SLIM AND CREAM X3 review en ervaring, dit is pure waanzin!

SLIM AND CREAM X3 review en ervaring, dit is pure waanzin!
SLIM AND CREAM X3 review en ervaring, dit is pure waanzin!

SLIM AND CREAM X3, is echt onzin en geldverspilling ! Heel simpel je kan niet lokaal afvallen! Voor €36,95[1] ben je weer een illusie rijker.

Claim van de verkoper

 1. Het is een toonaangevend product om af te slanken met bewezen doeltreffendheid.
 2. De crème bevordert een snellere verbranding van onderhuids vetweefsel helpen om de vorming van vetcellen in het toegepaste gebied te verminderen, wat resulteert in gewichtsverlies
 3. de crème bevordert een snellere verbranding van onderhuids vetweefsel helpen om de vorming van vetcellen in het toegepaste gebied te verminderen, wat resulteert in gewichtsverlies
 4. Het toegediende Serum werkt om de vorming van cellulitis te elimineren en de huid te helpen herstellen naar zijn natuurlijke toestand, bestrijdt effectief hardnekkige cellulitis

Tijdens de reclame op TV (SBS9) zie je mensen meten en na het smeren van crème, dat ze een 5 tot 8 cm omvang verliezen. Je hoeft op deze manier niet te lijnen of te sporten. De cellulitis verdween blijkbaar als sneeuw voor de zon.

Ik zie dat er geen bewijs wordt geleverd. Ik vind het weer zo’n broodje aap verhaal. Tijdens de reclame vertellen ze graag wat mensen willen horen. Tijdens een verkoopprogramma, met mooie beelden erbij verteld wil men de indruk wekken dat het werkt. Niks minder is waar, met een crème op de plaats waar je moet vallen, val je alleen maar €36,95 af. En dit is het enige wat de verkoper kan garanderen!

Het is belangrijk om op te merken dat deze claims van de fabrikant niet worden ondersteund door wetenschappelijk bewijs en dat de effectiviteit van de crème niet is bewezen. Het idee dat het aanbrengen van een crème op de huid kan helpen bij het afvallen is niet wetenschappelijk onderbouwd. Er is geen enkel product dat gewichtsverlies of vermindering van cellulitis kan garanderen zonder aanvullende veranderingen in dieet en lichaamsbeweging

Zaken om over na te denken SLIM AND CREAM X3

 1. Als je een te dikke buik hebt, zal een arts niet SLIM AND CREAM X3 voorschrijven, ook krijgt hij veel commissie.
 2. Een diëtist of een gewichtsconsulent, schrijven je om dezelfde reden niets voor, omdat het echt niet werkt.
 3. Om droog te worden zouden Top Bodybuilders dit moeten gebruiken om droog te worden.
 4. Als het zou werken, zou het worden geadviseerd door sportscholen en plastische chirurgen
 5. Welke onderzoeken hebben ze gaan, waaruit blijkt dat het een toonaangevend product is om af te slanken…………

Niet tevreden, geld terug garantie

In de disclaimer wordt het volgende gesteld m.b.t. als je niet tevreden bent over dit product.

Volgens de bepalingen voor postorderverkoop beschikt u over een termijn van 7 volle dagen vanaf de dag volgend op de leveringsdatum om ons het artikel terug te sturen, in geval u er niet volledig tevreden over bent. U moet het artikel dan terugsturen in nieuwe staat, in zijn oorspronkelijke verpakking,  die eveneens in perfecte staat moet zijn, verplicht vergezeld van deze factuur en via hetzelfde transportmiddel als gebruikt werd voor de levering. De aankoopprijs van het artikel wordt u dan terugbetaald. 

Dus je moet het ongebruikt terugsturen in perfecte staat. Dus je mag het niet proberen of het werkt. O ja bijna vergeten, je moet ook nog de retourkosten betalen.

Conclusie SLIM AND CREAM X3

Het is te mooi om waar te zijn en volgens ons pure onzin en geldverspilling! Geen enkel bewijs wordt geleverd. Het is kwakzalverij !!

Als je vet kwijt wil, ga dan sporten en volg een dieet. Als je twijfel hebt over deze SLIM AND CREAM X3, vraag dan de huisarts om zijn mening en advies.

[1] https://www.tv-winkel.eu/nlnl/Product/Slim-and-Cream-X3/560__detail.aspx

6 REACTIES

 1. Dat er mensen zijn die deze onzin verkopen, je smeert het er op en een paar uur ben je plaatselijk mager. Dit klopt toch niet!

 2. SLIM AND CREAM X3 ervaring !! Mijn persoonlijke ervaring is dat het niet werkt. Ik heb het gekocht voor de zomer, maar vet en cellulitis verdwijnen niet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in