Premium Detox Extract+ ervaringen en negatieve review 4.83/5 (6)

2
145
Via de spam link in de mail kom je op verkooppagina, met geen bewijs en vol met onzin!

Ik kreeg een vraag over de werkzaamheid over afvallen met het middel Premium Detox Extract+. Betrokkene had net als ons een (ongevraagd) bericht ontvangen, waarin de werking van het wondermiddel stond omschreven. Zo nieuwsgierig als wij zijn, hebben wij de aanbieding bestudeerd en er onze kritische analyse op los gelaten. Eerste analyse is, het middel werkt niet, als het te mooi is om waar te zijn, dan is het niet waar. Dit geldt ook voor medicijnen, methodes en voedingssupplementen.

Feiten:

   1. Dit soort berichten worden ongevraagd verzonden door een afzender met de naam immuunsysteem TW. De laatste ontvangen wij veel berichten met TW aan het einde van afzender. Deze emails zijn zeer dubieus, voorbeeld was onlangs REMI BLOSTON TW De verzender heeft blijkbaar een database met  email adressen gekocht, om rotzooi te promoten. Wij en vele anderen hebben nooit toestemming gegeven voor het verhandelen van onze data. Tevens hebben wij ons ooit aangemeld op een dergelijke emaillijst. De Spam varieert van gratis Netflix tot een gratis verblijf in een hotel en andere onzin. De spammer verzend zijn email vanuit een buitenlands bedrijf. Deze spam komt uit het buitenland, waar de Nederlandse wet niet van toepassing is. Ongevraagd betekent dat de ontvanger van de e-mail niet vooraf aantoonbare, expliciete en op elk moment intrekbare toestemming voor de verzending van de mailing heeft verleend.

    SPAM email afzenders
   2.  Ondanks dat je op de uitschrijf link klikt, dan krijg je de boodschap van je virusscanner dat het niet veilig is. Een duidelijk teken dat het niet goed zit.
   3. Als je deze afzenders blokkeert, komen ze met ander email adres net zo hard weer terug. Dit is een SPAM plaag. Ze blijven ongevraagd email versturen.
   4. Er wordt een beweert dat “ONTGIFTEN VAN HET LICHAAM BLIJKT CRUCIAAL VOOR WIE WILT AFVALLEN”. Terwijl meer bewegen en minder (suikers) consumeren juist de sleutel is voor het afvallen. (En niets kost!) Er wordt dus niets bewezen, enkel maar zogenaamde kwaliteiten benoemd.

    Inhoud van het spambericht
    Inhoud van het spambericht
   5. Nadat je de link hebt aangeklikt kom je uit op een verkooppagina, waarin het product, zonder enig bewijs de hemel in wordt geprezen. Het is zelfs goed voor je huid en nagels. Maar uiteindelijk slecht voor je bankrekening.

    Er is geen bewijs dat dit product werkt. De website staat vol met onwaarheden.
   6. Het product zou de navolgende ingrediënten bevatten: mariadistel, kurkuma en zwartepeperextract.

    Het product zou de navolgende ingrediënten bevatten: mariadistel, kurkuma en zwartepeperextract.
   7. Op de betaalpagina, verschijnen meldingen dat mensen een product hebben gekocht. Er zit een soort van loop in, na verloop van tijd verschijnt dezelfde naam weer.
   8. Op de betaalpagina verschijnt de mededeling dat er nog maar 11 pakketen zijn en wij nog maar paar minuten de tijden hebben om te reageren. Die 11 pakketen worden niet minder en dezelfde namen komen weer terug. Op deze manier proberen ze je onder druk te zetten om het product te kopen.
   9. Er is geen wetenschappelijk bewijs en de reacties onderaan de pagina zijn nep reacties.

  Conclusie en aanbevelingen

Wij adviseren je om dit product niet te kopen. Dit product wordt verkocht via SPAM email. Er is geen bewijs dat het werkt en de ingrediënten zijn vaag. Het enige zichtbare resultaat is dat, als je het gebruikt, het saldo van je bankrekening aanmerkelijk daalt. En nogmaals, als het te mooi is om waar te zijn, is het niet waar en bovendien zeer slecht voor je bankrekening.

 

Please rate this

2 COMMENTS

 1. Van sommige pillen val je echt af, alleen je hebt een levertransplantatie nodig om te herstellen. Sommige middel werken, maar er kunnen stoffen in zitten, waarvan je veel last krijgt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here