Slen 30, kun je hiermee lokaal afvallen en wat zijn de ervaringen?

Wij kregen een vraag of je lokaal van Slen 30 kunt afvallen. Slen 30 is een gel die je moet smeren op de plaats waar je vet wilt verliezen. De werking is volgens de leverancier conform de cyro-reducerende methode. De ervaring is dat er voor dit soort producten geen wetenschappelijk bewijs geleverd. En hier gaat ook op, het is te mooi om waar te kunnen zijn. Voor ongeveer 24,99 (psychologische prijsstelling) ben je straks de eigenaar van een product, waarmee je geen gram vet verliest.

Claim: Cellulitis zou verdwijnen door Slen 30

Ze vertellen wat je wilt horen, je hoeft niet te sporten en lijnen. In een half uur raak je één kleding maat kwijt, in de reclame video verloor iemand 8 centimeter in een half uur. Als je plaatselijk vet verliest, is dit vocht, als je na bewijze van spreken, een glas water drinkt, is het weer terug. Cellulitis, zou verdwijnen of minder zichtbaar worden, deze boodschap raakt mensen die hiervoor gevoelig zijn. Cellulite[1] wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een combinatie van factoren waaronder levensstijl, dieet, gebrek aan lichaamsbeweging, hormonale veranderingen en ouder worden. Slen 30 helpt hier niet tegen.

Afslankingsgel is volgens ons klinkklare onzin. Verkoopprogramma’s verkopen vaak dit soort onzin.

Cellulitis of Sinaasappelhuid is een gevolg van een een bacteriële infectie en wordt echt niet minder door het opsmeren van zo’n gel.

Het verliezen van 8 centimeter in slechts een half uur klinkt onrealistisch en waarschijnlijk misleidend. Het is belangrijk om kritisch te blijven over dergelijke claims en te zoeken naar wetenschappelijke onderbouwing voordat men besluit een product te gebruiken. Er is momenteel geen wetenschappelijk bewijs dat Slen 30 dergelijke resultaten kan behalen, en het is mogelijk dat dergelijke claims berusten op onjuiste of misleidende informatie. Het is daarom altijd verstandig om een gezonde dosis scepsis te behouden en goed onderzoek te doen voordat men besluit een product te kopen of te gebruiken.

Claim van de leverancier Slen 30

Cryo afslanktherapie [2]
– Koelt en verbetert de bloedsomloop
– Maakt lichaamscontouren strakker
– Vermindert de zichtbaarheid van cellulitis
– Geschikt voor heupen, billen, bovenbenen, buik en armen
– Zorgt voor een aangenaam fris gevoel
– Activeert de lipolyse; het natuurlijke lichaamsproces om opgehoopt vet af te drijven

Wat is Cryo afslanktherapie ?

Hiermee worden de vetcellen bevroren en hiermee zou je vetcellen verliezen en zou je lokaal slanker worden. Op radarplus is hierover een goed artikel geschreven. Er wordt volgens ons geen overtuigend bewijs geleverd dat mensen er baat bij hebben. De zogenaamde voordelen wegen niet op tegen de nadelen.

Met Slen 30 worden geen vetcellen bevroren, dit is volgens ons ook weer een broodje aap verhaal. Op radar is dit onderwerp al in een forum besproken. Mensen worden beinvloed door de media. De vergelijkenis gaat ook op met de Sauna Reducer.

Stof te nadenken

Er wordt geen wetenschappelijk bewijs geleverd dat het werkt. Als het echt zou helpen, zou de huisarts dit toch adviseren om te gebruiken? Je hoe ft niet te sporten of te lijnen

Conclusie

Met Slen 30 krijg je niet het effect wat je in gedachten hebt. Je verliest echter wel snel geld van je rekening. Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat het werkt. Het is te mooi om waar te kunnen zijn. Dus advies is niet kopen, maar als je wilt afvallen, moet je levensstijl aanpassen en meer gaan bewegen.

Referenties


[1] Sinaasappelhuid – Wikipedia

[2] Slen 30 – Verstevigende crème – 1 stuk | bol.com

9 REACTIES

  1. Ik heb dit gekocht, het werkt, mijn bankrekening is afgevallen. De putjes op mijn benen, zijn niet minder geworden evenals mijn vetlaag. Terug sturen, mag niet want ik heb het gebruikt. Het zijn ordinaire oplichters die een podium krijgen op televisie. Bah Bah Bah!!!

  2. Er zijn zoveel zenders en programma’s vulling is duur. Daarom huren dit soort oplichters zendtijd. Ik snap niet dat ze podium krijgen. Gaat denk om het geld.

  3. Ik snap niet dat de zenders die voor deze onzin
    Deze mensen de mogelijkheid geven om dit te verkondige .eigelijk zijn de mensen die hun zendtijd verkopen net zo schuldig aan oplichting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in