Wij geven onafhankelijke reviews over afvallen en aanverwante zaken 4.29/5 (7)

0
259
man working in office
man working in office

Wij geven onafhankelijke reviews over afvallen. Als website over afvallen, laten wij niet beïnvloeden door door bedrijven. Wij geven een eerlijke review en als het goed is dan is het goed en als het slecht is het slecht. Onze mening is gebaseerd op bewijs en betrouwbare bronnen.

Je gaat echt geen 5 kilo per week verliezen op basis van een paar pillen. Ook al garandeert dit de ondernemer en zijn er andere positieve reviews, met een link naar de verkoopsite, waar je snel geld afhandig wordt gemaakt, voor iets wat volgens ons niet werkt. Wij hebben de ondernemer in kwestie uitgelegd, wat het doel van de reclamecode commissie is en wanneer specifieke reclame niet goed is.

Wij zijn als gewichtsconsulent principieel tegen pillen, poeders en dranken. Tot nu toe is er geen enkel bewijs geleverd dat deze middelen werken.

Een advertorial is geen review, maar een verkoop verhaal. Als de op website van de ondernemer enkel advertorials zijn, dan levert dit geen nieuwswaarde of relevante informatie op. De lezer heeft er niets aan. Waar het omgaat is dat er geen valse claims staan op de website.

Advertisement

Daarnaast als je producten vanuit China of de VS doorverkoopt, dan is dit buiten toezicht van de RIVM. Dus de koper krijgt producten, met mogelijk gevaarlijke bijwerkingen. Er is geen bijsluiter waarin de risico’s en dergelijke staan.

Wij geven een onafhankelijk review. We lezen een artikel heel goed, doen we vervolgens een online onderzoek naar het product en wij plaatsen een bericht. Wij gaan onze review niet voorleggen ter goedkeuring.

 

Please rate this

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here