Vaud Break Ervaringen en Review: Val je er echt van af?

Vaud Break Ervaringen en Review: Val je er echt van af?
Vaud Break Ervaringen en Review: Val je er echt van af?

Vaud Break is een afslankproduct op basis van chitosan. Dit product is te koop online via de webshop en via bol.com. De kosten voor dit product zijn €39.95, dan ben je in het bezit van 90 capsules. Het is een voedingssupplement en geen medicijn. De kernvraag is, val je hier echt af van dit product of is het een soort van placebo.

Wij hebben een literatuur onderzoek gedaan en hieronder kun je onze bevindingen lezen.

Ingredienten Vaud Break

Chitosan wordt in tabletvorm op de markt gebracht als een “vetbinder” Hoewel het effect van chitosan op het verlagen van cholesterol en lichaamsgewicht is geëvalueerd, lijkt het geen of een laag effect te hebben.

Beoordelingen uit 2016 en 2008 concluderen dat er geen significant effect was en geen motivatie voor mensen met overgewicht om chitosan-supplementen te gebruiken.

In 2015 heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration een openbaar advies uitgebracht over supplementverkopers die overdreven beweringen deden over het vermeende gewichtsverliesvoordeel van verschillende producten.

Er zijn aanwijzingen dat chitosan effectiever is dan placebo bij de korte termijnbehandeling van overgewicht en obesitas. Veel onderzoeken tot nu toe zijn gedaan, zijn van slechte kwaliteit en de resultaten waren variabel. Resultaten van kwalitatief betere onderzoeken geven aan dat het effect van chitosan op het lichaamsgewicht minimaal is.

Bronnen:

  1. The Health Professional’s Guide to Popular Dietary Supplements – Allison Sarubin-Fragakis, American Dietetic Association – Google Boeken
  2. New Dietary Supplements for Obesity: What We Currently Know – PubMed (nih.gov)
  3. Chitosan Uses, Benefits & Dosage – Drugs.com Herbal Database
  4. Chitosan for overweight or obesity – PubMed (nih.gov)

Ervaringen op internet Vaud Break

Er zijn weinig controleerbare ervaringen bekend op internet over Vaud Break. Op bol.com zijn er veel negatieve ervaringen. Een aantal mensen vinden de positieve ervaringen verdacht. Een voorbeeld van een review is: “Geweldige pillen, binnen een week aanzienlijk veel kilo’s verloren”. Veel mensen geven aan dat het niet werkt en zonde is van het geld.

Conclusie

Wij concluderen dat Vaud Break niet is geschikt als afslankmiddel. Wetenschappelijke studies geven aan dat je er minimaal vanaf valt. Voor dat minimale resultaat wordt wel de maximale prijs gevraagd. Ons advies is dan ook om dit niet kopen. Voor deze prijs kun je 2 maanden lid worden van Basic-fit, dus wat let je!

RECENSIES OVERZICHT
Redactie
Vorig artikelEar Form – Er Long Zuo Ci Wan – Tinnitus : Ervaringen: Werkt niet!
Volgend artikelMatcha Slim thee Ervaringen en Review: Gezondheidsvoordeel!
vaud-break-ervaringen-en-review-val-je-er-echt-van-afWij concluderen dat Vaud Break niet is geschikt als afslankmiddel. Wetenschappelijke studies geven aan dat je er minimaal vanaf valt. Voor dat minimale resultaat wordt wel de maximale prijs gevraagd. Ons advies is dan ook om dit niet kopen. Voor deze prijs kun je 2 maanden lid worden van Basic-fit, dus wat let je!

1 REACTIE

  1. Als je maar een paar gram afvalt, dan hebben deze pillen geen zin. En 40 euro voor pillen die niets doen, vind ik wel erg veel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in