XLS Medical Pro-7 capsules Review en Ervaringen: Val je af?

XLS Medical Pro-7 capsules Review en Ervaringen: Val je af?
XLS Medical Pro-7 capsules Review en Ervaringen: Val je af?

Obesitas is een groeiend probleem in onze samenleving en vereist een effectieve aanpak om de gezondheid van mensen te beschermen. Het vinden van een doeltreffende en veilige manier om gewicht te verliezen is dan ook van groot belang. XLS MEDICAL PRO is een product dat beweert effectief te zijn in het ondersteunen van gewichtsverlies.

In dit artikel zullen we onderzoeken of dit inderdaad een efficiënte en veilige manier is om gewicht te verliezen, door te kijken naar de bestaande wetenschappelijke literatuur en studies over dit product. Hierdoor hopen we meer inzicht te krijgen in de effectiviteit en de veiligheid van dit product voor gewichtsverlies.

Ingrediënten

 1. Okranol® (okrapoeder + inuline): Okrapoeder en inuline zijn beide voedingsvezels. Het okrapoeder in Okranol® is bedoeld om het verzadigingsgevoel te vergroten en de honger te verminderen, terwijl inuline wordt gebruikt om de opname van suikers en vetten te verminderen.
 2. Polyvinylpolypyrrolidon: Polyvinylpolypyrrolidon is een synthetische vezel die werkt door het opnemen van water in de maag, waardoor een gevoel van volheid ontstaat. Dit kan helpen bij het beheersen van de honger en het verminderen van de hoeveelheid calorieën die worden opgenomen.
 3. Citroenzuur: Citroenzuur wordt gebruikt als smaakstof en hulpstof. Het kan ook bijdragen aan het verbeteren van de pH-balans in het lichaam.
 4. Tricalciumfosfaat: Tricalciumfosfaat is een verbinding van calcium en fosfor die wordt gebruikt als versteviger en hulpstof. Het speelt ook een rol bij de opbouw en het onderhoud van gezonde botten.
 5. Magnesiumstearaat: Magnesiumstearaat is een vetachtige stof die wordt gebruikt als antiklontermiddel. Het voorkomt dat de capsule uit elkaar valt en zorgt ervoor dat de inhoud gelijkmatig wordt verdeeld. Magnesium speelt ook een rol bij verschillende lichaamsprocessen, zoals het onderhouden van gezonde botten en spieren.

Bijwerkingen

Wij hebben in de literatuur nagezocht of deze ingrediënten bijwerkingen hebben. Er zijn geen bekende ernstige bijwerkingen verbonden aan deze ingrediënten, hoewel sommige mensen milde bijwerkingen kunnen ervaren, zoals buikpijn, diarree of winderigheid.

Het is altijd het beste om uw arts te raadplegen voordat u nieuwe supplementen begint te nemen, vooral als u medicijnen gebruikt of andere medische aandoeningen heeft. Uw arts kan u helpen bepalen of Okranol® veilig voor u is en of het bepaalde bijwerkingen kan veroorzaken in verband met uw specifieke medische geschiedenis.

Claim verkoper

XLS MEDICAL PRO-7 wordt gemakkelijk verwerkt door het lichaam dankzij het hoofdingrediënt, Okranol®, afkomstig uit plantaardige bronnen. Het product bevat geen conserveringsmiddelen en is vrij van ingrediënten van dierlijke afkomst. Bovendien is XLS MEDICAL klinisch bewezen en ondersteunt het jou bij het bereiken van je gewenste gewicht.

XLS MEDICAL PRO-7 voordelen

 1. Vermindert het bestaande lichaamsvet1
 2. Verlaagt uw BMI1
 3. Vermindert de cm’s rond de heupen en dijen1
 4. Helpt bij de groei van de gezonde darmflora2
 5. Helpt het hongergevoel te verminderen1
 6. Helpt het gevoel van verzadiging te vergroten1
 7. Resultaat na slechts 1 maand1

Klinisch bewijs

XLS MEDICAL PRO verwijst naar klinische bewijs. Dit is een studie uitgevoerd in 2017. Deze studie concludeerde dat IQP-AE-103 een effectieve en veilige interventie is voor gewichtsverlies. IQP-AE-103 is het hoofdbestandsdeel Okrapoeder en inuline/

De resultaten toonden aan dat de groep met hoge dosis een significant groter gewichtsverlies had dan zowel de placebogroep als de lage dosisgroep, met een gemiddeld gewichtsverlies van 5,03 kg in 12 weken tijd. Dit gewichtsverlies ging gepaard met een afname van het lichaamsvet en een afname van hongergevoelens bij 66% van de sujecten. Daarnaast vond de studie ook dat IQP-AE-103 een voordelig effect had op de lipidometabolisme bij sujecten met verhoogde totaal cholesterolgehalten. Er werden geen bijwerkingen gerapporteerd die verband houden met IQP-AE-103.

Het verschil in gewichtsverlies tussen de placebogroep en de groep die IQP-AE-103 gebruikte was ongeveer 4,19 kg na 12 weken tijd.

Het is belangrijk om te benadrukken dat gewichtsverlies een complex proces is en afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de aanvankelijke lichaamsmassa, de leefstijl en de dieetgewoonten van de deelnemer.

Bronnen

 1. Double-Blind, Randomized, Three-Armed, Placebo-Controlled, Clinical Investigation to Evaluate the Benefit and Tolerability of Two Dosages of IQP-AE-103 in Reducing Body Weight in Overweight and Moderately Obese Subjects – PMC (nih.gov)
 2. Benefit and Tolerability of IQP-AE-103 in Weight Loss – Full Text View – ClinicalTrials.gov
 3. Frontiers | Microbiota Composition and Diversity in Weight Loss Population After the Intake of IQP-AE-103 in a Double-Blind, Randomized, Placebo-Controlled Study (frontiersin.org)
 4. Microbiota Composition and Diversity in Weight Loss Population After the Intake of IQP-AE-103 in a Double-Blind, Randomized, Placebo-Controlled Study – PubMed (nih.gov)

Dit onderzoek was op een goede manier ontworpen, omdat het een gerandomiseerd, placebo-gecontroleerd en dubbelblind onderzoek was. Dit betekent dat de deelnemers willekeurig in groepen werden verdeeld en niemand wist wie welk product kreeg. Dit maakt het onderzoek betrouwbaarder. Ook werden verschillende dingen gemeten, zoals het gewicht, de hoeveelheid vet, de omvang van de taille en heupen, honger en vol gevoel en bloedresultaten.

Het is belangrijk om nog verder onderzoek te doen om te bevestigen of de resultaten van dit onderzoek kloppen. Dit betekent onderzoek doen met meer mensen en over een langere tijd om te kijken of IQP-AE-103 op de lange termijn echt werkt en veilig is.

De kosten van supplement

De kosten van dit supplement zijn €75 voor 180 capsules. Dit voldoende voor een maand gebruik.

Val je af van XLS Medical Pro-7 ?

Volgens de resultaten van de studie zoals eerder beschreven kun je afvallen door Okrapoeder en inuline te gebruiken nemen. De hoge dosisgroep had een significant groter gewichtsverlies dan zowel de placebogroep als de lage dosisgroep, met een gemiddeld gewichtsverlies van 5,03 kg na 12 weken inname.

Echter 5,03 kg gewichtsverlies na 12 weken is een bescheiden hoeveelheid.

Wat gebeurt er als je stopt met XLS Medical Pro-7 ?

Er is geen specifieke informatie beschikbaar over wat er gebeurt als je stopt met het nemen dit supplement. Het is echter waarschijnlijk dat, als je stopt met het nemen van het supplement en niet verder werkt aan een gezonde leefstijl, inclusief een gezonde voeding en voldoende fysieke activiteit, je het verloren gewicht weer zult aankomen.

Het is altijd belangrijk om te onthouden dat gezond en duurzaam gewichtsverlies meestal het resultaat is van een gezonde leefstijl en niet alleen van het nemen van een supplement.

Conclusie

Op basis van de beschikbare informatie, kan worden geconcludeerd dat je afvalt van XLS Medical Pro-7. Echter met een beperkt resultaat van 5 kilo in 12 weken tijd.

Als je stopt met dit supplement, ben je, waarschijnlijk weer snel terug op je oude gewicht. Als je wilt afvallen, moet je, je levensstijl gaan aanpassen door:

 1. Eet een gezonde en gevarieerde voeding: richt je op het eten van veel groenten, fruit, volkoren producten, mager eiwit en gezonde vetten. Vermijd geraffineerde suikers en verwerkte voedingsmiddelen.
 2. Beperk calorieën: bepaal hoeveel calorieën je nodig hebt om je gewicht te onderhouden en verminder dit aantal om gewichtsverlies te bereiken.
 3. Doe regelmatig fysieke activiteit: probeer minstens 30 minuten per dag te bewegen, bijvoorbeeld door te wandelen, joggen, fietsen of sporten.
 4. Slaap genoeg: slaap minimaal 7-8 uur per nacht om de gezondheid van je lichaam te ondersteunen.
 5. Vermijd stress en beheers emotioneel eten: stress en emoties kunnen ertoe leiden dat je ongezond eet, dus het is belangrijk om manieren te vinden om stress te beheersen en emotioneel eten te voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in