Testo Ultra Ervaringen en Review: Het is mogelijk schadelijk!

Testo Ultra Ervaringen: Dit product is gevaarlijk voor je gezondheid
Testo Ultra Ervaringen: Dit product is gevaarlijk voor je gezondheid

Testo Ultra is een product dat het testosteronniveau zou verhogen. De leverancier bevind zich in Singapore. Bestellingen worden allen via postorder verzonden. Aangezien de leverancier zich in het buitenland bevind, vallen deze artikelen buiten de EU-regelgeving. Dit betekend dat er geen veiligheidseisen zijn, zoals in Europa gelden voor producten. De kosten zijn €44.95.

Testo Ultra kan schadelijk zijn voor de gebruiker!
Testo Ultra kan schadelijk zijn voor de gebruiker!

Waarvoor zou je testosteronniveau willen verhogen?

Krachtsporters willen graag hun testosteronniveau verhogen, omdat dit bijdraagt aan de spiergroei. De hoeveelheid testosteron in je lichaam daalt, vanaf 40 jaar. Een te laag testosteron gehalte kan tot klachten leiden.

Claim Testo Ultra

Testo Ultra is de enige 100% natuurlijke, veilige en effectieve pil die de volledige oplossing kan zijn voor het seksleven van een man. Alleen Testo Ultra kan meer potentie, kracht en plezier geven zonder gezondheidsrisico’s en zonder recept. Dit komt doordat Testo Ultra natuurlijke ingrediënten combineert die in de juiste concentratie bewezen effectief zijn voor maximale resultaten in je libido.

Ingrediënten Testo Ultra

Epimedium Icariin

Icariin is een farmacologisch actieve stof die voorkomt in extracten van planten behorende tot het geslacht Epimedium. Deze extracten worden met name gebruikt in voedingssupplementen om het libido te verhogen. Alhoewel er veel in vivo en in vitro studies zijn gedaan naar de farmacologische effecten van icariin, zijn er geen gegevens beschikbaar over de toxicologische effecten en is het niet bekend bij welke dosering icariin toxicologische effecten veroorzaakt. Het kan niet worden uitgesloten dat de effecten van icariin schadelijk zijn voor de gebruiker!

RIVM: Het kan niet worden uitgesloten dat de effecten van Testo Ultra schadelijk zijn voor de gebruiker!
RIVM: Het kan niet worden uitgesloten dat de effecten van Testo Ultra schadelijk zijn voor de gebruiker!

Bron

RIVM Beoordeling van icariin

Eurycoma longifolia

In de VS heeft het extract als ingrediënt zichzelf bevestigd ‎‎algemeen erkend als veilig‎‎ (GRAS) status. Als supplement is het op de markt gebracht voor de vermeende voordelen van verbetering van de seksuele gezondheid, als een energie- en uithoudingsvermogen booster, voor het verbeteren van de bloedcirculatie‎‎ en vetreductie.

‎Er zijn een aantal gevallen geweest van producten die ten onrechte beweerden ‎‎E.‎‎ ‎‎longifolia‎‎ als ingrediënt te bevatten, evenals gevallen van ‎‎E.‎‎ ‎‎longifolia-productverontreiniging‎‎.

In 2006 verbood de ‎‎Amerikaanse Food and Drug Administration‎‎ (FDA) zeven voedingssupplementproducten die beweerden ‎‎E.‎‎ ‎‎longifolia‎‎ als hoofdingrediënt te bevatten, maar die bovendien geneesmiddelen op recept en zelfs analogen van geneesmiddelen op recept bevatten die nog niet zijn getest op veiligheid bij mensen. ‎

In 2017 kondigde de FDA aan dat twee verschillende merken ‎‎E.‎‎ ‎‎longifolia-bevattende‎‎ koffie werden teruggeroepen nadat bleek dat ze waren vervalst met actieve ingrediënten van geneesmiddelen tegen erectiestoornissen.

Bronnen

1.      An evidence-based systematic review of tongkat ali (Eurycoma longifolia) by the Natural Standard Research Collaboration. PMID: 23419023

2.       FDA Cracks Down on Illegal Sex Drugs

 1. Determination of mercury by cold vapor atomic absorption spectrophotometer in Tongkat Ali preparations obtained in Malaysia PMID: 15162849

‎Saw ‎‎palmetto-extract‎‎

‎Saw palmetto extract‎‎ is een extract van de vrucht van de ‎‎saw palmetto‎‎. Het wordt op de markt gebracht als een behandeling voor ‎‎goedaardige prostaathyperplasie‎‎, maar er is geen ‎‎klinisch bewijs‎‎ dat het effectief is voor dit doel.

‎Saw palmetto extract heeft uitgebreide ‎‎interacties met andere medicijnen‎‎.

‎Het gebruik van saw palmetto-extract wordt niet aanbevolen bij kinderen jonger dan 12 jaar omdat het metabolisme van ‎‎androgeen-‎‎ en ‎‎oestrogeenhormonen‎‎ kan beïnvloeden.‎

Bronnen

 1. WHO Monographs on Selected Medicinal Plants – Volume 2
 2. com Saw Palmetto
 3. National Center for Complementary and Integrative Health, US National Institutes of Health. 1 May 2020.

Brandnetelwortel

Wij hebben in de literatuur niets kunnen waaruit blijkt dat de Brandnetelwortel de  testosteronspiegel verhoogt

Uit de Disclaimer

Testoultra testosterone enhancer geeft geen waarborgen of verklaringen met betrekking tot de betrouwbaarheid, geschiktheid, tijdigheid en nauwkeurigheid van de informatie, software, producten, diensten en bijbehorende grafische media op de website.

Levering

Standaard verzending duurt ongeveer 14-21 werkdagen volgens de fabrikant.

De veiligheid van Testo Ultra

Wij beschouwen het product als onveilig. Het product wordt buiten de EU-Wetgeving en veiligheidscontrole gehouden. Dit betekend dat een consument niet weet wat er zich in dit supplement bevind. De herkomst van het product is onbekend en er kan niet herleid welke stoffen zich in het supplement zijn gebruikt.

Het is mogelijk dat het product is vervuild of bijvoorbeeld stoffen uit echte medicijnen bevat. Natuurlijke ingrediënten wil niet zeggen dat een product veilig is. Er kunnen altijd bijwerkingen of interacties met medicijnen optreden.

De RIVM geeft aan dat het kan niet worden uitgesloten dat de effecten van icariin schadelijk zijn voor de gebruiker.

Testo Ultra is niet te koop bij het Kruidvat of Etos

Het Kruidvat of Etos zal nooit dit soort producten verkopen. De reden hiervoor is duidelijk, Testo Ultra is afkomstig uit gebieden waar de EU-wetgeving niet van toepassing is. De herkomst van het product en de veiligheid zijn niet gegarandeerd.

Het is enkel online te koop.

Stof tot nadenken

 1. Waarom wordt product buiten de EU wetgeving aangeboden. Deze wetgeving is ter bescherming van de consument.
 2. Ze geven geen garantie op de informatie ze bieden. (Zie Disclaimer)
 3. Er word één product met de zelfde naam en gelijkende verpakking aangeboden via Slimmingslabs. Echter de ingrediënten zijn anders. De rest van de producten wordt via affiliatie websites aangeboden. Testo Ultra gaat in archive.org een aantal jaren terug. Bij de één staat “nahrungsergänzungsmittel” op de andere verpakking staat Testosterone Enhancer.  Op Ebay wordt de Testosterone Enhancer verkocht. Wat is nu de ware Testo Ultra?

Conclusie

Testo Ultra is een product wat volgens ons waarbij niet worden uitgesloten dat de
effecten van icariin schadelijk zijn voor de gebruike!

Advies is niet kopen en/of gebruiken. Als je twijfelt raadpleeg dan de huisarts.

7 REACTIES

 1. Interacties en hoogrisicogroepen

  Gezien de stimulerende werking op het bèta-adrenerge systeem dat kan resulteren in een effect op de hartslag en mogelijk bloeddruk, is het te verwachten dat het risico op mogelijke schadelijke effecten vergroot kan worden wanneer deze stof in combinatie gebruikt wordt met andere stoffen die eenzelfde stimulerende werking hebben. Dit zijn stoffen zoals synefrine, yohimbine, cafeïne etc.

  lekker spul zeg!

 2. Ik ben aan het trainen voor bodybuilding en ga langzaam vooruit. Ik was op zoek naar een testo booster om mij over die dip heen te helpen. Ik ga Testo Ultra niet kopen, maar ik ben wel op zoek naar iets anders. ALs het maar werkt en veilig is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in