VitaePro Ervaringen en Review: Werkt dit?

VitaePro is dit te mooi om waar te kunnen zijn? Ervaringen en Review
VitaePro is dit te mooi om waar te kunnen zijn? Ervaringen en Review

VitaePro, zie je vaak op reclame in de media zie je regelmatig de advertenties verschijnen. Dit voedingssupplement zou ingrediënten bevatten, die gericht zijn op spieren, het hart  en gewrichten en helpen om vermoeidheid te verminderen[1].

Ingrediënten VitaePro

Als ik de website van Trosradar lees, dan is het effect van de ingrediënten niet bewezen, er zou onderzoek lopen naar boswellia serrata[2].

VitaePro heeft een opsomming gedaan van wetenschappelijk onderzoek naar de ingrediënten[3], als ik deze lees, ben ik persoonlijk niet overtuigd van de nut en noodzaak. Als je gezond eet krijg je deze voedingssupplementen al in voldoende mate naar binnen.

Marketing

Voor alle duidelijkheid voedingssupplementen vervangen geen gezonde voeding. Ik zie VitaePro als een product dat enkel is gemaakt om winst te maken. Hier hoort een marketing en promotie[4] campagne bij.

Ik heb de promotiefilms gezien en ik zie een soort van advertorials en die lijken te mooi om waar te zijn. Je slikt een pil en je bent minder moe en het is goed voor je spieren en gewrichten.

Trosradar en VitaePro

Trosradar is niet positief over VitaePro. De kosten voor dit product zijn vrij prijzig en in abonnementsvorm betaal je rond de 39,80 euro voor 60 pillen. Voor dit geld kun je in de supermarkt veel gezonde voeding kopen. Een abonnementsvorm is voor het bedrijf extra prettig, want je creëert een constante vraag.

Als je de commentaren en ervaringen op trustpilot en Trosradar leest is het merendeel niet positief over dit product. De rode draad in het commentaar op deze websites is, dat het geen effect heeft en geldverspilling is.

Conclusie

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van VitaePro of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

Refertes

[1] Over VitaePro | specialist in supplementen

[2] De zin en onzin van voedingssupplement VitaePro – Radar – het consumentenprogramma van AVROTROS

[3] Onderzoek | VitaePro bevat actieve, gedocumenteerde ingrediënten

[4] https://afvallendieettips.nl/wat-zijn-gezondheids-of-afslankadvertenties/

4 REACTIES

  1. Ik ben wel oud, maar niet gek. De video is een advertentie, dus het wordt altijd rooskleuriger verteld dan het is. Ik drink veel melk en dit is goed voor mijn botten.

  2. De ervaringen van gebruikers zijn negatief, omdat het product niet voldoet aan hun verwachting. Mensen verwachten dat als ze dit gebruiken, ze weer alles kunnen doen en zonder pijn. Ik snap dit soort reacties wel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in