Wat buikvet (zwemband) voor schade brengt aan het menselijk lichaam 4.2/5 (5)

21
4080

Film die de gevolgen in kaart brengt van overmatige vetvorming (bierbuik) op het lichaam. Dit vet kan leiden tot hart en vaatziekten, diabetes type 2, kanker en hersenbloedingen. De uitleg is door  Dr. Travis Stork. Boodschap is dat je, de bekende zwemband of bierbuik moet kwijtraken.

Please rate this

21 COMMENTS

  1. Hier schrik ik nog al van. Ik heb een aardig buikje ontwikkeld. Dit is ongemerkt gegaan, je weet wel, gezelligheid en je eet wat snacks en drinkt meer. Als je buikvet weg is ben je dan in de veilig zone? Of heb je blijvende schade opgelopen?

  2. Soms kun je niet naar een sportschool i.v.m. mentale problemen. Er zijn andere oplossingen, zoals een maagballon, enkel maar je er mentaal beter door te voelen. Daarna kan je naar een sportschool. Er zijn mensen die zich schamen om op een sportschool rond te lopen.

  3. Een goeie instructiefilm, de Engelse taal is goed te volgen, Nederlandse ondertiteling zou het beter volgbaar maken, voor mensen die Engels niet spreken.

  4. Om van je buik af te komen, moet je nu beginnen om te gaan bewegen, ook moet je gezonder gaan eten en de suiker inname verminderen.

  5. Het lijkt wel of iedereen steeds dikker wordt. Zou het geen idee zijn dat de overheid meer bewegen gaat stimuleren? Het is niet alleen minderen met voeding, maar vooral meer bewegen!

  6. Zomers lijkt het erger te zijn dan in de winter. Voel mij nu echt dik en ongezond. Ik moet hieraan wat gaan doen.

  7. De zomer komt er aan!! let op veel dikke buikige mannen gaan naar de sportschool om er beter uit te kunnen zien!

Comments are closed.