Sustafix is niet te koop bij het Kruidvat of de Apotheek of Bol.com

Sustafix is niet te koop bij het Kruidvat of de Apotheek of Bol.com
Sustafix is niet te koop bij het Kruidvat of de Apotheek of Bol.com

Sustafix is een voedingssupplement. Wij kregen de vraag van lezers waarom Sustafix niet te koop is bij het Kruidvat of de Apotheek. Dit product wordt alleen online verkocht en de verkoper is gevestigd in Duitsland. De artikelen worden worden geleverd via reguliere post. De leverancier is Likasso LTD. Over Likasso LTD zijn veel klachten te vinden m.b.t. het niet leveren van het product.

Argumenten waarom Kruidvat of bol.com dit niet verkopen

Ik kan een paar argumenten bedenken, waarom Kruidvat of bol.com dit niet verkopen. Dit heeft volgens mij te maken met de betrouwbaarheid van de leverancier en het product. In een eerder artikel hebben wij al hierover geschreven. Er is geen bewijs van claims van de verkoper.

Ongeloofwaardige claims van SUSTAFIX

De claims zijn zodanig dat je denkt dat het een geneesmiddel is, terwijl het een supplement is. Voorbeelden van de claim:

  1. Zal pijn en zwelling van de gewrichten wegnemen na 1 keer gebruiken
  2. Gezonde gewrichten, kraakbeen en spieren met snel resultaat!
  3. Helpt bij artritis, artrose en osteochondrose

Het Kruitvat of Bol.com zullen volgens ons ook onderzoek doen naar dit product en als de claims niet te bewijzen zijn, dan gaan ze dit product niet verkopen.

Bij een Apotheek zal je deze producten niet vinden. Een Apotheek checkt altijd de producten die hij of zij verkopen. Als een product dubieus is, zal je dit niet vinden bij een Apotheker.

Stof tot nadenken over SUSTAFIX

  • Als de claim klopt, dan zijn toch alle andere supplementen en medicijnen voor deze lichamelijke ongemakken overbodig.
  • Dan schrijft de huisarts toch een recept uit en kun je dit afhalen bij de Apotheek.
  • Hoe krijg je de advertentie te zien over SUSTAFIX.
  • Is dit te mooi om waar te kunnen zijn?

Huisarts of Specialist raadplegen

Als je twijfelt raadpleeg dan je Huisarts of Specialist. Deze professionals weten waarover ze spreken en kunnen mensen een goed advies geven. Laat je niet gek maken door een advertentie.

9 REACTIES

  1. Dit kan nooit een effectief geneesmiddel zijn.EFFECTIVITEIT VAN SustaFix is aangetoond door klinische proeven. Maar waar is dan het bewijs. Het is gewoon oplichting !!!

  2. Je kan het wel kopen bij Amazon. Bij de zoekdracht kom je uit bij Oud Hollandsche Spier- en gewrichtscrème op bol.com. Ik weet niet of dit wat is.

  3. En ze leefden nog lang en gelukkig in het grote sprookjes bos. Als iemand ongelukkig was, werd er een tube Sustafix gesmeerd op de Neus en iedereen was heel gelukkig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in