Sonja Bakker jammer genoeg negatief in het nieuws

Sonja Bakker jammer genoeg negatief in het nieuws
Sonja Bakker jammer genoeg negatief in het nieuws

Ik vind het jammer dat Sonja Bakker negatief in het nieuws komt. Medewerkers van haar hebben fouten gemaakt en als eigenaar heeft ze, als eind verantwoordelijke hier last van. Deze fouten zijn rechtgezet, je ontvangt je straf en nu zou je eigenlijk verder moeten gaan met de orde van de dag. Dit laatste zou gelden, als je in de ideale wereld zou leven. Sonja Bakker[1] stopt tijdelijk met haar activiteiten.

Mensen worden telkens weer opnieuw gestraft[2], want er verdienen mensen hun brood met andermans hun ellende. Als je wint dan heb je vrienden, gaat ook hierop.

Ze heeft het afslanken uit de taboe sfeer gehaald en voor iedereen bereikbaar gemaakt. Ik vind dat haar belangrijkste verdienste. Ze had en heeft verfrissende ideeën en opvattingen over afvallen. Dit wist ze op een goede manier te publiceren en uit te dragen. Als je aan het diëten was, noemde veel mensen dat ze aan het sonjabakkeren waren. Een dag in de week, dan mocht je zondigen, dat werd een SAS (Schijt aan Sonja) dag genoemd.

De methode Sonja Bakker werkt[3], want je valt er vanaf. Ik ben het niet altijd eens met haar opvattingen, maar het werkt. Ik hoop dat ze haar rust vind en zich zelf herpakt en snel weer terug komt als gewichtsconsulent.

 Referenties

[1] https://www.sonjabakker.nl/
[2] https://www.mediacourant.nl/2021/09/mediarel-kost-sonja-bakker-de-kop-dit-komt-nooit-meer-goed/
[3] https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/sonja-bakker.aspx


Aanvulling

Uitzending SBS 23 Maart 2022

(304) Sonja Bakker OPENHARTIG over PLAGIAAT-REL! | Hoge Bomen – YouTube

Op nieuw plagiaat 7 mei 2022

Recepten van het voedingscentrum. Er is geen toestemming gevraagd voor recepten van het voedingscentrum. Deze recepten konden worden gebruikt, volgens het voedingscentrum met bronvermelding.

 

12 REACTIES

  1. Het voedingscentrum neemt geen jurdische stappen, ze mocht het gebruiken, een bronvermelding was voldoende. Voor een aantal mensen kan ze niets meer goed doen. Eén klein foutje wordt breed uitgemeten en gebruikt om zendtijd te vullen. Ze kijken te weinig naar haar verdiensten. Ik vind het niet eerlijk, zoals ze met haar omgaan.

  2. Sonja Bakker is niet gestopt, haar website staat weer online, BLOG wordt gevuld en je kan je nog inschrijven voor online coaching.

  3. De Schijt aan Sonja moeten we er inhouden, dit is een begrip geworden, 6 dagen letten op je eten en de 7e dag lekker zondigen.

    • Het lijkt wel of iedereen hier nu een mening over heeft. Het is fout dat het gebeurt, maar het is niet goed dat ze publiekelijk wordt afgemaakt de roddelmedia.

  4. Je bent als ondernemer verantwoordelijk voor de fouten van je bedrijf. Wat mijn vader altijd al zei, waar gewerkt worden er fouten gemaakt en van fouten kan je leren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in