Sonja Bakker jammer genoeg negatief in het nieuws 4.67/5 (3)

10
375
Balanced diet. Ketogenic low carbs products
Balanced diet. Ketogenic low carbs products

Ik vind het jammer dat Sonja Bakker negatief in het nieuws komt. Medewerkers van haar hebben fouten gemaakt en Sonja Bakker heeft als eind verantwoordelijke hier last van. Deze fouten zijn rechtgezet, je ontvangt je straf en nu zou je eigenlijk verder moeten gaan met de orde van de dag. Dit laatste zou gelden, als je in de ideale wereld zou leven. Sonja Bakker[1] stopt tijdelijk met haar activiteiten.

Mensen worden telkens weer opnieuw gestraft[2], want er verdienen mensen hun brood met andermans hun ellende. Als je wint dan heb je vrienden, gaat ook hierop.

Sonja Bakker heeft het afslanken uit de taboe sfeer gehaald en voor iedereen bereikbaar gemaakt. Ik vind dat haar belangrijkste verdienste. Ze had en heeft verfrissende ideeën en opvattingen over afvallen. Dit wist ze op een goede manier te publiceren en uit te dragen. Als je aan het diëten was, noemde veel mensen dat ze aan het sonjabakkeren waren. Een dag in de week, dan mocht je zondigen, dat werd een SAS (Schijt aan Sonja) dag genoemd.

De methode Sonja Bakker werkt[3], want je valt er vanaf. Ik ben het niet altijd eens met haar opvattingen, maar het werkt. Ik hoop dat ze haar rust vind en zich zelf herpakt en snel weer terug komt als gewichtsconsulent.

Advertisement

 Referenties

[1] https://www.sonjabakker.nl/
[2] https://www.mediacourant.nl/2021/09/mediarel-kost-sonja-bakker-de-kop-dit-komt-nooit-meer-goed/
[3] https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/sonja-bakker.aspx

Please rate this

10 COMMENTS

  1. De Schijt aan Sonja moeten we er inhouden, dit is een begrip geworden, 6 dagen letten op je eten en de 7e dag lekker zondigen.

    • Het lijkt wel of iedereen hier nu een mening over heeft. Het is fout dat het gebeurt, maar het is niet goed dat ze publiekelijk wordt afgemaakt de roddelmedia.

  2. Je bent als ondernemer verantwoordelijk voor de fouten van je bedrijf. Wat mijn vader altijd al zei, waar gewerkt worden er fouten gemaakt en van fouten kan je leren!

  3. Alles is boven haar hoofd gegroeid, het is denk ik teveel. Ik hoop dat ze een stapje terug doet en weer terug komt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here