Wat buikvet (zwemband) voor schade brengt aan het menselijk lichaam door Dr. Travis Stork

Film die de gevolgen in kaart brengt van overmatige vetvorming (bierbuik) op het lichaam. Dit vet kan leiden tot hart en vaatziekten, diabetes type 2, kanker en hersenbloedingen. De uitleg is door  Dr. Travis Stork. Boodschap is dat je, de bekende zwemband of bierbuik moet kwijtraken. Buikvet is gevaarlijk voor je gezondheid.


‎Travis Lane Stork‎‎ (New York City, 9 maart 1972) is een ‎‎Amerikaanse‎‎ ‎‎televisiepersoonlijkheid‎‎, ‎‎spoedarts‎‎en ‎‎auteur‎‎ die vooral bekend is geworden door zijn optreden in ‎‎ ‎‎The Bachelor‎‎ ‎‎ en als de gastheer van de gesyndiceerde talkshow The ‎‎ ‎‎Doctors‎‎ ‎‎ overdag van 2008 tot 2020.‎

21 REACTIES

  1. De zomer komt er aan!! let op veel dikke buikige mannen gaan naar de sportschool om er beter uit te kunnen zien!

  2. Het is ook je gewrichten waar je last van gaat krijgen en het schuren van je buik langs je riem

  3. Zomers lijkt het erger te zijn dan in de winter. Voel mij nu echt dik en ongezond. Ik moet hieraan wat gaan doen.

  4. Het lijkt wel of iedereen steeds dikker wordt. Zou het geen idee zijn dat de overheid meer bewegen gaat stimuleren? Het is niet alleen minderen met voeding, maar vooral meer bewegen!

  5. Om van je buik af te komen, moet je nu beginnen om te gaan bewegen, ook moet je gezonder gaan eten en de suiker inname verminderen.

  6. Een dikke bierbuik zit alleen maar in de weg! Dus ga sporten en een dieet is niet noodzakelijk !

  7. Een goeie instructiefilm, de Engelse taal is goed te volgen, Nederlandse ondertiteling zou het beter volgbaar maken, voor mensen die Engels niet spreken.

  8. Het overgewicht brengt schade aan de knieën en heupen aan. Het is niet alleen het vet !

  9. Soms kun je niet naar een sportschool i.v.m. mentale problemen. Er zijn andere oplossingen, zoals een maagballon, enkel maar je er mentaal beter door te voelen. Daarna kan je naar een sportschool. Er zijn mensen die zich schamen om op een sportschool rond te lopen.

  10. Hier schrik ik nog al van. Ik heb een aardig buikje ontwikkeld. Dit is ongemerkt gegaan, je weet wel, gezelligheid en je eet wat snacks en drinkt meer. Als je buikvet weg is ben je dan in de veilig zone? Of heb je blijvende schade opgelopen?

Reacties zijn gesloten.