Als dit zou werken, dan zouden schoonheidssalons dit alleen maar gebruiken?
 2. Andere middelen zijn duur en dit middel kost maar 75 euro.
 3. Waarom wordt er geen klinisch bewijs geleverd?
 4. Het levert snellere en betere resultaten op als botox en facelift.
 5. Lidl’s Cien kost 3 euro en doet hetzelfde.

Conclusie

Als ik naar de video kijk vinden wij dit kwakzalverij, een mooi verkoopverhaal en je moet nu kopen anders is het product niet meer op voorraad. Ze leveren geen bewijs dat het werkt en moet je een mooi verhaal op Youtube geloven? Nee, antirimpelcrèmes, maken je niet jonger, maar door het gebruik van een crème kan je huid er wel beter uit gaan zien.

Ons advies is: Niet kopen en als crème wilt gebruiken, gebruik deze dan van Lidl.

14 REACTIES

 1. Helaas ben ik erin getrapt. De crème lijkt heel erg op wat je bij Lidl kunt kopen. Het zou mij niet verbazen, als het dezelfde is.

 2. Merci pour cette information. Ce sont des escrocs et ils veulent vous vendre de la merde. Vous voyez tellement de publicités sur Facebook et via le courrier indésirable, vous recevez également beaucoup de bêtises. Je l’ai traduit via Google. Je ne peux pas vous répondre en néerlandais. Mais tu m’as beaucoup aidé.

 3. ik gebruik altijd Nivea een dit helpt goed. Waarom bijna 100 euro uitgeven aan wat hooguit hetzelfde resultaat geeft!

 4. Ik krijg een beetje raar gevoel van dit soort klinieken in het buitenland. Wie is die dokter Fabian ? Bestaat hij echt ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in