Testo Boost+ervaringen, hij wordt niet groter en geen keiharde erectie! 4.2/5 (5)

6
156

Vandaag had ik een groot aantal ongevraagde emails (SPAM) ontvangen m.b.t. TESTO BOOST.

Dit middel zou je zin in Seks en het libido herstellen, samen met een toenemende bloedtoevoer naar de penis om op commando een keiharde erectie te helpen krijgen. Deze twee voordelen zorgen ervoor dat je van de meest intense en hartstochtelijke liefdessessies kunt genieten, die je partner zeker naar meer zal doen verlangen!

Als je op de link in de email klikt, krijg je het volgende scherm:

Dit plaatje zegt genoeg over de aanbieder. De website waarop de aanbieding staat, is door een groot aantal mensen gerapporteerd. Deze aanbieding is niet betrouwbaar. Er wordt geprobeerd op een pseudowetenschappelijke onderbouwing, het leugenachtige verhaal kracht bij te zetten. Deze aanbieding speelt op problemen in, die veel mannen hebben. Door deze berichten in grote aantallen te versturen, hopen deze personen, het nodige geld binnen te graaien.

Stelling van de aanbieder

Onafhankelijke klinische onderzoeken van de ingrediënten die in Testo Boost+ manversterking worden gebruikt, hebben grote mogelijkheden laten zien bij het ondersteunen van seksuele gezondheid.

Als je gaat zoeken, vind je geen onderzoeken, omdat er geen onderzoeken zijn gedaan. Er is geen verwijzing naar onafhankelijke onderzoeksresultaten.

Het uitschrijven van de maillijst lukt niet, zodat je in lengte van dagen dit soort SPAM mail blijft ontvangen.

Conclusie

Deze SPAM aanbieding is een soort van online oplichting. De verkoop van ondeugdelijke producten. Als je erectieproblemen hebt, raadpleeg dan de huisarts en laat je verwijzen naar een specialist, die hiervoor gestudeerd heeft.

Please rate this

6 COMMENTS

  1. Kwakzalverij komt nog steeds voor, in de vorm van met veel publiciteit verkochte wondermiddelen, of wonderdiëten, veelal gericht op gewichtsverlies, fitheid, haargroei, vergroten van de penis et cetera. De middelen werken niet en geven de slachtoffers valse hoop. In sommige gevallen worden zelfs magische of magnetische sieraden verkocht die tegen allerlei kwalen zouden helpen.

  2. Ik heb door een medisch probleem, moeite om erectie te krijgen. Viagra helpt soms, maar deze pillen gaan niet, laat je niet gek maken mensen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here