Remi Bloston is kwakzalverij, ervaringen geven aan, dit is ongeloofwaardig!

Remi Bloston is kwakzalverij, onze ervaring geeft aan dit is ongeloofwaardig!
Remi Bloston is kwakzalverij, onze ervaring geeft aan dit is ongeloofwaardig!

Remi Bloston wordt online verkocht als middel tegen dicht geslipte slagaders. Mijn mailbox zat afgelopen maanden vol met ongevraagde (SPAM) online aanbiedingen van Remi Bloston. Wij hebben inmiddels negatieve ervaringen met dit soort fake medicijnen. Wij beschouwen dit soort email als nepnieuws en een poging tot oplichting.

Atherosclerose en schone slagaders

Ik heb mij uitgeschreven, echter ze blijven mij deze SPAM versturen. Voor mij een reden te meer, om eens zeer kritisch naar deze aanbieding te kijken. Dit wondermiddel zou werken tegen atherosclerose. De methode zou slagaders weer doorgankelijk maken en de normale bloedsomloop weer herstellen in 28 dagen. De aanbieder beweert het navolgende:

Over 28 dagen maakt u de slagaders vrij en herstelt u de normale bloedsomloop – het effect wordt bevestigd door onafhankelijke medische testen.

Van deze testen is uiteraard geen bewijs. Er wordt geschreven wat mensen willen lezen of horen. En ze geven geen bewijs of welke bestandsdelen het wondermiddel bevat. Ik hoef niet al te veel moeite om aan te tonen dat het kwakzalverij is! Wikipedia heeft de volgende omschrijving over kwakzalverij: Kwakzalverij is strikt genomen het onbevoegd uitoefenen van de geneeskunde.

Als je meer wilt weten over atherosclerose, ga dan naar de website Hartwijzer van  Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC). Als je twijfelt, zou ik het niet kopen, maar eerst een huisarts raadplegen.

De aanbieders zijn gevestigd in het buitenland.

De marketing is misleidend

Het is mogelijk dat sommige marketing voor Remi Bloston misleidend is, vooral als de claims niet wetenschappelijk zijn onderbouwd of als ze overdreven of onrealistisch lijken. Het is belangrijk om altijd kritisch te zijn over de beweringen van voedingssupplementen en om alleen producten te kiezen die zijn onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek en die worden verkocht door gerenommeerde en betrouwbare bedrijven.

Bedrijven hebben soms de neiging om hun producten in de meest gunstige bewoordingen te beschrijven om meer klanten aan te trekken, maar dit kan leiden tot misleidende of onrealistische claims. Het is daarom belangrijk om altijd de ingrediënten en de beweringen van een product zorgvuldig te onderzoeken voordat je het koopt, en om waar mogelijk onafhankelijke beoordelingen en wetenschappelijk onderzoek te raadplegen.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat voedingssupplementen geen vervanging zijn voor een gezonde levensstijl en dat het belangrijk is om een evenwichtige voeding te hebben en regelmatig lichaamsbeweging te krijgen voor een optimale gezondheid van het hart en de bloedsomloop. Het is altijd verstandig om medisch advies in te winnen voordat u voedingssupplementen gebruikt, vooral als u al medicatie gebruikt of gezondheidsproblemen heeft.

Quasi medische omschrijving van Remi Bloston

Ze geven quasi medische omschrijving, zoals:

“Dankzij mijn cardio-circulerende formule kunt u op een natuurlijke manier uw problemen met circulatie oplossen. Sterker nog, u kunt het voorkomen dat de problemen in de toekomst terugkeren”

In het artikel staat de volgende eigenschappen:

 • verlost te geraken van 99,7% van de atherosclerotische plaques, de cholesterolafzettingen en de toxines – in 28 dagen;
 • de slagaders hun natuurlijke doorstroming voor 100% wilt herstellen – en elke cel van uw lichaam van zuurstof wilt voorzien;
 • het risico op een hartinfarct met 185% en een hersenberoerte met 168% te verminderen;
 • voor eens en altijd het gevoel van bevroren handen en voet uit te schakelen en de pijn in de omgeving van het borstbeen te vergeten;
 • uzelf te ontdoen van 98,9% van de lelijk makende en pijnlijke varices;
 • de vitale krachten volledig te herstellen en de fitheid van een 20/25-jarige;
 • en hierdoor opnieuw te genieten van het leven!

Daarnaast staan er in het artikel ook een hoop fake testimonials, die overigens nooit waar kunnen zijn. De zgn professor, die dit geschreven heeft, bestaat niet. Ze hebben ergens van internet een foto geplukt en naam verzonnen. Lees hieronder mee, hoe ze boel bij elkaar verzinnen. 

Ik ben prof. Jaak Engels en ik ben wetenschapper, specialist in de moleculaire biologie. Op deze pagina wil ik u de belangrijkste prestatie van mijn leven voorstellen, waarvoor ik reeds verschillende prestigieuze prijzen heb ontvangen, hieronder de Prijs van de Wereld Organisatie voor de Strijd tegen Atherosclerose.

Ik heb een methode uitgewerkt, waarmee iedereen op een natuurlijke, veilige en zuinige manier de slagaders kan bevrijden van atherosclerotische plaques, cholesterolafzettingen en toxines, en bij gevolg er de normale bloedsomloop in herstellen en het risico op een hartinfarct verminderen met 185% en op een hersenberoerte met 168%. En dat alles in 28 dagen!

De disclaimer van Remi Bloston

Uiteraard is er een disclaimer. In deze disclaimer staat dat wat wordt beweerd in het artikel niet waar is.

Het beschreven artikel is een voedingssupplement en is niet bedoelt om de fysiologische functies van het lichaam te diagnosticeren, te herstellen, te corrigeren of te wijzigen door middel van een farmacologische, immunologische of metabolische werking. 

Doelgroep van deze kwakzalvers

De beoogde doelgroep (slachtoffers) van deze kwakzalvers (oplichters) zijn mensen die medisch problemen hebben en opzoek zijn mogelijkheid voor genezing. Een middel, dat hun probleem oplost binnen 28 dagen. De bedoeling is ze snel een paar honderd euro lichter te maken, met iets wat niet werkt. Ze geven valse hoop, als het te mooi is waar te zijn, dan is het niet waar.

 

Een voorbeeld van een verkoopscherm, waarbij ze proberen je over te halen om veel geld uit te geven.
Een voorbeeld van een verkoopscherm, waarbij ze proberen je over te halen om veel geld uit te geven.

Wat moet je nu geloven

Het is begrijpelijk dat het soms verwarrend kan zijn om te weten wat te geloven als het gaat om gezondheidsproducten, vooral als er veel tegenstrijdige informatie beschikbaar is. Het is echter belangrijk om altijd kritisch te zijn over de beweringen van voedingssupplementen en om alleen producten te kiezen die worden onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek en worden verkocht door gerenommeerde en betrouwbare bedrijven.

Als het gaat om het kiezen van gezondheidsproducten, is het ook belangrijk om te onthouden dat er geen “wondermiddel” is dat alle gezondheidsproblemen op magische wijze kan oplossen. Een gezonde levensstijl, waaronder een gebalanceerd dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende slaap en stressmanagement, blijft de meest effectieve manier om de gezondheid te verbeteren en te behouden.

Als u vragen heeft over een specifiek product of gezondheidsclaim, kunt u het beste advies inwinnen bij uw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener. Zij kunnen u voorzien van deskundig advies en aanbevelingen die zijn afgestemd op uw individuele gezondheidssituatie.

Conclusie Remi Bloston

Niet kopen!! Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Remi Bloston of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

Daarnaast kun je dit ook vragen aan je huisarts of behandeld specialist!

5 REACTIES

 1. Goed verhaal, ik ga het niet kopen. Deze zgn capsule doet helemaal niets, tegen hart en vaatziekten. De cardioloog zegt dat het gevaarlijk en zelfs oplichting is. Maar als je paar stands in je lichaam krijgt zoek je naar een oplossing.

 2. In mijn mailbox: Leerstoel voor de Preventie van Veneuze Congestie

  Atherosclerose kan ernstige gevolgen hebben, inclusief een hartinfarct, een beroerte of de amputatie van een voet.

  Stelletje oplichters !!!!!!!!!

 3. Heel hartelijk dank. Er zouden er meer moeten zijn zoals jullie, want ja …. als je problemen hebt hou je je soms vast aan een strohalmpje. Zeer zeer bedankt hoor !!!!

 4. Bedankt voor de duidelijke stellingname. Ik had al zo’n vermoeden, maar omdat ik zelf ook met dat probleem kamp, is een mens gevoeliger voor dit soort misleidende reclame. Je denkt toch altijd … zou het misschien …
  Gelukkig heb ik inderdaad een schitterend huisarts waarbij ik steeds terecht kan voor kwaliteitsvolle raadgevingen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in