Testo Boost+ ervaringen, hij wordt niet groter en geen keiharde erectie!

Testo Boost+ ervaringen, hij wordt niet groter en geen keiharde erectie!
Testo Boost+ ervaringen, hij wordt niet groter en geen keiharde erectie!

Vandaag had ik een groot aantal ongevraagde emails (SPAM) ontvangen m.b.t. TESTO BOOST.

Over Testo Boost+

Dit middel zou je zin in Seks en het libido herstellen, samen met een toenemende bloedtoevoer naar de penis om op commando een keiharde erectie te helpen krijgen. Deze twee voordelen zorgen ervoor dat je van de meest intense en hartstochtelijke liefdessessies kunt genieten, die je partner zeker naar meer zal doen verlangen!

Als je op de link in de email klikt, krijg je het volgende scherm:

Dit plaatje zegt genoeg over de aanbieder. De website waarop de aanbieding staat, is door een groot aantal mensen gerapporteerd. Deze aanbieding is niet betrouwbaar. Er wordt geprobeerd, op een pseudowetenschappelijke onderbouwing, het  verkoop verhaal kracht bij te zetten.

Dit soort webshops, bestaan een korte tijd en worden snel offline gehaald. Daarna komen er nieuwe webshops met een identieke teksten en producten.

Deze aanbieding speelt in op problemen, die veel mannen hebben. Door deze berichten in grote aantallen te versturen, hopen deze personen, het nodige geld binnen te halen. De verzender bevind zich in het buitenland, er is geen garantie dat je de spullen krijgt.

Onderzoek van de aanbieder

Onafhankelijke klinische onderzoeken van de ingrediënten die in Testo Boost+ manversterking worden gebruikt, hebben grote mogelijkheden laten zien bij het ondersteunen van seksuele gezondheid.

Als je gaat zoeken, vind je geen onderzoeken, omdat er geen onderzoeken zijn gedaan. Er is geen verwijzing naar onafhankelijke onderzoeksresultaten.

Het uitschrijven van de maillijst lukt niet, zodat je in lengte van dagen dit soort SPAM mail blijft ontvangen.

Conclusie

Deze SPAM aanbieding is bedoeld voor de verkoop van ondeugdelijke producten. Als je erectieproblemen hebt, raadpleeg dan de huisarts en laat je verwijzen naar een specialist, die hiervoor gestudeerd heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in