Taneral Pro een zeer ongeloofwaardige ervaring dit is kwakzalverij!

Taneral Pro een zeer ongeloofwaardige ervaring dit is kwakzalverij!
Taneral Pro een zeer ongeloofwaardige ervaring dit is kwakzalverij!

Wederom kreeg ik een ongevraagde email (SPAM) over een middel dat te mooi is om waar te zijn en dit is Taneral Pro. Op dit SPAM bericht geven wij onze ongevraagde mening. In een onderzoek staat vermeld dat magneet behandeling niet helpt en is niet aanbevolen voor pijn bestrijding.

Pure kwakzalverij

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen Taneral Pro is kwakzalverij! Het om een soort van riem, waarmee rugproblemen binnen 28 dagen volledig herstellen. De werking zou onomstotelijk zijn bewezen door het Franse onderzoekscentrum in Toulouse en professor Roelof S, wetenschapper, specialist in biomedische technologie, die zo zojuist de nominatie voor een volgende prijs hebben ontvangen. Althans, dit wordt beweerd in de email en de op website. Dit soort verhalen berusten op de pseudowetenschap en is allemaal onzin!

De  verzender bevind zich in het buitenland en je kan niet uitschrijven uit de SPAM email database dat dit soort louche ondernemers gebruiken. De naam van de professor is verzonnen en de foto is simpel van internet geplukt.

De bewering in de email, vol met onzin beweringen en te mooi om waar te zijn!
Deze email staat vol met onzin beweringen die te mooi zijn om waar te zijn!

Om te beginnen de disclaimer

Het beschreven object is een niet-medisch hulpmiddel en is niet bedoeld om de fysiologische functies van het lichaam te diagnosticeren, te herstellen, te corrigeren of te wijzigen door middel van een farmacologische, immunologische of metabolische werking.

De Claims en de beloftes

 1. de chronische rugpijn verzachten – meteen na het gebruik van deze methode;
 2. de spieren van de wervelkolom met heropbouwen of versterken met 87% zodat ze zouden functioneren als nieuw;
 3. 100% gezondheid herwinnen en niet langer vrezen voor invaliditeit;
 4. zich ontdoen van stijfheid, verdoofdheid en krom trekken van de rug – het comfort terugwinnen en de vlotheid van de bewegingen;
 5. de wervelkolom beschermen tegen “slijt” en de volledige fysieke gezondheid voor jaren bewaren;
 6. de rug na trauma’s en kneuzingen regenereren
 7. en 3 keer meer energie winnen en zich opnieuw te verheugen op het leven!
 8. bestrijdt de pijn in de wervelkolom meteen na het gebruik, en na 28 dagen schakelt hij deze voorgoed uit;
 9. is veilig voor het organisme – de voor 100% natuurlijke methode is bedoeld voor extern gebruik, en vernietigt dus de spijsvertering niet, vergiftigt het organisme niet en werkt niet verslavend;
 10. het herstelt zelfs een vernietigde wervelkolom zodanig, dat hij werkt als nieuw, zonder pijn;
 11. is eenvoudig te gebruiken en iedereen kan de kuur zelf uitvoeren – in plaats van in de wachtzalen van de specialisten te wachten en te moeten vragen om hulp;
 12. het maakt het mogelijk om duizenden euro’s te besparen, in plaats van deze te verkwanselen aan chemische geneesmiddelen, zalfjes en gels en dure en ondoeltreffende therapieën.
 13. Het dooft onmiddellijk pijn en bouwt de wervelkolom terug op gedurende 24 uur per dag
 14. Waarom werd mijn biomagnetische gordel geprezen als een “wonderlijk antidotum tegen pijn in de wervelkolom”?

Wetenschappelijk bewijs

Er is geen wetenschappelijk onderzoek bekend dat de effectiviteit van Taneral Pro ondersteunt. Het vermeende onderzoekscentrum waarop wordt verwezen, lijkt niet te bestaan, en de genoemde professor Roelof S., vermeend specialist in biomedische technologie, is niet te traceren in academische kringen. Dit gebrek aan verifieerbare informatie en wetenschappelijke onderbouwing wijst erop dat consumenten mogelijk investeren in een product dat niet levert wat het belooft. Het aanschaffen van dergelijke producten kan leiden tot het kopen van ineffectieve middelen en het koesteren van ongegronde verwachtingen.

Conclusie

De disclaimer staat haaks op de bovenstaande beweringen. Deze disclaimer zou de verzender vrijwaren van eventuele claims van kopers, dat Taneral Pro niet zou werken. Dit is geen marketing, maar oplichting van mensen. Wij kunnen wel garanderen, als je het koopt, je bankrekening middels PayPal met 117 euro wordt verminderd. En dan heb je gebakken lucht !!!

Het product is kwakzalverij en gericht op het oplichten van mensen met ernstige rugklachten. 

Advies koop het niet! Aan alles wat ongevraagd wordt aangeboden via SPAM-email is volgens ons onbetrouwbaar.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in