SanaJoint Review en Ervaringen: Dit is oplichting!

SanaJoint Review en Ervaringen: Dit is oplichting!
SanaJoint Review en Ervaringen: Dit is oplichting!

Wat doet SanaJoint?

Volgens de verkoper zal het gebruik, het gewrichtskraakbeen terugroeien. Waardoor pijn en andere ongemakken verdwijnen. Edoch, hiervoor is geen enkel bewijs.

SanalysLab is een soort van brievenbus firma

SanalysLab valt onder VADOM en is een eenmansbedrijf gericht op marketing. SanaJoint is een soort van brievenbus firma, een verkooppagina om supplementen te verkopen. Dit gebeurd d.m.v. dropshipping.

Op de verkooppagina van Sanajoint kun je pillen kopen als een soort van tussenpersoon en de pillen worden ergens vanuit de wereld naar je toegezonden.

Het bedrijf heeft geen productie of onderzoekfaciliteiten. Het is in feite een lege huls. Voor de verkoop maken ze gebruik van verzonnen doktoren, zoals Dr Rosmy Barrios.

Wat voor ingredienten heeft SanaJoint?

Volgens de opgave van de fabrikant heeft Sanajoint de onderstaande ingrediënten. In de wetenschappelijk literatuur hebben wij geen werkende eigenschappen kunnen vinden.SanaJoint Review en Ervaringen: Dit is oplichting!

De Ingredienten van SanaJoint doen helemaal niets, maar het saldo van je bankrekening wordt lager.

Zijn er wetenschappelijke studies m.b.t. SanaJoint

Zoals wij al eerder hebben geconstateerd is SanaJoint slechts een lege huls. Er hebben geen wetenschappelijk studies gevonden m.b.t. SanaJoint. Er wordt slechts in pseudowetenschappelijke taal uitleg gegeven over dit wondermiddel.

Ze proberen aan het verhaal kracht te geven, door een fictieve Dr. Rosmy Barrios uitleg te laten doen. Ze is cum laude afgestudeerd aan tal van universiteiten en expert in esthetische geneeskunde. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring en ze heeft talloze medische artikelen geschreven. Uiteraard heeft ze veel prijzen ontvangen…….

Echter er is niets maar dan ook niets te vinden hiervan.

Wat is SanaJoint?

Volgens de fictieve ontwikkelaar Dr Rosmy Barrios zich dit wondermiddels zich specifiek richten op gewrichten en kraakbeen om pijn en zwelling te verlichten en een betere mobiliteit te bevorderen.

Volgens deze fictieve persoon zouden de krachtige natuurlijke ingrediënten in SANAJOINT™ richten zich allemaal op specifieke gewrichtsfuncties en immuunmarkers om de gezondheid en het welzijn van uw gewrichten te verbeteren. Elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd en wordt ondersteund door tal van wetenschappelijke studies.


Het is volgens ons een onzin verhaal. Het is te mooi om waar te zijn.

Wat zijn de ervaringen met SanaJoint

Op de verkoopvideo staan ervaringen, die niet echt zijn. Deze fake ervaring zijn bedoeld, dat je bankpas pakt en een bestelling doet. Sanadig

Is SanaJoint gevaarlijk?

Wij zouden SanaJoint niet gebruiken, omdat de verkoper niet betrouwbaar is. De herkomst van dit supplement is niet bekend, zodat je mogelijk een schadelijke stof inneemt. Als ze niet zo nauw nemen met de waarheid, kan je dan dit product vertrouwen? Het antwoord is nee, wij zien het als een risico.

Is SanaJoint oplichting?

Omdat alles is verzonnen, voldoet dit niet aan de wettelijke regels van reclame. Als je alles uit je duim zuigt, dan ben je als bedrijf of verkoper, niet geloofwaardig. Het is volgens ons oplichting.

Zaken om over na te denken

 1.  Volgens SanaJoint werken Glucosamine en Chondroïtine niet en hun middel wel. Maar er wordt geen bewijs geleverd dat dit zo is.
 2. Als dit zo goed zou werken, zouden artsen en specialisten dit toch voorschrijven. Het is goedkoper dan een operatie.
 3. Waarom kent niemand Dr Rosmy Barrios?
 4. Waarom zijn de wetenschappelijke publicaties niet bekend van deze Dr ?
 5. Waarom is dit niet te koop bij het Kruidvat of Apotheek?

Conclusie: Oplichting

SanaJoint werkt niet! Het is een broodje aap verhaal. Er is totaal geen bewijs dat dit voedingssupplement werkt. Het is volgens ons een vorm van kwakzalverij!!

Ons advies dan ook, niet kopen en ga bij klachten naar de huisarts! Deze kan je doorverwijzen naar de specialist.


Aanvulling 15-11-2022

Om het verkoopverhaal geloofwaardig te maken, laten ze logos zien van mediabedrijven. Ze misbruiken de logo’s van RTL en de Telegraaf.

34 REACTIES

 1. Sanajoint is ongeloofwaardig voor mij. Ik vind ze ongeloofwaardig, wie verzint er een niet bestaande arts. Dit soort oplichting moet worden gestopt.

 2. Het zijn dus gewoon pillen uit China met een mooie stikker erop. Vandaar dat de levertijd 6 dagen of langer is. De vraag is, wat koop je eigenlijk, vitamine C of nog erger gruis.

 3. Ze hebben een Nederlandse verkoopwebsite “gewrichtssteun.com” met deze niet bestaande dokter en niet bestaande werking.

 4. Een of andere Pipo in Frankrijk verkoopt dus rotzooi. Hij heeft dus acteur e.d. ingeschakeld om de promotie films te maken. De website is amateuristisch en ongeloofwaardig, deze is in meerdere talen, wat zouden de Fransen hiervan denken?

 5. Sanajoint verkoopt gewoon potjes uit China, niemand weet wat er in zit. Er kan geen wetenschappelijk onderzoek geweest, alles is verzonnen. Alles wat je ziet is marketing. Als wat van Sanalyslab komt kun je beschouwen als onbetrouwbaar. Alles wat je doet op de website is geautomatiseerd. Je bestelling komt in China uit de computer rollen. Het is wel een slim verdienmodel van deze John.

 6. Je kan geen gewrichtskraakbeen laten groeien met een supplement. SanaJoint is idd een zwendel of oplichting. Hoe kan je dit nu betrouwbaar noemen!

 7. SanaJoint is een niet betrouwbaar product. Als ze alles verzinnen, dan kun je simpel weg niet vertrouwen dat ze ook maar iets doen. En de inflatie van tegenwoordig is 70 Euro tegenwoordig veel geld.

 8. Ik heb dit gekocht voor 224,70 euro en het werkt niet. Ik heb het terug gestuurd en mijn geld terug gevraagd. Ik krijg geen antwoord op mijn email.

 9. Er moet wel geld zitten achter deze supplementenzwendel, anders kunnen ze niet de advertentie kosten betalen op MSN. Het lijkt een soort van marketingbureau. Ik ben wel benieuwd wie Dr Rosmy Barrios in het echt is.

 10. Misschien moeten we dit de supplementenzwendel noemen van SanalysLab……

  Staring:
  Dr Rosmy Barrios hoofd van de afdeling weet niet kunde en schrijfster van sprookjes

 11. Dit is een voorbeeld van een online zwendel. Valse doktoren, professors, wetenschappers, product en valse echte ervaringen.

 12. Als conclusie lees ik:
  “SanaJoint werkt niet! Het is een broodje aap verhaal. Er is totaal geen bewijs dat dit voedingssupplement niet werkt.”
  Door toevoeging van het woordje “niet” wordt de bedoelde conclusie echter onderuitgehaald: er staat nu het tegendeel.

 13. Als ze o.a. het logo van de telegraaf gebruiken, wat is dan het logo EUROPESE PRODUCTIE of NATUURLIJKE BESTANDDELEN waard.

  Geen Fuck!! Niet kopen mensen!

 14. Sanajoint is als supplement onbetrouwbaar. Een niet bestaande dokter, slechte promotie films, beroerde website en nog slechter product.

 15. Gewrichtsteun en armsteun, ze hebben een heel imperium gebouwd, om nepproducten en fake wetenschappers en een nep dokter. Het is pure bedriegerij van mensen.

 16. Ze suggeren dat het een bekend supplement is, Ik heb effe een mail gestuurd naar de telegraaf. Dit is nep nieuws over iets wat nooit kan werken. Waar komt het vandaan? Ik denk China.

 17. Ik kan er niet anders van maken dat dit oplichting is. Waarom laat logo’s zien van de telegraaf en andere media. Je moet dit niet willen proberen, je weet niet wat erin zit.

 18. Het is een verkoop verhaal om snel rotzooi te verkopen. Ze adviseert om 6 potjes te kopen. Je weet niet wat in deze pillen zit. Misschien zit er enkel meel of gruis in. Heb jullie ook het logo gezien van de telegraaf wat ze gebruiken?

 19. De website en video is te klungelig voor woorden. Met alle respect, dit geloof je toch niet. Het is een verkoop website, die rotzooi uit China of India verkoopt.

  Als dit een beroemde dokter zou zijn en veel heeft geschreven, dan zou je haar toch tegen komen in wetenschappelijke publicaties.

  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=Barrios

  Niets gevonden!

 20. Dr. Rosmy Barrios bestaat echt niet. Ze zegt dat ze werkt als hoofd van een afdeling M Clinic. Echter het M Clinic https://imclinic.com/es/equipo-medico/ kent deze dame niet. Ze hebben een fake instragram, facebook en linkedin gecreëerd.

  De video is gewoon een poging tot oplichting. Dezelfde substantie koop je voor een paar euro bij een drogist.

  Hoe worden mensen voor de gek gehouden.

 21. Ik heb dit sanajoint-product gekocht en de ingrediënten die het bevat lijken in overeenstemming met de claims die op het product worden beschreven.
  Ik heb gezocht naar meer informatie over deze beroemde dokter barrios, de dokter bestaat echt, maar in de video wordt ze voorgesteld als “een dokter die het geheim heeft ontcijferd”… Er valt niets te ontcijferen, de gebruikte ingrediënten zijn al het onderwerp geweest van wetenschappelijk onderzoek en worden gebruikt door veel voedingssupplementen die gericht zijn op gezamenlijke ondersteuning. Ik denk dat de “vorm” moet worden herzien, maar de “substantie” is correct.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in