Sugar: The Bitter Truth Presentatie van Dr. Lustig van de University of California Television

Voorlichting over de gevolgen van het gebruik van suikers, Presentatie van Dr. Lustig van de University of California Television (UCTV.)


Robert H. Lustig (1957) is een Amerikaanse pediatrische endocrinoloog. Hij is emeritus hoogleraar kindergeneeskunde in de afdeling Endocrinologie aan de Universiteit van Californië, San Francisco (UCSF), waar hij zich specialiseerde in neuro-endocrinologie en obesitas bij kinderen. Hij is ook directeur van ucsf’s WATCH-programma (Weight Assessment for Teen and Child Health), en president en mede-oprichter van het non-profit Institute for Responsible Nutrition.

Lustig kwam in 2009 onder de publieke aandacht toen een van zijn medische lezingen, “Sugar: The Bitter Truth”, populair werd op YouTube. Hij is de redacteur van Obesity Before Birth: Maternal and Prenatal Influences on the Offspring (2010) en auteur van Fat Chance: Beating the Odds against Sugar, Processed Food, Obesity, and Disease (2013).

2 REACTIES

  1. Suiker zit zo in onze eet en leef cultuur, dit haal je er niet zo maar uit. Denk meer eens, dat je geen cola meer drinkt of een andere frisdrank. En wat dacht je van de bieren in allerei soorten en smaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in