Perfect Belly Patch afslankpleisters dit is echt onzin! Ervaringen & Review

Perfect Belly Patch zijn afslankpleisters. Onlangs kregen wij een vraag of je met pleisters lokaal vet op je buik kunt verliezen. Dit was n.a.v. een uitzending van de TV-winkel. In programma op de televisie van de TV-winkel was een advertorial te zien, waarbij men probeerde afslankpleisters te verkopen. Perfect Belly Patch is een product dat beweert te helpen bij het verminderen van buikvet door middel van het gebruik van een patch die op de huid wordt aangebracht. De patch bevat verschillende natuurlijke ingrediënten, zoals groene thee-extract, guarana-extract en garcinia cambogia-extract.

Ingrediënten Perfect Belly Patch

De krachtige en bewezen formule van Perfect Belly Patch bevat geconcentreerde extracten van Groene Koffie, Laminaria, Yerba Mate, Ginkgo-Biloba en Ananas.

Groene Koffie

Groene koffie is opnieuw in de belangstelling gekomen door zijn vermeend heilzame kwaliteiten. De ongeroosterde bonen hebben een hoog gehalte aan anti-oxidanten en chlorogeenzuur. Er wordt beweerd dat de anti-oxidanten het lichaam beschermen tegen vrij-radicalen en dat het zuur het metabolisme verhoogt. Dit zou het lichaam meer energie geven en tot gewichtsafname leiden, wanneer het gecombineerd wordt met een gezond dieet en oefening.

Laminaria

Wij hebben geen bewijs kunnen vinden, dat Laminaria bijdraagt aan vetverlies.

Yerba Mate

Van Yerba mate is aangetoond dat het de verzadiging verhoogt door de maaglediging te vertragen. Effecten op gewichtsverlies kunnen te wijten zijn aan verminderde absorptie van voedingsvetten en / of veranderd cholesterolmetabolisme.

Ginkgo-Biloba

Wij hebben geen bewijs kunnen vinden, dat Ginkgo-Biloba bijdraagt aan vetverlies.

Ananas

De ananas bevat het enzym bromelaïne, dit is een stof die vaak gebruikt wordt voor het malser maken van vlees. Dit enzym is aanwezig in alle delen van de plant, maar de steel is de belangrijkste commerciële bron, waarschijnlijk omdat deze direct beschikbaar is na de oogst van het fruit. Ananassen hebben een lange traditie als medicinale plant onder de inwoners van Zuid- en Midden-Amerika. Er is geen bewijs dat je afvalt van dit Ingrediënt.

Er is echter geen wetenschappelijk bewijs dat deze ingrediënten, in de vorm van een patch of anderszins, buikvet kunnen verminderen. Bovendien zijn er geen gerenommeerde studies gepubliceerd die de effectiviteit van Perfect Belly Patch hebben aangetoond.

Het is belangrijk om te benadrukken dat er geen magische oplossingen zijn voor het verminderen van buikvet en dat een gezonde levensstijl, waaronder regelmatige lichaamsbeweging en een uitgebalanceerd dieet, de meest effectieve manier blijft om gewicht te verliezen.

De claim van de fabrikant/Verkoper Perfect Belly Patch

Het vermindert buikvet, versnelt de stofwisseling, en reinigt uw hele lichaam en Het is heel gemakkelijk te gebruiken. Plaats gewoon elke dag een patch op je buik. Perfect Belly Patch wordt ondersteund door klinische studies, Het is geformuleerd om permanente resultaten te leveren. De stoffen worden door de huid opgenomen.


Edoch ze vergeten het bewijs te leveren, of sterker nog, er is geen enkel bewijs dat deze pleister werken. Volgens is dit te mooi om waar te kunnen zijn.

Perfect Belly Patch in de Media

  1. Op het forum trosradar zijn soort gelijke afslankpleisters al in 2005 besproken. De conclusie daar is dat het weer zo’n typisch onzin product is. Een rol plankband schijnt effectiever te zijn.
  2. In 2012 heeft de Stichting Reclame Code een uitspraak gedaan over Kinoki detox voetpleisters.

Kosten

De kosten zijn €39,95 dan ben je de eigenaar van 21 stuks

Perfect Belly Patch waar te koop

Je kunt dit bij bol.com kopen of via online websites.

Voordelen

Geen

Nadelen

Je valt niet af en je bent je geld kwijt.

Stof om over na te denken Perfect Belly Patch

  1. Waarom wordt er geen bewijs geleverd?
  2. Als dit waar zou zijn, dan zouden sportscholen dit toch verkopen aan hun leden
  3. Er zijn meer van dit soort detox afslank pleisters, met soortgelijk verkoopverhaal.

Conclusie en advies

Je valt geen millimeter af van Perfect Belly Patch rond je middel. Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat het werkt.  Je kan deze pleister volgens ons classificeren als pure kwakzalverij.

Als je wilt afvallen, ga dan bewegen en kijk naar wat je eet. Stel dat je twijfelt over deze pleisters, raadpleeg dan jou huisarts. Het is te mooi om waar te kunnen zijn!

Ons advies is niet kopen!

Voorbeeld werking afslankpleisters op Youtube

8 REACTIES

  1. Het is geen kwakzalverij, maar oplichting. Ze weten dat het niet werk en toch verkopen ze het. Vandaag weer gezien op TV, het is echt walgelijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in