Vanefist Neo wij hebben de ervaring dat dit niet werkt en lees onze review 4.83/5 (6)

4
168
Dit product wordt via SPAM gepromoot. En is te mooi om waar te zijn!

Wederom kreeg ik en vele anderen ongevraagde (SPAM) toegestuurd, deze keer over Vanefist Neo. De afzender bevind zich in het buitenland en richt zich op Nederlandse of Vlaamse consumenten.

M.b.t. SPAM hebben wij de navolgende stelling ingenomen. Als je iets ongevraagd naar ons toestuurt en het is volgens ons niet “OK”, gaan we dit kritisch evalueren! Onze doelstelling is mensen te waarschuwen tegen oneerlijk praktijken. Als je eenmaal in zo’n SPAM systeem, blijf je deze rotzooi ontvangen, ook al schrijf jezelf uit.

Deze ongevraagde boodschap stelt dat je: “In 28 dagen 14 kilo kan afvallen – het effect is zou zijn bevestigd aan de hand van onafhankelijke medische tests.”

Als je verder leest kom je nergens het bewijs tegen, wat de stelling onderbouwd. Ook hier geldt als het te mooi is om waar te zijn dan is niet waar. Ook in dit geval. In het product zit Garcinia Camdogia verwerkt, Wetenschappelijk is aangetoond, dat je niet afvalt van dit product en gebruik dat het zelfs schade aan je gezondheid kan veroorzaken.

De disclaimer stelt:

“Het beschreven artikel is een voedingssupplement en is niet bedoelt om de fysiologische functies van het lichaam te diagnosticeren, te herstellen, te corrigeren of te wijzigen door middel van een farmacologische, immunologische of metabolische werking

Volgens de (SPAM) verzender enkel bevestigde informatie. Echter is geen link naar de wetenschappelijke bronnen !
Volgens de (SPAM) verzender enkel bevestigde informatie. Echter is geen link naar de wetenschappelijke bronnen !

De eigenschappen volgens de verzender van de SPAM (ongevraagde email):

Dit laat reeds afslanken in 2 uur na het gebruik! Diëtisten zijn bang voor het faillissement!

De wereld is gek geworden in verband met dit ingrediënt! Het blijkt, dan in de natuurlijk een stof bestaat, dankzij dewelke men maar liefst 50 kg kan verliezen! Dat alles zonder dieet, trainingen of gespecialiseerde behandelingen. Het volstaat om één ingrediënt te leren kennen, dankzij het welke:

u vet verbrandt reeds 2 uur na het gebruik
u een slanke figuur verkrijgt in 1 week
u het jojo-effect vermijdt

Als je op deze link klikt kom je op een verkooppagina met de meest bijzondere claims:

  1. Vanefist Neo maak gebruik van actieve stoffen en verwijdert gifstoffen al op celniveau.
  2. Hierdoor raakt u ze op natuurlijke en veilige wijze kwijt en – het allerbelangrijkste – VOOR ALTIJD
  3. Bij afvallen is er geen plaats voor gelukkige toevalligheden of bedrijfsongevallen. Iedere activiteit moet met wiskundige precisie worden gepland. Daarom is geen enkel ingrediënt van Vanefist Neo bij toeval in het preparaat opgenomen. 
  4. Het bevat uitsluitend actieve plantenextracten en vitaminen met beproefde werking. Dat is dan ook de reden dat u het volledig kunt vertrouwen.
  5. Vanefist Neo is het effectiefste middel op de markt dat vet VEILIG, SNEL EN NATUURLIJK verbrandt.
  6. U kunt profiteren van een intensieve afvalbehandeling die u volledige stabilisatie van de stofwisselingsprocessen garandeert en en de mogelijkheid van het ontstaan van het jojo-effect tot nul reduceert….
  7. De GROTE versie bevat 60 mousserende tabletten gevuld met actieve ingrediënten die twee keer langer meegaan. Hierdoor bent u er zeker van dat u het beste stofwisselingsritme voor uzelf zult bereiken. 
  8. Daardoor verbrandt u nog meer vet en reduceert u het optreden van het jojo-effect tot nul.

Als je bovenstaande leest, staan er veel uitspraken en stellingen die niet bewezen worden. Er is geen link naar wetenschappelijk bewijs, sterker nog er staat gewoon onzin. De aangehaalde uitspraken, zijn te mooi om waar te zijn, dus niet waar! Met wiskundige precisie kan ik zeggen dat het klinkklare onzin is en je gewoonweg troep koopt. Ze beweren dat je binnen een maand 14 kilo aan gewicht verliest, dit is onzin. Wat wij je kunnen garanderen dat je bankrekening binnen enkele seconden €145 lichter is.

Met de tekst in de disclaimer ontkrachten ze hun eigen verkoop tekst, dus de disclaimer klopt.

De SPAM verzender richt zich op mensen die door de COVID-19 (Coronavirus) wat zwaarder zijn geworden en snel weer op gewicht willen komen.

Wij adviseren je om het product Vanefist Neo niet te kopen. Als je wilt afvallen, wordt dan lid van Basicfit  en ga sporten of bewegen, daarnaast adviseren we je om je voedingspatroon aan te passen.

Voor €145 euro, kun je een half jaar lid met het gezin erbij sport bij van Basicfit !

Please rate this

4 COMMENTS

  1. Als de oorzaak van gewichtstoename niet wordt aangepakt, dan helpt geen enkel dieet! Waar het omgaat je moet de oorzaak van het zwaarder worden aanpakken. Als je een zittende functie krijgt, dan beweeg je minder en wordt je dikker. Hiervoor hoef je niet te hebben gestudeerd, het is heel simpel. Easyslim, geeft bij de benadeling aan, dat je meer moet bewegen en op je voeding moet letten. Hiervan val je af, je valt niet af van een paar elektronen aangesloten op je buik. Elektrische spierstimulatie (EMS) wordt idd gebruik bij revalidatie, het houdt de spier bezig, zodat deze minder in omvang verliest. Je krijgt er geen bodybuilder benen door.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here