VitaePro review en online evaluatie No ratings yet.

3
496
Pills
Pills

Op reclame in de media zie je regelmatig de advertenties verschijnen van VitaePro. Dit voedingssupplement zou ingrediënten bevatten, die gericht zijn op spieren, het hart  en gewrichten en helpen om vermoeidheid te verminderen[1]. Als ik de website van Trosradar lees, dan is het effect van de ingrediënten niet bewezen, er zou onderzoek lopen naar boswellia serrata[2]. VitaePro heeft een opsomming gedaan van wetenschappelijk onderzoek naar de ingrediënten[3], als ik deze lees, ben ik persoonlijk niet overtuigd van de nut en noodzaak van VitaePro. Als je gezond eet krijg je deze voedingssupplementen al in voldoende mate naar binnen.

Voor alle duidelijkheid voedingssupplementen vervangen geen gezonde voeding. Ik zie VitaePro als een product dat enkel is gemaakt om winst te maken. Hier hoort een marketing en promotie[4] bij.

Ik heb de promotiefilms gezien en ik zie een soort van advertorials en het lijkt te mooi om waar te zijn. Je slikt een pil en je bent minder moe en het is goed voor je spieren en gewrichten.

Trosradar is niet positief over VitaePro. De kosten voor dit product zijn vrij prijzig en in abonnementsvorm betaal je rond de 39,80 euro voor 60 pillen. Voor dit geld kun je in de supermarkt veel gezonde voeding kopen. Een abonnementsvorm is voor het bedrijf extra prettig, want je creëert een constante vraag.

Advertisement

Als je de commentaren en ervaringen op trustpilot en Trosradar leest is het merendeel niet positief over dit product. De rode draad in het commentaar op deze websites is, dat het geen effect heeft en geldverspilling is.

Op onderstaande video kun je uitzending zien van Trosradar.

Onze conclusie en aanbeveling is dit product niet te kopen, maar lekker gaan bewegen en goede voeding te kopen bij de supermarkt, slager of groenteboer.

Refertes

[1] Over VitaePro | specialist in supplementen

[2] De zin en onzin van voedingssupplement VitaePro – Radar – het consumentenprogramma van AVROTROS

[3] Onderzoek | VitaePro bevat actieve, gedocumenteerde ingrediënten

[4] https://afvallendieettips.nl/wat-zijn-gezondheids-of-afslankadvertenties/

Please rate this

3 COMMENTS

  1. Ik ben wel oud, maar niet gek. De video is een advertentie, dus het wordt altijd rooskleuriger verteld dan het is. Ik drink veel melk en dit is goed voor mijn botten.

  2. De ervaringen van gebruikers zijn negatief, omdat het product niet voldoet aan hun verwachting. Mensen verwachten dat als ze dit gebruiken, ze weer alles kunnen doen en zonder pijn. Ik snap dit soort reacties wel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here