PhenQ PM Review: Is dit gewichtsverlies supplement effectief?

PhenQ PM Review: Is dit gewichtsverlies supplement effectief?
PhenQ PM Review: Is dit gewichtsverlies supplement effectief?

PhenQ PM is een gewichtsverlies supplement dat zichzelf beweert te onderscheiden van andere gewichtsverlies supplementen op de markt. Volgens de fabrikant helpen andere formules alleen met het verbranden van calorieën na een workout of vereisen ze dat je een strikt dieet volgt en afstand doet van je favoriete snacks, wat op de lange termijn niet haalbaar is.

Claim PhenQ PM

PhenQ PM beweert anders te zijn omdat het de natuurlijke vetverbrandingsprocessen van het lichaam tijdens diepe slaap gebruikt om een gezonde gewichtsvermindering te bevorderen zonder dat er strikte workouts of diëten nodig zijn. Het supplement beweert dat het de hoeveelheid menselijk groeihormoon verhoogt, overtollig cortisol verwijdert en de eetlust regelt om dit te bereiken. Het is belangrijk om op te merken dat deze claims niet zijn geëvalueerd door de FDA en het is altijd aan te raden om een arts te raadplegen voordat u begint met een supplementenregime.

Ingrediënten

L-Arginine is een aminozuur dat betrokken is bij de productie van stikstofoxide, wat helpt om bloedvaten te verwijden en de bloedstroom te verbeteren.

L-Lysine HCL is een ander aminozuur dat betrokken is bij de productie van collageen, een eiwit dat belangrijk is voor de gezondheid van huid, haar en nagels.

L-Theanine is een aminozuur dat voorkomt in thee-bladeren en bekend staat om zijn vermogen om ontspanning te bevorderen en stress te verminderen.

5-HTP is een voorloper van de neurotransmitter serotonine, die betrokken is bij stemmingregulatie en slaap.

Chroom is een mineraal dat helpt bij het reguleren van bloedsuikerspiegels en belangrijk is voor koolhydraatmetabolisme.

Biotine is een B-vitamine die belangrijk is voor gezonde haren, huid en nagels.

Molybdeen is een spoormineraal dat belangrijk is voor een aantal enzymreacties in het lichaam.

Vitamine C is een antioxidant die belangrijk is voor de immuunfunctie en de gezondheid van bindweefsel.

Vitamine B1 (thiamine) is een B-vitamine die belangrijk is voor energie metabolisme, zenuwfunctie en cognitieve ontwikkeling.

Vitamine B6 (pyridoxine) is een B-vitamine die belangrijk is voor de vorming van rode bloedcellen, neurotransmitters en de stofwisseling van eiwitten.

Vitamine B5 (pantotheenzuur) is een B-vitamine die belangrijk is voor de stofwisseling van koolhydraten, eiwitten en vetten.

Choline is een voedingsstof die belangrijk is voor leverfunctie, zenuwfunctie en het transport van lipiden door het lichaam.

Bijwerkingen

De meeste van deze stoffen zijn over het algemeen veilig wanneer ze worden ingenomen in aanbevolen doseringen. Echter, sommige van deze stoffen kunnen bijwerkingen veroorzaken wanneer ze in grote hoeveelheden worden ingenomen.

 • L-Arginine: hoofdpijn, diarree, misselijkheid, vermoeidheid
 • L-Lysine: diarree, misselijkheid, buikpijn
 • L-Theanine: slapeloosheid, nervositeit
 • 5-HTP: hoofdpijn, maagklachten, diarree, slapeloosheid
 • Chromium: hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, diarree
 • Biotin: geen bekende bijwerkingen
 • Molybdeen: geen bekende bijwerkingen
 • Vitamine C: diarree, misselijkheid, maagpijn
 • Vitamine B1: geen bekende bijwerkingen
 • Vitamine B6: geen bekende bijwerkingen
 • Vitamine B5: geen bekende bijwerkingen
 • Choline: geen bekende bijwerkingen

Krijg je deze stoffen ook met een gezonde voeding naar binnen?

Veel van deze stoffen kunt u ook binnenkrijgen door een gezonde voeding. Hier zijn enkele voorbeelden van voedingsmiddelen die deze stoffen bevatten:

 • L-Arginine: vlees, vis, eieren, noten, bonen, granen
 • L-Lysine: vlees, vis, eieren, noten, bonen, sojabonen
 • L-Theanine: groene thee, boerenkool
 • 5-HTP: eieren, vlees, zaden en noten van Griffonia simplicifolia plant
 • Chromium: volkorenproducten, aardappelen, groene groenten, biergist, broccoli
 • Biotin: eieren, noten, volle melk, lever, sardines, avocado’s
 • Molybdeen: bonen, volkorenproducten, groene groenten, noten
 • Vitamine C: citrusvruchten, aardbeien, kiwi, paprika, spinazie
 • Vitamine B1: volkorenproducten, vlees, vis, eieren, noten, bonen
 • Vitamine B6: vlees, vis, volkorenproducten, bonen, aardappelen, groene groenten
 • Vitamine B5: eieren, vlees, volle melk, noten, groene groenten, avocado’s
 • Choline: vlees, vis, eieren, volle melk, noten, bonen

Als je een gezonde en gevarieerde voeding eet, kun je waarschijnlijk voldoende van deze voedingsstoffen binnenkrijgen. Echter sommige mensen, zoals vegetariërs of veganisten, kunnen moeite hebben om voldoende van bepaalde voedingsstoffen binnen te krijgen via voeding alleen. In dit geval, het is aan te raden om met een arts of diëtist te overleggen over aanvullende supplementen.

Wat zij de kosten voor PhenQ PM

Het is belangrijk om te weten dat de kosten van supplementen variëren en dat een prijs van 70 euro per maand voor deze specifieke combinatie van ingrediënten aan de hoger kant kan zijn. Het is aan te raden om te vergelijken met andere merken en supplementen die verkrijgbaar zijn op de markt voordat je een aankoop doet.

Het is ook belangrijk om te overwegen of de investering in deze supplementen op lange termijn waard is in vergelijking met de kosten van gezonde voeding en eventueel een persoonlijke trainer of diëtist. Bovendien, het is aan te raden om een arts te raadplegen voordat je begint met het nemen van supplementen, vooral als u zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt.

Wetenschappelijk bewijs PhenQ PM

Er is geen wetenschappelijk bewijs dat de stelling ondersteunt dat PhenQ PM de natuurlijke vetverbrandingsprocessen van het lichaam tijdens diepe slaap gebruikt om een gezonde gewichtsvermindering te bevorderen zonder dat er strikte workouts of diëten nodig zijn.

Er zijn ook geen studies gedaan naar de veiligheid en effectiviteit van dit specifieke supplement. Het is belangrijk om te onthouden dat voedingssupplementen niet worden geclassificeerd als geneesmiddelen en daarom niet onderworpen zijn aan dezelfde strenge eisen als geneesmiddelen.

Kunnen ze de claims van dit product waar maken?

Het is onwaarschijnlijk dat PhenQ PM de claims die het maakt waar kan maken, aangezien er geen wetenschappelijk bewijs is dat de stelling ondersteunt dat het supplement de natuurlijke vetverbrandingsprocessen van het lichaam tijdens diepe slaap gebruikt om een gezonde gewichtsvermindering te bevorderen zonder dat er strikte workouts of diëten nodig zijn.

Er zijn geen studies gedaan naar de veiligheid en effectiviteit van dit specifieke supplement, dus het is niet bekend of het effectief is in het helpen van gewichtsverlies. Het is belangrijk om te weten dat gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging de beste manier zijn om gewicht te verliezen en gezond te blijven.

Gebruikers ervaringen van PhenQ PM

De gebruikerservaringen op Trustpilot suggereren dat PhenQ PM geen effectief gewichtsverlies supplement is en dat de klantenservice te wensen overlaat. Veel gebruikers rapporteren dat het supplement geen vermindering van hun eetlust heeft veroorzaakt, geen energie heeft gegeven en geen gewichtsverlies heeft veroorzaakt.

Sommige gebruikers hebben ook problemen gehad met het retourneren van het product en het krijgen van een terugbetaling. Het is belangrijk om te onthouden dat deze ervaringen subjectief zijn en dat resultaten variëren van persoon tot persoon.

PhenQ PM: kopen of niet kopen

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van PhenQ PM of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in