Waarom zou je moeten gaan sporten bij Basic-Fit?

Waarom zou je moeten gaan sporten bij Basic-Fit?
Waarom zou je moeten gaan sporten bij Basic-Fit?

Ik kreeg een vraag van een lezer van onze website, waarom je moet gaan trainen bij Basic-Fit en niet bij een andere sportschool. De reden voor mij dat ik sport bij Basic-Fit is de laagdrempeligheid, het publiek, het materiaal en de prijs.

Laagdrempelig trainen bij Basic-Fit

Iedereen kan training bij Basic Fit, het maakt niet uit wat je ben of hoe je eruit ziet. Het concept is er op gericht dat iedereen zich thuis voelt. Van oudere mensen tot de schoolgaande jeugd. Ik werk door heel het land en overal is wel een BASIC-FIT.

Trainen met dezelfde Basic-Fit pas met vrienden trainen

Ik kan met dezelfde pas, bij elke vestiging naar binnen en er is een prima douche gelegenheid. Na het sporten wil ik graag douchen. De hygiëne is prima, dagelijks wordt er schoongemaakt. Het is er veilig, de Gym wordt gemonitord met camera’s,  er is reanimatie apparatuur (AED ) en een alarmknop.

Materiaal van Technogym

Het materiaal is van goede kwaliteit, wordt goed onderhouden en vervangen als dat noodzakelijk is. Basic Fit heeft veel materiaal van Technogym, dit is kwalitief echt goed en kan tegen een stootje. Er staat apparatuur waarmee je hele lichaam goed kan trainen. Ik ben echt fan geworden van Technogym.

Bijvoorbeeld er staan apparaten waarmee je borstspieren kan ontwikkelen, hier mee kan je trainen zonder het gevaar dat je een zware halter op je borst krijgt, zoals bij bankdrukken. Er bevinden zich trainingschema’s bij receptie. Je kan je vorderingen bijhouden in een APP.

Goedkoop trainen bij Basic-Fit

Als je naar de prijs kijkt, is BASIC Fit echt heel goedkoop. Je kan op één pas met je heel je gezin of partner gaan sporten. Veel vestigingen zijn 24 uur per dag open. Ik kom niet voor de groepslessen, want hier vind ik echt niets aan, mijn vriendin overigens wel. Ik ben echt fan van Basic-Fit!

Voor 30 euro kan je echt onbeperkt sporten!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in