Testo Boost+ ervaringen, hij wordt niet groter en geen keiharde erectie!

Testo Boost+ ervaringen, hij wordt niet groter en geen keiharde erectie!
Testo Boost+ ervaringen, hij wordt niet groter en geen keiharde erectie!

Vandaag had ik een groot aantal ongevraagde emails (SPAM) ontvangen m.b.t. TESTO BOOST.

Over Testo Boost+

Dit middel zou je zin in Seks en het libido herstellen, samen met een toenemende bloedtoevoer naar de penis om op commando een keiharde erectie te helpen krijgen. Deze twee voordelen zorgen ervoor dat je van de meest intense en hartstochtelijke liefdessessies kunt genieten, die je partner zeker naar meer zal doen verlangen!

Als je op de link in de email klikt, krijg je het volgende scherm:

Dit plaatje zegt genoeg over de aanbieder. De website waarop de aanbieding staat, is door een groot aantal mensen gerapporteerd. Deze aanbieding is niet betrouwbaar. Er wordt geprobeerd, op een pseudowetenschappelijke onderbouwing, het  verkoop verhaal kracht bij te zetten.

Dit soort webshops, bestaan een korte tijd en worden snel offline gehaald. Daarna komen er nieuwe webshops met een identieke teksten en producten.

Deze aanbieding speelt in op problemen, die veel mannen hebben. Door deze berichten in grote aantallen te versturen, hopen deze personen, het nodige geld binnen te halen. De verzender bevind zich in het buitenland, er is geen garantie dat je de spullen krijgt.

Wat zou Testo Boost+ kunnen doen

Testo Boost+ is een voedingssupplement dat wordt verkocht als een manier om de testosteronspiegel te verhogen en de spiermassa en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Het bevat een combinatie van natuurlijke ingrediënten, waaronder Tribulus terrestris, maca wortel, panax ginseng, zink en vitamine B6.

De fabrikant beweert dat Testo Boost+ kan helpen bij het verbeteren van de testosteronspiegel en het verminderen van vermoeidheid, waardoor de spiermassa en het uithoudingsvermogen kunnen toenemen. Sommige van de ingrediënten in het supplement, zoals Tribulus terrestris en maca wortel, worden soms gebruikt om de testosteronspiegel te verhogen, hoewel de wetenschappelijke studies die deze claims ondersteunen beperkt en soms tegenstrijdig zijn.

Hoewel sommige van de ingrediënten in Testo Boost+ mogelijk kunnen helpen bij het verbeteren van de spiermassa en het uithoudingsvermogen, is het belangrijk om te onthouden dat voedingssupplementen geen wondermiddelen zijn en dat een gezonde levensstijl, waaronder regelmatige lichaamsbeweging en een gebalanceerd dieet, de meest effectieve manier blijft om spiermassa en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Het is ook belangrijk om voorzichtig te zijn met het gebruik van voedingssupplementen en altijd medisch advies in te winnen voordat u ze gebruikt, vooral als u al medicatie gebruikt of gezondheidsproblemen heeft. Het is ook belangrijk om te onthouden dat het verhogen van de testosteronspiegel niet zonder risico is en kan leiden tot bijwerkingen zoals acne, haaruitval en prostaatproblemen. Het is daarom belangrijk om medisch advies in te winnen voordat u probeert uw testosteronspiegel te verhogen.

Onderzoek van de aanbieder

Onafhankelijke klinische onderzoeken van de ingrediënten die in Testo Boost+ manversterking worden gebruikt, hebben grote mogelijkheden laten zien bij het ondersteunen van seksuele gezondheid.

Als je gaat zoeken, vind je geen onderzoeken, omdat er geen onderzoeken zijn gedaan. Er is geen verwijzing naar onafhankelijke onderzoeksresultaten.

Het uitschrijven van de maillijst lukt niet, zodat je in lengte van dagen dit soort SPAM mail blijft ontvangen.

Conclusie

Deze SPAM aanbieding is bedoeld voor de verkoop van ondeugdelijke producten. Als je erectieproblemen hebt, raadpleeg dan de huisarts en laat je verwijzen naar een specialist, die hiervoor gestudeerd heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in