SanaJoint Review en Ervaringen: Werkt dit ook?

SanaJoint Review en Ervaringen: Werkt dit ook?
SanaJoint Review en Ervaringen: Werkt dit ook?

Werking van SanaJoint

De fabrikant beweert dat SanaJoint gewrichtskraakbeen kan helpen herstellen, wat pijn en andere ongemakken zou verminderen. Er is echter geen concreet bewijs voor deze claims.

SanalysLab en VADOM

SanalysLab is onderdeel van VADOM, een eenmanszaak gespecialiseerd in marketing. SanaJoint fungeert als een verkooppagina voor voedingssupplementen, die via dropshipping worden verkocht. De verkooppagina van SanaJoint biedt klanten de mogelijkheid om supplementen te kopen als tussenpersoon, waarna de producten vanuit verschillende locaties wereldwijd worden verzonden.

SanalysLab beschikt niet over productie- of onderzoeksfaciliteiten en maakt gebruik van verzonnen doktoren, zoals Dr. Rosmy Barrios, om hun producten te promoten.

Om het verkoopverhaal geloofwaardig te maken, laten ze logos zien van mediabedrijven. Ze misbruiken de logo’s van RTL en de Telegraaf. Het misbruiken van deze logo’s is onethisch en kan twijfels zaaien over de betrouwbaarheid van het bedrijf en hun producten.

Wat voor ingredienten heeft SanaJoint?

SanaJoint bevat onder andere eierschalen en kurkuma. Eierschalen staan bekend om hun hoge gehalte aan calciumcarbonaat, dat belangrijk is voor de opbouw en het onderhoud van botten en tanden. Er is echter beperkt wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van eierschalen als supplement.

Kurkuma bevat het actieve ingrediënt curcumine, dat ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Curcumine wordt onderzocht voor de behandeling van diverse aandoeningen zoals artritis, depressie en kanker, maar er is meer onderzoek nodig om de effectiviteit, optimale dosering en toedieningsvorm te bepalen.

Voedingssupplementen worden niet op dezelfde manier gereguleerd als geneesmiddelen, dus het is raadzaam om voorzichtig te zijn met het gebruik ervan en een arts te raadplegen voordat u begint.

SanaJoint Review en Ervaringen: Dit is oplichting!

Wetenschappelijk onderzoek en effectiviteit van SanaJoint

Er zijn enkele onderzoeken uitgevoerd naar eierschalen en kurkuma met betrekking tot hun potentiële gezondheidsvoordelen. Eierschalen kunnen een bron van calcium zijn, terwijl kurkuma ontstekingsremmende eigenschappen heeft en nuttig kan zijn bij de behandeling van artritis en andere ontstekingsgerelateerde aandoeningen. Er is echter geen overtuigend bewijs dat het gebruik van een supplement met eierschalen en kurkuma kan leiden tot het herstel van gewrichtskraakbeen. De effectiviteit van voedingssupplementen kan variëren tussen individuen en meer onderzoek is nodig om hun effectiviteit te bevestigen.

Werkt het ook?

Op basis van de beschikbare wetenschappelijke literatuur is er momenteel geen overtuigend bewijs dat het gebruik van een supplement dat eierschalen en kurkuma bevat, kan leiden tot het terugroeien van gewrichtskraakbeen. Zoals ik al eerder heb vermeld, is gewrichtskraakbeen een complex weefsel dat niet gemakkelijk kan regenereren, en er is momenteel geen bekende behandeling die het kraakbeen kan herstellen, behalve in sommige gevallen met operaties.

Er is echter enig bewijs dat kurkuma ontstekingsremmende eigenschappen heeft, en dat het nuttig kan zijn bij de behandeling van artritis en andere ontstekingsgerelateerde aandoeningen. Eierschalen kunnen een bron van calcium zijn, wat belangrijk is voor de opbouw en het onderhoud van botten en tanden.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat de effectiviteit van voedingssupplementen kan variëren van persoon tot persoon, en dat er meer onderzoek nodig is om de effectiviteit van supplementen die eierschalen en kurkuma bevatten te bevestigen. Het is ook belangrijk om te onthouden dat voedingssupplementen niet worden gereguleerd zoals medicijnen, en dat het altijd belangrijk is om medisch advies in te winnen voordat u besluit om een supplement te gebruiken, met name als u gezondheidsproblemen heeft.

SanaJoint beweert dat hun product beter werkt dan glucosamine en chondroïtine, maar levert geen bewijs hiervoor. Als

orschrijven, aangezien dit goedkoper is dan een operatie. Enkele vragen die rijzen zijn: waarom is Dr. Rosmy Barrios onbekend, waarom zijn hun wetenschappelijke publicaties niet bekend, en waarom is SanaJoint niet verkrijgbaar bij Kruidvat of apotheken?

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van SanaJoint of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

Conclusie

Hoewel er enige aanwijzingen zijn dat kurkuma en eierschalen voordelen kunnen bieden voor de gezondheid, is er onvoldoende bewijs om de effectiviteit van SanaJoint voor het herstel van gewrichtskraakbeen te ondersteunen.

Potentiële klanten moeten voorzichtig zijn met het aanschaffen van dit product en overwegen om advies in te winnen bij medische professionals voordat ze een voedingssupplement gaan gebruiken.

49 REACTIES

 1. Het ergste is dat deze vorm van kwakzalverij kan blijven bestaan.
  Patiënten die alles hebben geprobeerd en ten einde raad zijn, zijn gemakkelijke prooien.
  Als hun geld wordt afgetroggeld, worden ze nog een keer slachtoffer.

  Waarom doen websites van gevestigde media niet meer om dergelijke publi-advertenties van hun site te weren? Zij geven deze gebakken lucht geloofwaardigheid.
  En waarom grijpt de overheid niet in?

 2. Ik heb SanaJoint geprobeerd, maar helaas merk ik geen enkel verschil. Mijn knie doet nog steeds pijn en ik ben van mening dat het een nepproduct is. Ik had misschien beter moeten weten, want als je zogenaamde “Nep-doctoren” het product laat ontwikkelen, kan je niet veel goeds verwachten.

 3. Hier een poging van mij om uit te leggen waarom SanaJoint geen wondermiddel is en je beter verder kunt kijken

  Gewrichtsklachten kunnen het dagelijks leven behoorlijk beïnvloeden. Veel mensen zoeken naar een oplossing om de pijn te verminderen en de mobiliteit te vergroten. Een van de aangeboden oplossingen is SanaJoint, een product dat beweert pijn en zwellingen te verlichten en de mobiliteit aanzienlijk te verbeteren. Maar kunnen we deze beloften vertrouwen? Ik leg jullie uit waarom het product als dubieus kan worden beschouwd.

  Het bedrijf achter SanaJoint
  Het bedrijf SanalysLab is verantwoordelijk voor de productie van SanaJoint. Informatie over dit bedrijf en de arts die erbij betrokken is, Dr. Rosmy Barrios, is vaag en dubieus. Hun website vertoont tekenen van slechte vertaling en onvolledige informatie over de vestiging.

  Betrouwbaarheid en marketing
  SanaJoint wordt gepromoot via dubieuze websites, filmpjes en blogs. Daarnaast zijn er maar weinig objectieve beoordelingen van het product te vinden, wat de betrouwbaarheid van het middel niet ten goede komt.

  Ingrediënten en effectiviteit
  SanaJoint bevat slechts zes actieve ingrediënten, waarvan sommige bekend staan om hun ontstekingsremmende werking. Echter, de effectiviteit van het product is niet onomstotelijk bewezen en er zijn betere en goedkopere supplementen beschikbaar voor gewrichtsklachten.

  Veiligheid
  Hoewel SanaJoint wordt gepresenteerd als een 100% natuurlijk voedingssupplement, betekent dit niet automatisch dat het 100% veilig is. Met name kurkuma extract kan in bepaalde gevallen risico’s met zich meebrengen, zoals het beïnvloeden van de werking van medicijnen.

  Kosten en verkrijgbaarheid
  SanaJoint is relatief duur in vergelijking met andere supplementen. Bovendien is het product alleen verkrijgbaar via de officiële website van SanalysLab en niet bij lokale drogisterijen of andere webshops.

 4. Vandaag heb ik voor de derde keer contact opgenomen met SanlysLab om gebruik te maken van hun 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Na bijna 3 maanden gebruik van Sana heb ik helaas nog steeds geen enkele verbetering gemerkt en daarom wil ik graag mijn geld terug. Ik ben benieuwd of ik dit keer wel een reactie van hen zal ontvangen. Als ik geen reactie krijg, overweeg ik om hun beleid bij Tros Radar aan te kaarten.

 5. Sanalyslab zijn oplichters de zogenaamde dokter moet zich schamen om hier aan mee te werken. KOOP DUS NIETS HET IS PURE ROTZOOI DIE HOOGUIT UIT SLECHTE VITAMINES BESTAAT. BETER KAN JE OOK EN VEEL GOEDKOPER BJ HET KRUITVAT KOPEN !
  FH

 6. Wanneer je na de ellenlange uitleg de prijzen ziet en eraan toevoegend dat de voorraad beperkt is, dan gaat er bij mij een grote lamp branden.
  Google bevestigde mijn gedachtengang.
  NIET besteld natuurlijk.
  Het lag er te dik op.

 7. Ik heb het complete voorlichtingsfilmpje ook afgekeken. Het duurt ellenlang voor ze met de aap uit mouw komen. Dit maakte mij al erg sceptisch. Ik wou het aanschaffen voor mijn vrouw, ze heeft veel gewrichtspijn. Het middel is bijvoorbeeld ook niet verkrijgbaar bij Holland en Barrett. Ben blij dat ik alle reacties gelezen heb en niet in deze oplichterij ben ingetuind.

 8. Ik heb het tegen beter weten in geprobeerd, ik dacht dat wat verbetering zou brengen. Ik kreeg uitslag van deze pillen. Het helpt niet, dus mensen niet kopen!

 9. Ik heb de advertentie gezien op MSM, maar dit is te mooi om maar waar te kunnen zijn. Om wille van de marketing, verzin je allerlei leugens. Dit is tegen het fatsoen en de goede smaak. Zoals ik al verder lees, het gaat enkel maar om snel geld te verdienen.

 10. Het gewoon een webshop wat China rotzooi verkoopt. Geen profesoren of dokters, maar een marketingbureautje dat slim verkoopt. En er zijn een hoop mensen, die in dit soort verhalen trappen.

 11. Ik heb net het helemaal zitten beluisteren,en de naam opgeschreven oh oh ben blij dat ik eerst Google op gezocht heb en er achter gekomen dat je wordt besodemieterd.
  Jammer .

 12. Sanajoint is ongeloofwaardig voor mij. Ik vind ze ongeloofwaardig, wie verzint er een niet bestaande arts. Dit soort oplichting moet worden gestopt.

 13. Het zijn dus gewoon pillen uit China met een mooie stikker erop. Vandaar dat de levertijd 6 dagen of langer is. De vraag is, wat koop je eigenlijk, vitamine C of nog erger gruis.

 14. Ze hebben een Nederlandse verkoopwebsite “gewrichtssteun.com” met deze niet bestaande dokter en niet bestaande werking.

 15. Een of andere Pipo in Frankrijk verkoopt dus rotzooi. Hij heeft dus acteur e.d. ingeschakeld om de promotie films te maken. De website is amateuristisch en ongeloofwaardig, deze is in meerdere talen, wat zouden de Fransen hiervan denken?

 16. Sanajoint verkoopt gewoon potjes uit China, niemand weet wat er in zit. Er kan geen wetenschappelijk onderzoek geweest, alles is verzonnen. Alles wat je ziet is marketing. Als wat van Sanalyslab komt kun je beschouwen als onbetrouwbaar. Alles wat je doet op de website is geautomatiseerd. Je bestelling komt in China uit de computer rollen. Het is wel een slim verdienmodel van deze John.

 17. Je kan geen gewrichtskraakbeen laten groeien met een supplement. SanaJoint is idd een zwendel of oplichting. Hoe kan je dit nu betrouwbaar noemen!

 18. SanaJoint is een niet betrouwbaar product. Als ze alles verzinnen, dan kun je simpel weg niet vertrouwen dat ze ook maar iets doen. En de inflatie van tegenwoordig is 70 Euro tegenwoordig veel geld.

 19. Ik heb dit gekocht voor 224,70 euro en het werkt niet. Ik heb het terug gestuurd en mijn geld terug gevraagd. Ik krijg geen antwoord op mijn email.

 20. Er moet wel geld zitten achter deze supplementenzwendel, anders kunnen ze niet de advertentie kosten betalen op MSN. Het lijkt een soort van marketingbureau. Ik ben wel benieuwd wie Dr Rosmy Barrios in het echt is.

 21. Misschien moeten we dit de supplementenzwendel noemen van SanalysLab……

  Staring:
  Dr Rosmy Barrios hoofd van de afdeling weet niet kunde en schrijfster van sprookjes

 22. Dit is een voorbeeld van een online zwendel. Valse doktoren, professors, wetenschappers, product en valse echte ervaringen.

 23. Als conclusie lees ik:
  “SanaJoint werkt niet! Het is een broodje aap verhaal. Er is totaal geen bewijs dat dit voedingssupplement niet werkt.”
  Door toevoeging van het woordje “niet” wordt de bedoelde conclusie echter onderuitgehaald: er staat nu het tegendeel.

 24. Als ze o.a. het logo van de telegraaf gebruiken, wat is dan het logo EUROPESE PRODUCTIE of NATUURLIJKE BESTANDDELEN waard.

  Geen Fuck!! Niet kopen mensen!

 25. Sanajoint is als supplement onbetrouwbaar. Een niet bestaande dokter, slechte promotie films, beroerde website en nog slechter product.

 26. Gewrichtsteun en armsteun, ze hebben een heel imperium gebouwd, om nepproducten en fake wetenschappers en een nep dokter. Het is pure bedriegerij van mensen.

 27. Ze suggeren dat het een bekend supplement is, Ik heb effe een mail gestuurd naar de telegraaf. Dit is nep nieuws over iets wat nooit kan werken. Waar komt het vandaan? Ik denk China.

 28. Ik kan er niet anders van maken dat dit oplichting is. Waarom laat logo’s zien van de telegraaf en andere media. Je moet dit niet willen proberen, je weet niet wat erin zit.

 29. Het is een verkoop verhaal om snel rotzooi te verkopen. Ze adviseert om 6 potjes te kopen. Je weet niet wat in deze pillen zit. Misschien zit er enkel meel of gruis in. Heb jullie ook het logo gezien van de telegraaf wat ze gebruiken?

 30. De website en video is te klungelig voor woorden. Met alle respect, dit geloof je toch niet. Het is een verkoop website, die rotzooi uit China of India verkoopt.

  Als dit een beroemde dokter zou zijn en veel heeft geschreven, dan zou je haar toch tegen komen in wetenschappelijke publicaties.

  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=Barrios

  Niets gevonden!

 31. Dr. Rosmy Barrios bestaat echt niet. Ze zegt dat ze werkt als hoofd van een afdeling M Clinic. Echter het M Clinic https://imclinic.com/es/equipo-medico/ kent deze dame niet. Ze hebben een fake instragram, facebook en linkedin gecreëerd.

  De video is gewoon een poging tot oplichting. Dezelfde substantie koop je voor een paar euro bij een drogist.

  Hoe worden mensen voor de gek gehouden.

 32. Ik heb dit sanajoint-product gekocht en de ingrediënten die het bevat lijken in overeenstemming met de claims die op het product worden beschreven.
  Ik heb gezocht naar meer informatie over deze beroemde dokter barrios, de dokter bestaat echt, maar in de video wordt ze voorgesteld als “een dokter die het geheim heeft ontcijferd”… Er valt niets te ontcijferen, de gebruikte ingrediënten zijn al het onderwerp geweest van wetenschappelijk onderzoek en worden gebruikt door veel voedingssupplementen die gericht zijn op gezamenlijke ondersteuning. Ik denk dat de “vorm” moet worden herzien, maar de “substantie” is correct.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in