Slimming Gummies Review en Ervaring: Misleiding consument!

Slimming Gummies Review en Ervaring: Misleiding consument!
Slimming Gummies Review en Ervaring: Misleiding consument!

Slimming Gummies of  afslank gummies of ketoxplode positioneren zichzelf als voedingssupplementen in gummievorm met de ambitieuze claim dat ze gewichtsverlies bevorderen en de eetlust beheersen. Deze producten, vaak samengesteld uit een reeks ingrediënten die bedoeld zijn om de eetlust te onderdrukken, de stofwisseling te stimuleren of de absorptie van specifieke voedingsstoffen te blokkeren, variëren sterk in prijs. Afhankelijk van de producent en het verkoopplatform kunnen de kosten van deze supplementen uiteenlopen van 40 tot 120 euro. Echter, de effectiviteit en waarde van dit soort afslanksnoepjes staan ter discussie.

Dubieuze Leverancier

Premium Health Europe B.V., een onderneming die zich bezighoudt met de verkoop van voedingssupplementen, waaronder de zogenoemde gekleurde snoepjes, heeft recentelijk een veroordeling ontvangen van de Advertising Standards Authority (ASA) vanwege haar praktijken rondom oneerlijke marketing. De firma, die ook opereert onder de merknaam Figur, werd door de ASA bekritiseerd voor het verspreiden van misleidende advertenties. Deze advertenties bevatten ongefundeerde gezondheidsclaims over hun gewichtsbeheersupplementen, wat aanleiding gaf tot deze kritiek.

De ASA, die toezicht houdt op reclamestandaarden binnen de UK, stelde vast dat Premium Health Europe B.V. misleidende beweringen maakte over de snelheid en de omvang van gewichtsverlies mogelijk gemaakt door hun producten. Als gevolg hiervan werd het bedrijf gesommeerd om de betreffende advertenties in hun huidige vorm niet meer te gebruiken. De nadruk van de sancties lag op twee hoofdpunten: ten eerste, het staken van alle specifieke gezondheidsclaims die refereren aan de snelheid of de hoeveelheid van gewichtsverlies in hun voedingsmiddelenadvertenties; ten tweede, de noodzaak om hun gewichtsverliesproducten op een verantwoordelijke wijze te promoten. Dit houdt in dat ze geen implicaties mogen wekken dat hun voedselproducten ziekten kunnen behandelen, voorkomen of genezen zonder daarvoor het benodigde wetenschappelijk bewijs of de vereiste goedkeuringen te bezitten.

Daarnaast heeft Premium Health Europe BV . zich negatief onderscheiden door het versturen van zogenoemde spam-e-mails, waardoor het bedrijf meerdere klachten over zich heen kreeg en als dubieus werd bestempeld. Deze praktijken hebben de reputatie van het bedrijf ernstig geschaad en roepen vragen op over de ethische standaarden die het hanteert in zijn marketingstrategieën.

Misleidende marketing 

Een kritiek aspect van de bedrijfsvoering van Premium Health Europe B.V. betreft hun inzet van dubieuze marketingstrategieën. Het bedrijf bedient zich van ongewenste e-mailcommunicatie, frauduleuze advertenties en misleidende quizzen om de illusie te wekken dat consumenten zonder significante inspanning gewicht kunnen verliezen. Dergelijke methoden zijn niet slechts ethisch bedenkelijk; ze scheppen tevens onrealistische verwachtingen bij de consument.

De formele veroordeling van Premium Health Europe B.V. door de Advertising Standards Authority (ASA) onderstreept de ernst van deze misstanden.

Slimming Gummies zijn gevaarlijk!

Dit soort afslankpillen werpen een verontrustend licht op de voedselveiligheidspraktijken van hun producent. Het blijkt dat deze producten niet voldoen aan de HACCP-normen, een reeks procedures ontworpen om de veiligheid van voedsel van productie tot consumptie te garanderen. De onbekende herkomst en de schimmige verkopers van afslankmiddelen vormen een aanzienlijk risico. De ondoorzichtigheid rond deze producten werpt ernstige vragen op over hun veiligheid en betrouwbaarheid.

Deze tekortkomingen in het voldoen aan essentiële veiligheidsvoorschriften suggereren een diepgewortelde nalatigheid binnen het productieproces, met potentieel gevaarlijke gevolgen voor consumenten. Het risico op contaminatie, de aanwezigheid van onveilige ingrediënten, en andere gezondheidsgevaren liggen op de loer, waardoor de integriteit van deze producten ernstig in twijfel wordt getrokken.

Verder werpt de anonimiteit van de verkoper een schaduw over de verantwoordelijkheid en transparantie die essentieel zijn voor consumentenvertrouwen. Het ontduiken van aansprakelijkheid en het ontbreken van een duidelijke communicatielijn ondermijnen niet alleen de geloofwaardigheid van dit soort voedingssupplementen, maar zetten tevens een vraagteken bij de algehele veiligheid van voedselproducten die uit dergelijke obscure bronnen afkomstig zijn.

Deze situatie benadrukt de noodzaak voor consumenten om uiterst waakzaam te zijn wanneer zij producten overwegen die afkomstig zijn van onbetrouwbare aanbieders. Het is raadzaam om waar mogelijk alternatieven te zoeken die aantoonbaar voldoen aan internationaal erkende veiligheidsstandaarden. Het vertrouwen in voedselproducten is fundamenteel en dient niet lichtvaardig op het spel gezet te worden door fabrikanten die de gezondheid van hun klanten niet als prioriteit stellen.

Wees kritisch over wat je consumeert: de herkomst van slimming gummies is vaak onduidelijk, met potentieel gevaarlijke ingrediënten. Wees verstandig en laat deze producten links liggen.
Wees kritisch over wat je consumeert: de herkomst van slimming gummies is vaak onduidelijk, met potentieel gevaarlijke ingrediënten. Wees verstandig en laat deze producten links liggen.

Ingrediënten

De ingrediëntenlijst die volgens de opgave van de fabrikant, bevat voornamelijk vitaminen en mineralen en lijkt niet specifiek gericht te zijn op gewichtsverlies of eetlustbeheersing. Dit lijkt meer op een multivitamine supplement dan op een afslanksupplement. Hier is een overzicht van de vermelde ingrediënten en hun respectievelijke functies:

 1. Vitamine A (retinylpalmitaat): Ondersteunt een gezond gezichtsvermogen, immuunsysteem en celgroei.
 2. Vitamine D3 (cholecalciferol): Ondersteunt de opname van calcium en fosfor, wat belangrijk is voor gezonde botten en tanden.
 3. Vitamine E (DL-alfa-tocoferylacetaat): Antioxidant die cellen beschermt tegen schade door vrije radicalen en ondersteunt het immuunsysteem.
 4. Vitamine K1 (fytomenadion): Helpt bij bloedstolling en het behoud van gezonde botten.
 5. Vitamine C (L-ascorbinezuur): Antioxidant die het immuunsysteem ondersteunt, helpt bij de opname van ijzer en bevordert de gezondheid van huid, botten en bindweefsel.
 6. Niacine (nicotinamide): Ondersteunt het metabolisme van koolhydraten, vetten en eiwitten, en draagt bij aan de gezondheid van het zenuwstelsel, de huid en het spijsverteringsstelsel.
 7. Vitamine B6 (pyridoxine hydrochloride): Helpt bij het metabolisme van aminozuren, de productie van rode bloedcellen en de regulering van hormonen.
 8. Vitamine B12 (cyanocobalamine): Ondersteunt de vorming van rode bloedcellen, DNA-synthese en het functioneren van het zenuwstelsel.
 9. Biotine (D-biotine): Ondersteunt het metabolisme van koolhydraten, vetten en eiwitten en draagt bij aan de gezondheid van huid, haar en nagels.
 10. Zink (zinksulfaat): Ondersteunt het immuunsysteem, de wondgenezing en de gezondheid van huid, haar en nagels.
 11. Jodium (kaliumjodide): Ondersteunt de productie van schildklierhormonen, die belangrijk zijn voor het reguleren van de stofwisseling en de groei en ontwikkeling van het lichaam.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen

Gezien de ingrediëntenlijst van deze afslanksnoepjes, die voornamelijk bestaat uit vitaminen en mineralen, zijn de potentiële bijwerkingen waarschijnlijk vergelijkbaar met die van een multivitaminesupplement.

Het gebruik van dit soort supplementen kan leiden tot het overschrijden van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) van bepaalde voedingsstoffen, wat gezondheidsrisico’s zoals nierstenen, leverbeschadiging en andere bijwerkingen met zich mee kan brengen.

De meeste van deze ingrediënten zijn over het algemeen veilig voor consumptie in aanbevolen doseringen, maar bij overmatig gebruik of specifieke gevoeligheden kunnen er bijwerkingen optreden:

 • Vitamine A: Te veel vitamine A kan leiden tot symptomen zoals duizeligheid, misselijkheid, hoofdpijn, vermoeidheid en in ernstige gevallen tot leverbeschadiging.
 • Vitamine D3: Overdosering kan leiden tot hypercalciëmie, wat symptomen als vermoeidheid, verwarring, hartproblemen en nierstenen kan veroorzaken.
 • Vitamine E: Hoge doses kunnen het risico op bloedingen verhogen, vooral bij mensen die bloedverdunners gebruiken.
 • Vitamine K1: Overmatige inname kan met bloedverdunners interfereren en het risico op bloedstolling verhogen.
 • Vitamine C: Hoge doses kunnen maagklachten, nierstenen, en diarree veroorzaken.
 • Niacine: Kan huidflushes, jeuk, hoofdpijn en maagklachten veroorzaken bij hoge doseringen.
 • Vitamine B6: Langdurig gebruik van hoge doses kan neurologische bijwerkingen veroorzaken zoals zenuwbeschadiging.
 • Vitamine B12: Zelden bijwerkingen, maar sommige mensen kunnen hoofdpijn of tintelingen ervaren.
 • Biotine: Over het algemeen veilig, maar in zeldzame gevallen kan het huiduitslag veroorzaken.
 • Zink: Te veel zink kan leiden tot misselijkheid, diarree, en metaalsmaak in de mond.
 • Jodium: Overmatige inname kan schildklierdisfunctie veroorzaken, wat kan leiden tot gewichtsveranderingen, energieniveaus en lichaamstemperatuur.

Het is belangrijk om supplementen zoals deze te gebruiken volgens de aanbevelingen van een gezondheidsprofessional en niet te vertrouwen op dergelijke producten als een primaire methode voor gewichtsverlies of gezondheidsbevordering zonder een gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging.

Is er wetenschappelijk bewijs dat je hiervan afvalt

De ingrediëntenlijst van de fabrikant is die van een multivitamine- en mineralensupplement en niet van een specifiek gewichtsverliesproduct. Er is geen direct wetenschappelijk bewijs dat het nemen van multivitamines en mineralen op zichzelf leidt tot gewichtsverlies.

Als u geïnteresseerd bent in gewichtsverlies, is het raadzaam om met een arts of voedingsconsulent of geregistreerde diëtist te overleggen voor professioneel advies en begeleiding. Zij kunnen u helpen bij het bepalen van de beste benadering voor uw specifieke situatie en doelen op het gebied van gewichtsverlies.

Kun je afvallen met Slimming Gummies?

Nee ! Het is onmogelijk, het kan niet werken, omdat er geen werkzame ingrediënten in zitten. Enkele veelvoorkomende ingrediënten die normaal gesproken in afslankpillen zitten zijn:

 1. Garcinia Cambogia: Een tropisch fruit dat hydroxycitroenzuur (HCA) bevat, waarvan wordt beweerd dat het helpt bij gewichtsverlies door het onderdrukken van de eetlust en het blokkeren van de vorming van vetcellen.
 2. Groene thee-extract: Bevat catechines en cafeïne, waarvan wordt gedacht dat ze de stofwisseling verhogen en het energieverbruik stimuleren.
 3. Glucomannan: Een vezel afkomstig van de wortels van de konjacplant die wordt gebruikt als eetlustremmer en kan helpen bij het verminderen van calorie-inname door een gevoel van volheid te bevorderen.
 4. Appelazijn: Bevat azijnzuur, waarvan wordt gedacht dat het helpt bij gewichtsverlies door het vertragen van de maaglediging en het verlagen van insulinespiegels.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel sommige van deze ingrediënten enig bewijs hebben dat ze kunnen bijdragen aan gewichtsverlies, de effecten meestal klein zijn en individuele resultaten sterk kunnen variëren. Bovendien kunnen sommige van deze ingrediënten bijwerkingen hebben, vooral als ze in grote hoeveelheden worden geconsumeerd.

Review en Ervaringen van afslanksnoepjes?

Op Trustpilot stapelen de kritische evaluaties zich op over dit soort pillen, waarbij consumenten hun teleurstelling en verontwaardiging niet onder stoelen of banken steken. De verhalen schetsen een beeld van een product dat niet alleen ineffectief blijkt in het faciliteren van gewichtsverlies, maar ook financiële schade toebrengt aan de kopers. Een klant benadrukt hoe het enige ‘afvallen’ dat plaatsvindt, betrekking heeft op de inhoud van de portemonnee, met een gewichtsverlies van slechts 100 gram tegenover de beloofde 5 tot 7 kilo.

De beschuldigingen van misleiding worden versterkt door getuigenissen over de vermeende manipulatie van klantenreviews en een klantenservice die te kort schiet in het nakomen van beloftes, zoals volledige terugbetaling bij ontevredenheid. Dit laatste kwam schrijnend naar voren in een voorbeeld waarbij een klant, ondanks het retourneren van twee ongeopende flesjes, slechts voor één flesje werd gecompenseerd, zonder verdere reactie op navolgende klachten.

Verder wijst de ervaring van een andere gebruiker op een toename in gewicht en een vertraagde stoelgang als direct gevolg van het consumeren van deze snoepjes, in tegenspraak met de beloofde effecten. Zelfs wanneer de smaak als aangenaam wordt beschouwd, blijft het uitblijven van enig positief resultaat op het gebied van gewichtsverlies een pijnlijk feit.

Dit alles wordt onderbouwd door een stellige verklaring van Sander Kersten, hoogleraar aan de Wageningen University, gepubliceerd op Tros Radar: “Afvallen met behulp van voedingssupplementen is een illusie.” Deze waarschuwende woorden, gesteund door wetenschappelijk inzicht, bevestigen de diepe twijfels over de werkzaamheid van dergelijke producten en roepen op tot een kritische houding tegenover verleidelijke claims in reclames. Het advies is duidelijk: laat u niet misleiden door glanzende promoties, want de beloofde resultaten van deze afslankpillen blijven een onbereikbare belofte.

Slimming Gummies kopen bij Kruidvat of Etos

Het aanschaffen van Slimming Gummies bij gevestigde detailhandelaren zoals Kruidvat of Etos blijkt onmogelijk, wat leidt tot bedenkingen omtrent de geloofwaardigheid en de betrouwbaarheid van deze producten. De afwezigheid van deze gummies in het assortiment van dergelijke erkende verkooppunten, die bekendstaan om hun zorgvuldige keuze in gezondheids- en welzijnsartikelen, impliceert dat dit product mogelijk niet voldoen aan de strenge kwaliteitscriteria die deze winkels hanteren. De verkoop beperkt zich exclusief tot de officiële website van het product, wat niet alleen de toegankelijkheid vermindert, maar ook vraagtekens plaatst bij de transparantie en vertrouwenswaardigheid van het product en de producenten ervan.

Stof om over na te denken

 1. Al dit soort marketing belooft dat je door het gebruik het lichaam in ketose brengen, met de belofte vet te verbranden.
 2. Er is geen enkel bewijs dat het werkt en je geen gummies kopen kruidvat bij het kruitvat omdat het alleen bij de fabrikant wordt verkocht en zo het eerlijk kunnen distribueren. Want er zijn te korten.
 3. Slimming keto gummies of ketoxplode gummies of appelazijn gummies hebben geen bijwerkingen omdat het gemaakt is van natuurlijke ingrediënten. Wat natuurlijk onzin is!
 4. De wetenschappers en deskundigen zijn nergens te vinden, maar de afbeeldingen zijn vaak geleend op internet.
 5. Deze gummies veranderen vaak van naam, omdat de verkopers na een tijdje vastloopt. Er zijn vaak negatieve reacties en dit lossen ze op door de naam te veranderen. Een andere website en deze zetten worden weer herhaald. Straks krijg je een variant die Appelazijn Slimming Xplode heet……..
 6. Als het te mooi is om waar te zijn, gaat hier zeker op !

Conclusie

In onze analyse is duidelijk geworden dat Slimming Gummies, ondanks hun aantrekkelijke marketingclaims over gewichtsverlies en eetlustbeheersing, fundamentele tekortkomingen vertonen zowel in termen van effectiviteit als ethiek. Premium Health Europe B.V., de onderneming achter deze producten, heeft aanzienlijke kritiek en zelfs formele veroordelingen ontvangen voor hun misleidende marketingpraktijken, waaronder het verspreiden van ongegronde gezondheidsclaims. Deze handelswijze heeft niet alleen tot wijdverspreide teleurstelling bij consumenten geleid, maar ook tot ernstige twijfels over de geloofwaardigheid van het bedrijf.

Daarbovenop komt het verontrustende feit dat dit soort supplementen blijkbaar niet voldoen aan de HACCP-normen, wat hun veiligheid en betrouwbaarheid verder in twijfel trekt. De onbekende herkomst en dubieuze verkoopmethoden, zoals het uitsluitend aanbieden via hun officiële website en het versturen van spam-e-mails, versterken het beeld van een product dat potentiële gezondheidsrisico’s voor de consument inhoudt.

Erger nog, het ontbreken van enig spatje wetenschappelijk bewijs dat de effectiviteit van afslankpillen ondersteunt, legt een fundamenteel probleem bloot: deze producten lijken meer gebaseerd te zijn op commerciële speculatie dan op daadwerkelijke voordelen voor de gezondheid of gewichtsverlies. Het appelleren aan de wens van consumenten voor snelle en moeiteloze oplossingen, zonder de noodzakelijke wetenschappelijke onderbouwing, is zowel misleidend als onverantwoord.

Gezien de combinatie van misleidende marketing, gebrek aan naleving van veiligheidsnormen, en het ontbreken van wetenschappelijk bewijs, is het duidelijk dat dit soort pillen verre van het wondermiddel zijn dat ze pretenderen te zijn. Consumenten worden sterk aangeraden om kritisch en waakzaam te blijven ten opzichte van dergelijke producten, en te vertrouwen op bewezen methoden voor gewichtsverlies en gezondheidsbevordering. Het is van essentieel belang dat individuen geïnformeerde keuzes maken en zich niet laten misleiden door glanzende beloftes die uiteindelijk leeg blijken te zijn.


Aanvulling 3-7-2023

Ze worden verkocht onder verschillende artikelnamen. De laatste naam die wij tegenkwamen was ​​GumPRO.

14 REACTIES

 1. Inderdaad, had zelf wat argwaanbij de website en ben die 2 personen gaan google, er stonden ook fouten in de advertentie . Er was spraken van een dr Heezen verbonden aan universitair ziekenhuis Amsterdam, dan weer Cambrigde. Ik heb alles nagetrokken en kon daar geen directeur vinden en arts met deze naam. Hoeveel nepwebsites er bestaan en gebruik gemaakt van naam goede wetenschappelijke instanties !

 2. Veel kwaad kan het niet maar afvallen doe je er niet van.Heb nu twee potten bijna op en ben maar liefst één hele kilo lichter . Maar waarschijnlijker komt dat doordat ik veel meer ben gaan bewegen

 3. Ik vermoed dat Ketoxplode van dezelfde firma komt. Net zo’n onbetrouwbaar gummiebeertje dat inspeelt op de onwetendheid van de mensen.

 4. heb de gummies gisteren besteld maar had beter deze site kunnen bekijken. ik ben er niet vanuit gegaan om veel kilo’s te verliezen en gewoon alles eten en drinken wat ik wil. dat kan nooit werken. sporten blijf ik ook gewoon doen. ben benieuwd of ik toch mijn 5 extra kilo’s kan verliezen. en ben ook benieuwd of ik de pillen uberhaupt geleverd krijg! dit moet je kopen met de verwachting baat het niet dan schaad het niet. daar ga ik dan maar even vanuit en wellicht 79,95 lichter.

 5. Ik heb kleine kinderen thuis, die dit soort snoepjes ook van Opa en Oma krijgen en uiteraard ook een zakje als ze thuis komen. Kinderen houden geen maat en snoepen alles wat ze maar tegen komen. Ik vind dit soort gummies gevaarlijk voor kinderen, omdat ze denken dat het snoepjes zijn. Stel ze nemen er 10, dan hebben ze een overdosis naar binnen van wat in deze snoepjes zitten. En dan ???

 6. Na alles wat ik gelezen heb over slimming gums is volhens mij enige conclusie
  Dat dit produkt te laten voorstellen als droomprodukt ,het alleen maardaartoe dient de eventuele gebruikers te misleiden. Het hoofddoelis het zoveel mogelijk geld te verdienen
  met het misleiden van mensen.
  Foei!!!!!!!!

 7. Het viel me op dat er altijd een nieuw, revolutionair product op de markt is dat belooft je leven te veranderen en je te helpen je droomgewicht te bereiken. Slimming Gummies! Ja, die kleurrijke, smakelijke gummies die beweren dat je kilo’s kunt verliezen alsof het kinderspel is. En het vreemdst van al, ze zijn gevuld met vitamines. Heel raar, inderdaad.

  Ik dacht bij mezelf: “Kan het echt waar zijn? Zijn deze snoepachtige creaties echt de sleutel tot het verliezen van gewicht? En hoe zit het dan met die vitamines?” Het voelde als een soort paradox, een dualiteit die niet te bevatten was in mijn simpele brein. Aan de ene kant zijn vitamines essentieel voor onze gezondheid, voor het behoud van ons welzijn en het ondersteunen van onze lichaamsfuncties. Maar aan de andere kant, deze Slimming Gummies, vermomd als onschuldig snoepgoed, suggereren dat ze ons kunnen helpen ons gewicht te verminderen. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat het inderdaad raar is, deze vitamine-gevulde Slimming Gummies. Ze zijn misschien een weerspiegeling van onze onophoudelijke drang naar snelle oplossingen en gemak.

 8. Slimming Gummies, oftewel afslankgummies. In eerste instantie dacht ik dat het een grap was, maar al snel kwam ik tot de ontdekking dat deze kleurrijke snoepjes volgens velen een revolutie in gewichtsverlies teweegbrengen. Wat het nog absurder maakte, was het feit dat deze gummies blijkbaar gebaseerd zijn op vitamines.

  De marketing rondom deze Slimming Gummies misleidend. Ze worden vaak afgebeeld als snoepjes, wat suggereert dat gewichtsverlies een leuk en eenvoudig proces is. Dit is natuurlijk verre van de waarheid. Succesvol gewichtsverlies vereist toewijding, doorzettingsvermogen en discipline op het gebied van voeding en lichaamsbeweging. Het idee dat men gewicht kan verliezen door simpelweg een paar gummies te eten, is ronduit absurd en kan leiden tot onrealistische verwachtingen.

  Dat vitamines de sleutel zijn tot gewichtsverlies simpelweg onjuist, wat een prutsers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in