Redushaper, je verliest er geen centimeter buikvet door. Ervaringen en Review

Redushaper is een T-shirt voor het verlies van buikvet. Er worden talloze producten verkocht waarbij belooft wordt dat je hierdoor buikvet gaat verliezen. Een vraag van onze lezers is of je centimeters buikvet kunt verliezen door het dragen van zo’n shirt. De reden is, er komt een speciale gebeurtenis aan en zij wil graag een bepaald kleding stuk aan. Deze zit momenteel te strak, door dat ze wat kilo’s te zwaar is. Tijdens het zoeken naar een oplossing hiervoor kwam ze terecht op een diverse websites na een TV commercial. De kosten hiervoor zijn €34,95 maar dan ben je snel van je buikvet af of toch niet.

Wetenschappelijk bewijs

Redushaper is een kledingstuk dat wordt geadverteerd als een manier om af te vallen en een strakker figuur te krijgen door middel van compressie. Het wordt meestal gedragen als een soort korset of een broekje en beweert de taille, buik en heupen te verminderen en te shapen. Het idee is dat de compressie het lichaamsvet zal verminderen en een slanker uiterlijk zal geven.

Er is echter geen wetenschappelijk bewijs dat het dragen van dit soort kleding daadwerkelijk leidt tot significant gewichtsverlies of vetvermindering. Het kan hoogstens zorgen voor een tijdelijk verlies van enkele centimeters door de compressie, maar dit is meestal niet permanent.

Vraagstelling is verlies je buikvet door het gebruik van Redushaper?

Het antwoord is volmondig nee!, lees onze review!

Claim volgens de fabrikant/Verkoper

  • Het ReduShaper T-shirt is beschikbaar voor mannen en vrouwen. Ongelofelijk handig als u snel centimeters buikomtrek wil verliezen! Na enkele weken ziet u al resultaat!
  • Draag de ReduShaper de hele dag onder uw kleren of sport met de ReduShaper aan. U zult zien dat het opgeslagen vet op de buikomtrek zichtbaar afneemt!
  • De ReduShaper modelleert uw taille en doet u makkelijk kilo’s verliezen rond de heupen en op andere plaatsen waar u moeilijk afvalt met een normaal dieet.
  • Dankzij de Neo Power-technologie heeft de Redushaper een uiterst ontwikkeld absorptievermogen. De vezels laten u maximaal transpireren en verminderen overtollige rondingen.
  • De ReduShaper helpt u een strakke buikomtrek te behouden en zo uw figuur te verbeteren. Brengt uw lichaam opnieuw in model!

Bron

  1. https://www.tv-winkel.eu/nlnl/product/redushaper/3159__detail.aspx
  2. https://www.bol.com/nl/nl/p/redushaper-1-1-2extra-large-afslankbroekje-voor-heren-bekend-van-tv/9200000073163456/

Dit shirt moet je de hele dag dragen. Het shirt gaat er voor zorgen dat je meer gaat zweten. Meer zweten wil niet zeggen dat je lokaal vet verbrand! Het lichaam heeft het warm en gaat vocht verdampen om te koelen. Dit is wat er gebeurt.

Door het gebruik van zo’n shirt verlies je dus vocht en als je dit opmeet met een centimeter, zie je aan het einde van de dag wat millimeters in omvang bent verloren. Wat je verloren bent is zweet, geen vet. Na een glas water, ben je terug op het oude niveau.

Werkt het echt?

Er is momenteel geen wetenschappelijk bewijs om te suggereren dat het dragen van het ReduShaper T-shirt leidt tot significant gewichtsverlies of verlies van buikomtrek. Er zijn wel aanwijzingen dat het dragen van compressiekleding kan helpen bij het verminderen van zwelling en het verbeteren van de bloedcirculatie, maar het effect op gewichtsverlies is beperkt en afhankelijk van verschillende factoren, zoals het dieet en de lichamelijke activiteit.

Het is daarom belangrijk om een gezonde levensstijl aan te houden, waaronder regelmatige lichaamsbeweging en een uitgebalanceerd dieet, om gewichtsverlies te bevorderen en een gezond lichaamsgewicht te behouden.

Stof om over na te denken

  1. Als dit zou werken, dan zouden sportscholen dit adviseren om te gebruiken
  2. Het zou het middel zijn om het gevaarlijke buikvet rond je middel kwijt te raken. Zorgverzekeringen zouden dit toch in het basispakket opnemen. Geen diëten meer en alle voedingsdeskundigen raken werkeloos.
  3. De huisarts zou dan toch adviseren om te gebruiken.

Conclusie

Je gaat hier echt niet van afvallen, laat staan dat je een paar centimeter om je middel gaat verliezen.

Het enige wat helpt, is bewegen en je voedingspatroon aanpassen.

Als je twijfelt neem dan contact op met de huisarts of specialist, voordat je tot de koop overgaat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in