Slim Patch Pleisters werken deze ? Ervaringen & Review

Werken Slim Patch Pleisters Ervaringen & Review
Werken Slim Patch Pleisters Ervaringen & Review

Slim Patch Pleisters worden ook verkocht via AliExpress voor de prijs van €1,89 voor 24 stuks. Terwijl de verkoopprijs in Nederland €12,95 bedraagt voor 10 stuks. Mensen willen zo graag afvallen dat ze bijna alles kopen wat wordt aangeboden op internet. De aanbieder is vaak een dubieus bedrijf. Met dubieus bedoel ik, dat het bedrijf producten verkoopt, die niet werken.

Er worden zaken aan het product toegeschreven die nergens op gebaseerd zijn. Nergens zijn er echte recensies te lezen. Wel zijn er een heleboel fake recensies, te lezen op de websites van de aanbieders en op facebook fanpages. Als ik dit lees gaan bij mij alle alarmsignalen af.

Wetenschappelijk bewijs Slim Patch Pleisters

Er is geen wetenschappelijk bewijs. Het is een broodje aap verhaal. Het is wederom een 100% natuurlijk product wat het afvallen ondersteund. Je hoeft er niet voor te sporten en wederom hoef je enkel maar op de bank te zitten om af te vallen.

Wederom staan er product eigenschappen op website, die nooit bewezen zijn of worden onderbouwd. Er staat bijvoorbeeld dat het product alginezuur bevat, dat eigenschap heeft, dat het water opneemt en hierdoor voor vermindering van de eetlust zorgt. Het werkzame bestanddeel is blaaswier. Echter de werking van blaaswier is nergens onderbouwd.

De enige bewezen medische werking is dat Blaaswier (Fucus vesiculosus) een anti oxidatieve werking heeft op de huid en geschikt is voor de bestrijding van diverse infectie ziekten.

Wetenschappelijke referenties:

1. http://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0031145
2. http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf3003653

En inderdaad bevat blaaswier de stoffen kalium, magnesium, calcium en ijzer. Echter er is geen bewijs dat dit werkt om af te slanken.

De verkoper van Slim Patch Pleisters

De verkopers van deze artikelen willen zoveel mogelijk omzet maken. Als je de websites bezoekt, lees je enkel maar positieve feedback. Iedereen die het gebruikt valt af. Er wordt geschermd dat het op TV is geweest. Als het op TV is geweest dan moet dit vervolgens de waarheid zijn?

De verkoper weet dat jij wilt afvallen en verteld aan jou wat je wilt horen. In de disclaimer, die bijna niemand leest staat bijvoorbeeld, dat je aan de koop van het product geen rechten kunt ontlenen.

“ U kunt geen rechten ontlenen aan de afslank ervaringen of werking van de door ons aangeboden producten noch de advies/verkoop teksten en/of afbeeldingen op onze website of facebook pagina.”

Dit is in schril contrast met de aanbieding op de website, waarin staat dat het werkt en onderbouwd door gefingeerde testimonials. De waarde van deze testimonials wordt overigens in de disclaimer weerlegt.

De koper

De koper van Slim Patch Pleisters heeft ook een verantwoording, hij of zij moet de disclaimer lezen. Echter de koper wil maar één ding en dat is afvallen. Hierdoor wordt hij of zij vaak verblind en koopt dus deze rotzooi. In de afgelopen honderd jaar zijn er geen werkende afslankproducten geweest die werkten.

Wees vooral eerlijk voor jezelf, zoek rond op google en lees ook de disclaimer. In de disclaimer dekt de verkoper zich altijd in, want bij de verkoop ga je akkoord met algemene voorwaarden en disclaimer.

Als het fout gaat verwijst de verkoper altijd naar de disclaimer, want hiermee ging je akkoord. Je hebt overigens maar één verplichting en dat is betalen.

Conclusie Slim Patch Pleisters

Slim Patch Pleisters werken niet en zijn dus klinkklare onzin! Als je wilt afvallen, ga dan bewegen en/of start met een koolhydraatarm dieet.

En als je het toch wilt proberen, koop het artikel dan voor een paar cent, bij alliexpress.

Deze vraag is ingezonden door een lezer op 6 januari 2016. Zie ook vragen van lezers.

Wij stellen je mening of ervaring over Slim Patch Pleisters op prijs. Deze kun je achter laten in de reacties.

12 REACTIES

  1. Hoi iedereen ik kocht nooit pillen of pleisters om af te vallen,altijd dacht ik dat het niet zou helpen en enige wat helpt is eetpatroon aanpassen en naar de sportschool maar ik zag de pleisters bij AliExpress voor maar 2 of 3 euro ik dacht ik koop je tis toch niet duur,duurde wel ff tot ik het binnen had en ik begon ermee elke dag 1 plakken en binnen 2 weken viel ik 9.8 kilo af ,ik wilde het niet geloven ben bij de buren wezen wegen want ik dacht mijn weegschaal is kapot maar nee het helpt echt ,zonder bijwerkingen ook nog ik slaap er goed van geen hoofdpijn ofzo ,gaat prima met mij en nu sport ik helemaal niet meer en eet gewoon alles tot je buik vol zit en niet gaan proppen ben inmiddels al 19 kilo afgevallen ik denk binnen 28 dagen ,ik ben blij omdat ik te zwaar was voor mijn lengte en nu zit ik op een goed gewicht voor mijn lengte ,ik zou zeggen als we iemand hier is die twijfelt koop bij AliExpress daar kost het bijna niks en als het bij jou niet helpt dan maak je je niet druk om die 2 of 3 euro, grtjs Rabecca

    • Het is niet verstandig om zonder medisch advies afslankproducten te gebruiken die via niet-geverifieerde bronnen zoals AliExpress worden gekocht. Het aanpassen van eetpatroon en het regelmatig sporten is een gezondere en duurzame manier om af te vallen.

  2. Je krijgt buikpijn van laxeermiddelen. Het middel is om verstoppingen op te lossen niet om af te vallen. Veel gebruikt men een overdosis (4 x de norm) met alle gevolgen van dien. Je moet dan in het openbaar geen windje laten, want deze wordt vloeibaar. Met alle gevolgen van dien.

  3. Als je toch geld wilt weggooien, koop het dan bij aliexpress. Dit soort bedrijven koop het daar en verkoopt het duur in Nederland of in België.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in