Testo Boost+ervaringen, hij wordt niet groter en geen keiharde erectie! 4.2/5 (5)

0
889
Prescription paper
Prescription paper

Vandaag had ik een groot aantal ongevraagde emails (SPAM) ontvangen m.b.t. TESTO BOOST.

Dit middel zou je zin in Seks en het libido herstellen, samen met een toenemende bloedtoevoer naar de penis om op commando een keiharde erectie te helpen krijgen. Deze twee voordelen zorgen ervoor dat je van de meest intense en hartstochtelijke liefdessessies kunt genieten, die je partner zeker naar meer zal doen verlangen!

Als je op de link in de email klikt, krijg je het volgende scherm:

Advertisement

Dit plaatje zegt genoeg over de aanbieder. De website waarop de aanbieding staat, is door een groot aantal mensen gerapporteerd. Deze aanbieding is niet betrouwbaar. Er wordt geprobeerd, op een pseudowetenschappelijke onderbouwing, het  verkoop verhaal kracht bij te zetten.

Deze aanbieding speelt in op problemen, die veel mannen hebben. Door deze berichten in grote aantallen te versturen, hopen deze personen, het nodige geld binnen te halen.

Stelling van de aanbieder

Onafhankelijke klinische onderzoeken van de ingrediënten die in Testo Boost+ manversterking worden gebruikt, hebben grote mogelijkheden laten zien bij het ondersteunen van seksuele gezondheid.

Als je gaat zoeken, vind je geen onderzoeken, omdat er geen onderzoeken zijn gedaan. Er is geen verwijzing naar onafhankelijke onderzoeksresultaten.

Het uitschrijven van de maillijst lukt niet, zodat je in lengte van dagen dit soort SPAM mail blijft ontvangen.

Conclusie

Deze SPAM aanbieding is de verkoop van ondeugdelijke producten. Als je erectieproblemen hebt, raadpleeg dan de huisarts en laat je verwijzen naar een specialist, die hiervoor gestudeerd heeft.

Please rate this

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here