Vraag: Is Niva detox thee gevaarlijk voor je gezondheid?

niva detox thee
niva detox thee

Jazeker, deze thee bevat ingrediënten die ook in geneesmiddelen voorkomen, met dita werkingen en bijwerkingen. Er is onlangs een veiligheidswaarschuwing geweest over deze voedingssupplementen. Ook hebben zich bij gebruikers hartproblemen en andere bijwerkingen voorgedaan, zoals angst, hoge hartslag, hoge bloeddruk, misselijkheid en duizeligheid.

In de veiligheidswaarschuwing wordt geadviseerd deze producten niet te gebruiken en het is verboden om deze producten te verhandelen. Iedereen kent de kracht van google en een leverancier is zo gevonden en deze artikelen worden via gewoon via de post thuis afgeleverd. Leverancier bevindt zich buiten de EU.

Is dit slim? Nee, dit is niet slim want je brengt hierdoor je gezondheid in gevaar, mogelijk ben je ook strafbaar als je dit voor je vriendinnen komt of schenkt. Wees verstandig, als af wilt vallen, dan moet je gaan bewegen en/of beginnen het koolhydratenarm dieet.

18 REACTIES

  1. Het werk wel, er worden hiervan een aantal mensen ziek, maar dat heb je ook met paracetamol

  2. Mijn vrouw had hier vreselijke pijn van in haar mond als ze dit dronk. Als ze stopte ging de pijn weg. Zeker niet gebruiken!

  3. Je hebt droplullen en dit soort heren dat onzin verkoopt. Vroeger zat hij onder de pek en veren.

  4. Mensen worden ook ziek van paracetamol en nog zieker met overgewicht. Dus als het voor 99,99% geen nadelig effect heeft kun het gebruiken.

  5. Met recht is dit zooi, maar je valt er wel van af. Het verkoopt omdat er geen alternatieven zijn

  6. Er sterven meer mensen aan misbruik door alcohol dan door het gebruik van Niva detox. Waar gaat dit om, wordt nu alcohol verboden?

  7. Niva detox is een soort van natuurlijke speed, je slaapt niet meer en je hanger gevoel is weg. Het is een soort van partydrug.

  8. Het werkt, maar je als er teveel van drink heb je van die nare bijverschijnselen. Leuk plaatje, goede waarschuwing. Er is geen controle op, dus niemand weet wat in de thee van Niva zit.

Reacties zijn gesloten.