WonderPatch afslankpleisters Review + Ervaringen: Oplichting?

WonderPatch™ Review en Ervaringen: Dit is oplichting!!!
WonderPatch™ Review en Ervaringen: Dit is oplichting!!!

Vandaag werden wij verrast door de WonderPatch™ afslankpleisters, een nieuw wondermiddel, waarmee je 8 kilo gewicht kan verliezen in 10 dagen. Wauw dachten we, dit moeten we gaan onderzoeken, dit is waar iedereen op zoek naar is, de heilige graal onder de afslankmiddelen.

Echter het klinkt alsof het te mooi is om waar te kunnen zijn.

Wat is WonderPatch™?

Dit is een afslankpleister, die je op je buik moet plakken. Volgens de verkoper zijn deze medisch getest en je valt hierdoor gegarandeerd 8 kilo afvalt in 10 dagen. En dit alles zonder JoJo of dieet. Voor zo’n €56 heb je 20 WonderPatch™ stikkers en kun je 16 kilo afvallen in 20 dagen. Wij hebben eerder een artikel geschreven over afslankpleisters, met ongeveer dezelfde resultaten.

Mymi WonderPatch™ Review en Ervaringen: Dit is oplichting!!!
Voor zo’n €56 heb je 20 WonderPatch™ stikkers en kun je 16 kilo afvallen in 20 dagen.

Ingrediënten

Het bedrijf kon in eerste instantie geen ingrediënten noemen, behalve dat het zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten en plantenextracten. Na doorvragen was het antwoord Sophoricoside, capsaïcine, cafeïne, catechine, ver infrarood en negatief ion.

Fake Wetenschappelijk bewijs

De verkoper geeft aan dat er een uitgebreid (pseudo) wetenschappelijk onderzoek is geweest:

Medische tests hebben bevestigd dat WonderPatch bijdraagt aan snel en effectief gewichtsverlies. De methode werkt dag en nacht en stimuleert het lichaam actief om vet te verbranden. Men zou kunnen zeggen dat de stoffen in de patches, nadat ze op de huid zijn aangebracht, het lichaam veranderen in een echte vetverbrandingsmachine.

Aan de studie van het Franse Instituut voor zwaarlijvigheid en gezondheid namen 5.000 vrouwen en mannen met uiteenlopende mate van overgewicht deel. Gedurende 30 dagen ondergingen zij een innovatieve gewichtsverliesbehandeling, die bestond uit het gebruik van een speciale pleister op een geselecteerd deel van het lichaam. De resultaten verrasten de bedenkers van deze methode zelf. 

●Bij alle proefpersonen steeg de stofwisseling 2-3 keer na de eerste toepassing van de pleister

●89% van de gevallen slaagde erin 7 tot 8 kg te verliezen binnen de eerste 10 dagen

●91% van de vrouwen waren in staat om van cellulitis veranderingen af te komen

●In 94% van de gevallen stopten de proefpersonen met eten tussen de hoofdmaaltijden, voelden zich langer voller

●Bij 97% van de proefpersonen trad het YO-YO effect niet op

Wetenschappers over de hele wereld zijn onverbloemd: we staan voor een grote vooruitgang in natuurlijke methoden om overgewicht te behandelen. Er gaan ook stemmen op die het een “vetverbrander” en “calorie-eter” noemen.

Wetenschappers over de hele wereld zijn onverbloemd: we staan voor een grote vooruitgang in natuurlijke methoden om overgewicht te behandelen.
Wetenschappers over de hele wereld zijn onverbloemd: we staan voor een grote vooruitgang in natuurlijke methoden om overgewicht te behandelen.

Het bedrijf kon echter geen wetenschappelijk bewijs leveren, dat je hiermee in 10 dagen 8 kilo gewicht kon kwijt raken.

Disclaimer WonderPatch™

Dat ze geen wetenschappelijk onderzoek hebben gedaan blijk ook uit de disclaimer

Dit is een gesponsord artikel en geen echt nieuwsartikel, of blog. Dit verhaal is gebaseerd op de resultaten die sommige mensen met dit product hebben bereikt. De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen en het is mogelijk dat u niet dezelfde resultaten behaalt als op de foto’s of video’s. Deze pagina kan een vergoeding ontvangen voor elke klik of verkoop via deze site.

Ervaringen met MYMI WonderPatch™

Behalve de resultaten op de verkoopwebsites, is er niemand maar ook niemand afgevallen van dit wondermiddel. Een goed artikel over afslankpleister kun je lezen op healthline.com.

Conclusie

Je gaat niet afvallen van WonderPatch™ afslankpleisters. Het verkoopverhaal is verzonnen, het is pure oplichting!!!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in