Vraag: Kun je met Slen 30 lokaal afvallen en wat zijn de ervaringen? 5/5 (5)

3
372

Wij kregen een vraag of je lokaal van Slen 30 kunt afvallen. Slen 30 is een gel die je moet smeren op de plaats waar je vet wilt verliezen. De werking is volgens de leverancier conform de cyro-reducerende methode. Echter zoals gebruikelijk met dit soort producten wordt er geen wetenschappelijk bewijs geleverd. En hier gaat ook op het is te mooi om waar te kunnen zijn. Voor ongeveer 24,99 (psychologische prijsstelling) ben je straks de eigenaar van een product, waarmee je geen gram vet verliest.

Ze vertellen wat je wilt horen, je hoeft niet te sporten en lijnen. In een half uur raak je één kleding maat kwijt, in de reclame video verloor iemand 8 centimeter in een half uur. Als je plaatselijk vet verliest, is dit vocht, als je na bewijze van spreken, een glas water drinkt, is het weer terug. Cellulitis, zou verdwijnen of minder zichtbaar worden, deze boodschap raakt mensen die hiervoor gevoelig zijn. Cellulite[1] wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een combinatie van factoren waaronder levensstijl, dieet, gebrek aan lichaamsbeweging, hormonale veranderingen en ouder worden. Slen 30 helpt hier niet tegen.

Afslankingsgel is volgens ons klinkklare onzin. Verkoopprogramma’s verkopen vaak dit soort onzin.

Cellulitis of Sinaasappelhuid is een gevolg van een een bacteriële infectie en wordt echt niet minder door het opsmeren van zo’n gel.

Advertisement

Claim van de leverancier[2]

Cryo afslanktherapie
– Koelt en verbetert de bloedsomloop
– Maakt lichaamscontouren strakker
– Vermindert de zichtbaarheid van cellulitis
– Geschikt voor heupen, billen, bovenbenen, buik en armen
– Zorgt voor een aangenaam fris gevoel
– Activeert de lipolyse; het natuurlijke lichaamsproces om opgehoopt vet af te drijven

Wat is Cryo afslanktherapie ?

Hiermee worden de vetcellen bevroren en hiermee zou je vetcellen verliezen en zou je lokaal slanker worden. Op radarplus is hierover een goed artikel geschreven. Er wordt volgens ons geen overtuigend bewijs geleverd dat mensen er baat bij hebben. De zogenaamde voordelen wegen niet op tegen de nadelen.

Met Slen 30 worden geen vetcellen bevroren, dit is volgens ons ook weer een broodje aap verhaal. Op radar is dit onderwerp al in een forum besproken. Mensen worden beinvloed door de media. De vergelijkenis gaat ook op met de Sauna Reducer.

Stof te nadenken

Er wordt geen wetenschappelijk bewijs geleverd dat het werkt. Als het echt zou helpen, zou de huisarts dit toch adviseren om te gebruiken? Je hoe ft niet te sporten of te lijnen

Conclusie

Met Slen 30 krijg je niet het effect wat je in gedachten hebt. Je verliest echter wel snel geld van je rekening. Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat het werkt. Het is te mooi om waar te kunnen zijn. Dus advies is niet kopen, maar als je wilt afvallen, moet je levensstijl aanpassen en meer gaan bewegen.

Referenties


[1] Sinaasappelhuid – Wikipedia

[2] Slen 30 – Verstevigende crème – 1 stuk | bol.com

Please rate this

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here