Slimming Gummies Review en Ervaring: Val je hier echt van af?

Slimming Gummies Review en Ervaring: Val je hier echt van af?
Slimming Gummies Review en Ervaring: Val je hier echt van af?

Slimming Gummies zijn voedingssupplementen in gummievorm die beweren te helpen bij gewichtsverlies en het beheersen van eetlust. Ze bevatten meestal verschillende ingrediënten die gericht zijn op het onderdrukken van de eetlust, het verhogen van de stofwisseling, of het blokkeren van de opname van bepaalde voedingsstoffen.

Leverancier

De leverancier is Premium Health Europe B.V. Deze biedt meerdere supplementen aan via SPAM email, hierdoor zijn er veel klachten en wordt het door ons gezien als een dubieus bedrijf.

Ingrediënten

De ingrediëntenlijst die volgens de opgave van de fabrikant, bevat voornamelijk vitaminen en mineralen en lijkt niet specifiek gericht te zijn op gewichtsverlies of eetlustbeheersing. Dit lijkt meer op een multivitamine supplement dan op een afslanksupplement. Hier is een overzicht van de vermelde ingrediënten en hun respectievelijke functies:

 1. Vitamine A (retinylpalmitaat): Ondersteunt een gezond gezichtsvermogen, immuunsysteem en celgroei.
 2. Vitamine D3 (cholecalciferol): Ondersteunt de opname van calcium en fosfor, wat belangrijk is voor gezonde botten en tanden.
 3. Vitamine E (DL-alfa-tocoferylacetaat): Antioxidant die cellen beschermt tegen schade door vrije radicalen en ondersteunt het immuunsysteem.
 4. Vitamine K1 (fytomenadion): Helpt bij bloedstolling en het behoud van gezonde botten.
 5. Vitamine C (L-ascorbinezuur): Antioxidant die het immuunsysteem ondersteunt, helpt bij de opname van ijzer en bevordert de gezondheid van huid, botten en bindweefsel.
 6. Niacine (nicotinamide): Ondersteunt het metabolisme van koolhydraten, vetten en eiwitten, en draagt bij aan de gezondheid van het zenuwstelsel, de huid en het spijsverteringsstelsel.
 7. Vitamine B6 (pyridoxine hydrochloride): Helpt bij het metabolisme van aminozuren, de productie van rode bloedcellen en de regulering van hormonen.
 8. Vitamine B12 (cyanocobalamine): Ondersteunt de vorming van rode bloedcellen, DNA-synthese en het functioneren van het zenuwstelsel.
 9. Biotine (D-biotine): Ondersteunt het metabolisme van koolhydraten, vetten en eiwitten en draagt bij aan de gezondheid van huid, haar en nagels.
 10. Zink (zinksulfaat): Ondersteunt het immuunsysteem, de wondgenezing en de gezondheid van huid, haar en nagels.
 11. Jodium (kaliumjodide): Ondersteunt de productie van schildklierhormonen, die belangrijk zijn voor het reguleren van de stofwisseling en de groei en ontwikkeling van het lichaam.

Is er wetenschappelijk bewijs dat je hiervan afvalt

De ingrediëntenlijst van de fabrikant is die van een multivitamine- en mineralensupplement en niet van een specifiek gewichtsverliesproduct. Er is geen direct wetenschappelijk bewijs dat het nemen van multivitamines en mineralen op zichzelf leidt tot gewichtsverlies.

Als u geïnteresseerd bent in gewichtsverlies, is het raadzaam om met een arts of geregistreerde diëtist te overleggen voor professioneel advies en begeleiding. Zij kunnen u helpen bij het bepalen van de beste benadering voor uw specifieke situatie en doelen op het gebied van gewichtsverlies.

Werkt het?

Nee, onmogelijk het werkt niet, omdat er geen werkzame ingrediënten in zitten. Enkele veelvoorkomende ingrediënten die normaal gesproken in afslankpillen zitten zijn:

 1. Garcinia Cambogia: Een tropisch fruit dat hydroxycitroenzuur (HCA) bevat, waarvan wordt beweerd dat het helpt bij gewichtsverlies door het onderdrukken van de eetlust en het blokkeren van de vorming van vetcellen.
 2. Groene thee-extract: Bevat catechines en cafeïne, waarvan wordt gedacht dat ze de stofwisseling verhogen en het energieverbruik stimuleren.
 3. Glucomannan: Een vezel afkomstig van de wortels van de konjacplant die wordt gebruikt als eetlustremmer en kan helpen bij het verminderen van calorie-inname door een gevoel van volheid te bevorderen.
 4. Appelazijn: Bevat azijnzuur, waarvan wordt gedacht dat het helpt bij gewichtsverlies door het vertragen van de maaglediging en het verlagen van insulinespiegels.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel sommige van deze ingrediënten enig bewijs hebben dat ze kunnen bijdragen aan gewichtsverlies, de effecten meestal klein zijn en individuele resultaten sterk kunnen variëren. Bovendien kunnen sommige van deze ingrediënten bijwerkingen hebben, vooral als ze in grote hoeveelheden worden geconsumeerd.

Conclusie

Er is echter geen direct wetenschappelijk bewijs dat het nemen van multivitamines en mineralen op zichzelf leidt tot gewichtsverlies. Om gewicht te verliezen, is het essentieel om een caloriearm dieet te volgen en regelmatig lichaamsbeweging te doen. Een gezonde levensstijl en eetgewoonten zijn de sleutel tot duurzaam gewichtsverlies.

 

3 REACTIES

 1. Het viel me op dat er altijd een nieuw, revolutionair product op de markt is dat belooft je leven te veranderen en je te helpen je droomgewicht te bereiken. Slimming Gummies! Ja, die kleurrijke, smakelijke gummies die beweren dat je kilo’s kunt verliezen alsof het kinderspel is. En het vreemdst van al, ze zijn gevuld met vitamines. Heel raar, inderdaad.

  Ik dacht bij mezelf: “Kan het echt waar zijn? Zijn deze snoepachtige creaties echt de sleutel tot het verliezen van gewicht? En hoe zit het dan met die vitamines?” Het voelde als een soort paradox, een dualiteit die niet te bevatten was in mijn simpele brein. Aan de ene kant zijn vitamines essentieel voor onze gezondheid, voor het behoud van ons welzijn en het ondersteunen van onze lichaamsfuncties. Maar aan de andere kant, deze Slimming Gummies, vermomd als onschuldig snoepgoed, suggereren dat ze ons kunnen helpen ons gewicht te verminderen. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat het inderdaad raar is, deze vitamine-gevulde Slimming Gummies. Ze zijn misschien een weerspiegeling van onze onophoudelijke drang naar snelle oplossingen en gemak.

 2. Slimming Gummies, oftewel afslankgummies. In eerste instantie dacht ik dat het een grap was, maar al snel kwam ik tot de ontdekking dat deze kleurrijke snoepjes volgens velen een revolutie in gewichtsverlies teweegbrengen. Wat het nog absurder maakte, was het feit dat deze gummies blijkbaar gebaseerd zijn op vitamines.

  De marketing rondom deze Slimming Gummies misleidend. Ze worden vaak afgebeeld als snoepjes, wat suggereert dat gewichtsverlies een leuk en eenvoudig proces is. Dit is natuurlijk verre van de waarheid. Succesvol gewichtsverlies vereist toewijding, doorzettingsvermogen en discipline op het gebied van voeding en lichaamsbeweging. Het idee dat men gewicht kan verliezen door simpelweg een paar gummies te eten, is ronduit absurd en kan leiden tot onrealistische verwachtingen.

  Dat vitamines de sleutel zijn tot gewichtsverlies simpelweg onjuist, wat een prutsers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in