VEINS GONE – anti spataderen dit is echt onzin: Ervaringen en review

VEINS GONE is een voedingssupplement dat je zou helpen tegen spataderen. Nu het zomer wordt willen mensen in hun blote bovenbenen rondlopen. Spataderen ontsieren je benen. Naast dat ze je benen ontsieren, doen ze meestal geen pijn. Uiteraard zijn er bedrijven die hierop iets hebben gevonden en voor €49,95 is er een remedie hier tegen.

Wat zijn spataderen ?

Spataderen, spataders of varices, enkelvoud: varix, zijn verwijdingen van aderen, bijvoorbeeld in de benen. Zij zijn, wanneer zij aan de huid liggen, ontsierend en kunnen een enkele keer pijn doen.

Spataderen zijn een gevolg van veneuze insufficiëntie. Het veneuze systeem zorgt ervoor dat het zuurstofarme bloed, nadat het door de capillairen is gekomen, terug naar het hart wordt teruggevoerd. De belangrijkste oorzaak voor veneuze insufficiëntie is dat de hartkleppen in het veneuze systeem niet meer goed functioneren. Deze insufficiëntie kan spataderen tot gevolg hebben. Spataderen ontstaan onder andere door een verhoogde hydrostatische druk als gevolg van vaak en langdurig staan.

Bronnen:

 1. https://nl.wikipedia.org/wiki/Spatader
 2. https://www.hartstichting.nl/hart-en-vaatziekten/spataders

Claim van VEINS GONE

Veins Gone is een tweefasig systeem dat de bloedsomloop in de benen helpt te verbeteren en de benen helpt te ontspannen en frisser te doen voelen. Het druivenbladextract draagt ook aanzienlijk bij om spataders te verminderen.

Voor gladde en zijdezachte benen! Veins Gone is veilig, makkelijk en natuurlijk en verlicht de pijn door de zwelling te verminderen en de bloedsomloop te activeren. Het product is klinisch getest, verzacht onmiddellijk de pijn en kan in enkele luttele weken spataders doen verdwijnen.


Het is onmogelijk om spataderen te verbeteren door er een zalfje op te smeren. Op de website van de hartstichting staat omschreven hoe spataderen kunnen worden behandeld en wat de risico’s zijn.

De verkoper levert geen spatje bewijs dat zijn product kan werken! Spataderen verminderen niet!

Stof tot nadenken

   1. Als dit zou werken zou de huisarts dit toch voorschrijven
   2. De hartstichting zou dit toch promoten, dit ultieme smeersel tegen spataderen
   3. Waar is het wetenschappelijk bewijs dat dit werkt
   4. Op internet wordt een soortgelijk middel verkocht (Varicofix) De reviews m.b.t. artikel zijn zwaar negatief Rode draad in het herhaal, het werkt niet!

Conclusie VEINS GONE

VEINS GONE helpt niet tegen spataderen! De verkoopboodschap is volgens ons verschrikkelijke onzin. Als je last hebt van spataderen, kijk dan eens op de website van de hartstichting over spataderen. Koop vooral geen rotzooi, die te mooi is om waar te kunnen zijn. Als je twijfels hebt, raadpleeg dan de huisarts, deze kan jou voor zien van de juiste informatie. Ook de hartstichting kan je voorzien van informatie, dit kan online en telefonisch.

5 REACTIES

 1. De link van de hartstichting is een aanrader als last hebt van spataderen. Vens Gone kan je vertalen naar geld weg. Wat een rotzooi wordt er verkocht!

 2. De zomer komt er weer aan, dus men gaat het gewoon proberen te verkopen. Dat dit soort bedrijven nog kunnen bestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in