Taneral Pro een zeer ongeloofwaardige ervaring dit is kwakzalverij! 5/5 (6)

8
551
hire
hire

Wederom kreeg ik een ongevraagde email (SPAM) over een middel dat te mooi is om waar te zijn en dit is Taneral Pro. Op dit SPAM bericht geven wij onze ongevraagde mening.

In een onderzoek staat vermeld dat magneet behandeling niet helpt en is niet aanbevolen voor pijn bestrijding.

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen Taneral Pro is kwakzalverij! Het om een soort van riem, waarmee rugproblemen binnen 28 dagen volledig herstellen. De werking zou onomstotelijk zijn bewezen door het Franse onderzoekscentrum in Toulouse en professor Roelof S, wetenschapper, specialist in biomedische technologie, die zo zojuist de nominatie voor een volgende prijs hebben ontvangen. Althans, dit wordt beweerd in de email en de op website. Dit soort verhalen berusten op de pseudowetenschap en is allemaal onzin!

De  verzender bevind zich in het buitenland en je kan niet uitschrijven uit de SPAM email database dat dit soort louche ondernemers gebruiken. De naam van de professor is verzonnen en de foto is simpel van internet geplukt.

De bewering in de email, vol met onzin beweringen en te mooi om waar te zijn!
Deze email staat vol met onzin beweringen die te mooi zijn om waar te zijn!

Om te beginnen de disclaimer:

Het beschreven object is een niet-medisch hulpmiddel en is niet bedoeld om de fysiologische functies van het lichaam te diagnosticeren, te herstellen, te corrigeren of te wijzigen door middel van een farmacologische, immunologische of metabolische werking.

En nu de beloftes en niet onderbouwde en bewezen beweringen:

 1. de chronische rugpijn verzachten – meteen na het gebruik van deze methode;
 2. de spieren van de wervelkolom met heropbouwen of versterken met 87% zodat ze zouden functioneren als nieuw;
 3. 100% gezondheid herwinnen en niet langer vrezen voor invaliditeit;
 4. zich ontdoen van stijfheid, verdoofdheid en krom trekken van de rug – het comfort terugwinnen en de vlotheid van de bewegingen;
 5. de wervelkolom beschermen tegen “slijt” en de volledige fysieke gezondheid voor jaren bewaren;
 6. de rug na trauma’s en kneuzingen regenereren
 7. en 3 keer meer energie winnen en zich opnieuw te verheugen op het leven!
 8. bestrijdt de pijn in de wervelkolom meteen na het gebruik, en na 28 dagen schakelt hij deze voorgoed uit;
 9. is veilig voor het organisme – de voor 100% natuurlijke methode is bedoeld voor extern gebruik, en vernietigt dus de spijsvertering niet, vergiftigt het organisme niet en werkt niet verslavend;
 10. het herstelt zelfs een vernietigde wervelkolom zodanig, dat hij werkt als nieuw, zonder pijn;
 11. is eenvoudig te gebruiken en iedereen kan de kuur zelf uitvoeren – in plaats van in de wachtzalen van de specialisten te wachten en te moeten vragen om hulp;
 12. het maakt het mogelijk om duizenden euro’s te besparen, in plaats van deze te verkwanselen aan chemische geneesmiddelen, zalfjes en gels en dure en ondoeltreffende therapieën.
 13. Het dooft onmiddellijk pijn en bouwt de wervelkolom terug op gedurende 24 uur per dag
 14. Waarom werd mijn biomagnetische gordel geprezen als een “wonderlijk antidotum tegen pijn in de wervelkolom”?

Conclusie

De disclaimer staat haaks op de bovenstaande beweringen. Deze disclaimer zou de verzender vrijwaren van eventuele claims van kopers, dat het product niet zou werken. Dit is geen marketing, maar oplichting van mensen. Wij kunnen wel garanderen, als je het koopt, je bankrekening middels PayPal met 117 euro wordt verminderd. En dan heb je gebakken lucht !!!

Het product is kwakzalverij en gericht op het oplichten van mensen met ernstige rugklachten. 

Advies koop het niet! Aan alles wat ongevraagd wordt aangeboden via SPAM-email is volgens ons onbetrouwbaar.

Please rate this

8 COMMENTS

 1. Deze beweringen zijn ook onzin, ik lees dit soort advertenties nu heel anders.

  Om de werking van de Taneral Pro magnetische riem beter te begrijpen, is het de moeite waard om deze te verspreiden in priemfactoren en uit te leggen waarmee deze is geconstrueerd en welk effect deze heeft op de werking ervan. Welnu, dankzij toermalijn warmt de riem automatisch op en beïnvloedt zo de pijnverlichting van de onderrug. Microcirculatie en vermindering van ontsteking in de wervelkolom zijn verbeterd.

  De ingebouwde magneten hebben op hun beurt een ontspannend effect op de spieren. Ze regenereren weefsels, hebben een gunstige invloed op de bloedtoevoer naar de spieren, waardoor de bloedcirculatie verbetert en de stofwisseling verder wordt ondersteund. Het ontgift het lichaam en reguleert het werk, en herstelt tegelijkertijd het evenwicht in het lichaam.

 2. Internet staat vol met positieve ervaringen, terwijl dit oplichting is! Bij het aankoopscherm staat het volgende:

  Bij mensen ouder dan 45 verzwakken de intercellulaire uitwisseling en de metabolische processen. Bijgevolg wordt de heropbouw van de weefsels een hele uitdaging. Een echt sterk wapen is nodig om de lumbale wervelkolom effectief te regenereren.

  Het enige wat u nu nodig heeft, is een groter vermogen aan super-doeltreffend magnetisch veld – en u kunt dit goedkoper verkrijgen. Kies daarom de versterkte versie van de biomagnetische stabilisator TANERAL PRO met een vermogen van 6000 gauss, ontworpen speciaal voor mensen die ouder zijn dan 45.

  De toegankelijkheid van de versterkte versie is 100 stuks voor het toetreden tot de korting club aan de ongelooflijk lage prijs van – 117EUR. Ik denk niet, dat de biomagnetische riem ooit beschikbaar was in een zo gunstig aanbod. Na het versturen van 100 stuks keert de prijs van de deelname aan de korting club terug naar 234EUR.

 3. Ik krijg ook deze SPAM mail, hoe durven ze dit te beweren. Dit is misbruik maken van mensen, die ernstige rugklachten hebben. Dit is oplichting !

 4. In 2004 kwam de zogenaamde Biostabil van Bruno Santanera in het nieuws; een sieraad dat een magneetje bevat dat fysieke en psychische problemen bij een mens zou oplossen. Het wordt in Nederland verkocht door middel van televisiespotjes met Tineke de Nooij. De kritiek vanuit de media en het internet zou hebben geleid tot zwaar winstverlies voor de producent en verkoper.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here