Tvidler oorreiniger: Ervaringen en Review: Werkt het?

Tvidler oorreiniger: Ervaringen en Review: Werkt het?
Tvidler oorreiniger: Ervaringen en Review: Werkt het?

Tvidler oorreiniger of oorsmeerreiniger, hiervan krijg je regelmatige ongevraagde email en dit noemen wij zeer irritante SPAM. SPAM wordt niet verstuurd, omdat ze je aardig vinden, of een aanbieding hebben,  maar meestal om een dubieus product te verkopen. Waarschijnlijk omdat het anders niet wordt verkocht.

Voor zo’n €49,95 ben je de gelukkige eigenaar van deze reinigers, die je overigens voor €3,04 kunt kopen bij aliexpress.

Voor zo’n €49,95 ben je de gelukkige eigenaar van Tvidler oorreiniger, die je overigens voor €3,04 kunt kopen bij aliexpress.

Ervaringen Tvidler oorreiniger op internet

De ervaringen op internet zijn negatief. Op Amazon wordt het product afgeraden. De rode draad in ervaringen is, dat het niet werkt, dat het oplichting is en dat het niet werkt, zoals in de advertentie.

Op Trustpilot zijn de ervaringen ook negatief. De ervaringen, daar spreken van geldverspilling, werkt niet, het is anders dan ze hadden voorgesteld en de verkooppagina is totale misleiding.

Dit laatste geven ook aan onderaan hun verkooppagina:

  1. DIT IS EEN ADVERTENTIE EN GEEN ECHT NIEUWSARTIKEL, BLOG OF  CONSUMENTENBESCHERMINGSUPDATE
  2. MARKETINGOPENBARING: Deze website is een marktplaats. Als zodanig dien je te weten dat de eigenaar een monetaire band heeft met het product en de diensten die op de site worden geadverteerd. De eigenaar ontvangt een vergoeding wanneer een gekwalificeerde lead wordt verwezen, maar dat is dan ook alles.
  3. ADVERTENTIEOPENBARING: Deze website en de producten en diensten waarnaar wordt verwezen op de site zijn advertentiemarkten. Deze website is een advertentie en geen nieuwspublicatie. Alle foto’s van personen die op deze site worden gebruikt, zijn modellen. De eigenaar van deze site en van de producten en services waarnaar wordt verwezen op deze site bieden alleen een dienst waarbij consumenten kunnen verkrijgen en vergelijken.

Op hun verkooppagina staan alleen maar 5 ster reviews. Dit in tegenstelling tot Truspilot en Amazon.

Klanten beoordelen de Tvidler zeer laag. Ze geven aan dat het ontwerp niet werkt, het is niet gebruiksvriendelijkheid en je oren worden niet gereinigd. Er zijn heel veel klacht over het product. Bij Aliexpress kun je een soortgelijk product voor een paar euro kopen!

SPAM Tvidler oorreiniger

Het versturen van SPAM is verboden in Nederland. Als de verzender zich in het buitenland bevind kan de ACM dit soort criminelen niet aanpakken.

Het versturen van SPAM is verboden in Nederland. Tvidler oorreinigers worden verkocht via SPAM
Het versturen van SPAM is verboden in Nederland. Tvidler oorreinigers worden verkocht via SPAM

 

Conclusie Is Tvidler oorreiniger een aanrader?

Nee het is geen aanrader. De verkoper hanteert een agressieve verkoopmethode met het versturen van veel spam. De ervaringen op internet van dit product zijn negatief. Advies is dan ook niet kopen en delete de email!

1 REACTIE

  1. Jullie vergeten dat je per bestelling €9,95 moet betalen. En voor dit deze verzendkosten kun je het 3x bij Aliexpress kopen. Mits je het nodig hebt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in