Testo Ultra Ervaringen en Review: Het is mogelijk schadelijk!

Testo Ultra Ervaringen: Dit product is gevaarlijk voor je gezondheid
Testo Ultra Ervaringen: Dit product is gevaarlijk voor je gezondheid

Testo Ultra is een product dat het testosteronniveau zou verhogen. De leverancier bevind zich in Singapore. Bestellingen worden allen via postorder verzonden. Aangezien de leverancier zich in het buitenland bevind, vallen deze artikelen buiten de EU-regelgeving. Dit betekend dat er geen veiligheidseisen zijn, zoals in Europa gelden voor producten. De kosten zijn €44.95.

Waarvoor zou je testosteronniveau willen verhogen?

Krachtsporters willen graag hun testosteronniveau verhogen, omdat dit bijdraagt aan de spiergroei. De hoeveelheid testosteron in je lichaam daalt, vanaf 40 jaar. Een te laag testosteron gehalte kan tot klachten leiden.

Claim Testo Ultra

Testo Ultra is de enige 100% natuurlijke, veilige en effectieve pil die de volledige oplossing kan zijn voor het seksleven van een man. Alleen Testo Ultra kan meer potentie, kracht en plezier geven zonder gezondheidsrisico’s en zonder recept. Dit komt doordat Testo Ultra natuurlijke ingrediënten combineert die in de juiste concentratie bewezen effectief zijn voor maximale resultaten in je libido.

Ingrediënten Testo Ultra

 • Epimedium Icariin
 • Eurycoma longifolia extract
 • Saw palmetto extract
 • Brandnetelwortel extract
 • Bioperine

Het is belangrijk om op te merken dat Testo Ultra niet is goedgekeurd door de Europese Unie en dat het gebruik van dit supplement risico’s met zich mee kan brengen, vooral omdat sommige van de ingrediënten potentieel schadelijk kunnen zijn bij hoge doses. Ik raad aan om altijd voorzichtig te zijn met het gebruik van voedingssupplementen en om professioneel medisch advies te zoeken voordat u besluit om een supplement te nemen.

Bronnen

 1. Determination of mercury by cold vapor atomic absorption spectrophotometer in Tongkat Ali preparations obtained in Malaysia PMID: 15162849
 2. WHO Monographs on Selected Medicinal Plants – Volume 2
 3. com Saw Palmetto
 4. National Center for Complementary and Integrative Health, US National Institutes of Health. 1 May 2020.
 5. An evidence-based systematic review of tongkat ali (Eurycoma longifolia) by the Natural Standard Research Collaboration. PMID: 23419023
 6.  FDA Cracks Down on Illegal Sex Drugs
 7. RIVM Beoordeling van icariin

Wetenschappelijk bewijs

Er is momenteel onvoldoende wetenschappelijk bewijs om de werkzaamheid van Testo Ultra te ondersteunen. Er is geen gepubliceerd onderzoek dat aantoont dat de ingrediënten in Testo Ultra, zoals tribulus terrestris en maca wortel, de testosteronspiegel verhogen of de seksuele prestaties verbeteren.

Sommige van de ingrediënten in Testo Ultra, zoals tribulus terrestris, zijn echter wel onderzocht in enkele kleine studies. Deze studies hebben echter geen significante veranderingen in de testosteronspiegel aangetoond. Bovendien zijn er enkele zorgen over mogelijke bijwerkingen van tribulus terrestris, zoals maagklachten en slapeloosheid.

Het is belangrijk op te merken dat producten zoals Testo Ultra niet zijn goedgekeurd door regelgevende instanties voor de behandeling van medische aandoeningen. Het is altijd verstandig om medisch advies in te winnen voordat u supplementen gebruikt, vooral als u al medicijnen gebruikt of medische aandoeningen heeft.

Bovendien is het belangrijk om te weten dat het ongecontroleerd en onnodig verhogen van de testosteronspiegel gevaarlijk kan zijn en kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, waaronder hartaandoeningen en leverproblemen. Het is daarom altijd verstandig om dergelijke supplementen met uw arts te bespreken voordat u ze gebruikt.

Mogelijke bijwerkingen

Er is weinig bekend over de mogelijke bijwerkingen van Testo Ultra, aangezien er geen voldoende wetenschappelijk onderzoek is uitgevoerd naar de werkzaamheid en veiligheid van dit product. Het gebruik van producten die beweren de testosteronspiegel te verhogen, kan echter verschillende bijwerkingen hebben, waaronder acne, stemmingswisselingen, slaapproblemen, hoofdpijn en verhoogd risico op bloedstolsels.

Bovendien kunnen sommige van de ingrediënten in Testo Ultra interacties hebben met andere medicijnen die u gebruikt. Het is daarom altijd belangrijk om voor gebruik van een nieuw product uw arts te raadplegen en de instructies op de verpakking zorgvuldig te lezen.

Werkt het ook

Er is geen wetenschappelijk bewijs dat Testo Ultra werkt zoals geadverteerd. De meeste van de ingrediënten die in Testo Ultra worden gebruikt, zijn niet klinisch getest op veiligheid en effectiviteit bij het verhogen van testosteron. Bovendien zijn de effecten van Testo Ultra niet goedgekeurd door de FDA of een andere regelgevende instantie. Het is daarom belangrijk om sceptisch te zijn over de beweringen van de fabrikant en altijd professioneel medisch advies in te winnen voordat u begint met het gebruik van dit soort supplementen.

Uit de Disclaimer

Testoultra testosterone enhancer geeft geen waarborgen of verklaringen met betrekking tot de betrouwbaarheid, geschiktheid, tijdigheid en nauwkeurigheid van de informatie, software, producten, diensten en bijbehorende grafische media op de website.

Levering

Standaard verzending duurt ongeveer 14-21 werkdagen volgens de fabrikant.

Stof tot nadenken

 1. Waarom wordt product buiten de EU wetgeving aangeboden. Deze wetgeving is ter bescherming van de consument.
 2. Testo Ultra niet is goedgekeurd door de Europese Unie en dat het gebruik van dit supplement risico’s met zich mee kan brengen, vooral omdat sommige van de ingrediënten potentieel schadelijk kunnen zijn bij hoge doses.
 3. Ze geven geen garantie op de informatie ze bieden. (Zie Disclaimer)
 4. Er word één product met de zelfde naam en gelijkende verpakking aangeboden via Slimmingslabs. Echter de ingrediënten zijn anders. De rest van de producten wordt via affiliatie websites aangeboden. Testo Ultra gaat in archive.org een aantal jaren terug. Bij de één staat “nahrungsergänzungsmittel” op de andere verpakking staat Testosterone Enhancer.  Op Ebay wordt de Testosterone Enhancer verkocht. Wat is nu de ware Testo Ultra?

Conclusie

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Testo Ultra of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

7 REACTIES

 1. Interacties en hoogrisicogroepen

  Gezien de stimulerende werking op het bèta-adrenerge systeem dat kan resulteren in een effect op de hartslag en mogelijk bloeddruk, is het te verwachten dat het risico op mogelijke schadelijke effecten vergroot kan worden wanneer deze stof in combinatie gebruikt wordt met andere stoffen die eenzelfde stimulerende werking hebben. Dit zijn stoffen zoals synefrine, yohimbine, cafeïne etc.

  lekker spul zeg!

 2. Ik ben aan het trainen voor bodybuilding en ga langzaam vooruit. Ik was op zoek naar een testo booster om mij over die dip heen te helpen. Ik ga Testo Ultra niet kopen, maar ik ben wel op zoek naar iets anders. ALs het maar werkt en veilig is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in