Afslankdruppels, kun je hiervan afvallen? Ervaringen en Review

Afslankdruppels, kun je hiervan afvallen? Ervaringen en Review
Afslankdruppels, kun je hiervan afvallen? Ervaringen en Review

Afslankdruppels zijn een voedingssupplement. Wij krijgen vragen of je kan afvallen als je z.g.n. afslankdruppels gebruikt. Mensen zien door de grote hoeveelheid advertenties en fake reviews niet meer of een afslank product ook echt werkt. Het antwoord is dat je minimaal kunt afvallen. Je valt alleen maar af, door het aantal calorieën te beperken. Wij kregen de vraag wat onze mening was over het afslankdruppels.

HACCP en afslankdruppels

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. De Nederlandse vertaling is gevarenanalyse en kritische beheerspunten. In de advertentieteksten lees je dat ze voldoen aan strenge HACCP eisen.

Productie, volgens de eisen van HACCP wil niet zeggen dat het werkt, want je kunt ook betonnen zwemvesten produceren, die voldoen aan de productie eisen, maar drijven die je niet. Je kunt ook zandgebakjes maken volgens de eisen van de HACCP, maar dit wil niet zeggen dat deze voedzaam is of smaakt.

Mensen vallen af door een dieet, meer bewegen en niet door afslankdruppels

Dat mensen afvallen wordt volgens ons alleen veroorzaakt door het dieet dat ze volgen. Het voor ons, te mooi om waar te zijn.

Geen wetenschappelijk onderzoek bekend over de werking van afslankdruppels

Er is geen wetenschappelijk onderzoek bekend over de invloed van ingrediënten die afslankdruppels op het afvallen. Als je om bewijs vraagt, kan dit niet worden geleverd. Als mensen afvallen, komt het door het dieet dat ze volgen. Bij sommige druppels wordt 500 calorieën per dag geadviseerd.

Verdienmodel

Het product wordt via websites middels een commissie van 45% doorverkocht en wordt gezien als zeer lucratief voor de ondernemer. Vandaar dat er zoveel dieet en afvalwebsites die dit (door) verkopen. De kosten voor zo’n flesje met gebakken lucht is rond de €50. Flesje + inhoud kosten zo’n €5, dus er is een enorme winst op dit soort producten. Het is een verdienmodel om geld binnen te graaien.

Mensen kopen graag gebakken lucht.

Conclusie

Nee je valt niet af van afslankdruppels. Er is onvoldoende wetenschappelijk bewijs dat je hiervan afvalt.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in