Promagnetin ervaringen, deze biomagnetische inlegzolen is geldverspilling 4.88/5 (8)

11
409
Inbound Marketing, Lead Magnet, Customer Attraction and Retention, B2B Concept
Inbound Marketing, Lead Magnet, Customer Attraction and Retention, B2B Concept

Mijn mailbox, zit vol met ongevraagde email (SPAM), de aard van deze email is zorgelijk, omdat de aanbieder probeert rotzooi te verkopen, als wondermiddel. De aanbieder speelt in op gezondheidsklachten van mensen. Als je op de link drukt kom je op de verkooppagina van de aanbieder. Hier tracht hij of zij biomagnetische Promagnetin inlegzolen als wondermiddel te verkopen. De kosten zijn €119, maar dan je ook wat of toch niet……..

Het aanbod van de aanbieder

De pijn verdwijnt na 8 minuten! De baanbrekende ontdekking van de Nederlander verwijdert 41 pijnaandoeningen – zonder poeders, zonder injecties, zonder urenlang in de wachtzaal van de dokter te zitten wachten om hulp te vragen

De motivatie van de aanbieder

Prof. Edwin X (expert in moleculaire biologie en biomedische engineering) had besloten om zijn moeder te bevrijden van ischias en ernstige reumatische pijn. Dit was het begin van een revolutie in de strijd tegen de pijn. Na een jaar van geavanceerd onderzoek ontwikkelde hij een natuurlijke, veilige en gemakkelijk toe te passen biomagnetische methode.

Let op: De aanbieder gebruikt de titel van Professor om geloofwaardig over te komen. Oplichters en kwakzalvers gebruiken vaak dit soort titels om legitiem over te komen.

Medische vakbladen hebben de nieuwe weg al geprezen als een “baanbrekende ontdekking voor de gezondheid” en de professor werd voor zijn prestatie genomineerd voor de Nobelprijs.

Let op: De aanbieder beroept zich op medische vakbladen, zonder verwijzing. En nog mooier de Professor is genomineerd voor de nobelprijs.

Dit betekent dat de methode alle ontstekingen volledig bestrijdt, het werk van de organen (inclusief nieren, hart, lever, maag en longen) corrigeert en ook gewichtsverlies ondersteunt.

Let op: De aanbieder doet een stelling die te mooi is om waar te zijn. Dus dit is zonder meer oplichting!

Bovendien regenereren de lichaamscellen zich automatisch door natuurlijke stimulatie van de juiste receptoren. Als gevolg daarvan verdwijnen ontstekingen, degeneratie en zwellingen. De biomagnetische methode bleek 98% effectief bij mensen met langdurige reumatische, artritische, migraine en zelfs ischias pijn.

Let op: De aanbieder beweert dat ontsteking verdwijnen en het lichaam zich herstelt door een soort van stimulatie. Dit is gewoon onzin wat er staat.

De biomagnetische methode van professor Mees is nu beschikbaar in de detailhandel onder de naam Promagnetin. Het neemt de vorm aan van unieke biomagnetische inlegzolen, die de gunstige effecten van oude Chinese acupressuur en de meest moderne biomagnetische therapie combineren. Het gebruik ervan is volledig veilig voor het organisme, zoals blijkt uit studies van het Zwitserse onderzoekscentrum in Genève.

Let op: De aanbieder noemt een onderzoekscentrum, echter zonder bewijs of link. Met het noemen van onderzoekscentrum willen ze mensen laten geloven dat het betrouwbaar is.

Het magnetische veld dringt onmiddellijk door in de pijnlijke weefsels en voorkomt dat elektrische pijnimpulsen uit de cellen ontsnappen. Het pijnsignaal dooft in een oogwenk. Bovendien zorgen veilige magnetische gezondheidskrachten met een kracht van 970 gauss ervoor dat rode bloedcellen de dunste haarvaten bereiken. 

Let op: De aanbieder doet uitspraken, die niet kunnen. Binnen 8 minuten ben je van de pijn af. Maar eerst ben je €119 kwijt, maar dan heb je een paar badslippers…….

De disclaimer van de aanbieder

Het beschreven object is een niet-medisch hulpmiddel en is niet bedoeld om de fysiologische functies van het lichaam te diagnosticeren, te herstellen, te corrigeren of te wijzigen door middel van een farmacologische, immunologische of metabolische werking

De disclaimer zegt dat niet bedoeld is als om je medische probleem op te lossen.

Conclusie

De Promagnetin inlegzolen, is een product dat zeer dubieus is en mensen niet gaat genezen. Wij adviseren dan ook dit niet te kopen.

Please rate this

11 COMMENTS

 1. Wetenschapper uit Drunen heeft een natuurlijke methode ontdekt, die elke pijn verwijdert in nauwelijks 3 minuten Ha ha ha !!!!

  Wat een onzin

  Cor de Ron (39 jaar) is een Nederlandse wetenschapper, die sinds 9 jaren onderzoeken uitvoert aan de Staatsuniversiteit in Ohio. Twee jaar geleden heeft de Nederlander een ongeval overleefd, waar hij op het nippertje aan ontsnapte en waardoor hij een onvoorstelbare pijn ervaren heeft. Hij besefte toen, hoe weinig de moderne wetenschap te bieden heeft aan mensen, die kampen met pijn. Niet lang daarna heeft hij een natuurlijke methode uitgewerkt, die de pijn zelfs 5.000 keer beter bestrijdt, dan de andere tot op heden gekende middelen.

  Iedereen weet toch dat dit oplichting is of je bent verschrikkelijk naief !

 2. De biomagnetische methode zorgt er voor dat 117 euri van je rekening verdwijnt en hiervoor krijg je een stel badslippers van de Action. Mensen dit klopt idd niet!

 3. Je kan aan mij ook 100 euro overmaken, dan krijg je 2,5 euro om teenslippers te kopen bij de action. Dit is een superdeal!

 4. Het alarm gaat af als je met deze slippers de winkel inloopt, zo sterk is het magnetisch veld. Zou het niets radioactiefs hebben?

 5. als je iedere naam gaat googelen bestaan deze zelfs niet, ik vind geen Professor Edwin Mees die op de foto lijkt en nog minder eentje die verbonden is met Promagnetin zolen.
  De personen die de zolen zogezegd gekocht hebben ben ik ook eens gaan opzoeken en ra ra nergens vind je die namen gelinkt aan hun gezichten. Wat ik wel vond was soms een bepaalde naam die overeen kwam met een overleden persoon, een ander gezicht erbij kleven en woonplaats en je hebt onmiddellijk een niet bestaand persoon. En ja je kan dergelijke zolen inderdaad overal kopen voor minder dan 10 euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here