PhenQ dieetpillen: Val je hiervan af of toch niet? Ervaringen en Review

PhenQ dieetpillen: Val je hiervan af of toch niet? Ervaringen en Review
PhenQ dieetpillen: Val je hiervan af of toch niet? Ervaringen en Review

PhenQ dieetpillen zijn afslankpillen waarmee je vet zou kunnen verbranden. Momenteel komt het mooie weer eraan en gelijk ook hiermee het aanbod van de vetverbranders en andere dieetpillen. Want tenslotte willen veel mensen er goed bijlopen in hun T-shirt tijdens de zomer.

Zo’n handige afslankpil zou je hiermee kunnen helpen.  Uiteraard probeert elke leverancier de verkoop van dit soort pillen mogelijk te maken. Hele mooie termen zoals blokkeert de vetproductie en stopt de gewichtstoename. Voor €65,95 krijg je één pot. En dan de slotzin om mensen over te halen om dit te kopen: Krijg nu met PhenQ het lichaam dat je altijd al hebt gewild….

Of is dit weer de zoveelste wonderpil, waarmee je gegarandeerd en in “no time” kunt afvallen? Met een niet goed geld, geld garantie (minus de verzendkosten…)

PhenQ Claim van de leverancier

PhenQ is een krachtige nieuwe afslankformule die meerdere voordelen van gewichtsverlies combineert om je te helpen dat slanke, sexy lichaam te krijgen die je altijd al wilde hebben.

 • Uniek nieuw afslankproduct ontworpen om je betere resultaten dan andere producten te geven
 • Verbrandt opgeslagen vet en onthult het verborgen lichaam van je dromen
 • Onderdrukt je eetlust om minder te eten en de calorie-inname te verminderen
 • Blokkeert de vetproductie om gewichtstoename te stoppen
 • Verbetert je stemming en energieniveau om zorgeloos gewicht te kunnen verliezen
 • Hoogwaardige formule die geproduceerd is in de VS en het VK en in GMP en FDA goedgekeurde installaties
 • Je zult een aantal van onze ingrediënten ook in andere producten voor gewichtsverlies vinden. Het is echter de unieke mix hiervan, gecombineerd met ons wetenschappelijk bewezen, geheime ingrediënt, dat het mogelijk maakt voor ons om een sterker, krachtiger product te ontwikkelen dat je betere vetverbrandingsresultaten geeft dan andere producten.

Bronnen:

 1. https://phenq.nl/

Echter de fabrikant uit Cyprus heeft geen wetenschappelijk onderzoek gedaan. Maar ze benoemen wel allerlei onderzoeken. Ze leveren geen duidelijk bewijs.

Disclaimer Phenq

Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Deze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten. Deze producten vereisen geen recept of goedkeuring van een arts omdat ze kruiden en geen ingrediënten op recept bevatten. De resultaten in de getuigenissen zijn atypisch en kunnen afwijken van jouw resultaten. Niet alle mensen behalen dezelfde resultaten.

Deze producten zijn bedoeld voor gebruik in combinatie met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Raadpleeg je arts voordat je begint met een dieet, een lichaamsbewegingsprogramma of het innemen van een dieetpil om eventuele gezondheidsproblemen te voorkomen.


De disclaimer, uiteraard, slecht leesbaar onderaan de pagina staat haaks op de beweringen op de verkooppagina.

PhenQ ingredienten

CAPSIMAX POEDER.

In de literatuur geen bewijs gevonden dat je hiervan afvalt

CHROMIUM PICOLINATE

Chroom(III) picolinaat is in de Verenigde Staten op de markt gebracht als hulpmiddel bij de ontwikkeling van het lichaam voor atleten en als middel  om af te vallen. Beoordelingen hebben ofwel geen effect op spiergroei of vetverlies gemeld, of anders een bescheiden maar statistisch significant gewichtsverlies van -1,1 kg (2,4 lb) in onderzoeken langer dan 12 weken. De Europese Autoriteit voor voedselveiligheid heeft de literatuur onderzocht en is tot de conclusie gekomen dat er onvoldoende bewijs was om een claim te staven.

Bronnen

 1. https://en.wikipedia.org/wiki/Chromium(III)_picolinate#Body_weight
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7433292/
 3. https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.2903/j.efsa.2010.1732
 4. https://link.springer.com/article/10.2165/00007256-200333030-00004

CAFFEÏNE

Er is onvoldoende bewijs dat cafeïne effect heeft op het verbranden van vet en energieverbruik. Van cafeïne val je dus niet af.

Bron

https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/cafeine.aspx#:~:text=Wie%20regelmatig%20te%20veel%20cafe%C3%AFne,om%20in%20slaap%20te%20vallen

NOPAL

In de literatuur geen bewijs gevonden dat je hiervan afvalt

L-CARNITINE FUMARAAT

Ondanks de wijdverspreide interesse onder atleten om carnitine te gebruiken voor verbetering van de trainingsprestaties, spierkrampen te remmen of het herstel van fysieke training te verbeteren, is de kwaliteit van het onderzoek naar deze mogelijke voordelen laag geweest, waardoor elke conclusie van effect wordt verboden.

Bij supplementhoeveelheden van 2-6 gram (0,071-0,212 oz) per dag gedurende een maand, was er geen consistent bewijs dat carnitine de lichaamsbeweging of fysieke prestaties beïnvloedde. Carnitine supplementen verbeteren niet het zuurstofverbruik of metabole functies tijdens het sporten, noch verhogen ze de hoeveelheid carnitine in de spieren.

Er is geen bewijs dat L-carnitine het vetmetabolisme beïnvloedt  of helpt bij gewichtsverlies

Bronnen

 1. https://en.wikipedia.org/wiki/Carnitine#Supplementation
 2. https://ods.od.nih.gov/factsheets/Carnitine-HealthProfessional/
 3. https://lpi.oregonstate.edu/mic/dietary-factors/L-carnitine

Stof om over na te denken

 1. Als er een wetenschappelijke doorbraak is geweest, waarom verschijnt dit niet in de media?
 2. Uiteraard zal je hiervan wat afvallen maar niet significant
 3. Waarom schrijft de huisarts dit niet voor als dit zo goed is? Geen bijwerkingen en goedkoper dan een medicijn!
 4. Waarom zie je alleen maar positieve reviews, met een verkoopknop?
 5.  De kosten om deze pillen te maken zijn niet hoog. Als je het terugstuurt, krijg je, geld terug minus de verzendkosten.
 6. Voor €65,95 kun je familie en vrienden een aantal maanden sporten bij Basicfit. Hierdoor krijg je beter conditie, is goed voor je lijf en je gewicht.
 7. Waarom krijgen wij over dit artikel dat het te moois om maar waar te kunnen zijn?
 8. Waarom staan er zoveel negatieve signalen op Trustpilot ?
 9. Waarom zijn er zoveel mensen die geen enkele verandering of resultaten opmerken?
 10. Afslankpillen kunnen nooit gezond zijn!

Conclusie

Wij verwachten niet dat je PhenQ dieetpillen gaat afvallen. Ons advies is dan ook, niet kopen! Dit is zonde van je geld, als je twijfelt aan ons advies, raadpleeg dan jouw huisarts.

Als je wilt afvallen, ga dan bewegen en kijk naar jouw voedingspatroon!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in