Promagnetin ervaringen, deze biomagnetische inlegzolen zijn geldverspilling

Inbound Marketing, Lead Magnet, Customer Attraction and Retention, B2B Concept
Inbound Marketing, Lead Magnet, Customer Attraction and Retention, B2B Concept

Mijn mailbox, zit vol met ongevraagde email (SPAM), de aard van deze email is zorgelijk, omdat de aanbieder probeert rotzooi te verkopen, als wondermiddel. De aanbieder speelt in op gezondheidsklachten van mensen. Als je op de link drukt kom je op de verkooppagina van de aanbieder. Hier tracht hij of zij biomagnetische Promagnetin inlegzolen als wondermiddel te verkopen. De kosten zijn €119, maar dan je ook wat of toch niet……..

Het aanbod van de aanbieder

De pijn verdwijnt na 8 minuten! De baanbrekende ontdekking van de Nederlander verwijdert 41 pijnaandoeningen – zonder poeders, zonder injecties, zonder urenlang in de wachtzaal van de dokter te zitten wachten om hulp te vragen

De motivatie van de aanbieder

Prof. Edwin X (expert in moleculaire biologie en biomedische engineering) had besloten om zijn moeder te bevrijden van ischias en ernstige reumatische pijn. Dit was het begin van een revolutie in de strijd tegen de pijn. Na een jaar van geavanceerd onderzoek ontwikkelde hij een natuurlijke, veilige en gemakkelijk toe te passen biomagnetische methode.

Let op: De aanbieder gebruikt de titel van Professor om geloofwaardig over te komen. Oplichters en kwakzalvers gebruiken vaak dit soort titels om legitiem over te komen.

Medische vakbladen hebben de nieuwe weg al geprezen als een “baanbrekende ontdekking voor de gezondheid” en de professor werd voor zijn prestatie genomineerd voor de Nobelprijs.

Let op: De aanbieder beroept zich op medische vakbladen, zonder verwijzing. En nog mooier de Professor is genomineerd voor de nobelprijs.

Dit betekent dat de methode alle ontstekingen volledig bestrijdt, het werk van de organen (inclusief nieren, hart, lever, maag en longen) corrigeert en ook gewichtsverlies ondersteunt.

Let op: De aanbieder doet een stelling die te mooi is om waar te zijn. Dus dit is zonder meer oplichting!

Bovendien regenereren de lichaamscellen zich automatisch door natuurlijke stimulatie van de juiste receptoren. Als gevolg daarvan verdwijnen ontstekingen, degeneratie en zwellingen. De biomagnetische methode bleek 98% effectief bij mensen met langdurige reumatische, artritische, migraine en zelfs ischias pijn.

Let op: De aanbieder beweert dat ontsteking verdwijnen en het lichaam zich herstelt door een soort van stimulatie. Dit is gewoon onzin wat er staat.

De biomagnetische methode van professor Mees is nu beschikbaar in de detailhandel onder de naam Promagnetin. Het neemt de vorm aan van unieke biomagnetische inlegzolen, die de gunstige effecten van oude Chinese acupressuur en de meest moderne biomagnetische therapie combineren. Het gebruik ervan is volledig veilig voor het organisme, zoals blijkt uit studies van het Zwitserse onderzoekscentrum in Genève.

Let op: De aanbieder noemt een onderzoekscentrum, echter zonder bewijs of link. Met het noemen van onderzoekscentrum willen ze mensen laten geloven dat het betrouwbaar is.

Het magnetische veld dringt onmiddellijk door in de pijnlijke weefsels en voorkomt dat elektrische pijnimpulsen uit de cellen ontsnappen. Het pijnsignaal dooft in een oogwenk. Bovendien zorgen veilige magnetische gezondheidskrachten met een kracht van 970 gauss ervoor dat rode bloedcellen de dunste haarvaten bereiken. 

Let op: De aanbieder doet uitspraken, die niet kunnen. Binnen 8 minuten ben je van de pijn af. Maar eerst ben je €119 kwijt, maar dan heb je een paar badslippers…….

De disclaimer van de aanbieder

Het beschreven object is een niet-medisch hulpmiddel en is niet bedoeld om de fysiologische functies van het lichaam te diagnosticeren, te herstellen, te corrigeren of te wijzigen door middel van een farmacologische, immunologische of metabolische werking

De disclaimer zegt dat niet bedoeld is als om je medische probleem op te lossen.

Conclusie

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Promagnetin ervaringen of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

8 REACTIES

 1. Ik bestelde op 10 maart 2021 een paar Promagnetin steunzolen voor 50+ aan 124euro zonder verzendingskosten. Op 15 maart bezorgt Bpost een pakket waarvoor ik 131euro moet betalen. Ik weiger de levering, ik deed geen aankoop aan 131euro en weet dus niet wat er in het pakket zit.
  Wordt dit pakket terug naar de verzender gezonden?

  • Het wordt teruggestuurd naar de afzender. Dit is geheel binnen de 14 dagen van het herroepingsrecht. het pakket krijgt een mooie sticker dat het geweigerd is. Stuur wel even een mail dat je het geweigerd hebt en je beroept op het herroepingsrecht.

 2. Ik heb juist een paar besteld voor de prijs van €119, verzendingskosten inbegrepen.
  Ik ga die testen en wanneer geen resultaat zal ik geen 2de paar aanschaffen.

 3. als je iedere naam gaat googelen bestaan deze zelfs niet, ik vind geen Professor Edwin Mees die op de foto lijkt en nog minder eentje die verbonden is met Promagnetin zolen.
  De personen die de zolen zogezegd gekocht hebben ben ik ook eens gaan opzoeken en ra ra nergens vind je die namen gelinkt aan hun gezichten. Wat ik wel vond was soms een bepaalde naam die overeen kwam met een overleden persoon, een ander gezicht erbij kleven en woonplaats en je hebt onmiddellijk een niet bestaand persoon. En ja je kan dergelijke zolen inderdaad overal kopen voor minder dan 10 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in