Sanadigest Review & Ervaringen: Misleiding en Fake!

Sanadigest Review & Ervaringen: Oplichting of Fraude. Pas op !!
Sanadigest Review & Ervaringen: Oplichting of Fraude. Pas op !!

Sanadigest is een voedingssupplement dat wordt gepromoot als een natuurlijke manier om de spijsvertering te verbeteren en de darmgezondheid te bevorderen. Het supplement bevat een combinatie van natuurlijke ingrediënten, waaronder enzymen, probiotica, prebiotica en kruiden.

Marketing

Via de advertentie op MSN kom je terecht op de verkooppagina van Darmoplossing, met het product SanaDigest. Deze advertentie is een advertorial waarmee ze een product willen verkopen. Onderaan de pagina staat de disclaimer(in kleine letters), die je normaal gesproken niet leest staat vermeld:

Deze afslankmethode is geen wondermiddel en is niet op haar werking getest. Deze methode is niet bedoeld om welke ziekte dan ook te diagnosticeren of te genezen. Het kan de raadpleging van een arts of de follow-up van een medische behandeling niet vervangen of uitstellen. De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen en kunnen niet worden gegarandeerd.

Dubieuze en frauduleuze marketingtechnieken worden gebruikt voor een product dat niet wetenschappelijk is onderzocht. Wees alert en kritisch voordat u overweegt het aan te schaffen.
Dubieuze en frauduleuze marketingtechnieken worden gebruikt voor een product dat niet wetenschappelijk is onderzocht. Wees alert en kritisch voordat u overweegt het aan te schaffen.

Veel Nederlanders kampen met problemen aan spijsvertering

Met een kwart van de Nederlandse bevolking die kampt met maag-, darm- of leverproblemen, zien sommige bedrijven hierin een lucratieve markt. Voor hen is het niet alleen een doelgroep, maar een verdienmodel. SanaDigest is zo’n bedrijf dat inspeelt op de angst en onzekerheid van mensen met spijsverteringsklachten. Ze vertellen verzonnen verhalen over gezondheid en maken mensen bang om hun product te verkopen.

Het verkoopverhaal van SanaDigest is niets meer dan pure onzin. Het is volledig verzonnen, zonder wetenschappelijke onderbouwing of bewijs. Dit soort bedrijven probeert consumenten te manipuleren door ze angst aan te jagen over hun gezondheid, zodat ze hun geld uitgeven aan supplementen die geen bewezen effect hebben. Dit is niet alleen misleidend, maar ook ethisch verwerpelijk. Laat je niet misleiden door deze bangmakerij en kies voor betrouwbare medische bronnen en deskundig advies in plaats van het kopen van deze rotzooi.

Als je meer informatie wil hebben over darmklachten kun je de website bezoeken van de Maag Lever Darm Stichting. Hier krijg je echte waardevolle informatie over spijsverteringsklachten.

Ingrediënten

Sanadigest bevat volgens de verkoper, een combinatie van natuurlijke ingrediënten die zijn ontworpen om de spijsvertering te ondersteunen en de darmgezondheid te bevorderen. Enkele van de belangrijkste ingrediënten zijn:

 1. Enzymen – Sanadigest bevat een mengsel van enzymen, waaronder amylase, protease, lactase, lipase en cellulase. Deze enzymen helpen bij het afbreken van voedsel en verbeteren de vertering van koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels.
 2. Probiotica – Sanadigest bevat verschillende stammen van probiotica, waaronder Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis en Lactobacillus plantarum. Deze probiotica helpen bij het bevorderen van een gezonde darmflora en het verbeteren van de darmgezondheid.
 3. Prebiotica – Sanadigest bevat ook prebiotica, waaronder inuline en FOS (fructo-oligosachariden). Deze prebiotica helpen bij het voeden van de goede bacteriën in de darmen en bevorderen een gezonde darmflora.
 4. Kruiden – Sanadigest bevat ook verschillende kruiden, waaronder pepermuntblad, gemberwortel en kamillebloem. Deze kruiden hebben ontstekingsremmende eigenschappen en kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen en pijn in de darmen.

Het is belangrijk om op te merken dat de effectiviteit en veiligheid van deze ingrediënten niet wetenschappelijk zijn bewezen in relatie tot de claims die worden gemaakt over SanaDigest. Het is daarom altijd belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van voedingssupplementen en om medisch advies in te winnen voordat je ze gebruikt.

Om het product geloofwaardigheid te geven, wordt er fictief wetenschappelijk onderzoek gepresenteerd, vooral in de verkoopvideo. De verzonnen feiten wijzen op kwakzalverij. Het is onbetrouwbaar en af te raden om te kopen!
Om het product geloofwaardigheid te geven, wordt er fictief wetenschappelijk onderzoek gepresenteerd, vooral in de verkoopvideo. De verzonnen feiten wijzen op kwakzalverij. Het is onbetrouwbaar en af te raden om te kopen!

Wetenschappelijk informatie

SanaDigest is een voedingssupplement dat beweert de spijsvertering en darmgezondheid te bevorderen, maar er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat deze claims ondersteunt. Sterker nog, de verkooppagina van SanaDigest geeft toe dat het product niet is getest op zijn werking. Het is daarom essentieel om sceptisch te zijn over de claims van voedingssupplementen en altijd te verifiëren met betrouwbare wetenschappelijke informatie en professioneel medisch advies.

De voedings- en supplementenindustrie staat bekend om het maken van ambitieuze beloftes zonder solide wetenschappelijke onderbouwing. Dit betekent dat consumenten altijd voorzichtig moeten zijn bij het overwegen van dergelijke producten. Zelfs als de ingrediënten in SanaDigest in andere contexten gunstig kunnen zijn, is er geen bewijs dat de specifieke combinatie van ingrediënten in dit product effectief is voor de beoogde doeleinden.

Daarnaast gebruikt SanaDigest misleidende marketingtechnieken, zoals fictieve artsen en niet-bestaande wetenschappelijke onderzoeken, om consumenten te overtuigen. Deze fictieve “experts”, zoals Dr. Rosmy Barrios, worden door SanalysLab in hun promotiecampagnes naar voren gebracht, maar er is geen bewijs van hun bestaan of geloofwaardigheid. Wanneer een bedrijf zich baseert op verzonnen experts en nep-wetenschappelijk onderzoek, is dat een duidelijk teken van misleiding en een sterke aanwijzing dat het product en de bijbehorende claims onbetrouwbaar zijn.

In het kort, de marketing rondom SanaDigest is gebouwd op fictieve personages en ongefundeerde claims. Daarom is het verstandig om deze supplementen te vermijden en in plaats daarvan te vertrouwen op betrouwbare medische bronnen en professionele adviezen. Vertrouw niet op bedrijven die hun producten promoten met verzonnen wetenschap en fictieve experts. Het risico van misleiding is hoog en kan leiden tot geldverspilling of, erger nog, negatieve gevolgen voor je gezondheid.

Er is wetenschappelijke informatie bekend over de ingrediënten die volgens het marketingverhaal in SanaDigest zitten. Echter er is geen garantie dat deze ingrediënten er ook daadwerkelijk inzitten.

Hieronder vind je een overzicht van wat bekend is over de afzonderlijke ingrediënten:

 • L-Glutamine: Dit is een aminozuur dat in het lichaam voorkomt en belangrijk is voor de darmgezondheid. Glutamine speelt een rol bij het herstel van de darmwand en kan helpen bij het versterken van het immuunsysteem.
 • Inuline: Dit is een prebiotische vezel die de groei van gezonde darmbacteriën bevordert. Inuline kan helpen bij het verbeteren van de stoelgang en het verlichten van constipatie.
 • Magnesiumcitraat: Dit is een vorm van magnesium die gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen. Magnesium is belangrijk voor de spierfunctie, zenuwgeleiding en botgezondheid.
 • Zoethoutwortel extract: Zoethoutwortel bevat een stof genaamd glycyrrhizinezuur, dat ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Het kan helpen bij het verlichten van maag- en darmklachten, zoals maagzweren, brandend maagzuur en maagkrampen.
 • Zinkcitraat: Zink is een mineraal dat belangrijk is voor een gezond immuunsysteem, de groei en ontwikkeling van cellen en de wondgenezing.
 • Piperine: Dit is een bioactieve stof die voorkomt in zwarte peper. Piperine kan de opname van voedingsstoffen verbeteren en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.
 • Probiotica: Lactobacillus, Streptococcus thermophilus en Bifidobacterium bifidum zijn probiotische bacteriën die in SanaDigest zitten. Probiotica kunnen helpen bij het bevorderen van een gezonde darmflora en het verbeteren van de spijsvertering.

Het is belangrijk om te vermelden dat de werking van deze ingrediënten niet specifiek is getest in de vorm van SanaDigest. Er is dus geen wetenschappelijk bewijs dat het gebruik van SanaDigest daadwerkelijk effectief is bij het verbeteren van de spijsvertering.

VADOM en SanalysLab

SanalysLab valt onder VADOM en is een eenmansbedrijf, ingeschreven bij de Franse KVK 884 514 688 R.C.S. Lyon met BTW nummer FR48884514688. De oprichtingsdatum is 18/06/2020. De eigenaar is John Ajil Korri. De hoofd activiteit is: Activiteiten van reclamebureaus. (Support pour les marketing digital)

Het bedrijf heeft geen laboratorium en/of productiefaciliteiten. SanalysLab is geregistreerd als merk op 30/09/2022.

De claims van SanaDigest

 • Hoe u uw “stofwisselingsschakelaar” kunt aanzetten voor een betere gezondheid.
 • De echte oorzaak van een opgeblazen gevoel, krampen en spijsverteringsongemakken… en nee, het is GEEN voedsel.
 • Hoe Martin De Vries en duizenden anderen gebruik maken van wat zij “Digestive SuperAlim” noemen om hun gezondheid te optimaliseren.
 • Hoe u uw darmen kunt “reinigen” met een eenvoudige methode voor thuisgebruik die minder dan 2 minuten duurt.

Als de fabrikant dergelijke claims maakt over de effecten van SanaDigest op de gezondheid en spijsvertering, dan is het belangrijk dat deze claims wetenschappelijk worden onderbouwd.

Het is immers niet toegestaan om valse of misleidende beweringen te doen over de effecten van een product op de gezondheid. Bedrijven die voedingssupplementen of andere producten op de markt brengen, moeten in veel landen voldoen aan de wet- en regelgeving met betrekking tot gezondheidsclaims, zoals bijvoorbeeld in Europa de Verordening (EU) nr. 432/2012 betreffende gezondheidsclaims voor levensmiddelen. In deze verordening staan specifieke voorwaarden voor het gebruik van gezondheidsclaims op voedingsmiddelen en voedingssupplementen.

Het is belangrijk om op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat het “reinigen” van de darmen nodig is voor een betere gezondheid en dat sommige methoden schadelijk kunnen zijn. Het wordt daarom niet aanbevolen om darmreinigingsmethoden te gebruiken zonder medisch advies.

Als een fabrikant beweert dat hun product een eenvoudige methode voor thuisgebruik biedt om de darmen te “reinigen”, moeten ze wetenschappelijk bewijs leveren om deze claim te ondersteunen. Bovendien moeten ze duidelijk aangeven wat ze bedoelen met “reinigen” en welke gezondheidsvoordelen dit zou kunnen opleveren.

Als consument is het belangrijk om kritisch te zijn en onbewezen claims niet klakkeloos te geloven. Raadpleeg altijd een arts of diëtist voordat u een product gebruikt dat beweert de darmen te “reinigen” of andere gezondheidsvoordelen te bieden.

Wat zijn de ervaringen met SanaDigest

Er is geen betrouwbare wetenschappelijke informatie beschikbaar die aantoont dat SanaDigest effectief is in het verbeteren van de spijsvertering of het verminderen van darmklachten. Bovendien heeft het bedrijf achter SanaDigest geen klinische onderzoeken gepubliceerd om de werking van het product te ondersteunen.

Er zijn wel enkele individuele gebruikers die beweren baat te hebben gehad bij het gebruik van SanaDigest, maar deze ervaringen zijn niet representatief en kunnen niet als bewijs worden gebruikt voor de effectiviteit van het product.

Als je last hebt van darmklachten, is het belangrijk om eerst een arts te raadplegen en te kijken naar bewezen behandelingen en oplossingen, in plaats van te vertrouwen op niet-onderbouwde claims van voedingssupplementen.

Stof om over na te denken

Ene Martin de V verteld over zijn slechte darmgezondheid. Een of andere dame verteld in witte jas, de oplossing van jou darm probleem. De verandering in jouw voedingspatroon is SanaDigest van Sanalyslab. De dame in witte jas, heeft het over haar patiënten. Het gaat om een voedingssupplement, geen medicijn. De dame in witte jas is Dr Rosmy Barrios. Dit is allemaal te mooi om waar te zijn.

Het commentaar dat geven wordt op internet is negatief. Op Trustpilot zijn veel negatieve reacties, waarbij veel mensen aangeven dat het niet werkt!

VADOM (SanalysLab) is een reclame bureau, met als hoofd activiteit digitale marketing.

In de verkoopvideo doet ze niet onderbouwde medische uitspraken en van haar studies is geen bewijs te vinden. Normaals gesproken behoort hier een link te worden vermeld. Op Google is hiervan geen enkel bewijs te vind. Dit is heel raar toch?

Ze heeft jaren lang ervaring en samen met Martin de V heeft ze duizenden mensen geholpen. In de disclaimer staat dat het niet is getest en resultaten kunnen niet worden gegarandeerd.

Wie is eigenlijk Dr Rosmy Barrios?

Dr Rosmy Barrios is waarschijnlijk verzonnen door de verkopers om omzet te kunnen genereren.

(Niet onderbouwde bewering van Sanalyslab) De deskundige: Rosmy Barrios:

Gerenommeerd voedingsdeskundige, die erin geslaagd is een nieuwe methode te ontwikkelen die uw darmwand helpt verbeteren. Dit verschijnsel, dat zij in deze video belicht, is waarschijnlijk de reden van al uw gezondheidsproblemen. Ze is van de hoofd afdeling regeneratieve esthetica.

Dr Rosmy Barrios is afgestudeerd aan vooraanstaande universiteiten en is een erkend deskundige op haar gebied en lid van verschillende erkende adviesraden in Europa. Erkend expert in esthetische geneeskunde. Met haar jarenlange expertise is Rosmy Barrios nu de referentie op dit gebied.

Op linkedin heeft deze deskundige maar een beperkt aantal connecties. ik vind dat op een verzonnen profiel lijkt. En als de link volgt naar het kliniek waar deze dame zou werken, staat ze niet vermeld.

Rosmy Barrios is een fictieve arts die zogenaamd aan topuniversiteiten heeft gestudeerd. Ze heeft zogezegd bijgedragen aan de creatie van honderden effectieve voedingssupplementen. Wees echter waakzaam voor deze kwakzalverij!
Rosmy Barrios is een fictieve arts die zogenaamd aan topuniversiteiten heeft gestudeerd. Ze heeft zogezegd bijgedragen aan de creatie van honderden effectieve voedingssupplementen. Wees echter waakzaam voor deze kwakzalverij!

Wettelijke regels reclame

Er zijn regels m.b.t. reclame (marketing). Een bedrijf mag geen misleidende advertenties laten zien en er mogen geen onwaarheden staan in de reclame. Er mag geen belangrijke informatie worden weggelaten en het mag niet in strijd zijn met de goede smaak of het fatsoen.

De reclame van het SanalysLab of van VADOM voldoen niet aan deze eisen. Het zit vol met onwaarheden en het is strijd met het goede fatsoen om dokteren en wetenschappers te verzinnen. Een beetje overdrijven dat mag in reclames, maar het verzinnen van fake wetenschappers met dito fake profielen dat is in strijd met de goede smaak en het fatsoen.

Bronnen:

 1. Wat kan ik doen bij misleidende verkoop? | ACM ConsuWijzer
 2. Waar kan ik een klacht indienen over misleidende reclame? | Rijksoverheid.nl

Werkt Sanadigest?

Hoewel sommige van de ingrediënten in Sanadigest mogelijk gunstig zijn voor de spijsvertering en de darmgezondheid, is het belangrijk om te onthouden dat voedingssupplementen geen vervanging zijn voor een gezonde levensstijl en dat regelmatige lichaamsbeweging en een gebalanceerd dieet de meest effectieve manieren zijn om de spijsvertering en de darmgezondheid te verbeteren.

Als u overweegt Sanadigest te gebruiken, is het belangrijk om altijd medisch advies in te winnen voordat u begint met het gebruik van een nieuw voedingssupplement.

Sana Digest is een twijfelachtig product met ontraceerbare herkomst. Pas op voor deze kwakzalverij! Fictieve artsen worden ingezet in de promotie, wat frauduleus overkomt.
Sana Digest is een twijfelachtig product met niet traceerbare herkomst. Pas op voor deze kwakzalverij! Fictieve artsen worden ingezet in de promotie, wat frauduleus overkomt.

Conclusie

Samengevat is SanaDigest een voedingssupplement dat met dubieuze marketingtechnieken wordt gepromoot, zonder wetenschappelijk bewijs dat de gezondheidsclaims ondersteunt. Het product wordt verkocht via advertorials die fictieve artsen en onwaarheden gebruiken om consumenten te overtuigen. Bovendien ontbreken deugdelijk onderzoek en klinische tests om de effectiviteit van het supplement te onderbouwen. De fabrikanten maken claims die in strijd zijn met de Europese regelgeving en de wettelijke normen voor reclame.

Het is van cruciaal belang om kritisch te blijven bij het overwegen van voedingssupplementen zoals SanaDigest, vooral wanneer ze worden gepromoot met misleidende informatie en verzonnen profielen van zogenaamd gerenommeerde artsen. Er zijn geen betrouwbare bronnen die de werking van het product ondersteunen, en de negatieve feedback op platforms zoals Trustpilot wijst erop dat het niet effectief is.

Als consument is het verstandig om gezondheidsproducten en voedingssupplementen grondig te onderzoeken en medisch advies in te winnen voordat je ze gebruikt. Vertrouw niet op valse of misleidende beweringen en wees waakzaam voor marketingpraktijken die te mooi lijken om waar te zijn. Het is aan te raden om SanaDigest te vermijden vanwege de frauduleuze praktijken en het gebrek aan wetenschappelijke onderbouwing.

130 REACTIES

 1. Had 3 potten SanaDigest besteld, vanwege de korting. Na 3 potten te hebben gebruikt merkte ik niet dat er iets gebeurde. Ik wou mijn geld terug, ze beloven dit. Daarom de fabrikant gemaild met verzoek tot terugbetaling. Het antwoord was, dat ik er 3 moest bijbestellen en dat het nu bij sommige mensen iets langer duurt voordat het werkt.

  Het is oplichting.

 2. Probleem met dit soort middelen is ze wel iets kunnen helpen als je er voldoende van slikt.

  Maar er zit doorgaans te weinig werkzame stoffen in die pilletjes, zodat je er vrij veel moet slikken om effectief te zijn.

  En ze zijn idioot duur, terwijl er helemaal geen dure stoffen in zitten.

 3. Hoewel sommigen misschien kritisch zijn over Sanadigest, moet ik zeggen dat het voor mij persoonlijk gunstige effecten heeft gehad. Mijn spijsvertering is aanzienlijk verbeterd en rustiger geworden, waardoor ik me comfortabeler en gezonder voel in mijn dagelijks leven.

 4. Na een maand van gebruik merk ik nog geen verschil, maar ik blijf hoopvol dat de resultaten nog moeten komen. Het is belangrijk om geduldig te zijn en het product de tijd te geven om zijn werk te doen voordat ik een definitief oordeel vel.

 5. Sinds ik 10 dagen geleden begon, heb ik enige verandering opgemerkt; mijn darmen rommelen nu vaker. Hoewel dit mogelijk een teken van aanpassing is, zal ik het proces voortzetten en hopen dat mijn lichaam zich aan de veranderingen aanpast en verdere positieve resultaten oplevert.

 6. Sanadigst, een intrigerend product, maakt gebruik van een fictief personage, Dr. Rosmy Barrios, en een overdreven verkoopvideo om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Dr. Barrios, cum laude afgestudeerd aan talrijke universiteiten en expert in esthetische geneeskunde, het is de bedoeling dat ze autoriteit en expertise uit straalt. Dit bijzondere marketingconcept draagt bij aan de verkoopbaarheid van Sanadigst, doordat het consumenten aanspreekt op hun verlangen naar professioneel advies en oplossingen voor schoonheidsproblemen. Hoewel de strategie discutabel kan zijn, laat het de creativiteit en inventiviteit zien die bedrijven inzetten om in een competitieve markt op te vallen.

 7. Als natuurgeneeskundige ben ik altijd op zoek naar manieren om mensen op een natuurlijke en holistische manier te helpen met hun gezondheidsproblemen. Toen ik voor het eerst hoorde over Sanadigest, een nieuw product op de markt voor spijsverteringsgezondheid, was ik geïntrigeerd. Ik besloot om de ingrediënten onder de loep te nemen om te zien of dit product in overeenstemming was met mijn filosofie van natuurlijke geneeskunde.

  Sanadigest bevat verschillende ingrediënten die bekend staan om hun positieve effecten op de spijsvertering. Een van deze ingrediënten is gember, een wortel die al eeuwenlang wordt gebruikt om misselijkheid en indigestie te verlichten. Gember heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen, wat kan helpen bij het verminderen van de ontsteking die soms gepaard gaat met spijsverteringsproblemen.

  Een ander ingrediënt in Sanadigest is pepermunt, een kruid dat eveneens bekend staat om zijn spijsverteringsbevorderende eigenschappen. Pepermunt kan helpen bij het verlichten van symptomen zoals een opgeblazen gevoel, gasvorming en krampen. Bovendien heeft het een ontspannend effect op de darmen, wat de spijsvertering kan verbeteren.

  Tot slot bevat Sanadigest ook probiotica, nuttige bacteriën die een gezond evenwicht in de darmflora kunnen bevorderen. Probiotica kunnen helpen bij het herstellen van de natuurlijke balans van de darmen, wat kan leiden tot een betere spijsvertering en een versterking van het immuunsysteem.

  Vanuit een natuurgeneeskundig perspectief waardeer ik de keuze voor deze ingrediënten in Sanadigest. Ze hebben allemaal een lange geschiedenis van traditioneel gebruik en zijn gebaseerd op de helende kracht van de natuur. Echter, zoals bij elk product, is het belangrijk om te onthouden dat niet iedereen dezelfde ervaring zal hebben. Sommige mensen kunnen bijwerkingen ervaren, terwijl anderen juist baat hebben bij de behandeling.

  In mijn praktijk streef ik ernaar om een persoonlijke en holistische benadering van gezondheid te hanteren. Dit betekent dat ik altijd rekening houd met de individuele behoeften en omstandigheden van mijn patiënten. Hoewel Sanadigest veelbelovende ingrediënten bevat, is het belangrijk om te beseffen dat spijsverteringsproblemen vaak complex en multifactorieel zijn.

  Om de beste resultaten te bereiken, is het essentieel om naast het gebruik van Sanadigest ook aandacht te besteden aan voeding, levensstijl en emotionele factoren die van invloed kunnen zijn op de spijsverteringsgezondheid. Door het lichaam en de geest als één geheel te behandelen, kunnen we de best mogelijke basis leggen voor een gezonde spijsvertering en algehele welzijn.

  Een evenwichtig en gevarieerd dieet is een cruciale factor in het bevorderen van een gezonde spijsvertering. Het is belangrijk om voldoende vezels, zowel oplosbaar als onoplosbaar, te consumeren om de darmfunctie te ondersteunen en te zorgen voor een regelmatige stoelgang. Daarnaast is het belangrijk om voldoende water te drinken, wat helpt bij het voorkomen van obstipatie en het ondersteunen van de natuurlijke ontgiftingsprocessen van het lichaam. Ook het beperken van de inname van suikers, alcohol en zwaar bewerkte voedingsmiddelen kan bijdragen aan een betere spijsverteringsgezondheid.

  Levensstijl speelt ook een belangrijke rol bij het bevorderen van een gezonde spijsvertering. Regelmatige lichaamsbeweging kan helpen bij het stimuleren van de darmbewegingen, het verminderen van stress en het verbeteren van de algehele gezondheid. Ontspanningstechnieken zoals yoga, meditatie en diepe ademhalingsoefeningen kunnen ook nuttig zijn bij het verminderen van stress en het bevorderen van een gezonde geest-lichaam-verbinding.

  Emotionele gezondheid is een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien bij het aanpakken van spijsverteringsproblemen, maar het is een belangrijk element in het holistische beeld van gezondheid. Emoties zoals angst, stress en verdriet kunnen een directe invloed hebben op de spijsvertering, en het aanpakken van deze emoties kan bijdragen aan het herstel van spijsverteringsproblemen.

  Het is belangrijk om te benadrukken dat Sanadigest, hoewel het nuttige ingrediënten bevat, niet als een wondermiddel moet worden beschouwd. Het is slechts één aspect van een holistische benadering van spijsverteringsgezondheid. In mijn ervaring is het cruciaal om te kijken naar het grotere geheel en alle factoren die een rol spelen in de gezondheid van een individu.

  In conclusie, als natuurgeneeskundige waardeer ik de natuurlijke ingrediënten in Sanadigest en geloof ik dat het potentieel kan bieden bij het ondersteunen van spijsverteringsgezondheid. Echter, het is belangrijk om te beseffen dat het slechts één aspect is van een veelomvattende, holistische benadering van gezondheid. Het is essentieel om aandacht te besteden aan voeding, levensstijl en emotionele welzijn, zodat we de best mogelijke basis kunnen leggen voor een gezonde spijsvertering en algehele gezondheid.

  Dank jullie voor het plaatsen van mijn reactie

 8. Soms lijkt het alsof je leven zich afspeelt als een dramafilm, waarin je de hoofdrol speelt. Het enige verschil is dat je in de werkelijkheid niet zomaar een scène kunt overslaan. Dit was precies mijn ervaring met Sanadigest, een supplement dat als een reddende engel had moeten werken, maar in plaats daarvan mijn leven op zijn kop zette.Ik heb al jaren last van spijsverteringsproblemen, waarbij mijn artsen en ik verschillende behandelingen hebben geprobeerd. Toen Sanadigest op de markt kwam, leek het alsof er eindelijk een oplossing was gevonden voor mijn kwalen. Vol hoop en optimisme begon ik aan deze nieuwe behandeling, zonder te weten wat mij te wachten stond.

  Al snel werd duidelijk dat Sanadigest voor mij niet het wondermiddel was waar ik op gehoopt had. In plaats daarvan merkte ik dat mijn lichaam in opstand kwam. De bijwerkingen begonnen langzaam maar zeker hun intrede te doen. Mijn mond werd kurkdroog, ik kreeg last van duizeligheid, en mijn energie leek met de dag af te nemen. Het voelde alsof ik een strijd aan het voeren was met mijn eigen lichaam. Hoe langer ik Sanadigest gebruikte, hoe meer bijwerkingen ik begon te ervaren. Mijn nachten werden gevuld met slapeloosheid en nachtmerries, terwijl mijn dagen in het teken stonden van ondraaglijke vermoeidheid. Ik begon mezelf af te vragen: als de bijwerkingen het enige zijn wat ik merk, kan dit dan ooit goed zijn? Deze gedachte kwam steeds vaker bij me op en bleef als een zware last op mijn schouders rusten. Het was alsof ik gevangen zat in een vicieuze cirkel van pijn en ongemak. Ik werd steeds wanhopiger en zocht naar een uitweg, een manier om te ontsnappen aan deze ondraaglijke situatie.

  Uiteindelijk ben ik gestopt hiermee, omdat ik mijzelf voor de gek hield, tegen beterweten in. Het werkte niet en hoe het verhaal in de verkoopvideo ook was, er klopte geen f..k van. Dus mensen als spijsverteringsproblemen hebt, ga dan naar een arts toe en experimenteer niet met dit soort pillen.

 9. Hallo Redactie

  Bedankt voor het bespreken van Sanadigest in dit artikel. Helaas heb ik een minder positieve ervaring met dit product. Na het gebruik van Sanadigest kreeg ik last van darmproblemen, wat erg vervelend en ongemakkelijk was.

  Ik heb mijn klachten gemeld bij het bijwerkingencentrum, maar ik was teleurgesteld toen het bedrijf achter Sanadigest simpelweg verwees naar hun algemene voorwaarden als reactie op mijn zorgen. Het voelde alsof mijn klacht niet serieus werd genomen, en dat het bedrijf niet echt geïnteresseerd was in de gezondheid en het welzijn van hun klanten.

  Het is belangrijk dat bedrijven verantwoordelijk worden gehouden voor de effecten van hun producten en dat ze actief luisteren naar feedback van hun klanten. In dit geval lijkt het erop dat Sanadigest meer aandacht moet besteden aan de zorgen van hun gebruikers en transparanter moet zijn over mogelijke bijwerkingen.

  Ik hoop dat anderen die dit lezen, zich bewust zijn van mijn ervaring en kritisch blijven bij het kiezen van supplementen of gezondheidsproducten. Het is altijd een goed idee om te overleggen met een arts of zorgverlener voordat je met een nieuw supplement of gezondheidsproduct begint, om ervoor te zorgen dat het veilig en geschikt is voor jouw specifieke situatie.

  Het is ook nuttig om onafhankelijke beoordelingen en ervaringen van anderen te lezen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. In mijn geval had ik misschien kunnen voorkomen dat ik last kreeg van darmproblemen als ik meer onderzoek had gedaan naar Sanadigest en de mogelijke bijwerkingen ervan.

  Laten we elkaar blijven informeren en steunen bij het navigeren door de soms verwarrende wereld van supplementen en gezondheidsproducten. Samen kunnen we betere keuzes maken en bedrijven aansporen om transparanter en verantwoordelijker te zijn voor hun producten.

  Nogmaals bedankt voor het bespreken van dit onderwerp in dit artikel. Ik hoop dat mijn ervaring anderen kan helpen om bewustere beslissingen te nemen bij het kiezen van supplementen en gezondheidsproducten.

  Ik moedig iedereen aan om hun ervaringen en kennis te blijven delen, zodat we samen kunnen werken aan een gezondere en beter geïnformeerde gemeenschap.

  Nogmaals bedankt voor je inzet om dit soort onderwerpen aan het licht te brengen, en ik kijk uit naar toekomstige blogposts waarin je jouw ervaringen en inzichten deelt.

 10. Met betrekking tot Sanadigest, mijn persoonlijke mening is dat het product niet veilig is. Ik heb een aantal reviews gelezen en ben tot de conclusie gekomen dat het product niet bevredigend is en dat de verkoopvideo te mooi is om waar te kunnen zijn.
  De beloften en claims van Sanadigest zijn op geen enkele manier onderbouwd door wetenschappelijk bewijs en de vermelde doktoren lijken niet echt te bestaan. Het is onduidelijk waar de producten vandaan komen en hoe ze zijn gemaakt, wat een groot risico op potentiële bijwerkingen en vervuilde producten oplevert.

  Wat me het meest bezorgd maakt, is dat het product wordt verkocht aan mensen die op zoek zijn naar manieren om af te vallen of hun gezondheid te verbeteren. Mensen moeten zich ervan bewust zijn dat niet alle producten die als afslankmiddelen of gezondheidsproducten worden verkocht, daadwerkelijk veilig en effectief zijn.

 11. Als medewerker in de zorg ben ik het eens met de oproep om kritisch te zijn en niet zomaar elke claim te geloven. Het is inderdaad belangrijk om te weten wat je inneemt en of dit product wetenschappelijk onderbouwd is. Wat betreft de claims van SanaDigest over het “reinigen” van de darmen, is het belangrijk om te weten dat er geen wetenschappelijk bewijs is voor de noodzaak van darmreiniging en dat sommige methoden schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Het is daarom niet aanbevolen om dit zonder medisch advies te doen.

  Bovendien is de herkomst van deze pillen niet duidelijk, wat het nog belangrijker maakt om kritisch te zijn en uitsluitend producten te gebruiken waarvan de veiligheid en werkzaamheid zijn gegarandeerd. Ik maak mij zorgen over de mogelijke gevaren van dit product en heb daarom een melding gemaakt bij de NVWA om deze claims te onderzoeken.

  Het is belangrijk om te benadrukken dat gezondheid en spijsvertering beïnvloed kunnen worden door factoren zoals voeding, leefstijl en andere medische aandoeningen. Het is daarom belangrijk om altijd een arts of diëtist te raadplegen als u vermoedt dat er iets mis is met uw gezondheid.

 12. Enkele maanden geleden kocht ik vol goede hoop een supplement genaamd Sanadigest. Na vele verhalen over de wondere werking van dit product en de snelle levering ervan, was ik ervan overtuigd dat dit een uitstekende investering was in mijn gezondheid. Echter, na het trouw gebruiken van Sanadigest gedurende enkele maanden, merkte ik tot mijn verbazing geen enkel verschil. Deze ervaring leidde me tot een zoektocht naar de waarheid achter dit product en de zogenaamde Dr. Barrios.

  Mijn teleurstelling begon te groeien toen ik ontdekte dat Dr. Barrios, het brein achter Sanadigest, helemaal niet echt was. Het besef dat ik me had laten misleiden door een fictief personage voelde als een klap in het gezicht. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik besloot verder te graven.

  Tijdens mijn zoektocht kwam ik talloze negatieve verhalen tegen over Sanadigest. Steeds meer mensen deelden hun ervaringen over het gebrek aan resultaten en de teleurstelling die dit met zich meebracht. Ik begon me af te vragen hoe het mogelijk was dat zo’n product op de markt kon blijven, ondanks alle negatieve ervaringen.

  Uit wanhoop en op zoek naar antwoorden, besloot ik mijn huisarts te raadplegen. Deze gaf mij de harde waarheid: de meeste supplementen, zoals Sanadigest, doen niets en zijn enkel bedoeld om geld te verdienen voor de eigenaar. Mijn teleurstelling groeide met de minuut en ik besefte dat ik het slachtoffer was geworden van een goed geoliede marketingmachine.

  Als ik de negatieve verhalen over Sanadigest en Dr. Barrios eerder had gelezen, had ik nooit 140 euro geïnvesteerd in deze waardeloze pillen. Het is een pijnlijke les in het kritisch benaderen van gezondheidsclaims en het belang van het raadplegen van betrouwbare bronnen alvorens een beslissing te nemen over een dergelijk product.
  Ik deel mijn verhaal nu in de hoop dat anderen niet dezelfde fout maken als ik. Laat je niet verleiden door mooie marketingpraatjes en loze beloften. Doe altijd grondig onderzoek naar de effectiviteit van een product en raadpleeg betrouwbare bronnen zoals artsen en wetenschappelijke publicaties. Het is zonde van je tijd, geld en gezondheid om te investeren in producten die niets meer zijn dan een lege huls.

  • Het verhaal van Jacqueline is een duidelijk voorbeeld van hoe gemakkelijk we ons kunnen laten misleiden door valse gezondheidsclaims en loze beloftes. De supplementenindustrie is een miljardenindustrie die sterk afhankelijk is van marketing en beloftes van snelle resultaten. Maar helaas is de waarheid vaak anders dan wat ons wordt voorgespiegeld.

   Het probleem is dat veel van deze supplementen niet zijn onderworpen aan strikte kwaliteitscontroles en wetenschappelijke onderzoeken. Hierdoor zijn de beweringen van de fabrikanten vaak niet gebaseerd op solide wetenschappelijke feiten. In feite zijn de meeste supplementen, zoals Sanadigest, niet effectief en zelfs potentieel gevaarlijk.

   Het is begrijpelijk dat mensen zich aangetrokken voelen tot deze producten vanwege de belofte van betere gezondheid en welzijn. Maar de waarheid is dat er geen quick-fixes bestaan voor gezondheidsproblemen. Het onderhouden van een gezonde levensstijl met een uitgebalanceerd dieet, regelmatige lichaamsbeweging en voldoende rust is de beste manier om onze gezondheid te bevorderen.

   Het is daarom van cruciaal belang dat we kritisch blijven en ons niet laten misleiden door valse gezondheidsclaims en marketingpraatjes. In plaats daarvan moeten we ons richten op het raadplegen van betrouwbare bronnen en het zoeken naar solide wetenschappelijke bewijzen alvorens te beslissen over het gebruik van een supplement of andere gezondheidsproducten.

   In het geval van Jacqueline is het triest dat ze ook haar geld en tijd heeft verspild aan een product dat niet werkte. Maar haar verhaal kan ons helpen om te leren van haar fouten en ons bewust te maken van de gevaren van ongefundeerde gezondheidsclaims en loze beloftes.

   Al met al moeten we ons niet laten verleiden door de belofte van snelle oplossingen voor gezondheidsproblemen.

 13. De verkoopvideo van sommige producten kan soms zo amateuristisch en overdreven zijn dat het lijkt op een comedy. Een goed voorbeeld hiervan is de verkoopvideo van sommige gezondheidsproducten, waarin een persoon die zich voordoet als een expert de voordelen van het product uitlegt.

  Vaak wordt er in deze video’s gebruik gemaakt van dure termen en indrukwekkende statistieken om indruk te maken op de kijker. Het doel hiervan is om de kijker te overtuigen dat het product echt werkt en dat ze het nodig hebben om hun gezondheidsproblemen op te lossen.

  Deze video’s zitten ook vol met bangmakerij, waarbij wordt gewezen op de gevaren van het niet gebruiken van het product. Dit kan variëren van het risico op ernstige ziekten tot de mogelijkheid om een ​​gelukkiger leven te leiden.

  Een voorbeeld van zo’n product is de verkoopvideo van Dr Rosmy Barrios, waarin een crème wordt gepresenteerd als een oplossing voor pijn en ontsteking in gewrichten en spieren. Hoewel de crème mogelijk enige voordelen heeft voor mensen met deze problemen, lijkt de verkoopvideo overdreven en onrealistisch.

  Als het product echt zo goed zou zijn, zouden mensen het wel kopen, ook al lijkt het ongeloofwaardig. Mensen zijn bereid om te betalen voor effectieve producten die hun gezondheidsproblemen kunnen oplossen, maar ze willen wel bewijs zien dat het werkt.

 14. Martin de V zit aan tafel en vertelt over zijn slechte darmgezondheid. Hij heeft al van alles geprobeerd om zijn klachten te verminderen, maar niets lijkt te helpen. Dan krijgt hij een tip van een vriendin over een voedingssupplement genaamd SanaDigest van Sanalyslab.

  Martin is sceptisch en vraagt zich af of het niet te mooi is om waar te zijn. Hij is zich bewust van de vele kwakzalvers die producten aanprijzen die niet werken. Dr Rosmy Barrios begrijpt zijn zorgen en legt uit dat er inderdaad veel misleidende producten op de markt zijn. Ze benadrukt echter dat SanaDigest is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en dat het voor veel mensen effectief is gebleken.

  En toen kwam er een Fee en die blies het kwakzalversprookje voor tijdelijk uit….

 15. Nou, luister man, ik ben geen dokter en ik ben ook geen expert op het gebied van afslanken. Maar wat ik wel weet is dat er geen enkel wondermiddel bestaat als het gaat om gewichtsverlies. Het is belangrijk om altijd kritisch te blijven en jezelf af te vragen of een bepaalde methode of supplement echt werkt. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo. Ik zou zeggen, blijf realistisch en combineer afvallen met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. En als je medische hulp nodig hebt, vraag dan altijd advies aan een professionele arts.

 16. dat is onzin, ik begrijp niet of elk ingrediënt wetenschappelijk is bewezen, hoe komt het dat als ze samen zijn, ze niet efficiënt zijn ??? dit voedingssupplement lijkt vruchten af te werpen.
  Ik ben een natuurgeneeskundige, het was een van mijn klanten die dit voedingssupplement gebruikte, die me vroeg om meer te weten te komen over dit product.
  Hij had dit voedingssupplement gebruikt naast mijn aanbevelingen voor zijn verandering van levensstijl. Het was succesvol in het genezen van zijn spijsverteringsproblemen, dus ik begrijp niet hoe je alle voedingssupplementen kunt bekritiseren. op uw site raadt u het gebruik van alle voedingssupplementen in het algemeen af. Het is heel raar.

  • Het is belangrijk om op te merken dat voedingssupplementen niet ontworpen zijn om medische aandoeningen te genezen, maar om aanvullende voedingsstoffen te bieden ter ondersteuning van de algehele gezondheid. Hoewel sommige voedingssupplementen kunnen helpen bij het verbeteren van de symptomen van bepaalde gezondheidsproblemen, is het niet passend om te stellen dat een bepaald voedingssupplement een aandoening kan genezen.

   Als uw klant verlichting heeft ervaren van spijsverteringsproblemen na het gebruik van het voedingssupplement, kan het zijn dat de supplementen hebben geholpen bij het verbeteren van de voedingsstatus van uw klant en daardoor zijn algehele gezondheid hebben verbeterd. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de oorzaken van spijsverteringsproblemen kunnen variëren en dat het gebruik van voedingssupplementen alleen niet altijd voldoende is om de symptomen volledig te verlichten. Het is daarom belangrijk om de onderliggende oorzaken van spijsverteringsproblemen te identificeren en een passend behandelplan te volgen in samenwerking met een gekwalificeerde zorgverlener.

  • Een natuurgeneeskundige die alleen een doe-het-zelf cursus op mbo-niveau heeft gevolgd, kan mogelijk niet de diepgaande kennis en vaardigheden hebben die nodig zijn om complexe gezondheidsproblemen te diagnosticeren en te behandelen. Daarnaast is het belangrijk op te merken dat natuurgeneeskundige behandelingen niet geschikt zijn voor alle gezondheidsproblemen en dat sommige gezondheidsproblemen een medische interventie vereisen. Het is gevaarlijk als deze persoon zichzelf als een gekwalificeerde gezondheidsprofessional beschouwt en zich bezighoudt met diagnostiek en behandeling van gezondheidsproblemen zonder de juiste kennis, opleiding en ervaring. Dit kan leiden tot verkeerde diagnose, misinterpretatie van laboratoriumuitslagen, verkeerde behandelingen en mogelijk schade aan de patiënt.

   • Hallo, het klopt dat iedereen zichzelf in principe een natuurgeneeskundige kan noemen, omdat er geen specifieke wet- of regelgeving is die dit voorkomt. Dit kan echter ook leiden tot ongekwalificeerde personen die zichzelf als gekwalificeerde gezondheidsprofessionals beschouwen en zich bezighouden met diagnostiek en behandeling van gezondheidsproblemen zonder de juiste kennis, opleiding en ervaring.

 17. Er geen wetenschappelijk onderzoek beschikbaar is dat de effectiviteit van Sanadigest heeft aangetoond, waarom zou je het dan kopen? Hoewel de individuele ingrediënten in Sanadigest, zoals probiotica, prebiotica en enzymen, zijn bestudeerd in relatie tot hun rol in de spijsvertering, is er geen onderzoek dat specifiek gericht is op Sanadigest als geheel.

  Mensen: Voedingssupplementen niet bedoeld zijn om een gezonde voeding te vervangen!

 18. Je ziet steeds vaker dit soort advertenties. En het zijn allemaal doktoren en professoren, die dit hebben uitgevonden.

 19. Het Sandigest is wel goed bedacht, maar door gepruts vallen ze door de mand. En over de positieve reacties, als ze placebo pillen verkopen, dan heb je altijd mensen die zich beter voelen. Heeft er ooit iemand onderzocht wat er echt in zit?

  • Volgens mij is de persoon hierachter, bezig deze zwendel uit te bouwen. Met een merk, alleen hij is niet zo slim, om een ongeloofwaardig persoon te gebruiken. Deze personen zijn compleet met fake facebook, instagram en Linkedin. Dit kost wel moeite om dit in elkaar te zetten.

 20. Ik werk in een laboratorium en ik ben zo vrij geweest, de Sanadigest capsules van mijn moeder te testen. Ze zijn veilig om in te nemen. Of ze werken is nog maar de vraag, omdat ik kom enkel maar met magnesium tegen en wat ascorbinezuur (Vitamine C). Het is een goede placebo, met de waarde van ongeveer €2. De capsules hadden geen effect bij mijn moeder.

  Als je darmklachten hebt kun je het best een zonuline test doen, met het consult van een (echte) Arts.

 21. Merci pour cette information. Sanadigest vend des arnaques et est un faux site Web avec des médecins inexistants. C’est une affaire criminelle !

 22. Sanadigist bestaat dus niet, het is in feite gewoon nep wat je ziet. Dit verbaast mij totaal niet, Ik had niet anders verwacht. Niemand weet waar de pillen vandaan komen en wat er echt inzit. In beste geval zit er niets in, maar er kan ook iets giftige in zitten. Het is niet aan te raden om te gebruiken!

 23. Dit is geen kwakzalverij, maar pure oplichting. Als je last heb van je darmen, dan moet je de video kijken en daarna schijt je zo leeg van de ergernis. De SanaDigest doet niets, behalve je het plunderen van anderen hun bankrekening.

  Ze zijn goed in het oplichten en verzinnen van nepopleidingen. Misschien moeten ze wel een diplomazwendel beginnen. Dan kan je online diploma’s kopen in de weet niet kunde. Wat een onzin vertellen ze.

 24. Sanadigest neemt het niet zo nauw met de waarheid. Ik heb deze pillen gekocht, 6 potjes, want de anders was de voorraad op. Echter ik merk geen verschil, toen ik mijn geld terug wilde, deden ze moeilijk. De tevredenheidsgarantie van 90 dagen is een loze kreet. Het zijn ordinaire oplichters!

 25. LET OP Dit product is niet goedgekeurd! Het product komt oorspronkelijk uit China en door geen enkele gezondheidsdienst in Europa gekeurd. De gezondheidsclaims die er worden gemaakt zijn illegaal. Sanadigest is fake en is een marketing bureau dat meerdere ongecontroleerde Chinese producten verkoopt. Koop het dus niet, geloof geen mooie verhaaltjes!

  • Sanalyslab is gewoon oplichting. Het begint al met de video en met Nep doktoren. Het komt volgens mij ook uit China. Het is ergens een bureau met een paar computers en een website. Het wordt verstuurd, denk ik uit China, zeg maar dropshipping. Ze hebben ook SanaJoint, SanaSleep, SanaLiver en SanaDigest. In China krijgt het een andere stikker. Ik maak mij ook zorgen om de inhoud, wat dit is ongecontroleerd. Veel klachten zijn er van pakketjes die niet aankomen. En dit heb je vaak met Dropshipping uit het verre Oosten.

   • Er zijn meer van dit soort bedrijven. Het zijn idd brievenbus firma’s met een kantoor in Europa, ingeschreven in de lokale KvK. Er is te weinig zicht op dit soort bureau’s omdat ze via dropshipping werken en pakketen in kleine hoeveelheden rechtstreeks aan mensen worden verzonden. Idd als je fake video maakt, wat is dan je product waard? De inhoud is dan ook fake. Want wat is waar, het is oplichting!. Maar als het te heet onder de voeten wordt voor dit soort ondernemers, dan stoppen ze gewoon en ze plakken er een ander stikker op. Sanalyslab krijgt een andere naam en de wetenschappers heten nu Klaas en Truus.

    • Degene die hier achter zitten, verstoppen zich, achter een anonieme registratie, zo kunnen ze makkelijk verdwijnen en weer een nieuwe SCAM starten. De inhoud zou ik niet vertrouwen, weet wat je slikt. Er is geen onafhankelijk onderzoek naar de werking gedaan. Positive bevindingen kunnen ook een Placebo effect zijn. Zodra ze er achter komen dat het onzin, stopt ook het Placebo effect.

 26. Ik vraag mij af waar sanadigest zijn producten vandaan haalt, is dit India of China. Ik ben bezig met het 2e potje, maar geen enkel resultaat. Slik ik niet gewoon zand of iets anders? Ik koop niets meer, het is gewoon geld weggooien

  • Dr. Rosmy Barrios zegt van wel, maar zij bestaat niet. Er zou Lactobacillus inzitten, maar dit is geen garantie. Gezien de reputatie van het bedrijf zouden er ook geen werkzame stoffen in kunnen zitten, zodat je een placebo koopt.

 27. Ik weet niet wat er in zat, maar ik ben zwaar aan de diarree geraakt. Alles beneden was hierdoor schraal en was rood. Dit heeft een aantal dagen geduurd en de wijkpost ga aan dat ik moest stoppen met SanaDigest. De verpleegkundige heeft ons verteld dat vaak onbekend is, wat er in de pillen zit, die uit het buitenland komen. En het kan gevaarlijk zijn voor je, omdat door langdurige diarree, je kan uitdrogen en je organen kan beschadigen. Dit soort praktijken moesten verboden worden. Koop deze pillen niet en de video is oplichting!

 28. Het is weer zo’n het is te mooi om waar te kunnen zijn verhaal. Ik had het kunnen weten, inmiddels de eigenaar, na 2 potten, geen enkel effect. Geen antwoord op mail. Via creditcard kunnen terug boeken. Nu boze mail met dreigementen voor een rechtzaak, als ik niet betaal. Ik betaal niets, Ik wacht de gang naar de rechter af. En ik hoop dat ze dit doen.

 29. Had 3 potten SanaDigest besteld, vanwege de korting, want ik heb het niet breed, zeker in deze periode. Na 3 potjes te hebben gebruikt merkte ik dat er niets gebeurde. Ik wou mijn geld terug, ze beloven dit. De fabrikant gemaild met mijn bevinden en verzoek. Het antwoord was, dat ik er 3 moest bijbestellen en dat het nu bij sommige mensen iets langer
  duurt voordat het werkt.

  Wat een verschrikkelijke oplichters!

 30. Ik las op een andere website dat PROBIOSIN PLUS een betere vervanging is, dan Sanadigest en dat het helpt om af te vallen.

 31. Ik ben er in gestonken, gelukkig maar voor een potje. Ik twijfelde wel met name door het dwingende verkooppraatje, maar omdat ik veel last van mijn darmen heb, heb ik het toch besteld. Maar ik kreeg nergens een aankoopbevestiging, telefoonnummer en mailadres bestaan niet. Nu lees ik dat die vrouw helemaal niet bestaat of dat haar identiteit gestolen is. Dus ik verwacht helemaal niets te ontvangen en geld kwijt.

 32. Oh ja even vergeten. Ik was op het filmpje gestuit en begon het even te volgen, bleef volgen. Alles wat ze zeggen klopt. Allemaal ontstekingen, zelfs mijn hartprobleem. Dan zou alles te wijten zijn aan mijn darmen en vermits dat ene dat eens gezegd heeft begon ik te hopen. Maar ik zou nooit zomaar bestellen zonder even huiswerk te maken. Wat jammer dat het bullshit blijkt te zijn. Grtjs

 33. Frie: hoe ben je dan van je lekkende darm af geraakt? Ik sukkel al jaren met mijn darmen. Ik ga eens of twee keer per week naar toilet. Ik heb zoveel ontstekingen overal. Elke dag pijn dus. Mijn schouders, ellebogen, heupen, waarvan 1 ook geopereerd. Rug, nek, mijn knieen beginnen ook last te geven. Oh ja mijn polsen. 2 jaar geleden een nieuwe hartklep moeten krijgen. Ik begrijp mijn lichaam niet en mijn leven is op deze manier niet echt een leven. Ik kan niet gaan werken, als ik iets doe dan bekoop ik het achteraf maar ja je moet toch iets he. Soms wil ik gewoon niet meer verder. Ik verstop dit voor zover dat gaat maar als iemand mijn lichaam zou voelen zouden ze echt wel verschieten. Is er iemand die wel weet waar ze over een lekkende darm meer weten? Een arts in Antwerpen zei me dat ik dit had, jaren geleden maar als ik daar iets over zeg bij mijn arts dan reageert ze er eigenlijk niet op. Ik word heel vaak ziek ook. Iemand?? ….

  • Beste, ik herken dit wat : gewrichtsproblemen, sukkelen met de darmen. Maar lees hier gelukkig niets over diarree en buikkrampen.
   Probeer dit eens uit : geen koolzuurhoudende dranken, geen alcohol, enkel decakoffie.
   Geen ultrabewerkt voedsel ( snoep, frisdrank, industriegebakjes, bereide gerechten, dingen met veel additieven, chips). Eet alleen versgemaakte groenten, vlees, vis, pasta. Dagelijks wat fruit. Niet te dikwijls rauwkost. Dagelijks na het eten een wandeling. Als er na een week verbetering optreedt, zo blijven doen.
   Maar bij dagelijkse diarree, dagelijkse buikkrampen, ga naar een maagdarmspecialist met de vraag of het geen Colitis ulcurosa of Crohn kan zijn.
   Peter

 34. Ik gebruik SanaDigest nu 2 maanden, maar ik merk geen resultaat. Ik heb gezocht op Dr Rosmy Barrios, maar ik kom een nepprofielen tegen op facebook, myacare.com en linkedin. Als je zoekt op Google vind je niemand en alle websites zijn “REDACTED FOR PRIVACY” en zit buiten de Eu. Ze reageren nergens op. Ik heb WhatsApp, via email en facebook vragen gesteld, maar ik krijg een enkel antwoord. Ik voel mij behoorlijk opgelicht!

 35. Als iedereen zo goed weet wat niet en wel werkt: ik heb me 2007 laten overhalen tot een overbodige gastric bypass bij heelvgerenomeerde arts(ervoor had ik overgewicht maar geen enkele fysiekeziekete /last. Pas na de gasteic bypass begob het en ik meer dan ik ervoor at en ging van 109 naar 41kg in sneltempo=k was ongezo dste mens ter werled gewordzn en dan stelde men deze “omkeerbaarbaar”was=G.B is nooit volledig omkeerbaar=na +-6 tal levensreddende(!) Operaties stabiliseerde mojn gewocht als ik,wat ik normaal vind,oplette wat ik at(zoals van kleinsafaan weer:het trage kacheltje . Toch kon ik rond streefgewicht blijven.Maar 14 j lang heb ik me meermaals spoed aangeboden met onhoudbare pijn. Pas bij switch huisarts en k”weeral eens niet 2 happen of slokke kon innemen wendde ik me tot mijn huisarts”&die stuurde me scan en kli iek zag niets…huisartse wel en plots kon ik niet snel geboeg geopereerd worden=darm lag in 360° tordie tz necrotiseren=dus ruim moeten wegnemen,nu 3 j geleden….&chriruuge zei nog:”maar mevr.:u moet toch al veel pij geh1d hebben en k zei ja maar iu kan niet zeggen ik geen hulp zocht en jah ze kon alle artsen en ziekenhuizen opsommen=resultaat na haar ingrzzp van 72 naar 110 kg in 2jaar en k krijg hele dagen onder voeten dat ik bet te weinig eet=wie kan mishandeld lichaam ooit herstellen=niemand cf.mij…denken jullie maar eens goed na voor 1 of ander diezt te beginnen of ingreep te laten doen(canals problemen begonnen was het gerenomeerde gb chirurg ook zijn schuld niet=nu levenslang gehandicapt letterlijk…en onherstelbaar m.i…..geen doketer of professor of wie d1n ook k1n iets aan doen en ik…moet wel me leven en zeg me niet:ieder pondje gaat door t mondje=k wil even letterlijk met u ruilen! Maar nu levenslang gehandic1pt omdat ik niet voldeed /voldoe wat maatschappij als o.k. stelt!

 36. het helpt óók tegen veroudering? en die gast is pas 40? die lijkt eerder 80 en dàt triggerde mij gelijk al! ook al ’t uitbraaksel aan moeilijke woorden, studies en universiteiten is zó ongelooflijk………………..

 37. Ik ben de video van Sanadigest dankbaar en inderdaad cichorei is zeer gezond ! Mijn grootmoeder deed het alle dagen in haar koffie en iedere dag at ze wat knoflook . Ze is 101 jaar geworden. Dus sedert ik de video gehoord heb ben ik 1 pintje minder en in de plaats cichoreikoffie gaan drinken en ben langzaam aan het afvallen en voel me beter …
  ( 5€ voor ½ kg 🙂 Bedankt sanadigest. 🙂

 38. EEN TIP : Wat je het best kan doen om te weten of iets fake is of niet gewoon online gaan en opzoeken is dit product fake dan zie je al direct hoeveel mensen u er van verwittigen wanneer fake is of niet en er zullen misschien wel een paar personen ertussen staan die zeggen dat het een goed product is maar dat komt dan van mensen die er werken en zoals hierboven een persoon die zegt dat het een goed product is en de zodra er personen staan die zeggen dat het fake is geloof die maar op die manier heb ik al heel veel geld van fake producten bespaart zoals de naam rosmy barrios iemand die zegt dat ze bestaat het kan ook zijn dat iemand haar naam gebruikt zonder dat zij het weet zoniet verdient zij een lange gevangenisstraf en een zware boete voor ieder valse hoop mensenlevens op het spel zetten en de mensen hun hoop en geld aftrommelen er zijn er veel te veel die met deze kwakzalvers wegkomen word tijd dat er meer iets aan gedaan word die verdienen geen enekel menswaardig respect potverdorie en deze die de wet handhaven dat die eens meer beginnen te leren over criminelen pakken online sommiige kunnen zelf nog maar half met computer werken laat staan hackers of criminelen online opsporen 🥰

  • Degenen die de wet handhaven, dat zijn minstens even grote kwakzalvers en zakkenvullers, daarom zal het NOOIT nog beter worden, alleen maar erger, onze mening daar zijn ze niet in geïnteresseerd, ze denken niet aan veiligheid en gezondheid (wel voor de schijn om stemmen te halen), alleen aan hun eigen portemonnee denken die, dat is nu toch al genoeg bewezen, en ze halen het geld daar waar het makkelijk te halen is, bij de kleine man via BTW, taksen, parkeerboetes en energie. Niet bij de grote concerns die miljarden ontfutselen. En zo houden ze ons klein, ongevaarlijk en machteloos voor al deze shit 👍👍 we zitten allemaal gevangen in een doos, en morgen zetten ze het deksel erop.

 39. En Roodkapje en haar oma werden opgegeten door de boze wolf, maar kwamen weer klevend uit de buik toen de jager deze opensneed.

 40. Dokter Rosmy Barrios wil ons helpen … om haar rijk te maken, niet met mij hoor!!! En het filmpje duurt veel te lang, mijn darmen gaan er van krullen. Weg met die handel, je reinste onzin en het ligt er vingerdik op!!!

 41. De huisarts naait je net zo hard met zijn giftige en schadelijke pillen.
  Van hetzelfde laken een pak!!
  Ik zou hem de “HUISKWAKZALVER noemen.

   • Hij is geen Wappie, maar misleid door de boodschap. Mijn spijsvertering is niet verbeterd en ik ben veel geld kwijt aan pillen die niets doen, behalve mijn banksaldo negatief beïnvloeden. Je krijgt je geld niet terug, want je moet de verzendkosten betalen. Dit is gewoon een kut mentaliteit van deze boeven.

 42. Jammer dat men nog altijd niet deze adverteerders kan straffen,want het is ronduit frauduleus.ik ben wanhopig van de pijn er ook ingetrapt. Daarentegen heb ik ook al 100 onderzoeken,scans ,medicatie en inspuitingen gehad.gewone dokters weten het ook niet.maar je krijgt tenminste nog iets terug van ziekenfonds.conclussie is dat je moet blijven hopen op iemand of iets die het wel kan oplossen.En zeker geen voedingssupplementen kopen

  • Bent u misschien al eens bij een orthomoleculair voedingsdeskundige geweest? Zo niet, wellicht kunnen zijniets betekenen? Ik hoop het voor u, klinkt niet fijn wat u doormaakt.

 43. Ik had drie potjes besteld, inmiddels bezig met pot 2 (hlaf leeg), maar ik merk geen enkel verschil. Mijn huisarts adviseerd om goed op mijn voeding te letten. Als ik gezond heet, heb je geen plillen nodig. Ik stop met deze pillen en deze gaan retour richting afzender.

 44. Ik heb Sanadigest gekocht, was redelijk sceptisch, dus maar één potje. Heb er na een week al wel baat bij gevonden. Ook daarna nog een tweede bestelling gedaan. Voor mij doet het product wat het moet doen. De samenstelling van probiotica en inuline werken efficient. Mijn darmproblemen zijn voor een groot gedeelte opgelost, het is niet echt een vermageringsproduct, maar dat hoeft ook niet. Je voelt je wel fitter en energieker. Je enige minpunt is een zeer trage levering. Je moett echt lang wachten op je bestelling. Via email correspondentie met Nederland ( Sanalyslab is blijkbaar een Frans bedrijf) werd mij meegedeeld dat zij overspoeld worden met aanvragen voor Sanadigest.
  In elk geval blijf ik dit product momenteel nog bestellen.

  • Deze Martin de Vries bestaat niet. Dit middel is geen wondermiddel en is niet op haar werking getest, staat onderaan. En darm reinigen is onzin. Het is een voedingssupplement en geen medicijn! Zoek maar een op de term “regeneratieve esthetica” ! Dit bestaat niet!

 45. Nou ik ben er lekker ingestonken
  Ik zag staan “niet goed geld terug” dus daar kan ik dan geen buil aan vallen.
  Veel klachten en maar geen oplossing kunnen vinden dus ik dacht
  Dit is het!! nou nee dus,
  Twee en halve maand heb ik het geslikt, ook steeds via mail contact gehad met ene Julien.
  Aangegeven dat het niks deed. Op hun aanraden toch maar doorgaan misschien duurt het bij mij wat langer.
  Nu dus weer gemeld dat het voor mij niet werkt en dat ik mijn geld graag terug wil.
  Wordt ik even gewezen op de héle kleine lettertjes dat je alle lege potjes en de aangebroken moet terugsturen en ik heb het eerste potje dus allang weggegooid
  Er zijn ook kosten verbonden aan retourneren, sowieso €10,- die zijn voor eigen rekening.
  Dan gaan ze kijken of wel geld terug mag, of ik alles volgens de regels heb gedaan et ect
  Oo Oo wat heb ik hier toch de balen van 🙁 had ik dit maar eerder geweten.
  Iemand nog een idee wat ik zou kunnen doen om mijn geld terug te krijgen

 46. Het is onzin, mijn arts zegt, dat ik mijn geld beter kan gebruiken. Als dit zou werken zouden artsen dit toch voorschrijven.

  • De meeste van onze artsen werken liever curatief dan preventief. Ik heb dit product niet geprobeerd, wel met veel interesse naar d e video geluisterd! Want ik had ooit een lekkende darm, ben er via via vanaf geraakt, maar ook na vele dure poeders en supplementen, en bijkomende urinetesten etc etc…
   Wat bij SanalijsLab aangeraden wordt is echt zeer zinvol – zonder het product op zich te be/veroordelen !- pré-en probiotica, en vooral INULINE- gefermenteerde producten gebruiken, en hoofdzakelijk gezonde voeding, op voorwaarde dat je lekkende darm genezen is, werkt perfect om je energiek, gezond en (relatief) slank te houden!

 47. Ik was ook erg sceptisch, en heb dus onder het kijken al even op Google gekeken wie deze dame is. Dan kom je uit bij het bedrijf dat het filmpje presenteert, en deze site.

  Maar onder het Googlen doorgeluisterd kwam er toch een heel goed argument om het wel te bestellen. Want er werd ook gesteld dat als ik het NIET zou gaan gebruiken ik zou gaan verouderen.

  Maar serieus: dit is dus gewoon frauduleus en zou moeten worden gemeld bij de autoriteiten.

 48. Ik was er ook bijna in getuind, (niet trots op.) Maar ik was argwanend en stuitte op steeds meer onjuistheden: het telefoonnummer klopt niet, er staat dat je met klarna kan betalen maar dat blijkt niet zo te zijn, ofwel nep dus, de stem bij de vrouw klopt niet, en het filmpje is er erg op uit dat je meteen bestelt en betaalt. Ik heb wel wat nuttige info uit het filmpje gehaald maar ga het nut uit gezonde voeding halen ipv uit pillen.

  • Het is waar
   Telefoon nummer klopt niet
   En geld terug garantie ook niet
   Wil je bellen wat moet bij retour dan moet je naar Frankrijk bellen, en goed Frans of Engels kunnen
   Afzetterij
   Dit middel is gewoon in Nederland te kiop

 49. Je kan dit gelijk in het toilet gooien, dan heb je hetzelfde effect. Het is niet getest, dus waarom ben je min of meer een proefkonijn?

 50. De pagina streekt zich zelf tegen:

  De resultaten kunnen per persoon verschillen en worden niet gegarandeerd.
  De informatie in dit artikel, waarin reclame wordt gemaakt voor de producten van SanalysLab, mag niet worden beschouwd als medisch advies.

 51. Ik zou Sano digest niet kopen. Als ik wat zou hebben ga ik naar de huisarts en ga niet lopen rootzooien met alle pillen, poeders en druppels. Dit kost mij alleen maar geld, terwijl er geen enkele garantie is dat het werkt. Een ding is zeker, als ik het koop is mijn geld foetsie.

  • Er zijn mensen die klachten hebben waar de medische wereld geen antwoord op heeft om verschillende redenen. Deze mensen blijven zoeken naar een alternatief en hopen op een wonder, een oplossing, verlichting, hoop of herstel.
   En geloof mij, als je hele dagen met pijn moet leven grijp je elke kans aan.
   Net als ik er nu bijna ingetuind was, gelukkig weer even met beide benen op de grond gezet door deze review, bespaart al gauw 188,85 euro omdat ik bijna 3 potten had besteld…,

 52. Ik had nog nooit van SanaDigest gehoord, maar via MSN kreeg ik de reclame te zien. En idd de waarschuwing dat het niet getest is, staat helemaal onderaan. En facebook en LinkedIn zijn nep profielen. De profielen zijn wel heel amateuristisch opgezet .

 53. ik heb de advertentie gezien, maar dit is echt onzin. “Gerenommeerd voedingsdeskundige, die erin geslaagd is een nieuwe methode te ontwikkelen die uw darmwand helpt verbeteren.” waaruit blijkt dit !!! en Dr Rosmy Barrios is afgestudeerd aan vooraanstaande universiteiten en is een erkend deskundige op haar gebied en lid van verschillende erkende adviesraden in Europa. Het is allemaal nep en ik vind het persoonlijk pure oplichting, kwakzalverij is nog een te net woord!

  • Ik las dit over haar (u las te vlug, miste dit?)

   Dr. Rosmy Barrios is het huidige hoofd van de afdeling regeneratieve esthetica in de IM Kliniek. Zij is afgestudeerd aan de medische faculteit van de Del Norte Universiteit in Barranquilla, Colombia, en heeft zich gespecialiseerd in esthetische en anti-verouderingsgeneeskunde aan de John F. Kennedy Universiteit in Buenos Aires, Argentinië. De carrière van Dr. Barrios is internationaal. Zij heeft op drie continenten gewerkt en spreekt evenveel talen vloeiend. Zij is ook lid van verschillende adviesraden waar zij haar kennis en ervaring gebruikt om cosmeticabedrijven te helpen hoogwaardige, veilige en wetenschappelijk ondersteunde producten te creëren.

   • Heel veel problemen met de darmen, maar ik geloof niet in sprookjes. Verder mooi verwoord, als het zou werken, dan zou de darmarts dit aan ons voorschrijven. Met die K U T cornona is er geen tijd voor zorg. Iedereen had dan dit gekregen want dit is goed koper. Of ben ik zo gek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in