Vibratone Max, hiervan ga echt je niet afvallen! Ervaringen en Review

Vibratone Max is een apparaat voor het bestrijden van buikvet. Het begint in de zomer al een klassieker te worden. Het wordt mooi en iedereen slaat op hol. De Tv reclame makers spelen hier handig op in met reclame over allerlei tril apparaten waarmee je gespierd kan worden en je vet weg wegsmelt. Tevens zou dit ook de oplossing zijn voor je cellulitis. Met de Vibra Tone Max zou dit ook wegsmelten als sneeuw voor de zon. Tenslotte het is zomer! Voor zo’n €79,96 ben je de trotse eigenaar en je kan jezelf  gegarandeerd helemaal slank trillen. Gemakkelijk op de bank of tijdens je slaap.

Maar is dit echt zo of is dit te mooi om waar te kunnen zijn?

Claim en verkoopverhaal van de verkoper/fabrikant

 • VibraTone Max is het beste fitness en afslankproduct dat vandaag de dag beschikbaar is. Het is gemakkelijk, snel en geeft je het gedroomde lichaam.
 • Doe hem gewoon om en je zult zien dat hij werkt. Je zal bijna voelen dat je lichaam de kilo’s en centimeters van zich af schudt, je spieren worden sterker, cellulitis smelt weg, je figuur verbetert in zijn geheel.
 • Hij geeft je zelfs een heerlijke massage om stress te verlichten en vermoeide en pijnlijke spieren te verzachten.
 • Als je de gemakkelijke weg wil om een platte en strakke buik te krijgen, sterke en afgelijnde spieren en een sexy figuur om trots op te zijn.
 • Dit is het enige wat je nodig hebt… Vibra Tone Max — het meest geavanceerde afslank- en fitnesssysteem in zijn soort.
 •  Effectiviteit gegarandeerd

In het verkoop verhaal ontbreekt de wetenschappelijke onderbouwing over de werking van Vibratone Max. Andere verkopers zijn met gelijksoortige apparaten op Radio en TV geweest. Dit was geen reclame, maar een negatief onderwerp in een consumentenprogramma, dat aandacht besteed aan dit soort “tril” dingen. De conclusie was dat je helemaal niets had aan zo’n trilapparaat.

Stof om over na te denken Vibratone Max

 1. Als het zou werken, dan zouden sportcentrums er toch groepslessen in geven, toch ?
 2. Zou de medische wetenschap op zijn huisvesten trillen, vanwege vet weg smeltende eigenschappen. Professoren vragen zich vertwijfelt af, waarom ze hiermee niet zelf zijn gekomen…
 3. Waarom schrijven huisartsen dit voor tegen cellulitis of als je ergens plaatselijk te dik ben?
 4. Te verkrijgen via de TV winkel of via verkoper via BOL.com
 5. Er is vaker over dit soort onderwerpen geschreven, zolang de verkoper maar verkoopt is het toch goed?

Conclusie

Je valt niet af door het gebruik van Vibratone Max! Ook niet plaatselijk en de cellulitis blijft zitten waar het zit.

8 REACTIES

 1. Dat het bekend is van een wazig TV programma, wil niet zeggen dat je er ook iets aan hebt. Ik heb ding geprobeerd en idd het koste mij geld, wel gezegd 79,95. Ik ga dit ook terug sturen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in