Wij geven onafhankelijke reviews over afvallen en aanverwante zaken

Wij geven onafhankelijke reviews over afvallen en aanverwante zaken
Wij geven onafhankelijke reviews over afvallen en aanverwante zaken

Wij geven onafhankelijke reviews over afvallen. Als een website over het onderwerp gezondheid en afvallen, wij laten ons niet beïnvloeden door bedrijven. Wij geven een eerlijke reviews en als het goed is dan is het goed en als het slecht is het slecht. Onze mening is gebaseerd op bewijs en betrouwbare bronnen.

Je gaat echt geen 5 kilo per week verliezen op basis van een paar pillen. Ook al garandeert dit de ondernemer en zijn er andere positieve reviews, met een link naar de verkoopsite, waar je snel geld afhandig wordt gemaakt, voor iets wat volgens ons niet werkt. Wij hebben de ondernemer in kwestie uitgelegd, wat het doel van de reclamecode commissie is en wanneer specifieke reclame niet goed is.

Wij zijn als gewichtsconsulent principieel tegen pillen, poeders en dranken. Tot nu toe is er geen enkel of heel weinig bewijs geleverd dat deze middelen werken.

Een advertorial is geen review, maar een verkoop verhaal. Als de op website van de ondernemer enkel advertorials zijn, dan levert dit geen nieuwswaarde of relevante informatie op. De lezer heeft er niets aan. Waar het omgaat is dat er geen valse claims staan op de website.

Daarnaast als je producten vanuit China of de VS doorverkoopt, dan is dit buiten toezicht van de RIVM. Dus de koper krijgt producten, met mogelijk gevaarlijke bijwerkingen. Er is geen bijsluiter waarin de risico’s en dergelijke staan.

Wij geven een onafhankelijk reviews. We lezen een artikel heel goed, doen we vervolgens een online onderzoek naar het product en wij plaatsen een bericht. Wij gaan onze review niet voorleggen ter goedkeuring.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in