Wat is zo schadelijk aan frisdranken zoals coca cola No ratings yet.

14
1980

Frisdranken zitten tegenwoordig vol met suiker. In de afgelopen 30 jaar, is onze consumptie van suikerhoudende dranken om hoog gegaan. De met suiker gezoete dranken maken deel uit van ons dagelijks leven. Bij alles wat we eten, drinken we suikerhoudende dranken. Je hoeft geen raketgeleerde te zijn, om de conclusie te trekken dat ons lichaam hierom niet is gemaakt. Gevolgen zijn dat er veel meer diabetes type 2 ontstaat bij de jeugd, dan 30 jaar geleden. En frisdrank is niet alleen cola, maar ook sinas, zevenup…..

Het is ook bekend dat de bevolking veel dikker is geworden de afgelopen 30 jaar. Het is ook bekend dat als je te dik bent er gezondheid risico’s gaan ontstaan. Wat ook onderschat wordt is de invloed van frisdrank op het tandbederf bij mensen.

In deze film laat onderzoeker Dr. Kimber Stanhope of UC Davis, zien wat voor frisdrank heeft op je lichaam.

Titel : What’s so bad about soda?

Advertisement

Als je niet overtuigt bent, dat cola slecht voor je is, moet je een vuil 5 cent muntstuk in een glas cola gooien. Binnen 5 minuten is deze munt schoon.

Please rate this

14 COMMENTS

    • Niemand weet het recept van coca cola. Met coca cola kun je een WC schoonmaken, gooi maar een blikje cola in een vieze WC en de cola doet zijn werk. Kun je nagaan wat het in je lichaam doet!

      • Het is lekker, maar het is ook zo slecht voor je. Je moet het gebruik gaan reduceren, dan blijft het lekker en je krijgt er geen schade van.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here